Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

31 juli 2018
Vincent

Mindfulness volgen

2 mins

UNLP is een gerenommeerd opleidingsintituut dat garant staat voor opleidingen en trainingen van de beste kwaliteit. Wil jij je ook graag verdiepen in mindfulness, of je verder ontwikkelen op dit gebied?

MINDFULNESS VOLGEN BIJ UNLP

Wil je leren hoe jij mindfulness kunt toepassen in je leven, zowel privé als zakelijk? Dan ben je bij de mindfulness opleidingen van UNLP aan het juiste adres. Als je bij ons een erkende opleiding gevolgd, dan kun je je mindfulness integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen. Kortom, een opleiding mindfulness kan een groot verschil maken.

De effecten van mindfulness zijn uitgebreid bestudeerd en wetenschappelijk aangetoond.

WAT KAN IK MET MINDFULNESS?

De effecten van mindfulness zijn uitgebreid bestudeerd en wetenschappelijk aangetoond. Onderzoek na onderzoek laat zien dat regelmatige beoefening van mindfulness leidt tot:

Aanzienlijke vermindering van lichamelijke klachten, zoals rug- en nekklachten

80% vermindering van stress en onrust

Voorkomen van burn-out

Meer rust en zelfvertrouwen

Bodyscan Mindfulness >

Ademhalingsoefeningen >

MINDFULNESS MEDITATIE

Om dus daadwerkelijk mediteren als ‘fijn’ te gaan ervaren moet je wel weten wat je exact doet. Dan kun je beter worden in mediteren en steeds sneller het gewenste effect bereiken. En als we even eerlijk zijn; wie wil er nou niet meer rust ervaren? Bijt even door de zure appel heen en krijg er 10 keer zoveel voor terug!

Je hebt wellicht alle geweldige verhalen over meditatie gehoord van anderen. Je probeert te mediteren, maar wellicht merk je dat er niet direct het gewenste resultaat ontstaat.

Er blijven maar gedachten door je hoofd rondspoken. Nu JUIST in de stilte komen er gedachten naar voren waarvan je helemaal niet wil dat ze naar voren komen. Misschien ontstaat het gevoel dat je niet goed mediteert en liever zelfs helemaal stopt.

Dit is doodzonde. Onderzoek toont namelijk aan dat angst, stress, boosheid, frustratie, ondankbaarheid etc. sterk verminderen door te mediteren. 

en JA mediteren moet je leren! Zodra je de kneepjes van het vak in de vingers hebt, dan zal ook JIJ aan anderen gaan vertellen hoe fijn mediteren eigenlijk is.

Slaap meditatie >

Kindermeditatie >

Bergmeditatie >

Leren mediteren >

Wat is mediteren >