UNLP

Onze opleidingen gaan gewoon door! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Lees hier onze laatste updates.

8 november 2021
Tim de Ridder

Cadeautje voor jou, van de belastingdienst

4 mins

Leuker kan de belastingdienst het niet maken. En ook niet makkelijker, lijkt het tegenwoordig. Maar soms deelt de belastingdienst nog wel degelijk cadeautjes uit. In 2021 kun je namelijk tot wel de helft van je opleidingskosten terugkrijgen.

Wees er snel bij, want de regeling komt volgend jaar te vervallen.

Dus gun jij jezelf dit jaar nog een cadeautje of ben je van plan om in de toekomst te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn november en december 2021 de laatste kans om een groot bedrag van de door jouw gekozen opleiding terug te krijgen!

De regeling geldt voor alle opleidingen die dit of volgend jaar beginnen. Wanneer je begint maakt dus niet uit. Zolang je de opleiding maar in 2021 volledig betaald hebt.

Wat houdt het belastingvoordeel in?

Op het moment dat jij een opleiding volgt bij UNLP, kun jij de door jou gemaakte kosten opgeven tijdens jouw belastingaangifte. Deze kosten krijg je vervolgens voor een groot deel terug! Vanaf 1 januari 2022 stopt de Belastingdienst met deze gunstige regeling, waardoor 2021 het laatste jaar is dat jij een groot deel van de gemaakte studiekosten terug kunt krijgen.

Het belastingvoordeel geldt voor alle opleidingen die volledig zijn betaald in 2021. Je mag ook in 2022 starten met je opleiding, zolang je maar dit jaar betaald hebt.

Hoeveel korting krijg jij?

Het bedrag dat jij per opleiding terugkrijgt kan oplopen tot wel €2673. afhankelijk van de gekozen opleiding en jouw hoogste belastingschijf. Jouw hoogste belastingschijf bepaal je door te kijken naar jouw bruto jaarinkomen. In 2021 zijn er nog maar twee belastingschijven. Tot € 68.507 betaal je 37,05% aan belasting en over het meerdere 49,50%. Volg onderstaande stappen en bekijk in onze rekenmodule hoeveel jij terug kunt vragen:

  1. Bekijk de prijs die je voor jouw opleiding naar keuze betaalt
  2. Bepaal jouw hoogste belastingschijf
  3. Haal de door belastingdienst bepaalde drempel van €250 af van de prijs van jouw opleiding
  4. Jouw hoogste belastingschijf X prijs van jouw opleiding = Het bedrag dat jij terug kunt vragen
  5. Besteed dat geld lekker aan andere leuke dingen!

Voor welke opleidingen geldt het?

Het belastingvoordeel is geldig voor alle opleidingen! Bekijk hieronder het overzicht van de opleidingen waarvoor deze

Post HBO Coachopleiding – Krijg tot €2326 terug!

Wil jij professioneel coach worden? Dan is de Post HBO Coachopleiding dé opleiding voor jou! Je hebt geen vooropleidingen (bijvoorbeeld een afgeronde NLP Master Practitioner) nodig. Tijdens de opleiding ga jij aan de slag met persoonlijk leiderschap, de kern van coaching, methodologie en het binnenhalen van cliënten.

Download de brochure of lees meer op deze pagina.

NLP Coachopleiding – Krijg tot €2673 terug!

Heb jij jouw NLP Practitioner & NLP Master Practitioner afgerond? Dan is onze gecertificeerde NLP Coachopleiding een logische vervolgstap. Tijdens de NLP Coach IANLP ga jij leren hoe jij de technieken die jij tijdens jouw nlp opleidingen hebt geleerd, kunt overbrengen op cliënten.

Download de brochure of lees meer op deze pagina

NLP Practitioner (online) – Krijg tot 1336 terug!

De NLP Practitioner is het begin van jouw NLP reis! Je gaat aan de slag met jouw doen, denken en voelen aan de hand van verschillende technieken uit Neuro Linguistisch Programmeren. Want… Een leuker leven kun je leren!

Download de brochure of lees meer op deze pagina lees je meer.

Op deze pagina bekijk je de online variant!

NLP Master Practitioner (online) – Krijg tot 1336 terug!

De NLP Master Practitioner is het logische vervolg op jouw NLP Practitioner. In de Master Practitioner leer je NLP soepel en flexibel in te zetten in allerlei aspecten van je leven. Uiteindelijk om doelen gemakkelijk te bereiken, succesvoller te zijn in wat je wilt en gelukkiger in het leven te staan.

Download de brochure of lees meer op deze pagina.

Op deze pagina bekijk je de online variant!

Heb je vragen over het belastingvoordeel of een specifieke opleiding? Ons student support team staat voor je klaar en is te bereiken via info@unlp.nl of 020 – 261 07 07.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.