Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

1 oktober 2020
Marieke

Opleidingen tijdens corona, dit is hoe wij dat doen!

2 mins

Update 28-10-2020

Gelukkig mogen wij gewoon live bij elkaar komen om onze opleidingen te blijven geven. 

Uiteraard hanteren wij de RIVM-maatregelen ruimschoots, zoals wij deze ook al uitvoerden.

Daarnaast zullen wij de komende drie weken, zoals het kabinet ons verzoekt, op al onze locaties in Nederland en België verplicht mondkapjes gaan dragen.

Concreet houdt het in dat je een mondkapje draagt zodra je de locatie binnenkomt. Deze heb je vervolgens ook op wanneer je bijvoorbeeld van plaats verandert, als je rondwandelt door de gangen of wanneer je naar het toilet gaat. Als je op een stoel zit dan kun je je mondkapje gewoon afdoen. 

Daarnaast hadden we al een aantal corona-maatregelen genomen om zo veilig mogelijk onze opleidingen te verzorgen. De belangrijkste hiervan zijn:

En natuurlijk blijven de persoonlijke hygiënemaatregelen van kracht: 

Wanneer je thuis moet blijven omdat je klachten hebt, weet dat je via ZOOM de trainingsdag kunt volgen. Neem in dit geval contact op met jouw trainer / opleidingscoaches en/of Student Support via 020-2610707. Zij sturen je dan een zoomlink.

Vind je het sowieso spannend om live in een groep te gaan zitten? Of mag je van je werkgever niet live aanwezig zijn? Bij alle opleidingen kun je ook via ZOOM deelnemen aan de opleiding. Dit geef je gewoon aan bij je inschrijving of via ons Student Support.

We zijn heel blij dat we door mogen met persoonlijke ontwikkeling, laten we allemaal letten op elkaars veiligheid!

Let’s keep safe!!