UNLP

Wij mogen onze opleidingen weer live geven! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om online aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

NLP opleidingen

in Amersfoort, Utrecht

In provincie Utrecht (Amersfoort) kun je terecht voor de NLP Weekend-opleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur.

 

“Ik werk met ouderen in een revalidatieomgeving, zij hebben vaak overtuigingen dat ze toch niet meer beter kunnen worden. Nu gebruik ik NLP om hun gedachten beter mee te laten werken om zo hun genezingsproces te versnellen. Het werkt!”
Tjalling Eekman, Kinesitherapeut
“Je bent heel veel laagjes van jezelf aan het afpellen. Het maakt je een beter mens doordat je beter weet wie je bent en wat je een ander te bieden hebt.”
Margreet Jacobs, Communicatietrainer
Onze locatie in Amersfoort is goed bereikbaar met zowel OV als met de auto.

In Amersfoort, Utrecht kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding en NLP Master Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Het adres van UNLP-locatie Utrecht (Amersfoort)

Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort
Stichtse Rotonde 11
3818 GV Amersfoort

UNLP op Instagram