Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

12 juni 2017
Vincent

NLP: 10 redenen om te kiezen voor UNLP

5 mins

Het kiezen van de juiste NLP opleiding is voor veel mensen een
uitdaging. Hoe weet je dat je een goede keuze maakt? Hier volgen 10
meestgenoemde redenen voor mensen om hun NLP-opleiding bij UNLP te doen.

1.UNLP is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat gedegen en professionele NLP opleidingen op diverse niveaus aanbiedt.

Bij ons kun je instromen en doorstromen op allerlei niveaus. Niet alleen op beginnersniveau (“Practitioner“), maar ook op gevorderd (“Master Practitioner“) en specialistisch niveau (“Master Coach” of “NLP Familie-opstellingen”). Deelnemer: “Hierdoor weet ik zeker dat ik deskundige trainers heb. Bovendien kan ik me verdiepen of specialiseren in een vervolgopleiding zonder dat ik hoef over te stappen.”


2. De trainers zijn opgeleid door persoonlijk opgeleid door o.a. de grondleggers (!) van NLP, zowel Dr. Richard Bandler als Dr. John Grinder.

En ook Anthony Robbins, Tad James, Robert Dilts en Anné Linden. Deelnemer: “In mijn zoektocht ben ik instituten tegengekomen die zeggen dat ze zijn opgeleid door Richard Bandler. Ik ben nog geen instituut tegengekomen waarvan de trainers zijn opgeleid door zowel Richard Bandler als John Grinder. Dat is echt uniek in Nederland.”


3. Uitgebreide 18-daagse NLP Practitioner en 18 daagse NLP Master Practitioner

Zowel de NLP practitioner opleiding als de NLP Master Practitioner opleiding zijn uniek in Nederland wat betreft de verdieping en de verbreding. Deelnemer: “Als je echt NLP wilt leren, uitgebreid en op een hoog niveau, doe het dan bij UNLP. Dan weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt, dat je NLP leert zoals het is bedoeld en dat je de meest uitgebreide opleiding krijgt. Technieken, inzichten, toepassingen, live – demonstraties. Het zit er allemaal in!”


4. Intensieve 18-daagse NLP Practitioner in Drenthe en Amsterdam

De snelste en meest intensieve manier om je NLP opleiding te doen is als deelnemer onze NLP Practitioner Intensief, bijvoorbeeld in de prachtige provincie Drenthe of op onze locatie Amsterdam. In 18 dagen wordt je klaargestoomd tot gecertificeerd NLP Practitioner of NLP Master Practitioner en ben je in staat om geavanceerde NLP technieken in te zetten bij jezelf of anderen. In ieder seizoen wordt een NLP Practitioner Intensief aangeboden. Daarnaast bieden wij twee keer per jaar de NLP Master Practitioner Intensief aan.


5. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding: tijdens en na de NLP opleiding

Zowel tijdens als na de NLP opleiding is er ruimte voor veel persoonlijke begeleiding. Tijdens de opleiding wordt je niet alleen begeleid door de NLP trainers, maar ook door gecertificeerde NLP (Master) Coaches. Zelfs na de opleiding is er de mogelijkheid tot begeleiding om ervoor te zorgen dat er een optimale integratie en toepassing is van alles wat in de opleiding is geleerd. Deelnemer: “Toen ik behoefte had aan extra begeleiding, kon ik gratis gebruik maken van een professionele coach die verbonden was aan de opleiding. Dat heeft heel veel met me gedaan.”


6. NLP: ook voor mensen met een laag inkomen.

Wij vinden dat NLP voor iedereen beschikbaar moet zijn, ongeacht het besteedbaar inkomen. Speciaal voor mensen met een laag inkomen hebben wij in elke opleiding een aantal “subsidieplaatsen” beschikbaar gesteld. Dit betekent dat, bij goedkeuring, deel kan nemen tegen een verlaagd tarief. Bovendien is er een uitgebreide mogelijkheid om gespreid te betalen tegen 0% rente.


7. UNLP kenmerkt zich door een nuchtere en concrete benadering.

NLP is geen intellectuele opleiding. UNLP onderscheidt zich door onze houding: direct, concreet en helder. Wat heb ik hieraan in de praktijk? Hoe kan ik dit nu of in de toekomst toepassen? Dat zijn de relevante vragen. Duidelijk en krachtig. Tegelijkertijd is UNLP uniek in de wetenschappelijke onderbouwing van hetgeen in de opleidingen plaatsvindt.


8. Voor zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele ontwikkeling.

Deelnemers komen voor uiteenlopende redenen hun NLP opleiding volgen bij UNLP. Bij UNLP ben je niet alleen op het juiste adres voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor professionele ontwikkeling. Om je NLP vaardigheden, kennis en inzichten in te zetten in je werk. Bijvoorbeeld als (life) coach, manager, leidinggevende of andere professional.


9. NLP bij UNLP betekent persoonlijke ontwikkeling en groei

Bij het selecteren van een NLP opleiding is het van groot belang dat het desbetreffende NLP opleidingsinstituut erkende opleidingen aanbiedt. De NLP opleidingen van UNLP zijn door toonaangevende externe en onafhankelijke instanties getoetst en akkoord bevonden. Naast de betrouwbaarheid van de UNLP-opleidingen betekent dit allerlei voordelen voor de deelnemers, waaronder (gedeeltelijke of zelfs complete) vergoeding van NLP sessies door UNLP-gecertificeerde NLP coaches. Op www.unlp.nl/accreditaties vindt u per beroepsvereniging de geaccrediteerde opleidingen.


10. NLP bij UNLP betekent persoonlijke ontwikkeling en groei

NLP is bedoeld voor mensen die willen groeien en ontwikkelen. NLP betekent vrijheid. Vrijheid om te kiezen of je boos wordt om die ene vervelende collega of familielid of dat die persoon je juist rust geeft of kracht. Vrijheid om te kiezen of je angstig wordt als je een presentatie moet houden of dat het je juist zelfvertrouwen of energie geeft. Vrijheid om je te voelen zoals je wilt, vrijheid om je gedragen zoals je wilt en vrijheid om te zijn wie je wilt zijn. Kortom: vrijheid om je doelen en dromen te volgen en te bereiken. Dat is NLP en dus voor iedereen geschikt die zichzelf wilt verbeteren.