Bereik in enkele minuten waar de gemiddelde therapeut jaren over doet
Ga aan de slag met de nieuwste inzichten op het gebied van neurowetenschap 
voor supersnelle persoonlijke transformatie

UNLP Presenteert:

De NLP Practitioner Online

Volledig IANLP en NVNLP gecertificeerd

Hoe komt het dat het mogelijk is om in slechts enkele minuten te bereiken waar de gemiddelde therapeut jaren over doet

Dat komt doordat wij vanuit de neurowetenschap veel meer te weten zijn gekomen over de werking van onze hersenenin vergelijking met  wat wij hier een paar jaar geleden over wisten.

Wij beschikken daardoor over nieuwe inzichten en technieken, waarmee sneller resultaat kan worden bereikt dan hiervoor ooit mogelijk was.

En in de NLP Practitioner Online leer je hoe je deze nieuwe inzichten en technieken kunt toepassen om eindelijk het leven te leiden waar je altijd al van hebt gedroomd

Het is alsof je een complete handleiding van jouw brein krijgt in een interactieve online training van 14 uitgebreide modules, in combinatie met maandelijkse groepsbijeenkomsten via Zoom en persoonlijke coachingssessies.

Hoe anders zou jouw leven eruitzien als je zou weten..


..hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten zodat je keuzes kunt maken waar je achter staat, zelfs in de meest stressvolle situaties;
 
..hoe je jezelf volledig kunt accepteren zodat je in verbinding kunt blijven met jezelf en de mensen om je heen, zelfs wanneer niemand het met je eens is;

..of hoe je obstakels kunt overwinnen om jouw doelen te behalen, zelfs wanneer je het gevoel hebt dat de hele wereld jou tegenwerkt.

En wat nou als het mogelijk is om dit in slechts enkele minuten te leren in plaats van jaren therapie te ondergaan?

Tijdens de NLP Practitioner Online ga je aan de slag met de nieuwste technieken op het gebied van neurowetenschap om supersnel de persoonlijke transformatie bij jezelf teweeg te brengen.

Dit programma is geschikt voor je wanneer..

..Je communicatie wilt verbeteren.

Bijvoorbeeld in je werk. Of binnen je relatie. Met NLP leer je om jezelf beter te uiten, maar ook om de ander beter te kunnen lezen. Zodat je veel helderder kunt formuleren wat het is dat je nodig hebt, zonder het contact met de ander te verliezen. Niet voor niets wordt NLP volop gebruikt door trainers, communicatieprofessionals, HR-professionals en managers.


..Meer zelfvertrouwen wilt.

Als je regelmatig twijfelt aan jezelf, niet op de voorgrond durft te treden of onzeker bent. NLP leert je om te ontdekken hoe je onbewust knaagt aan je zelfvertrouwen en daardoor gaat twijfelen aan jezelf. Vervolgens kun je heel gericht aan je mentale knoppen draaien waardoor je zelfvertrouwen snel omhoog schiet. Deelnemers ervaren NLP als een praktische tool waarmee ze blijvend en snel zelfvertrouwen krijgen om het leven te leiden dat ze (echt) willen.


..Een carrière-switch wilt maken.
 
Wanneer je niet meer goed weet wat je wilt in je werk of carrière of er zelfs aan denkt om geheel te wisselen. Regelmatig ontdekken deelnemers in de NLP Practitioner wat ze écht willen in hun werk en durven vervolgens dankzij NLP daar de stap naartoe te zetten.


..Je relaties wilt verbeteren.

Bijvoorbeeld met je (potentiële) partner. Maar ook een meer zinvolle verbinding aangaan met vrienden, familie, collega's en onbekenden. Op een van de eerste dagen in de online NLP Practitioner ga je leren hoe je snel en diepgaand contact kunt krijgen met wie je ook wilt. Ook bij mensen met wie dit normaal gesproken niet makkelijk is, omdat ze anders in het leven staan dan jij.


..Meer verbinding wilt ervaren tussen hoofd, hart en buik. 

Wanneer je voelt dat je hoofd, hart en buik verschillend communiceren. Als je meer wilt leven naar je hart en vanuit je intuïtie. Als je meer uit je hoofd en meer in je lichaam wilt komen en meer verbinding wilt tussen wat je denkt en voelt.


..Positiever naar situaties wilt kijken. 

Als je snel de neiging hebt om beren op de weg te zien en negatief te reageren op jezelf of anderen. Met NLP krijg je inzicht in je eigen patronen van denken en doen. Om vervolgens bewust de keuze te kunnen maken of je hier en daar wat wilt veranderen.


..Beter wilt leren omgaan met negatieve emoties.

Er zijn ook deelnemers in de NLP Practitioner Online die vaker of sneller boos worden, verdrietig zijn of moeite hebben met loslaten dan ze zelf willen. Met NLP heb je vlijmscherp in de gaten welke negatieve emoties bij jou de bovenhand voeren, wat hier de reden van is en hoe je deze kunt tegengaan.


..Af wilt komen van slechte gewoontes.

NLP is buitengewoon krachtig in het veranderen van gewoontes en gedrag waar je het liefst van af wilt, zoals bijvoorbeeld: roken, drinken, overmatig kritisch zijn, uitstelgedrag, perfectionisme, te streng zijn voor jezelf, ongezond eten en weinig bewegen. Met NLP krijg je inzicht in waarom je doet wat je doet en leer je om vastgeroeste patronen te veranderen.


..Een betere leider of manager wilt zijn.

Van leiders vandaag de dag wordt verwacht dat ze een visie kunnen uitdragen, als een professional communiceren en weten te motiveren en inspireren. In de online NLP Practitioner leer je strategisch denken en handelen vanuit inspirerend leiderschap. NLP wordt binnen het bedrijfsleven volop gebruikt door leiders, managers, verkopers, beleidsmakers, marketing en online professionals, coaches, HR professionals en iedereen die met mensen werkt.

En meer...

Met alles wat wij tegenwoordig vanuit de neurowetenschap weten over ons brein, is het mogelijk om dit alles en meer te kunnen bereiken zonder jarenlang in therapie te gaan of duizenden euro's uit te geven aan coaching.

Je gaat kennis maken met een methode waarmee je supersnel interne blokkades kunt verwijderennieuwe kansen gaat zien en 
je eindelijk je maximale potentieel kunt benutten

Met Neuro Linguïstisch Programmeren is het mogelijk om jezelf te transformeren in minuten in plaats van jaren.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is niet voor iedereen geschikt.

Ondanks dat je in slechts enkele minuten resultaten kunt bereiken, is het geen 'quick fix'. Want voordat je de technieken kunt toepassen zul je eerst wat meer moeten weten over hoe jouw brein werkt.

Dat betekent dat je bereid moet zijn om tijd en energie te stoppen om jezelf te leren kennen op een manier waarop je dat nooit eerder hebt gedaan.
 
Zodat je begrijpt hoe het komt dat je denkt wat je denkt, voelt wat je voelt en doet wat je doet. Alleen door jezelf te leren kennen, kun jij jezelf transformeren.

Dus, als jij opzoek bent naar die 'quick fix', zonder dat je bereid bent tijd en energie in jezelf te investeren en het liefst jouw problemen door anderen wilt laten oplossen..

..dan is de NLP Practitioner Online niet voor jou. 

Ben jij echter bereid om jezelf beter te leren kennenjezelf beter te leren begrijpen en de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen transformatie? 

Dan zul je in de NLP Practitioner Online alle kennis en vaardigheden opdoen die jij nodig hebt om in slechts enkele minuten persoonlijke transformatie te bereiken.

Het maakt niet uit hoeveel ervaring of kennis je hebt van NLP.

In de NLP Practitioner Online zien we deelnemers van alle leeftijden, opleidingsniveaus en achtergronden. We beginnen bij het begin en werken zo -via geaccelereerd leren- door naar een hoog niveau van kennis, vaardigheden en integratie in het dagelijkse leven.

Maak kennis met jouw persoonlijke NLP-trainers Marcel Meijlink en Jacqueline Tunc

Jacqueline Tunc

Jacqueline Tunc is internationaal gecertificeerd NLP-trainer, interimmanager, coach en ontwikkelaar van o.a. de drijfverentraining. 

Vanaf haar jeugd is ze geïnteresseerd in wat de mens beweegt en drijft. Jacqueline verzorgt binnen UNLP en de Happinezz Academy diverse opleidingen. En als coach helpt ze mensen met het ontdekken van en leven volgens hun drijfveren.

Marcel Meijlink

Marcel Meijlink behoort tot Nederlands top 5% NLP trainers, is trainer van NLP trainers en mede-oprichter van NLP opleidingsinstituut UNLP en de Happinezz Academy. 

In de afgelopen 20 jaar heeft Marcel talloze mensen geholpen naar het volgende niveau in hun leven. Altijd met volop humor, expertise en ervaring neemt hij jou mee in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Als deelnemer aan de NLP Practitioner Online krijg je:

Een NLP Practitioner Online training van 14 uitgebreide modules 
Waarin je door Marcel Meijlink op een toegankelijke, diepgaande en inspirerende wijze alles krijgt geleerd over NLP. Kennis, inzichten en oefeningen die je direct kunt inzetten in het dagelijkse leven.      

Maandelijkse groepsbijeenkomsten via Zoom
Om je vragen te stellen, voortgang te bespreken of persoonlijke obstakels voor te leggen. Eerst hebben we een speciale gezamenlijke kick-off die plaats zal vinden op 4 november 2020 via Zoom. Daarna hebben we nog 5 maanden achter elkaar op de eerste of tweede woensdag van de maand een Zoom-bijeenkomst.

4 fysieke livedagen
Als deelnemer aan dit programma krijg je een uitnodiging om mee te doen aan 4 livedagen met NLP trainer Jacqueline Tunc. Altijd vol inspiratie, humor, live demonstraties en praktische oefeningen. Je ontmoet hier ook andere deelnemers.

3 persoonlijke coachingssessies
Ontdek de kracht van persoonlijke coaching met één van onze topcoaches. Sneller resultaat door individuele aandacht en met een duidelijke focus op waar jij aan wilt werken voor jezelf.. Ontvang 3 sessies helemaal gratis. T.w.v. €150 per sessie.

Contact met andere deelnemers
Zo krijg je toegang tot een besloten groep op onze nieuwe website House of Happinezz. Hier kun je ervaringen delen, inspiratie opdoen en verbinding aangaan met andere deelnemers.    

Levenslange toegang tot het programma
Zodat je waar en wanneer je maar wilt en op jouw eigen tempo de training kunt volgen en elke les zo vaak kunt herhalen als je maar wilt. Dat geldt ook voor nieuwe lessen die in de toekomst toegevoegd worden. Omdat persoonlijke groei nooit stopt.

Officieel certificaat
Uniek aan dit programma is o.a. dat je een officieel certificaat ontvangt van NLP accreditatie-verenigingen IANLP (de Europese vereniging) en NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP).

HET PROGRAMMA

Week 1:
Introductie

In de eerste week leg je de fundering van jouw NLP reis. Je ontdekt wat NLP is en waarom het zo effectief is. Op allerlei vlakken in je leven. Ook ga je een eerste stap zetten in jouw Persoonlijke Ontwikkel Plan. Zo haal je alles uit deze opleiding. Ontdek:

 • Wat NLP is
 • ​Geschiedenis van NLP
 • ​Jouw persoonlijk ontwikkelplan
 • Realiseren van dromen en doelen
 • ​Pijn-plezier principe
 • ​Jouw 'waarom'
 • ​Voorwaarden voor ieder doel

Week 2:
Modellen en attitude

In week 2 leer je de attitude en de modellen van NLP. Je leert anders kijken naar de wereld om je heen. Bovendien wordt je zeer scherp in het observeren van gedrag. Tot slot ga je je eigen manier van denken in kaart brengen voor optimaal zelfinzicht.

 • ​Het NLP communicatiemodel
 • De logische niveaus
 • ​Het 4-stapsleermodel
 • ​De oorzaak-gevolg attitude
 • ​Zintuigelijk waarnemen
 • ​Kalibreren
 • ​Representatie zelftest

Week 3:
Diepe communicatie

In week 3 van de opleiding staat communicatie centraal. Je krijgt inzicht in patronen van communicatie en je leert hoe je diepgaande verbinding krijgt met anderen. Deelnemers die deze week hebben afgerond ervaren dat hun sociale intelligentie omhoog schiet.

 • Rapport
 • ​Predikaten
 • ​Matching & mismatching
 • ​Onbewuste oogpatronen
 • ​NLP overtuigingen

Week 4:
Interne bioscoop

In week 4 staat je interne bioscoop, ook wel bekend als 'submodaliteiten', centraal. Je leert om je gedachten onder controle te krijgen, de emotionele lading te verwijderen uit negatieve herinneringen en makkelijker los te laten.

 •  Introductie submodaliteiten
 • ​Techniek 1: mapping across
 • ​Techniek 2: negatieve gedachten
 • ​Techniek 3: vergroten van energie
 • ​Techniek 4: omdraaien van negatieve emoties

Week 5:
Patronen doorbreken

Ben jij altijd maar aan het werk? Kun je niet stoppen met bepaalde activiteiten? Ruim je nooit iets op? Kom je overal te laat? En heb je hier last van? In deze week ga je leren wat jouw belemmerende gewoontes zijn en wat ze te maken hebben met jouw neurale paden. De focus ligt op het veranderen van jouw neurale verbindingen, zodat er nieuw gedrag kan ontstaan. 

 •  Kracht van patronen
 •  Theorie over patroondoorbreking
 •  De werking van ons brein
 • ​Techniek: visuele swish
 • ​Techniek: kinesthetische swish
 • ​Live demonstratie

Week 6:
Ankers

Ga eens na, welke kwaliteit zou je meer willen ervaren in je leven? Rust, kracht, zelfvertrouwen, liefde of balans? Of zijn er bepaalde emoties die je juist in de weg zitten? Waar je wel wat minder van wilt? Die onbewust steeds weer omhoog komen? In de week ga je je onbewuste kwaliteiten versterken en benutten, zodat de emotionele vrijheid kunt ervaren. 

 •  De 4 sleutels voor ankering
 •  Live online demonstratie #1
 • ​Techniek: gestapeld anker
 •  Collapsing anchor
 • ​Live online demonstratie #2
 • Change personal history (audio)

Week 7:
Doelen

In deze week staan doelen centraal. Je krijgt een template voor het stellen én bereiken van doelen waar je de rest van je leven profijt van hebt. Zodat je jouw doelen gaat bereiken, waar en wanneer je wilt!

 •  Belang van doelen stellen
 •  ​Voorwaarden goed doel
 •  Pijn/plezier principe #2
 •  Doelen workshop
 •  Techniek: Dickens
 •  Outcome model
 •  Aan de slag met jouw doel!

Week 8:
Overtuigingen

Wat jij onbewust gelooft over jezelf en anderen bepaalt in grote mate je gedrag, je gedachten en je mogelijkheden. In deze module leer jij je overtuigingen te ontdekken en je gedachten positief te beinvloeden.

 •  Introductie
 •  Theorie over overtuigingen
 •  Structuur van overtuigingen 
 •  Congruentie zelftest
 •  Begeleide trance
 •  Belemmerende overtuigingen opsporen
 • ​ Overtuigingen veranderen

Week 9:
Metamodel

In module 9 ga je ontdekken hoe krachtig taal kan zijn. Om anderen te overtuigen, te ontdekken wat er speelt, of om diepgaande verbinding te krijgen. We communiceren de hele dag... alleen begrijpen we elkaar niet altijd. Leer hoe je jouw gesprekspartner écht gaat begrijpen en hoe je het metamodel direct toepast.

 •  Oppervlakte en dieptestructuur
 •  Introductie metamodel
 •  Taalpatronen
 •  Vervormingen, generalisaties en weglatingen
 •  Oefening: gedachtenlezen
 •  Metamodel light
 • Praktijkopdracht: verbal package
 • ​Invuloefening
 • ​Astro TV: bron van herkenning

Week 10:
Milton Model

Hoe zou het zijn als je mensen mee kunt nemen in jouw verhaal? Of je dit nu wilt doen als ouder, docent, manager of partner. Of je nu spreekt in het openbaar, 1-op-1 of in alledaagse communicatie als e-mail en telefoon. In deze week leer je het geheim van onbewust beïnvloeden.

 •  Introductie Milton Model
 •  Ontstaansgeschiedenis
 •  Werking van het Milton Model 
 •  Weglatingen, vervormingen
 •  Generalisaties
 •  Toepassing Milton Model in alledaagse situaties
 • ​ BMW commercial
 • ​Donald Trump
 • ​Dromen zijn bedrog

Week 11:
Strategieën

In deze module staan onze denkpatronen centraal, ook wel strategieën genoemd. Hoe ontdekken we onze denkpatronen en zorgen we ervoor dat we ze voor ons laten werken in plaats van tegen ons? 

 •  Introductie
 •  Veranderen van strategieën
 •  Opdracht
 •  TOTE model
 •  Motivatie-strategie
 •  Techniek: NBG
 • Live demonstratie
 • ​Techniek: fast fobia cure

Week 12:
Interne delen

Aan de ene kant wil je graag gezond eten en sporten, maar aan de andere kant wil je ook van het leven genieten en doen waar je zin in hebt. Aan de ene kant...maar aan de andere kant. Herkenbaar? Het is een voorbeeld van een intern conflict. In deze week ga je ze opsporen en integreren.

 •  Transformatieweek
 •  Visual squash
 •  Live demonstratie
 •  Analyse demonstratie
 •  Uitleg van de techniek: hoe doe je deze?
 •  Visual squash (audio)

Week 13:
Tijdlijnen

In deze week ga je jezelf een van de meest krachtige technieken eigen maken: tijdlijnen. Je leert om negatieve ervaringen te elimineren, doelen te plaatsen en (onbewuste) kwaliteiten te versterken.

 •  Introductie tijdlijnen
 •  Het ontstaan van tijdlijnen
 •  Het proces van tijdlijnen
 •  Proefvlucht tijdlijnen (audio)

Week 14:
Bonus

In deze bonus week krijg je een aantal cadeau's. Gewoon omdat je zover bent gekomen. En hier stopt het niet bij. Want iedere module die er in de toekomst bijkomt, krijg je er gratis bij. Je blijft toegang houden tot het programma + alle updates voor de rest van je leven. En de trainers kun je altijd benaderen voor support en het beantwoorden van je vragen.

Bekijk de trainingen op je laptop, tablet of je smartphone. Waar en wanneer je wilt.

Testimonials

Mariette Straver
"Ik ben aangenaam verrast dat ik een algehele persoonlijke groei heb doorgemaakt.

Naast het inzicht in en verbeteren van communicatie heb ik onverwerkte zaken uit het verleden opgeruimd, dit had ik van te voren nooit bedacht en verwacht. Dat 'simpele' NLP-technieken zoveel teweeg kunnen brengen vind ik ongekend!"
Yordi Appelhof
"NLP heeft mij veel gebracht, het heeft me geholpen met de onzekerheid en zelfacceptatie.

Daarnaast ben ik mezelf ook erg tegen gekomen en door dat te ervaren ben ik gegroeid als persoon zelf zijnde. Mijn kijk op de wereld is een stuk positiever, de kijk op mijzelf is een stuk postiever, ik leg geen verantwoording meer af aan andere waarom ik doe en ben zoals ik doe en ben. En daarnaast heeft het ook een stuk acceptatie in gedrag van anderen gebracht, met name in de relatie met mijn vader."
Jules Dumas
"De twee dingen die ik heb meegekregen van de NLP cursus en waar ik waarachtig al stappen in had gezet, was het gegeven dat alles een keuze is. 

De keuze om te veranderen, te kiezen om negatieve gevoelens een plek te geven en te kiezen voor geluk. Je leven in eigen hand nemen met gereedschappen die je altijd al in je bezit hebt."
Yvette Engels
"Meer inzicht in mijn acties. Verrijking van mijn leven. 

Nog beter communiceren met anderen en betekenisvolle relaties opbouwen met anderen. Meer zekerheid in mijn doen en laten."
Sabine Devlaeminck
"De opleiding heeft mij veel gebracht en enorm geholpen op een aantal gebieden die ik niet had voorzien.

Ik heb inzicht gekregen in beperkende patronen en overtuigingen die mij tegenhouden en in welke mij juist in beweging brengen"
Astrid van Deurzen
"NLP heeft mij veel meer gebracht dan ik had verwacht. 

Het meest waardevolle is dat ik begrijp hoe mijn gevoel werkt en hoe ik ongewenste gedachten, gevoelens en gedrag op een hele makkelijke en praktische manier kan veranderen. NLP is echt de beste investering voor de rest van mijn leven!"

De NLP Practitioner Online
 succesvol afgerond?

Dan ontvang je niet alleen een certificaat erkend door
de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP), maar ook één van de International Association for NLP (IANLP).

Uniek aan deze tijd is dat er voor het eerst in de geschiedenis de mogelijkheid is tot certificering via een online training. 

Na deze bijzondere 'Corona-periode', zullen de maatregelen weer worden aangepast en kun je je alleen certificeren door middel van een volledige fysieke opleiding.

Met een erkend certificaat kun jij..

...een vervolgopleiding doen, om bijvoorbeeld Master Practitioner te worden;

...je meerwaarde aantonen op je cv;

...en kwaliteit garanderen aan de cliënten die je begeleidt als coach.

Je zult merken dat instituten die niet geaccrediteerd zijn via de IANLP (of helemaal niet geaccrediteerd zijn) enkel een bewijs van deelname mogen geven aan het einde van de training. 

Voorwaarden tot certificering

 • ​Je hebt alle 14 modules gevolgd en de oefeningen gedaan.
 • ​Je hebt de toetsen aan het einde van de modules behaald.
 • ​Je bent aanwezig geweest tijdens de 4 fysieke live dagen.
 • ​Je hebt meegedaan aan 4 live bijeenkomsten via zoom.

Heb jij aan alle criteria voldaan?

Dan ontvang je het officiële IANLP-certificaat binnen 4 weken ondertekend thuisgestuurd!

Schrijf je nu in en ontvang deze 3 bonussen

Het nieuwe denken
T.w.v. €197,-

In deze serie van 10 video's krijg je een inkijk in 'Anders Denken'. Geïnspireerd op het werk van John Overdurf. 10 korte inspirerende video's die je aanzetten om op een andere manier te kijken naar gebeurtenissen in je leven.

Van wens naar werkelijkheid
T.w.v. €149,-

In deze training van 6 lessen leer je hoe je jouw wensen werkelijkheid kunt maken. Je gaat aan de slag met een van jouw grootste wensen om die in de 12 stappen van de Creatiespiraal van Marinus Knoope te verwezenlijken.

Emotional Freedom Techniques (EFT)
T.w.v. €297,-

In dit unieke 6-weekse programma neemt Marcel Meijlink jou mee in de wondere wereld van Emotional Freedom Techniques (EFT). Stap voor stap leer je de technieken, valkuilen en procedures zodat je EFT kunt toepassen op jezelf en anderen.

Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om online de NLP Practitioner te volgen!
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Dit is misschien wel de laatste kans!

Nog nooit eerder is de IANLP-gecertificeerde NLP Practitioner online aangeboden. En vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus hebben we nu tijdelijk de mogelijkheid om deze unieke opleiding online te verzorgen.

We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven aan deze transformerende opleiding deel te nemen. Vooral in deze uitdagende periode. De NLP Practitioner is een opleiding dat normaal gesproken €2.850,- kost. Maar t/m 23 september 2020 kun je gebruik maken van deze speciale aanbieding:

Betaal in tien maandelijkse termijnen van

€225,- p.m.

Of

Bespaar €300,- door ineens te betalen

€1.950,-

100% niet goed, geld terug garantie

Ondanks dat we er zeker van zijn dat deze cursus van onschatbare waarde is en dat je dit voor 1.000% gaat terugverdienen op allerlei gebieden in je leven, begrijpen we ook dat je er zeker van wilt zijn dat dit programma het waard is.

Daarom bieden we je een 100% veilige aankoop. 

Als jij niet tevreden bent over het programma om wat voor reden dan ook, laat het ons binnen 14 dagen weten en je krijgt een volledige terugbetaling. Zonder gedoe. Gegarandeerd!

Probeer het programma voor 14 dagen. Haal er alles uit. Bekijk de video's, doe de oefeningen en pas de inzichten toe in de praktijk. Raak volledig geïnspireerd en weggeblazen door de resultaten die jij bereikt in je leven met de NLP Practitioner Online.

Extra bonus!

Schrijf je nu in en ontvang:

2 tickets voor Droom, Leef, Geniet

Droom leef geniet

Hét 2-daagse live event van het jaar in het prachtige Amsterdamse DeLaMar theater t.w.v. €125,- per kaartje. 

Ervaar de live demonstraties, ontmoetingen en optredens van de oprichters van UNLP, Marcel Meijlink, Vincent van der Burg en vele andere gastsprekers.

Stel je open tijdens dit 2-daagse live event en verkrijg veel nieuwe inzichten en technieken die je kunt gebruiken voor de rest van je leven. 

Veelgestelde vragen

Ik heb veel vragen. Kan ik hier iemand over spreken?
Jazeker. We hebben een team voor je klaarstaan van mensen: student-support, coaches en opleidingsadviseurs. Zelfs NLP trainers. Bel met 020 - 261 07 07 en dan staan we je graag te woord. Ook kun je ons een email sturen: info@unlp.nl

Wat als ik het superdruk heb en geen tijd om een training te volgen?
Het mooie van dit programma is dat je het volledig op je eigen tempo kunt doen. Wanneer jij je aanmeldt heb je een levenslange toegang tot het complete materiaal. Zelfs als je maar 1 of 2 uren besteedt aan het programma, dan zul je een ongelooflijk grote vooruitgang boeken in je communicatie, mindset en overwinnen van obstakels. Daarnaast is het programma zo opgezet dat de video's kort zijn en de inhoud overzichtelijk. Zodat je ongemerkt en met kleine stappen grote vooruitgang boekt.

Wanneer vinden de live zoom sessies plaats?
De eerste gezamenlijke kick-off zal plaatsvinden op 4 november. De live zoom sessies daarna zijn op 2 december, 6 januari, 3 februari, 10 maart en 14 april. Iedere keer van 18.00 uur tot maximaal 21.00 uur.

Wanneer kan ik met de opleiding starten?
Direct. Zodra jij je aanmeldt krijg je de inloggegevens per e-mail toegestuurd. Met deze gegevens log je in en kun je profiteren van al het materiaal van de opleiding.

Ik heb niet eerder over NLP gelezen of een training gedaan.
Is dit voor mij geschikt?
Ja. Het programma is voor alle niveaus geschikt. Juist als je net begint met NLP zul je merken dat je snel grote stappen zet in je persoonlijke groei. Als je wel al ervaring hebt met NLP, zelfs tot en met NLP trainer of coach, dan ga je ontdekken hoe enorm krachtig NLP is en leer je NLP op een manier die je nog niet eerder bent tegengekomen.

Klopt het dat ik het programma 14 dagen lang kan uitproberen?
Ja, dat klopt. Probeer het gerust 14 dagen uit door de video's te bekijken en de oefeningen te doen. Als je niet ongelooflijk enthousiast bent geworden in de 14 dagen, voel je vrij om je geld terug te vragen. Zonder lastige vragen of gedoe.

Waar en wanneer zijn de livedagen?
De 4 livedagen zijn op onze locatie aan de Fahrenheitstraat 99 in Amsterdam en zijn ingepland van 15 t/m 18  februari. De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en uiteraard krijg je van ons onze overheerlijke én befaamde lunch.

Wordt er tijdens de livedagen rekening gehouden met het Coronavirus?
Jazeker. Veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid gaan boven alles. Alle zalen, faciliteiten en algemene ruimtes zijn zo ingericht dat we ruimschoots kunnen voldoen aan de meest recente eisen van de RIVM.

Is de opleiding geaccrediteerd?
Ja. Dat is het unieke aan deze periode. Door de Corona maatregelen wordt de online NLP Practitioner erkend door zowel de hoogwaardige Nederlandse NVNLP als de Europese IANLP. Wanneer je de opleiding met succes afrondt ontvang je de officiële accreditatie van NLP Practitioner. De waardering staat gelijk aan de reguliere NLP Practitioner opleiding.

UNLP | Copyright ©2020 | All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com