UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

1 oktober 2020
Marieke

Opleidingen tijdens corona, dit is hoe wij dat doen!

3 mins

Update 14-01-2020

Iedereen die de afgelopen tijd naar de oplopende corona-cijfers keek had het waarschijnlijk al aangevoeld… er komt een lockdown aan.
Helaas is de huidige lockdown verlengd, wat hoopten we op een versoepeling, elkaar willen ontmoeten, en in het geval van UNLP, live training willen volgen.

Op dit moment geldt dat alle live opleidingsdagen t/m 9 februari niet doorgaan.

Wat betekent dit voor jou:

Als je al gestart bent met een opleiding:
Opleidingen die gestart zijn krijgen via ons Student Support en de trainers te horen hoe de opleiding specifiek verder gaat.
Er zullen opleidingsdagen verplaatst worden en er zullen online opleidingsmomenten zijn.

Als jouw opleiding van start zou gaan tussen 12 januari en 9 februari:
Helaas mogen we even niet live bij elkaar komen. De start van jouw opleiding stellen we daarom nog even uit…
Via ons Student Support word je op de hoogte gebracht van de nieuwe planning.

Als je naar een informatieavond wilt komen:
Ook hiervoor geldt… alle informatieavonden zullen t/m 9 februari online zijn.
We hebben dus gewoon informatieavonden, maar dan via Zoom! Zo kun jij je nog steeds goed oriënteren op een opleiding, ervaren hoe een trainer is, etc. Je vindt alle informatieavonden op deze pagina.

Vanwege de lockdown in België zijn alle informatieavonden en opleidingen in België online t/m 9 februari 2020.

En na 9 februari?
Vanaf 10 februari zullen wij (mits er vanuit de overheid een tegenbericht komt) onze live-activiteiten hervatten in Nederland. Dan gelden de volgende maatregelen:
Uiteraard hanteren wij de RIVM-maatregelen ruimschoots, zoals wij deze ook al uitvoerden.

Daarnaast zullen wij de komende drie weken, zoals het kabinet ons verzoekt, op al onze locaties in Nederland verplicht mondkapjes gaan dragen.

Concreet houdt het in dat je een mondkapje draagt zodra je de locatie binnenkomt. Deze heb je vervolgens ook op wanneer je bijvoorbeeld van plaats verandert, als je rondwandelt door de gangen of wanneer je naar het toilet gaat. Als je op een stoel zit dan kun je je mondkapje gewoon afdoen. 

Daarnaast hadden we al een aantal corona-maatregelen genomen om zo veilig mogelijk onze opleidingen te verzorgen. De belangrijkste hiervan zijn:

En natuurlijk blijven de persoonlijke hygiënemaatregelen van kracht: 

Wanneer je thuis moet blijven omdat jij (of een huisgenoot) klachten hebt, weet dat je via ZOOM de trainingsdag kunt volgen. Neem in dit geval contact op met jouw trainer / opleidingscoaches en/of Student Support via 020-2610707. Zij sturen je dan een zoomlink.

Vind je het sowieso spannend om live in een groep te gaan zitten? Of mag je van je werkgever niet live aanwezig zijn? Bij alle opleidingen kun je ook via ZOOM deelnemen aan de opleiding. Dit geef je gewoon aan bij je inschrijving of via ons Student Support.

We zijn heel blij dat we door mogen met persoonlijke ontwikkeling, laten we allemaal letten op elkaars veiligheid!

Let’s keep safe!!