Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

19 februari 2020
Vincent

SLIM subsidie om NLP te leren in jouw organisatie

2 mins

De SLIM-subsidie is een nieuw initiatief van onze overheid om medewerkers in het MKB blijvend te laten ontwikkelen. Een leven lang leren en ontwikkelen is hier van kracht. Zodat medewerkers kunnen groeien in hun werk én datgene doen wat bij ze past!

Een nieuw initiatief

Met de SLIM-subsidie heeft de overheid een prachtig nieuw initiatief in het leven geroepen. Maar liefst 48 miljoen euro is beschikbaar gesteld om MBK-organisaties de mogelijkheid te geven om o.a. een interne bedrijfsschool te ontwikkelen. Het doel van deze bedrijfsschool is om een leerrijke werkomgeving binnen het bedrijf te versterken.

UNLP verzorgt veel incompany trajecten. Met onze kennis in o.a. NLP, provocatief communiceren, organisatieopstellingen en geweldloze communicatie kunnen wij een uitstekend programma ontwikkelen voor jouw medewerkers.

UNLP ondersteunt jouw bedrijfsschool

Wanneer jouw organisatie een eigen bedrijfsschool wil opzetten dan betekent dit dat volop investeert in jouw medewerkers. In hun vaardigheden en kennis! Vanuit UNLP kunnen wij je ondersteunen bij het opzetten van deze bedrijfsschool. Jouw eigen academy!

Volledig op maat gaan we met elkaar onderzoeken welke (communicatie- en coachings) vaardigheden er bij jouw medewerkers getraind moeten worden. En of we dit live, online of via blended learning willen aanbieden. Precies zoals het past voor jouw medewerkers en organisatie.

Onze trainers komen met hun kennis, en uiteraard kunnen ook andere vakmensen ingezet worden. We ontwikkelen het programma op zo’n wijze zodat jouw medewerkers optimaal kunnen leren en groeien!

UNLP verzorgt veel incompany trajecten. Met onze kennis in o.a. NLP, provocatief communiceren, organisatieopstellingen en geweldloze communicatie kunnen wij een uitstekend programma ontwikkelen voor jouw medewerkers.

Meer weten over de mogelijkheden?

Uiteraard gaan we graag met jou het gesprek aan over wat er allemaal mogelijk is. Neem gerust contact met ons op om alle kansen en ideeën te bespreken! Je kunt ons bereiken via 020-2610707 of stuur ons gerust een email!