Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

23 april 2020
Marieke

Succesvol ondernemen voor Trainers en Coaches

1 min

Je bent bezig met een opleiding tot coach of trainer of hebt er inmiddels een succesvol afgerond. Misschien droom je van een eigen (full-time) praktijk of wil je graag als freelancer enkele opdrachten per week doen. De vraag is: hoe krijg je opdrachten binnen en zet je de eerste stappen richting ondernemerschap? Deze training is geschikt voor beginnende ondernemers of als je als je je bestaande bedrijf een flinke boost wilt geven, dan is deze inspirerende training een uitgelezen kans.


Resultaat
Na afloop van de training “Succesvol Ondernemen voor Trainers en Coaches” beschik je over een aantal praktische en direct toepasbare handvatten en bouwstenen om je eigen praktijk te starten of je reeds bestaande praktijk als ZZP’er of freelancer een stevige boost te geven. Je hebt een duidelijk plan en je beschikt over heel wat concrete acties op weg naar een succesvolle carrière als coach of trainer.