UNLP

Wij mogen onze opleidingen weer live geven! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om online aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

1 oktober 2020
Marieke

Opleidingen tijdens corona, dit is hoe wij dat doen!

4 mins

Update 1-6-2021

Live of online!

Nederland gaat langzaam weer open en ook wij bij UNLP hebben onze deuren weer geopend voor trainingen, opleidingen en informatiedagen.

Vanaf 1 juni hebben wij besloten om de informatieavonden live te geven en is het niet meer mogelijk om hierbij online aanwezig te zijn.

Mocht je je nog niet prettig voelen bij het bezoeken van één van onze live locaties, kijk dan op onze website voor de online informatieavonden.
Deze worden regelmatig gehouden door één van onze trainers!

Uiteraard houden wij ten alle tijden ons aan de veiligheidsmaatregelen en blijven de hygiënemaatregelen van kracht.

Update 2-3-2021

Hoera! We mogen weer live trainingen gaan verzorgen.

Op dit moment is Corona in onze hele samenleving te voelen. Ook bij UNLP is het de laatste maanden erg stil geweest. Maar we hebben goed nieuws… we mogen op de meeste opleidingslocaties weer live training geven (Amsterdam, Rotterdam, Drenthe, Amersfoort, Tilburg).

Vanaf 1 april starten alle nieuwe opleidingen weer live. Natuurlijk met inachtneming van alle RIVM-richtlijnen.


Wat betekent dit voor jou:

Als je al gestart bent met een opleiding:
Opleidingen die gestart zijn gaan ook per 1 april live door. Ben je verkouden of heb je andere klachten? Of heb je liever nog online jouw training? Dat kan, je kunt dan dagelijks inloggen bij de live training.

Als jouw opleiding van start zou gaan tussen 9 februari en 31 maart:
We hebben je dan een nieuwe planning gestuurd met alle opleidingsdagen vanaf 1 april. We mogen dus weer live bij elkaar komen. Alleen als je verkouden of andere klachten hebt, of nog niet in groepen bij elkaar wilt komen, dan blijf je thuis en doe je online mee met de training.

Als je naar een informatieavond wilt komen:
We hebben ook weer live informatieavonden! Ook hierbij geldt, je kunt altijd online de informatieavond volgen. Je vindt alle informatieavonden op deze pagina.

Vanwege de lockdown in België zijn alle informatieavonden en opleidingen in België online t/m 2 maart 2020.

Tijdens de live trainingen:
Vanaf 1 april zullen wij onze live-activiteiten hervatten in Nederland. Dan gelden de volgende maatregelen: Uiteraard hanteren wij de RIVM-maatregelen ruimschoots, zoals wij deze ook al uitvoerden.

Daarnaast zullen wij binnen – als je van je stoel opstaat – mondkapjes gaan dragen.

Concreet houdt het in dat je een mondkapje draagt zodra je de locatie binnenkomt. Deze heb je vervolgens ook op wanneer je bijvoorbeeld van plaats verandert, als je rondwandelt door de gangen of wanneer je naar het toilet gaat. Als je op een stoel zit dan kun je je mondkapje gewoon afdoen. 

Daarnaast hadden we al een aantal corona-maatregelen genomen om zo veilig mogelijk onze opleidingen te verzorgen. De belangrijkste hiervan zijn:

En natuurlijk blijven de persoonlijke hygiënemaatregelen van kracht: 

Wanneer je thuis moet blijven omdat jij (of een huisgenoot) klachten hebt, weet dat je via ZOOM de trainingsdag kunt volgen. Neem in dit geval contact op met jouw trainer / opleidingscoaches en/of Student Support via 020-2610707. Zij sturen je dan een zoomlink.

Vind je het sowieso spannend om live in een groep te gaan zitten? Of mag je van je werkgever niet live aanwezig zijn? Bij alle opleidingen kun je ook via ZOOM deelnemen aan de opleiding. Dit geef je gewoon aan bij je inschrijving of via ons Student Support.

We zijn heel blij dat we door mogen met persoonlijke ontwikkeling, laten we allemaal letten op elkaars veiligheid!

Let’s keep safe!!