UNLP

Beleef een opleiding familieopstellingen: bekijk alle opleidingen

Informatieavonden
NLP Onderwijs Practitioner

 

  • De eerste stap naar een leuker leven
  • Maak in 1,5 à 2 uur kennis met UNLP
  • Deelname is gratis

Informatieavond
NLP Onderwijs Practitioner

Ben jij docent of werk je in het onderwijs en wil jij betere verbinding hebben met je leerlingen? Zodat je ze beter kunt helpen bij hun leerproces en persoonlijke groei? Met onze onderwijs opleidingen breng je jezelf op een hoger niveau.

95% van ons gedrag wordt bepaald door onbewuste patronen en gewoontes. Met NLP breng je deze onbewuste en vastgeroeste patronen van jezelf en jouw leerlingen in kaart. Of het nu gaat om communicatie in de klas, negatieve denkpatronen van leerlingen, ouders die bepaalde dingen verwachten of het bereiken van doelen.

Tijdens een gratis informatieavond ga je kennis maken met dé tool die dit mogelijk maakt: Neuro Linguïstisch Programmeren. Je leert wat NLP is en krijg concrete handvatten waarmee jij direct aan de slag kunt. Hoe je je doelen kunt behalen, meer zelfvertrouwen kunt opbouwen en beter leert communiceren met jezelf én anderen. Want een leuker leven, kun je leren!

We hebben constant nieuwe informatieavonden, het hele jaar door! Bij jou in de buurt of toch liever online, de keuze is aan jou!


Meld je aan voor de informatieavond

Wat ga ik ontdekken tijdens een informatieavond?

Tijdens de informatieavond leer jij van Mirjam hoe jij NLP kunt inzetten als mens en als persoon in het onderwijs. Je krijgt tips en tricks aangereikt om meer ontspannen, leuker en zinvoller leven te leven. Wordt bewust van onbewuste overtuigingen en krijg inzicht in datgene wat jou al die tijd onnodig heeft tegengehouden!

Zo ga je bijvoorbeeld gaan ontdekken:

  • Wat jouw leerlingen écht willen;
  • Hoe je ze individueel beter kunt helpen;
  • Hoe je gewenste emoties kunt oproepen;
  • Hoe je innerlijke conflicten oplost, zodat je krijgt wat je wilt;
  • En nog veel meer, geen onderwerp is te zwaar!

De ervaring heeft ons geleerd, dat men het fijn vond om alvast een indruk te hebben gekregen van de locatie, trainers en de verschillende opleidingen. Dus kom vooral langs en leer ons kennen, en doe vooral alles op jouw eigen tempo!

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om dat tijdens de informatieavond te vragen, het gaat desalniettemin over jouw persoonlijke groei!

Live een informatieavond bijwonen?

Deelname aan een informatieavond is geheel vrijblijvend.

Informatieavonden beginnen vaak om 19:30 en duren gemiddeld ongeveer iets langer dan een uur. In deze tijd kunnen er al veel nieuwe inzichten worden opgedaan, dus we raden aan om met die ene collega, vriend(in) of familielid te komen, waar jij de avond mee kunt nabespreken!

Wanneer je live op locatie aanwezig bent, zullen Mirjam en de groeicoaches jou welkom en heten en staat de koffie voor je klaar! Zorg dat je op tijd bent, zodat je nog van de mogelijkheid gebruik kunt maken om like-minded mensen te ontmoeten die net als jij willen investeren in persoonlijke groei. Ondanks de serieuze ondertoon, wordt er ook veel afgelachen en blijft het een gezellige avond!

Last but not least! Na afloop van een informatieavond krijg je de mogelijkheid om gratis een groeisessie in te plannen met één van onze gespecialiseerde groeicoaches. Hierbij kun je denken aan een telefonische afspraak met een van onze coaches waarin jij centraal staat. Samen met de groeicoach ga je in een korte sessie kijken wat jij zou willen veranderen in je leven en hoe je dat kunt bereiken.

Dit is wat andere deelnemers zeggen:


“Zo blij dat ik de informatieavond heb bezocht. Ik vond Marcel praktisch ingesteld en heel toegankelijk. Prima locatie overigens…”

Andrea (41)

“Ik zou zeggen: doen! Ga naar deze avond. Je zult er geen spijt van hebben.”

Linda (31)

“Ik vond deze avond heel waardevol. Ik kwam eigenlijk alleen om de locatie en trainer te zien, maar kreeg veel meer dan dat.”

Annemarie (38)

Dit is wat je gaat leren en ontdekken…

Leerkracht, docent, directeur, IB-er, RT-er, zorgcoördinator, leerlingbegeleider, man of vrouw, jong of senior, extravert of introvert, ervaren in persoonlijke groei of helemaal niet. Voor iedereen die met leerlingen werkt en die het maximale uit zichzelf wil halen, zichzelf wil verbeteren en wil groeien is NLP bij uitstek geschikt voor jou.

Deelnemers in een NLP Onderwijs Practitioner gaan verder dan een boek lezen of een dagje workshop. Ze zijn bereid om 18 dagen van hun leven te investeren in zichzelf en zo dus ook in hun leerlingen en school. In een NLP Onderwijs Practitioner leer je alles wat nodig is om NLP toe te passen in jouw schoolleven en in je persoonlijke leven. Al vanaf de eerste dag ga je volop inzichten krijgen die waar je direct de vruchten van plukt in het dagelijkse leven. De dag erna kun je er al mee aan de slag in de klas. Je volgt de NLP Onderwijs Practitioner opleiding op onze locatie in Amsterdam.

Wie geeft de informatieavond?

h
Mirjam Draijer

De NLP onderwijs practitioner wordt gegeven door Mirjam Draijer. Naast haar werk als Internationaal gecertificeerd NLP trainer, werkt zij als gedragsspecialist in het onderwijs. Na zelf 15 jaar gewerkt te hebben in het speciaal basisonderwijs, coacht en begeleidt zij nu leerkrachten, pedagogisch medewerkers, IB-ers, directeuren en ouders in het onderwijs. Ook verzorgt zij regelmatig trainingen met betrekking tot gedrag. Als ervaringsdeskundige én NLP trainer kan zij je meenemen in de technieken en de processen van NLP en dat combineren met het dagelijks leven in het onderwijs om je zo optimaal te laten profiteren van beide werelden.

Leer Mirjam kennen

Groeicoaches

Tijdens de informatieavonden krijg je de kans om een afspraak in te plannen met een van onze groeicoaches. Zo’n groeisessie duurt 30-45 minuten. We maken concreet welke eerste stappen je daarin kunt nemen. Mocht je dit gesprek willen gebruiken voor informatie over NLP, dan kan dit ook. Je kunt aangeven of je een persoonlijk issue hebt waar je mee aan de slag wilt.

Ook kijken we naar waar jij naartoe wil, wat je doelstelling is voor over 12 maanden.

Veelgestelde vragen

Zeker. Als je een gesprekje wilt met een trainer of coach apart, nemen we daar altijd de tijd voor.

Niets! Onze informatieavonden zijn helemaal gratis.

Je kunt je tijdens de informatieavonden inschrijven voor een opleiding naar keuze. Je kunt er ook nog even een nachtje over slapen.

Ja. Alleen op de informatieavond krijg je extra mooie vroegboekkorting op een training die op korte termijn start. En aan het eind van de avond krijg je een cadeautje van UNLP: een gratis gesprek met een groeisessie coach. Dit gesprek kan je samen voor een later moment inplannen.

Max. 2 uur

Eens in de maand bieden wij specifieke online informatieavonden aan, waarbij je via Zoom al jouw vragen kunt stellen. Toch raden we aan om op de locatie langs te komen, zodat je een gevoel krijgt bij de locatie en de trainer.

Zeker! We raden dit zelfs aan, hierdoor krijg je de mogelijkheid om de avond na te bespreken, om zo de best mogelijke keuzes te maken.

Alle locaties zijn bereikbaar met het OV.

Of kijk eens naar deze informatieavonden..

h
Familieopstellingen

De opleiding tot familie-opsteller is meer dan een opleiding. Het is een reis in jezelf. Waarmee je inzichten en vaardigheden opdoet die je buitengewoon effectief maken als coach. In de opleiding leer je op allerlei manieren: demonstraties, oefeningen, 1-op-1 rolspellen, opstellingen en lezingen. Altijd praktisch en inspirerend.

Bekijk onze Familieopstellingen infoavond
h
Business Practitioner

Voor elke sector (van zorg tot commerciële sector), bedrijfstak, beroep of functie biedt de NLP Business Practitioner je de handvatten en technieken om jezelf te brengen waar je zo graag wilt zijn. Ontdek wat mensen laat excelleren in hun werk en werkomgeving. Wil jij je potentieel optimaal benutten, grenzen verleggen, jezelf verbeteren en maximaal groeien? Bekijk of de Business Practitioner iets voor jou is!

Bekijk onze NLP Business Practitioner infoavond
h
Provocatief Coachen

Provocatief coachen is doorbraken creëren. Niet door conventioneel coachen, maar door middel van omgekeerde psychologie. Altijd met humor, verbinding en en uitdaging beweeg je de ander tot inzichten en ander gedrag. Het is een intuïtieve, speelse en vooral inlevende manier van mensen begeleiden.

Bekijk onze Provocatief Coachen infoavond

Accreditaties

ABNLP
logo BGN

Elke maand worden er nieuwe opleidingen toegevoegd

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP VOOR JEUGD INFORMATIEAVOND

NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

RESERVE A SPOT FOR THE Online Workshop NLP Practitioner

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP VOOR JEUGD INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

POST-HBO INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP voor Jeugd INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

RESERVE A SPOT FOR THE Online Workshop NLP Practitioner

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.