Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

12 juni 2017
Vincent

Wat kunnen NLP trainers jou leren?

3 mins

Allereerst: wat leuk dat je geïnteresseerd bent in NLP! Zoals je weet is NLP een uitdagende manier om jezelf te ontwikkelen. NLP ligt ten grondslag aan succesvol gedrag en communicatie. Het kan zijn dat je zelf al bezig bent met oefenen met NLP of NLP-boeken hebt gelezen, maar dat je twijfelt om een professionele opleiding of workshop te gaan volgen. Ben je benieuwd wat NLP trainers jou nou echt kunnen leren? Lees dan dit artikel van UNLP.

Waarom een UNLP opleiding door NLP trainers?

Het zelf bezig zijn met NLP vereist doorzettingsvermogen en zelfkennis. Je moet in staat zijn om zelf echt goed in de spiegel te kijken, wat lastig kan zijn zonder professionele hulp van buitenaf. Bovendien kan het erg veel tijd kosten om NLP onder de knie te krijgen, zeker wanneer je niet op de juiste manier bezig bent met NLP.

Om jou te helpen heeft UNLP, een gerenommeerd NLP opleidingsinstituut, unieke opleidingen opgezet waarmee jij specifieke onderdelen op het gebied van NLP onder de knie kunt krijgen. UNLP heeft jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ontwikkeling en communicatie. Daarnaast krijg je bij UNLP te maken met NLP trainers die het uiterste uit jezelf kunnen halen, zodat jij NLP in je privé en zakelijke leven op de gewenste manier kunt toepassen.

NLP trainers van UNLP

Onze NLP trainers hebben talrijke internationale opleidingen genoten door de grondleggers van NLP, zoals Dr. Richard BandlerDr. John GrinderRobert Dilts, Dr. Tad James, Anné Linden en Anthony Robbins. Daarnaast hebben NLP trainers bij UNLP zich ieder gespecialiseerd in een NLP onderdeel, zoals familieopstelling of lichaamsgericht coachen. Onze NLP trainers zijn allemaal internationaal gecertificeerd en hebben uiteenlopende achtergronden, waardoor ze affiniteit hebben met diverse casussen. Bekijk per NLP trainer wat zijn of haar specialiteit en achtergrond is op onze NLP trainers pagina.

Wat kan ik leren van NLP trainers? – Voorbeelden

NLP trainers leren jou om bewust om te gaan met gevoelens en gedrag van jezelf en van anderen. Je krijgt grip op emoties, denkbeelden en je gedachtegang. Hierdoor leer je om beter te communiceren op zowel privé gebied als op professioneel gebied. Voorbeelden van wat een NLP trainer jou kan leren zijn:

 • Het oplossen van problemen uit je verleden.
 • Het bereiken van doelen in de toekomst.
 • Het vergroten van je zelfvertrouwen.
 • Het uitoefenen van invloed op je eigen leven en dat van anderen.
 • Het sneller oplossen van conflicten, zowel privé als zakelijk.
 • Het succesvol doorvoeren van veranderingen.
 • Het beter begrijpen van jezelf en anderen.
 • Het oproepen van een positieve stemming.
 • Het vergroten van je zelfvertrouwen.
 • Het verbeteren van je intieme en zakelijke relaties.
 • Het snel overwinnen van je angsten.

Tijdens je opleiding is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding door je NLP trainer. Ook na je opleiding krijg je professionele begeleiding om voor een optimale integratie en toepassing van NLP te zorgen.

Leer van onze NLP trainers op 3 niveaus

Met UNLP opleidingen kun je leren van onze trainers op 3 niveaus. Je kunt starten op beginnersniveau met de Practitioner opleidingen, waarbij je een krachtige basis van NLP leert. Je kunt ook onze Master Practitioner voor gevorderden volgen, wanneer je NLP al beheerst. Daarnaast kun je NLP leren op specialistisch niveau, met bijvoorbeeld een Master Coach of NLP Familieopstellingen opleiding of de NLP Trainersopleiding

Tijdens je opleiding is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding door je NLP trainer. Ook na je opleiding krijg je professionele begeleiding om voor een optimale integratie en toepassing van NLP te zorgen. Kortom: onze NLP trainers zijn er voor jou om je zo goed mogelijk te begeleiden met NLP op het door jou gewenste niveau.