UNLP

Beleef een opleiding familieopstellingen: bekijk alle opleidingen

Informatieavonden
NLP Practitioner

 

 • De eerste stap naar een leuker leven
 • Maak in 1,5 à 2 uur kennis met UNLP
 • Deelname is gratis

Informatieavond
NLP Practitioner

Een leven vol zelfvertrouwen, kracht, verbinding, voldoening, vooruitgang, succes, richting en geluk… Klinkt goed, toch? Daar droomt iedereen van!

Helaas is dit nog niet altijd even makkelijk en misschien heb jij dit ook wel ervaren. Bij mensen om je heen lijkt het vanzelf te gaan, maar wat doen zij nou anders? Hoe kun je…

 • Invloed hebben op hoe jij je voelt, binnen enkele seconden
 • Met plezier en passie jouw dagen vullen
 • Vol zelfvertrouwen werken aan jouw leukste leven

Tijdens een gratis informatieavond ga je kennis maken met dé tool die dit mogelijk maakt: Neuro Linguïstisch Programmeren. Je leert wat NLP is en krijg concrete handvatten waarmee jij direct aan de slag kunt. Hoe je je doelen kunt behalen, meer zelfvertrouwen kunt opbouwen en beter leert communiceren met jezelf én anderen. Want een leuker leven, kun je leren!

We hebben constant nieuwe informatieavonden, het hele jaar door! Bij jou in de buurt of toch liever online, de keuze is aan jou!


Wat ga ik ontdekken tijdens een informatieavond?

Tijdens de informatieavond leer jij van één van onze trainers hoe jij NLP kunt inzetten voor jouw persoonlijke situatie. Je krijgt tips en tricks aangereikt om meer ontspannen, leuker en zinvoller leven te leven. Wordt bewust van onbewuste overtuigingen en krijg inzicht in datgene wat jou al die tijd onnodig heeft tegengehouden!

Zo kun je bijvoorbeeld gaan werken aan:

 • Diepgaande verbindingen met anderen;
 • Passie voor een specifiek onderwerp in jouw leven terugvinden;
 • Jezelf weer op nummer 1 zetten;
 • Communicatie met anderen verbeteren;
 • Persoonlijk leiderschap;
 • En nog veel meer, geen onderwerp is te zwaar!

De ervaring heeft ons geleerd, dat men het fijn vond om alvast een indruk te hebben gekregen van de locatie, trainers en de verschillende opleidingen. Dus kom vooral langs en leer ons kennen, en doe vooral alles op jouw eigen tempo!

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om dat tijdens de informatieavond te vragen, het gaat desalniettemin over jouw persoonlijke groei!

Live een informatieavond bijwonen?

Deelname aan een informatieavond is geheel vrijblijvend.

Informatieavonden beginnen vaak om 19:30 en duren gemiddeld ongeveer iets langer dan een uur. In deze tijd kunnen er al veel nieuwe inzichten worden opgedaan, dus we raden aan om met die ene collega, vriend(in) of familielid te komen, waar jij de avond mee kunt nabespreken!

Wanneer je live op locatie aanwezig bent, zullen de NLP-trainers en groeicoaches jou welkom en heten en staat de koffie voor je klaar! Zorg dat je op tijd bent, zodat je nog van de mogelijkheid gebruik kunt maken om like-minded mensen te ontmoeten die net als jij willen investeren in persoonlijke groei. Ondanks de serieuze ondertoon, wordt er ook veel afgelachen en blijft het een gezellige avond!

Last but not least! Na afloop van een informatieavond krijg je de mogelijkheid om gratis een groeisessie in te plannen met één van onze gespecialiseerde groeicoaches. Hierbij kun je denken aan een telefonische afspraak met een van onze coaches waarin jij centraal staat. Samen met de groeicoach ga je in een korte sessie kijken wat jij zou willen veranderen in je leven en hoe je dat kunt bereiken.

Dit is wat andere deelnemers zeggen:


“Zo blij dat ik de informatieavond heb bezocht. Ik vond Marcel praktisch ingesteld en heel toegankelijk. Prima locatie overigens…”

Andrea (41)

“Ik zou zeggen: doen! Ga naar deze avond. Je zult er geen spijt van hebben.”

Linda (31)

“Ik vond deze avond heel waardevol. Ik kwam eigenlijk alleen om de locatie en trainer te zien, maar kreeg veel meer dan dat.”

Annemarie (38)

Dit is wat je gaat leren en ontdekken…

 • Ontmoet een NLP-trainer, wie zijn het en hoe staan ze voor de groep;
 • Proef de sfeer van de locatie, voel je de warmte en de vrijheid om jezelf bloot te geven;
 • Ontdek de kracht van NLP en wat het jou persoonlijk gaat opleveren;
 • Kom achter jouw #1 obstakel en leer hoe je deze kunt uitschakelen;
 • Hoor veelgemaakte fouten en waar jij op moet letten bij het kiezen van een NLP-opleiding;
 • Hoe jij NLP in kunt zetten. Persoonlijk en zakelijk. Voor jezelf en anderen;
 • Waarom UNLP de NLP-opleiding voor jou heeft;
 • Hoeveel verschillende opleidingen wij geven en welke voor jou iets kunnen betekenen;
 • Hoe lekker de koffie, thee en koekjes zijn bij ons… 🙂

Wie geeft de informatieavond?

h
Marcel Meijlink

Marcel is één van de oprichters van UNLP. Hij ondersteunt je graag in jouw persoonlijke groei. Immers, een leuker leven kun je leren!

Leer Marcel kennen
h
Jacqueline Tunc

Jacqueline Tunc is internationaal gecertificeerd NLP-trainer, interimmanager, coach en ontwikkelaar van o.a. de drijfverentraining. Vanaf haar jeugd is ze geïnteresseerd in menselijke motivatie; wat beweegt en drijft de mens.

Leer Jacqueline kennen
h
Liesbeth van Zuiden

Al sinds 2008 is Liesbeth internationaal gecertificeerd NLP trainer en geaccrediteerd via de wereldwijde International Association of NLP, de American Board of NLP (ABNLP) en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP)

Leer Liesbeth kennen
h
Ron Winkelhorst

Ron is internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach en binnen het UNLP is hij verbonden aan de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en de training MAN.

Leer Ron kennen
h
Daniëlle Jansen

Danielle is werkzaam bij UNLP als NLP Trainer. Zij gelooft dat achter ieder gezicht een eigen verhaal zit dat het verdient om gehoord, gezien en gevoeld te worden.

Leer Daniëlle kennen
h
Onno de Vries

Onno wil als trainer je graag inspireren om jezelf (beter) te leren kennen in je eigen uniciteit, zodat jij je bewust kunt worden dat daar je eigen kracht en energie ligt..

Leer Onno kennen
h
Alex Vaassen

Persoonlijke ontwikkeling is er altijd en overal, er is altijd iets te leren van wat er op je pad komt. Alex Vaassen is Internationaal gecertificeerd NLP Master Trainer en Coach. Geaccrediteerd via de wereldwijde International Association of NLP (IA-NLP) en de American Board of NLP (ABNLP).

Leer Alex kennen
h
Mirjam Draijer

Mirjam Draijer is internationaal gecertificeerd NLP trainer en gedragsspecialist. Mirjam kenmerkt zich als NLP-trainer door haar motiverende, inspirerende en positieve manier van training geven waarbij ze cursisten met zichzelf en elkaar in verbinding brengt.

Leer Mirjam kennen
h
José van der Meij

José van der Meij is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en coach. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring als coach en (bedrijfs)adviseur.

Leer José kennen
h
Patricia Schook

Patricia Schook is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en coach. In haar trainingen kan ze zowel energie als rust overbrengen.

Leer Patricia kennen
h
Karin Prince

Reizen en avontuur heeft Karin altijd al in het bloed gezeten. Zo ging zij op 16 jarige leeftijd al in Parijs wonen en heeft zij na haar studie HBO-V een tijd in Duitsland en Bolivia gewoond. Reizen en op avontuur gaan doet zij nog steeds graag. Dagelijks maakt zij met mensen de innerlijke reis naar persoonlijke groei en verandering.

Leer Karin kennen
h
Bart Verbunt

Bart Verbunt is internationaal gecertificeerd NLP trainer en licensed mBIT coach & trainer. Opgegroeid in een ‘sociaal nest’ waar beide ouders en andere familieleden zich bezig hielden met hulpverlening en mensenwerk. De keuze voor mensenwerk was voor hem niet moeilijk.

Leer Bart kennen

Groeicoaches

Tijdens de informatieavonden krijg je de kans om een afspraak in te plannen met een van onze groeicoaches. Zo’n groeisessie duurt 30-45 minuten. We maken concreet welke eerste stappen je daarin kunt nemen. Mocht je dit gesprek willen gebruiken voor informatie over NLP, dan kan dit ook. Je kunt aangeven of je een persoonlijk issue hebt waar je mee aan de slag wilt.

Ook kijken we naar waar jij naartoe wil, wat je doelstelling is voor over 12 maanden.

Veelgestelde vragen

Zeker. Als je een gesprekje wilt met een trainer of coach apart, nemen we daar altijd de tijd voor.

Niets! Onze informatieavonden zijn helemaal gratis.

Je kunt je tijdens de informatieavonden inschrijven voor een opleiding naar keuze. Je kunt er ook nog even een nachtje over slapen.

Ja. Alleen op de informatieavond krijg je extra mooie vroegboekkorting op een training die op korte termijn start. En aan het eind van de avond krijg je een cadeautje van UNLP: een gratis gesprek met een groeisessie coach. Dit gesprek kan je samen voor een later moment inplannen.

Max. 2 uur

Eens in de maand bieden wij specifieke online informatieavonden aan, waarbij je via Zoom al jouw vragen kunt stellen. Toch raden we aan om op de locatie langs te komen, zodat je een gevoel krijgt bij de locatie en de trainer.

Zeker! We raden dit zelfs aan, hierdoor krijg je de mogelijkheid om de avond na te bespreken, om zo de best mogelijke keuzes te maken.

Alle locaties zijn bereikbaar met het OV.

Of kijk eens naar deze informatieavonden..

h
Familieopstellingen

De opleiding tot familie-opsteller is meer dan een opleiding. Het is een reis in jezelf. Waarmee je inzichten en vaardigheden opdoet die je buitengewoon effectief maken als coach. In de opleiding leer je op allerlei manieren: demonstraties, oefeningen, 1-op-1 rolspellen, opstellingen en lezingen. Altijd praktisch en inspirerend.

Bekijk onze Familieopstellingen infoavond
h
Business Practitioner

Voor elke sector (van zorg tot commerciële sector), bedrijfstak, beroep of functie biedt de NLP Business Practitioner je de handvatten en technieken om jezelf te brengen waar je zo graag wilt zijn. Ontdek wat mensen laat excelleren in hun werk en werkomgeving. Wil jij je potentieel optimaal benutten, grenzen verleggen, jezelf verbeteren en maximaal groeien? Bekijk of de Business Practitioner iets voor jou is!

Bekijk onze NLP Business Practitioner infoavond
h
Provocatief Coachen

Provocatief coachen is doorbraken creëren. Niet door conventioneel coachen, maar door middel van omgekeerde psychologie. Altijd met humor, verbinding en en uitdaging beweeg je de ander tot inzichten en ander gedrag. Het is een intuïtieve, speelse en vooral inlevende manier van mensen begeleiden.

Bekijk onze Provocatief Coachen infoavond

Accreditaties

ABNLP
logo BGN

Elke maand worden er nieuwe opleidingen toegevoegd

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP VOOR JEUGD INFORMATIEAVOND

NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

RESERVE A SPOT FOR THE Online Workshop NLP Practitioner

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP VOOR JEUGD INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP ONDERWIJS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

POST-HBO INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP voor Jeugd INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

RESERVE A SPOT FOR THE Online Workshop NLP Practitioner

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.