NLP PRACTITIONER TRAINING
Met Marcel Meijlink & Jacqueline Tunc

Met erkend certificaat IANLP & NVNLP

KLIK HIER HOE HET ONLINE PROGRAMMA ERUIT ZIET

Wacht niet langer. Nu is het moment. Nooit eerder was het zo makkelijk om NLP te leren.Van een half leeg glas, een halfvol glas maken... hoe doe je dat toch? Het is een vraag die mij de laatste tijd vaker gesteld wordt. Want er gebeurt nogal veel de laatste tijd in de wereld. Corona zorgt ervoor dat de hele wereld er anders uitziet. Natuurlijk is het van belang dat we met elkaar "goed voor elkaar zorgen". Een positieve mindset helpt daarin enorm.

En het "goed voor elkaar zorgen" vind ik persoonlijk ook nog eens heel essentieel. Het is mijn persoonlijke missie om iedereen de mogelijkheid te geven tot "een leuker leven kun je leren". Vandaar dat je deze NLP Practitioner Online Training (bijna) volledig vanuit huis kunt volgen!

Gewoon thuis, vanaf de bank! Ontvang 1-op-1 coaching en instructies met Jacqueline en mijzelf als jouw mentor om NLP te leren en toe te passen op allerlei gebieden in jouw leven. 

Warme groet,


Marcel

Start jij vandaag nog met deze gecertificeerde training?

Iedere dag starten er mensen met de NLP Practitioner Online

MELD JE VANDAAG AAN

Het unieke gecertificeerde programma zorgt ervoor dat jij in 14 weken plus 4 live-dagen in het najaar alle tools in handen heb om met een positieve mindset door het leven te gaan!

Leuker leven kun je leren! Maar hoe is dan wel de vraag? Veel mensen ervaren een interne dialoog die niet altijd functioneel is. Emoties die je soms parten spelen om te doen wat je wilt doen. Of doelen te stellen die je daadwerkelijk wilt bereiken. 

Helaas leren we op school niet hoe we onze overtuigingen kunnen veranderen. Of hoe we het beste met anderen kunnen communiceren. Laat staan hoe je met jezelf moet communiceren!

"Hadden we maar een handleiding hoe ons brein werkt!", is een opmerking die ik geregeld hoor.  

Wel, er is een handleiding! In de praktische en overzichtelijke online NLP Practitioner Online Training leer je alles over doelen stellen, emoties, de interne dialoog, overtuigingen en meer!  

NLP is voor mij nog steeds één van de meest krachtige, effectieve en snelle technieken om je eigen mindset te veranderen. Waarmee je jouw communicatie op een hoger niveau weet te krijgen. 

Je staat op het punt om een methode te ontdekken waarmee je dit alles kunt bereiken. Een methode waarmee je blokkades kunt verwijderen en je maximale potentieel kunt bereiken.  

Mindfulness

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Het NLP Practitioner Online Programma is voor iedereen. Of je nu al veel kennis hebt van NLP en herhaling wilt óf dat je je voor het eerst gaat begeven op het gebied van NLP. Je krijgt toegang tot het uitgebreide NLP platform waarin iedere techniek wordt duidelijk beschreven. Tal van video's, audiofragmenten en PDF's waarin de oefeningen worden uitgelegd. Vol demonstraties en ervaringen!

Daarnaast heb je maandelijks een ZOOM-training waarin je extra stof leert, oefent met elkaar en al je vragen kunt stellen.

In het najaar zijn er nog 4 live-dagen waarin we de onderdelen met jou behandelen die online te weinig effect zouden hebben op jouw persoonlijke transformatie.

Dit ga je allemaal leren in dit unieke gecertificeerde programma: 

 • Hoe je om kunt gaan met lastige mensen in je omgeving – zodanig dat je de negatieve spiraal van irritatie, boosheid en frustratie stopzet
 • Hoe je je beter kunt uiten en hoe je met helderheid communiceert – heldere communicatie begint met heldere gedachten over wat je wilt zeggen 
 • Hoe je meer zelfvertrouwen kunt ervaren – zodat je vol positieve energie in het leven staat 
 • Hoe je energievreters en energiegevers ontdekt – stop de lekkage vanuit je omgeving en laat de energie op een natuurlijke wijze stromen 
 • Hoe je meer rust en balans ervaart in je dagelijkse leven – essentieel om te genieten en jezelf op te laden
 • Hoe je omgaat met stress, piekeren en zorgen – je leert om die eindeloze gedachten over wat er mis kan gaan of niet goed is, te stoppen.  
 • Hoe je meer kunt genieten – van alles en iedereen wat er is in het hier en nu. Zonder de behoefte om het anders te willen.  
 • En veel meer…  

Leer binnen 14 weken plus 4 live dagen alles over een positieve mindset, krachtige emoties en communiceren met anderen. Uniek online programma.

Je staat op het punt om een methode te ontdekken waarmee je dit alles kunt bereiken. Een methode waarmee je blokkades kunt verwijderen en je maximale potentieel kunt bereiken.


Dit is wat jij krijgt:

 • Levenslange toegang tot het online platform met Ik ga je persoonlijk begeleiden en instrueren om NLP te leren en toe te passen in je dagelijkse leven
 • Met krachtige oefeningen en inzichten ga je resultaat bereiken – sneller dan je dacht
 • Je ontvangt urenlang materiaal aan inspirerende video's voor duidelijke uitleg  
 • Verkrijg diepgaand inzicht in je denken, doen en voelen – al na enkele weken met praktische inzichten en handvatten   
 • Vier livedagen waarin je de daadwerkelijke NLP transformatie gaat ervaren
 • Maandelijkse ZOOM waarin je nieuwe technieken leert
 • 3 x coaching met één van onze NLP coaches
 • Persoonlijke Whatsapp-groep met trainer voor continue support en ondersteuning
 • Levenslange toegang tot het programma – inclusief alle extra’s en uitbreidingen
 • Ontvang jouw Practitioner certificaat! (als je kiest voor de Practitioner-versie)

Het gemak van online training

Leer NLP vanuit je luie stoel, met een kopje koffie of thee.  

In 14 weken leer je wat NLP is én zet je het als een expert in in je dagelijkse leven.  

Zo ziet de online training eruit:

Wees een van de deelnemers...

HET PROGRAMMA

 WAT LEER JE TIJDENS DE ONLINE NLP PRACTITIONER?

In de NLP Practitioner Online leer je alles over NLP en dat in slechts 14 weken tijd, plus 4 livedagen!

In 14 modules ontvang je urenlange inhoud in de vorm van inspirerende video’s, opdrachten en oefeningen. Aan het einde van de cursus heb jij NLP geleerd én is het onderdeel geworden van wie je bent en jouw dagelijkse leven.  

Wanneer je je aanmeldt voor de training, is dit wat je gaat leren:  

WEEK 1: INTRODUCTIE

In week 1 krijg je een praktische introductie. Je leert wat NLP allemaal inhoudt, wat je ermee kunt. Maar we gaan ook direct inhoudelijk aan de slag. Met jouw persoonlijke doelen. Met het maken van een ontwikkelplan. Alles is erop gericht dat jij het maximale uit jouw training kunt gaan halen!  

WEEK 2: HET FUNDAMENT

In week 2 gaan we het fundament van NLP leggen. Zo leer je de verschillende NLP modellen, waaronder het NLP communicatiemodel. Je gaat direct begrijpen en ervaren hoe het komt dat er soms enorm veel communicatiestoornissen zijn. Daarnaast leer je direct enkele van de basisvaardigheden die je nodig zult hebben bij iedere NLP techniek die je gaat leren.  

WEEK 3: HET MAKEN VAN VERBINDING

NLP staat erom bekend dat het technieken en vaardigheden kent waarmee je perfect verbinding kunt maken met een ieder die ver van je af staat. Met jouw vrienden zal het contact immers al wel goed zijn. Daarom een week lang gericht op communicatie en verbinding met de ander. 

WEEK 4: ONZE INTERNE BIOSCOOP

We kennen het allemaal wel... het interne stemmetje in ons hoofd. Die je vertelt wat goed is en wat slecht is. Ons hoofd is een ware bioscoop. Vol goede en slechte films... Tijdens deze week ga je leren hoe je de films in jouw hoofd kunt beïnvloeden en veranderen. 

WEEK 5: PATROON DOORBREKEN

Ben jij altijd maar aan het werk? Kun je niet stoppen met bepaalde activiteiten? Ruim je nooit iets op? Kom je overal te laat? In deze week ga je leren wat jouw slechte gewoontes te maken hebben met jouw neurale paden. Alles is erop gericht hoe jij jouw neurale verbindingen zo kunt veranderen, dat er nieuw gedrag kan ontstaan. 

WEEK 6: VERANDEREN VAN EMOTIES

Als je je altijd vrolijk voelt dan is dat natuurlijk perfect! Laten we lang & gelukkig leven... Alleen... zo is het bij de meeste mensen niet! Soms moeten we iets doen waar we meer zelfvertrouwen bij willen hebben. Of innerlijke rust. Of we willen juist dat de stress in ons lichaam wat minder wordt ervaren. Tijdens deze week leer je hoe je positieve emoties bij jezelf kunt installeren én hoe je beperkende emoties kunt veranderen!  

WEEK 7: HET STELLEN VAN DOELEN

Op zo'n manier dat je jouw doelen ook gaat bereiken! Want hoeveel mensen ken je niet die paginas vol met doelen hebben. En er wordt er nooit eentje bereikt! Of je hebt juist geen doelen, je zou er wel meer willen hebben. Tijdens deze week ga je leren hoe jij jouw doelen kunt bepalen en behalen! 

WEEK 8: ONTDEKKEN EN VERANDEREN VAN OVERTUIGINGEN

Mindfulness

Als één ding centraal staat tijdens deze week is het wel dat jouw overtuigingen niet de werkelijkheid zijn. Ze zijn slechts jouw persoonlijke werkelijkheid. En dat betekent dat ze vooral in jouw hoofd worden gevormd. En dus dat je ze kunt veranderen! En dat is nu precies wat je tijdens deze week gaat leren. Hoe jij een overtuiging kunt veranderen! En dus dat je met zoveel mogelijk krachtgevende overtuigingen door het leven kunt gaan! 

En dit waren slechts de eerste 8 weken! Wat leer je in week 9 t/m 13???

In week 9 & 10 staat communicatie centraal. Hoe kun jij je communicatie verbeteren. Hoe kun je beter vragen stellen. Je taal zo afstemmen dat het bij iedereen aankomt. Twee superinteressante weken voor iedereen die communiceert! 

Week 11 staat in het teken van mentale strategieën. Hoe komt het dat we doen wat we doen. Wat doen we daarvoor in ons hoofd. Hoe komt het dat de één heel succesvol is, terwijl de ander, met dezelfde kwaliteiten, dit niet is. We gaan inzoomen in datgene wat we mentaal doen om tot resultaat te komen. 

Week 12 is één van de transformatieweken. We gaan werken met interne incongruenties. Aan de ene kant wil ik dit... maar aan de andere kant wil ik dat. Een interne incongruentie is veelal één van de redenen dat we niet bereiken wat we willen bereiken. En dat gaan we tijdens deze week eens goed aanpakken! 

Week 13 is de tweede transformatieweek. Je gaat aan de slag met de NLP-methodiek Tijdlijnen. Een superkrachtige techniek om doelen te plaatsen op je tijdlijn, om overtuigingen te veranderen, om emoties aan te pakken...

En als je dan bij week 13 bent... en denkt dat het er helaas op zit... komt er nog een extra BONUSWEEK met de Disneystrategie! :-) De techniek om van je dromen te komen tot actie!  

Ik kies ervoor om deze unieke training online aan te bieden om verschillende redenen….

REDEN 1. Het gemak van je eigen huis 

Eén van de voordelen van een online training is dat je de gehele training kan doen vanuit je eigen luie stoel. Geen gedoe, kosten en tijdsverlies met reizen. Gewoon vanuit je eigen huis.  

REDEN 2. Op momenten dat het jou uitkomt  

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je de training volgen. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Op het moment dat het jou uitkomt doe je de oefeningen, bekijk je de video’s en heb je contact met jouw medestudenten.  

REDEN 3. Op jouw tempo

Het programma is ingericht voor 13 weken. Iedere week ontvang je toegang tot een nieuwe week. Je kunt ervoor kiezen om deze opzet te volgen. Je kunt er ook langer over doen als dat je beter uitkomt. Je kunt zo nu en dan een uurtje aan de training besteden of af en toe een dag(deel). Net zo weinig of vaak als dat jij wilt.  

REDEN 4. Levenslange toegang  

Je hebt een levenslange toegang. Dus als je de cursus over 10-20-30 jaar nog eens wilt doen, geen probleem. Je krijgt bij aanmelding jouw eigen wachtwoord en dit blijft jouw hele leven lang geldig.  

De Trainer

Leer stap voor stap NLP van NLP-expert Marcel Meijlink

Marcel Meijlink is spreker, ondernemer en expert op het gebied van NLP. Hij is trainer van NLP trainers en is hoofddocent in diverse NLP programma’s. Hij is tevens mede-oprichter van UNLP – instituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en is trainer van diverse opleidingen op het gebied van o.a. NLP, mindfulness en lichaamsgericht werken. 

Marcel Meijlink
Marcel Meijlink

Een online cursus met persoonlijke begeleiding

De Online NLP Basic Training biedt veel meer flexibiliteit dan een live training. Zo kun je ervoor kiezen om volledig zelfstandig de cursus te volgen. Je kunt daarentegen ook gebruik maken van je mede-studenten en de persoonlijke begeleiding van Marcel Meijlink.

Je hebt de mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen en uitdagingen voor te leggen. Dit kun je doen in de besloten Facebook Groep of persoonlijk via e-mail aan Marcel zelf. Wat jij wilt en wat voor jou het beste werkt.

vincent en marcel foto

Als exclusieve deelnemer aan de online NLP Practitioner training ontvang je: 

 • 14 modules waarin je door Marcel Meijlink op een toegankelijke, diepgaande en inspirerende wijze alles krijgt geleerd over mindfulness. Kennis, inzichten en oefeningen die je direct kunt inzetten in het dagelijkse leven.  
 • Programmamateriaal met daarin urenlange video’s, pdf’s, oefeningen en stappenplannen.  
 • 1-op-1 mentoring van Marcel Meijlink en Jacqueline Tunc, om jouw vragen aan te stellen, voortgang te bespreken, of persoonlijke obstakels voor te leggen.  
 • Toegang tot de besloten NLP * UNLP Facebook Groep. Hierin kun je ervaringen delen, inspiratie opdoen en verbinding aangaan met andere UNLP-deelnemers.  
 • Levenslange toegang tot het programma.
 • 4 livedagen
 • Certificaat NLP Practitioner IANLP & NVNLP erkend

De kosten om aan dit programma te mogen deelnemen?  

Helaas wordt er grof geld verdiend aan allerlei persoonlijke ontwikkelingsachtige producten, zoals retraites en workshops. Ik vind dat NLP voor iedereen toegankelijk moet zijn. Vandaar dat je op deze pagina een bijzondere aanbieding ontvangt.  

Oorspronkelijk was deze training alleen live te volgen op verschillende plekken in Nederland. Prima natuurlijk, maar het vereist wel dat je aanwezig moet zijn op de dagen dat jij de opleiding hebt.

Voor veel mensen was dit niet haalbaar. Tegelijkertijd is NLP iets wat voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn, zowel praktisch als financieel.  

Dat is de reden dat we deze training op een nieuwe, levens-veranderende wijze gaan aanbieden. Je bent geen kosten meer kwijt voor een duur live event, geen reis- en verblijfskosten voor Amsterdam. En het beste van dit alles: je kunt de training vanuit je eigen huis en op je eigen tempo volgen. Dus zelfs als je een druk leven hebt, kun jij aanzienlijke veranderingen snel gaan ervaren. Veel sneller dan je had gewacht om op het ‘juiste moment’ een live training te volgen.  

Klinkt goed? Meld je dan nu aan!  

Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid. Hoe eerder je begint, hoe langer je profiteert.  

Met enorm veel plezier heb ik samen met ons team gewerkt aan dit online programma. Omdat ik vond dat er iets makkelijks moest zijn om NLP te leren. Of te onderhouden. Vandaar dat ik je met een gerust hart kan aanmoedigen om deze training te volgen. Om direct te starten. Je zult direct gaan merken hoe snel de integratie in jouw dagelijks leven vergaat. Hoe je meer zelfvertrouwen voelt. Hoe je doelen makkelijker bereikt. Hoe je beter in contact komt te staan met anderen. 

Zoals we al vaker zeggen "Leuker leven kun je leren". En tijdens deze online training wil ik je graag meenemen op die reis!  

Marcel Meijlink

Marcel Meijlink

Aanmelding

Meld je aan en krijg direct toegang tot het NLP-programma  

Meld je aan en krijg direct toegang tot het
NLP-programma  


Premium

€2050

Inschrijven!

Wat gebeurt er nadat je je aanmeldt?

1. Klik op de Button “Voeg toe aan winkelwagen”
2. Vervolgens verschijnt het scherm voor betaling via PayPro
3. Vul alle gegevens in en je ontvangt binnen 24 uur een email met daarin je login-gegevens
4. Iedere week ontvang je de desbetreffende module gedurende 13 weken
5. Geniet van een levenslange toegang.

Ben jij klaar voor een waanzinnige NLP-uitdaging?

© 2020 UNLP

www.unlp.nl

info@unlp.nl

 020 - 2610707