UNLP

Beleef een opleiding familieopstellingen: bekijk alle opleidingen

Informatieavonden
NLP Business Practitioner

 

 • De eerste stap naar een leuker leven
 • Maak in 1,5 à 2 uur kennis met UNLP
 • Deelname is gratis

Informatieavond
NLP Business Practitioner

Sales professional, Financieel deskundige, Teamleader of Junior programmeur. De NLP Business Practitioner is voor iedereen die NLP willen toepassen in hun werkveld om effectiever te communiceren, resultaten te bereiken en efficiënter te werken. Persoonlijke en professionele ontwikkeling, voor zichzelf en anderen.

Kom erachter wat de kracht is van je communicatie, gedachten en emoties. Leer hoe je ieder doel kunt bereiken in zo min mogelijk tijd. Ontdek jouw invloed om jouw ambitie, dromen en eigen idealen. Zo wil je bijvoorbeeld:

 • Meer verantwoordelijkheid;
 • Minder stress en werkdruk;
 • Meer plezier op je werk;
 • Fijner samenwerken;
 • Een leidinggevende functie;
 • Een baan die bij je past.

Tijdens een gratis informatieavond ga je kennis maken met dé tool die dit mogelijk maakt: Neuro Linguïstisch Programmeren. Je leert wat NLP is en krijg concrete handvatten waarmee jij direct aan de slag kunt. Hoe je je doelen kunt behalen, meer zelfvertrouwen kunt opbouwen en beter leert communiceren met jezelf én anderen. Want een leuker leven, kun je leren!

We hebben constant nieuwe informatieavonden, het hele jaar door! Bij jou in de buurt of toch liever online, de keuze is aan jou!


Wat ga ik ontdekken tijdens een informatieavond?

Tijdens de informatieavond leer jij van één van de NLP-trainers hoe jij NLP kunt inzetten als mens en als persoon in het werkveld. Je krijgt tips en tricks aangereikt om meer ontspannen, leuker en zinvoller leven te leven. Wordt bewust van onbewuste overtuigingen en krijg inzicht in datgene wat jou al die tijd onnodig heeft tegengehouden!

Zo ga je bijvoorbeeld gaan ontdekken:

 • Hoe je meer betekenis, energie en zingeving uit het werk haalt;
 • Hoe je beter kunt communiceren en presteren;
 • Hoe je gewenste emoties kunt oproepen;
 • Hoe je conflicten beter oplost, zodat je krijgt wat je wilt;
 • En nog veel meer, geen onderwerp is te zwaar!

De ervaring heeft ons geleerd, dat men het fijn vond om alvast een indruk te hebben gekregen van de locatie, trainers en de verschillende opleidingen. Dus kom vooral langs en leer ons kennen, en doe vooral alles op jouw eigen tempo!

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om dat tijdens de informatieavond te vragen, het gaat desalniettemin over jouw persoonlijke groei!

Live een informatieavond bijwonen?

Deelname aan een informatieavond is geheel vrijblijvend.

Informatieavonden beginnen vaak om 19:30 en duren gemiddeld ongeveer iets langer dan een uur. In deze tijd kunnen er al veel nieuwe inzichten worden opgedaan, dus we raden aan om met die ene collega, vriend(in) of familielid te komen, waar jij de avond mee kunt nabespreken!

Wanneer je live op locatie aanwezig bent, zullen de NLP-trainers en de groeicoaches jou welkom en heten en staat de koffie voor je klaar! Zorg dat je op tijd bent, zodat je nog van de mogelijkheid gebruik kunt maken om like-minded mensen te ontmoeten die net als jij willen investeren in persoonlijke groei. Ondanks de serieuze ondertoon, wordt er ook veel afgelachen en blijft het een gezellige avond!

Last but not least! Na afloop van een informatieavond krijg je de mogelijkheid om gratis een groeisessie in te plannen met één van onze gespecialiseerde groeicoaches. Hierbij kun je denken aan een telefonische afspraak met een van onze coaches waarin jij centraal staat. Samen met de groeicoach ga je in een korte sessie kijken wat jij zou willen veranderen in je leven en hoe je dat kunt bereiken.

Dit is wat andere deelnemers zeggen:


“Zo blij dat ik de informatieavond heb bezocht. Ik vond Marcel praktisch ingesteld en heel toegankelijk. Prima locatie overigens…”

Andrea (41)

“Ik zou zeggen: doen! Ga naar deze avond. Je zult er geen spijt van hebben.”

Linda (31)

“Ik vond deze avond heel waardevol. Ik kwam eigenlijk alleen om de locatie en trainer te zien, maar kreeg veel meer dan dat.”

Annemarie (38)

Dit is wat je gaat leren en ontdekken…

Deelnemers in een NLP Business Practitioner gaan verder dan een goed boek lezen of een online cursus volgen. Ze zijn bereid om 18 dagen van hun leven te investeren in zichzelf. Ze durven te ontdekken wat er blokkeert, wat afremt, wat onzeker maakt en wat mensen laat excelleren in hun werk en werkomgeving. In een NLP Business Practitioner leer je alles wat nodig is om te vinden wat je zoekt, je dromen te realiseren en het maximale te bereiken in wat je doet, wat je kan en wat je wil. Al vanaf de eerste dag ga je volop inzichten krijgen waar je op je werk direct mee verder kan.

Wie geeft de informatieavond?

h
Milko Steenmeijer

Milko is opgeleid als Arbeid & Organisatie psycholoog. Daarnaast is hij erkend NLP Trainer en coach, Psychosociaal – en Hypnotherapeut, Opleider Systemisch- en oplossingsgericht werken. Hij is docent verandermanagement en leiderschap en wordt regelmatig gevraagd om op project- of interim-basis bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen, implementeren en borgen van organisatie, cultuur en gedragsprogramma’s.

Leer Milko kennen
h
Onno de Vries

Bij UNLP zal Onno als internationaal (ABNLP gecertificeerd) NLP-trainer jou de weg wijzen hoe jij jouw vermogens kunt inzetten om je doelen te realiseren. Volgens Onno betekent dit uiteraard niet dat hij alles al weet of al precies snapt. De insteek die hij kiest is die van (inter)actie. Hij helpt je om structuren te begrijpen zodat je deze kunt inzetten en jouw hulpbronnen kunt aanspreken.

Leer Onno kennen

Groeicoaches

Tijdens de informatieavonden krijg je de kans om een afspraak in te plannen met een van onze groeicoaches. Zo’n groeisessie duurt 30-45 minuten. We maken concreet welke eerste stappen je daarin kunt nemen. Mocht je dit gesprek willen gebruiken voor informatie over NLP, dan kan dit ook. Je kunt aangeven of je een persoonlijk issue hebt waar je mee aan de slag wilt.

Ook kijken we naar waar jij naartoe wil, wat je doelstelling is voor over 12 maanden.

Veelgestelde vragen

Zeker. Als je een gesprekje wilt met een trainer of coach apart, nemen we daar altijd de tijd voor.

Niets! Onze informatieavonden zijn helemaal gratis.

Je kunt je tijdens de informatieavonden inschrijven voor een opleiding naar keuze. Je kunt er ook nog even een nachtje over slapen.

Ja. Alleen op de informatieavond krijg je extra mooie vroegboekkorting op een training die op korte termijn start. En aan het eind van de avond krijg je een cadeautje van UNLP: een gratis gesprek met een groeisessie coach. Dit gesprek kan je samen voor een later moment inplannen.

Max. 2 uur

Eens in de maand bieden wij specifieke online informatieavonden aan, waarbij je via Zoom al jouw vragen kunt stellen. Toch raden we aan om op de locatie langs te komen, zodat je een gevoel krijgt bij de locatie en de trainer.

Zeker! We raden dit zelfs aan, hierdoor krijg je de mogelijkheid om de avond na te bespreken, om zo de best mogelijke keuzes te maken.

Alle locaties zijn bereikbaar met het OV.

Of kijk eens naar deze informatieavonden..

h
Familieopstellingen

De opleiding tot familie-opsteller is meer dan een opleiding. Het is een reis in jezelf. Waarmee je inzichten en vaardigheden opdoet die je buitengewoon effectief maken als coach. In de opleiding leer je op allerlei manieren: demonstraties, oefeningen, 1-op-1 rolspellen, opstellingen en lezingen. Altijd praktisch en inspirerend.

Bekijk onze Familieopstellingen infoavond
h
NLP Practitioner

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat aan de slag met het bewust maken van onbewuste processen. Je zou NLP kunnen zien als een handleiding voor jouw brein. Doormiddel van verschillende technieken, ga je leren effectief te communiceren met jezelf en met anderen. Technieken die je persoonlijke effectiviteit vergroten.

Bekijk onze NLP Practitioner infoavond
h
Provocatief Coachen

Provocatief coachen is doorbraken creëren. Niet door conventioneel coachen, maar door middel van omgekeerde psychologie. Altijd met humor, verbinding en en uitdaging beweeg je de ander tot inzichten en ander gedrag. Het is een intuïtieve, speelse en vooral inlevende manier van mensen begeleiden.

Bekijk onze Provocatief Coachen infoavond

Accreditaties

ABNLP
logo BGN

Elke maand worden er nieuwe opleidingen toegevoegd

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP VOOR JEUGD INFORMATIEAVOND

NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

RESERVE A SPOT FOR THE Online Workshop NLP Practitioner

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP VOOR JEUGD INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

POST-HBO INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP voor Jeugd INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

RESERVE A SPOT FOR THE Online Workshop NLP Practitioner

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.