Neem jouw organisatie

naar ’the next level’ met NLP

 • Zeer goed gewaardeerd door deelnemers
 • Wordt gegeven op onze prachtige locatie in Amsterdam en Rotterdam
 • Gecertificeerde opleiding

Maak de volgende stap in jouw werkleven met NLP

NLP Business Leadership Advanced is het 10-daagse vervolgprogramma voor leiders, ondernemers en professionals die de invloed van zichzelf en anderen willen vergroten en de volgende stap willen zetten. Want of je nu een consultant bent, directielid, financieel deskundige, teamleider of adviseur bent… De krachtige inzichten en tools van NLP gaan jou en de mensen om je heen transformeren. 


Leer de principes, theorie en vaardigheden van: 

 • Invloed uitoefenen op jezelf en anderen
 • Sociale intelligentie en hoe deze te vergroten
 • High performance gemoedstoestanden
 • Effectief beïnvloeden van gedachten, overtuigingen en emoties
 • Het begrijpen van non-verbaal gedrag 
 • Coachen in 5 minuten

Van het verbeteren van je communicatie, tot meer inzicht krijgen in de motivatie en obstakels van anderen, het kunnen “lezen” van non-verbaal gedrag en het kunnen oproepen van de juiste gemoedstoestand. Na de NLP Business Leadership Advanced ben je een expert te worden in communicatie, persoonlijke groei en het bereiken van je maximale potentieel. Voor jezelf en anderen. 

Heb je de 8-daagse opleiding NLP Business Leadership Basic succesvol afgerond en wil je meer? Dan is de NLP Business Leadership Advanced (NLP-BLA) een logisch vervolg. De pijlers van de Leadership Basic programma worden verder uitgewerkt: bewustwording, menselijk potentieel en invloed. We gaan deze drie resultaten in de vervolgopleiding naar een hoger niveau brengen. 

Pijler 1: bewustwording van onbewuste drijfveren, kwaliteiten en obstakels
De eerste stap naar iedere verandering is bewustwording van onbewuste processen. Waarom doe je wat je doet? Als je blijvende verandering wilt creëren, bij jezelf of anderen, dan wil je verder gaan dan slechts oppervlakkig gedrag of vaardigheden. Dat gedrag wordt namelijk gestuurd door onderliggende waardes, overtuigingen en emoties. In de NLP Business Leadership leer je om die onderliggende factoren te ontdekken en te gebruiken voor verandering. Alleen deze bewustwording al geeft je ruimte, vrijheid en een breder perspectief voor extra keuzemogelijkheden. 

Pijler 2: menselijk potentieel ontdekken en benutten 
Een rode draad in de NLP Business Leadership Advanced is het vergroten van je sociale intelligentie, waaronder je communicatie en je interpersoonlijke vaardigheden. Het is de sleutel tot ieder succes. Je leert om te ontdekken wat de ander écht wilt en wat de obstakels zijn. Maar ook om je boodschap helder en naar de leefwereld van de ander te communiceren. Hierbij begint het met het kunnen aangaan van diepgaande verbinding: weten wat de ander drijft, kunnen aansluiten op zijn overtuigingen en in staat zijn om daar met een laserfocus snel naar toe te gaan. 

Pijler 3: vergroten van je invloed 
Wanneer je met mensen werkt, of dit nu is in het bedrijfsleven of non-profit, het gaat om verbinding en resultaat. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat het falen van projecten, plannen of ambities in bijna alle gevallen te maken heeft met in-effectieve communicatie en interpersoonlijke vaardigheden. Met andere woorden: hoe beter we worden in onze communicatie, hoe meer resultaat we kunnen bereiken. NLP komt bij uitstek tot optimale uiting in gebieden waar er behoefte is aan concreet en snel resultaat. Niet voor niets is NLP bekend geworden in de topsport, bedrijfsleven en coaching.

De module NLP Business Leadership Advanced is het logische vervolg op de basis opleiding en maakt de NLP Business Leadership Practitioner compleet. Je vervolgt je ontwikkeling op het gebied van NLP en persoonlijke en professionele groei. Met de modules sociale intelligentie, excellent communiceren en presenteren, high performance coaching en onderhandeling en conflicthantering werk je meer en meer van binnen naar buiten toe. 

NLP geeft direct resultaat op allerlei vlakken. Ik wil dat al mijn medewerkers een NLP training volgen.

James Olson, voorzitter AT&T

Dustin van Steenvoorden volgde de NLP Business Practitioner

“NLP is een van de grooste ontdekkingen op het gebied van effectiviteit”.
Time Magazine

Inhoud Advanced opleiding

De vervolgtraining NLP Business Leadership Advanced heeft 10 opleidingsdagen. De opleiding is toegankelijk voor iedereen die de NLP Business Leadership Basic heeft gevolgd.

NLP BUSINESS LEADERSHIP ADVANCED

In de vervolgtraining van de NLP Business Leadership ga je je interpersoonlijke vaardigheden op een hoger niveau brengen. 

In dit blok ga je je persoonlijke effectiviteit aanzienlijk vergroten. Je krijgt helderheid in waar je nu bent, waar je naar toe wilt en hoe je daar kunt komen. Je ontdekt wat anderen werkelijk drijft en hoe je daar als communicator op kan inspelen én kunt veranderen.

Succesvol zijn als leider is succesvol zijn in communicatie. Succesvolle leiders zijn uitermate bekwaam in het gebruik van het opsporen van krachten, beperkende overtuigingen, obstakels, motivaties en behoeften. Ze pas de 80/20 toe en zijn in staat om snel tot de kern door te dringen.

In dit blok leer je de geheimen van het helpen van anderen om helderheid te krijgen in waar je staat en waar je naar toe wilt. Met alle inzichten en vaardigheden die je opgedaan hebt in de voorgaande blokken, ga je leren om anderen te coachen. Gericht op resultaat en succes.

Jezelf neer kunnen zetten als iemand die een verschil kan maken is essentieel voor je succes in welk gebied dan ook. Leer spreken in het openbaar met zelfvertrouwen en charisma.  Hoe groot de groep ook is, in een vergadering of zelfs 1-op-1. Na dit blok spreek je succesvol in iedere situatie.

Leer de beste onderhandelingstechnieken voor maximaal resultaat. Leer om erachter te komen wat de ander echt drijft en wat hij werkelijk wilt en tegenhoudt.

DIT IS WAT JE KRIJGT BIJ DE NLP BUSINESS LEADERSHIP ADVANCED:

 • 10 inhoudelijke en inspirerende opleidingsdagen
 • Uitgebreide syllabus (in zowel e-boek als gedrukte variant)
 • Volledig erkend certificaat NLP Practitioner ontvangt. Accreditatie door o.a. NVNLP, IANLP en de ABNLP.
 • Volop mogelijkheden voor intervisiegroep, ook na de opleiding
 • Veel ruimte voor persoonlijke, 1-op-1 begeleiding
 • Inclusief uitgebreide lunch, fruit, koffie & thee arrangement
 • Verzekerd van de meest up-to-date inzichten vanuit NLP, persoonlijke ontwikkeling en praktische psychologie.
 • Levenslang “abonnement” op de trainers en behind-the-scene deskundigen van UNLP. Ook ná de opleiding

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De 10-daagse NLP Business Leadership Advanced is gericht op professionals die NLP willen toepassen in hun werkveld om nog beter te communiceren, meer resultaten te bereiken en een stuk efficiënter te werken. Persoonlijke en professionele ontwikkeling, voor zichzelf en anderen.

Je werkt samen met deelnemers uit verschillende branches, met diverse functies en een uiteenlopende achtergrond in opleiding en ervaring. Zo leer je van elkaars inzichten en vergroot je je netwerk.

De groepsgrootte is beperkt tot 12 deelnemers. Dit garandeert maximale persoonlijke aandacht. 

Iedere deelnemer:

 • Is gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen;
 • Heeft een drive om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van anderen;
 • Is bereid om buiten de eigen comfort zone te treden;
 • Bekleedt een positie waarin het omgaan met andere mensen centraal staat.

Toelatingseisen & Accreditaties

De vraag is nu: ben jij geschikt voor dit programma? Er gelden de nodige toelatingseisen waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor deelname. Is dat het geval, welkom bij een selecte groep mensen die ervoor heeft gekozen om jouw leven en dat van anderen op een hoger niveau te brengen.

Voor het volgen van de 10-daagse NLP Business Leadership Advanced gelden de volgende voorwaarden:

 • Je bent nieuwsgierig en je wilt graag leren, kortom: je staat open voor verandering.
 • Je hebt de NLP Business Leadership Basic Training gevolgd.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als manager, consultant, leidinggevenden, vakspecialist of ondernemer.
 • Je hebt interesse in persoonlijke groei.
 • Je hebt een MBO/HBO werk & denkniveau.

Na afloop van de beide modules tot NLP Business Practitioner ontvang je het certificaat NLP Business Practitioner. Hiervoor dien je ten minste 90 procent van de opleidingsdagen aanwezig te zijn.

Bij UNLP vinden we het belangrijk dat de opleidingen (extern) geaccrediteerd en gecontroleerd wordt. De twee modules Business Leadership Basic & Advanced voldoen aan de hoogste eisen van accreditatie. De modules zijn geaccrediteerd door o.a. de prestigieuze IANLP (European Association for NLP), de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de ABNLP (American Board of NLP) en is als onderwijsinstelling geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).

Ervaringen

Inmiddels hebben vele deelnemers uit de profit en non-profit sector de NLP Business Leadership Advanced opleiding gevolgd. Hieronder enkele ervaringen.

‘De Business Practitioner onderscheidt zich van de andere NLP opleidingen doordat je met een groep mensen zit die allemaal professioneel aan de slag gaan met NLP. Een waardevolle aanvulling op je netwerk!”

‘Ik sta ontspannender en zekerder in mijn werk. Ik neem steeds meer de leiding. Dit hoor ik ook terug van mijn collega’s’


Accreditaties

ABNLP
Aanmelden

Aanmelden

NLP Business Leadership Advanced

De opleiding start meerdere momenten per jaar op onze locaties in Amsterdam en Rotterdam. Let op: wil je de NLP Business Practitioner? Schrijf je dan in voor zowel de NLP Leadership Basic & Advanced-training!

De opleidingstijden zijn dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur. Hou er rekening mee dat een opleidingsdag later afgelopen kan zijn.

Locatie:

geen gegevens

Veel gestelde vragen

Trainingsdoelen zijn in ieder geval: 

 • Leer effectieve leiderschapsvaardigheden
 • Word meester in beïnvloeden en overtuigen
 • Je gaat in staat zijn om snel een impact te maken op het niveau van individu, team of organisatie
 • Leer up-to-date en geavanceerde handvatten en technieken voor snelle gedragsverandering
 • Leer om anderen te motiveren en inspireren
 • Leer om charismatisch, authentiek en met impact te spreken in het openbaar.
 • Word in staat om verbinding aan te gaan, ook met “lastige” mensen
 • Krijg concrete handvatten om je productiviteit en effectiviteit 10x te vergroten
 • En veel meer…

In Amsterdam (Fahrenheitstraat 99) en in Rotterdam (Haringvliet 90). Alle locaties zijn goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Ja, wanneer je beide modules volgt, ontvang je het door de NVNLP en IANLP erkende certificaat tot NLP Practitioner.

Tijdens de opleiding wordt alle stof theoretisch en praktisch behandeld zodat je het direct in de praktijk kunt gaan toepassen. Afhankelijk van wat je persoonlijke doelstellingen zijn, zal je vier uur per week actief bezig zijn met de opleiding.

We gaan er vanuit dat je alle dagen aanwezig bent. Uiteraard kun je onverhoopt een keer missen. Je bespreekt vervolgens met jouw hoofdtrainer hoe je de gemiste stof kunt inhalen.

Ja, je bent inmiddels drie jaar klaar met je studie en hebt in die tijd werkervaring opgedaan in jouw vakgebied. Iedereen met twee jaar actieve werkervaring is van harte welkom bij dit intensieve en effectieve programma.

Iedere deelnemer in de opleiding is actief als professional. Dit kan in het bedrijfsleven zijn, maar ook in de publieke sector of semi-publieke sector.

Er is bij de opleiding lunch inbegrepen. Dagelijks dekken we de tafel, zetten het heerlijkste brood neer, maken een fijne soep en je kunt je boterhammen beleggen.

Wil je iets anders eten? Neem het gerust mee. Er is een koelkast en magnetron aanwezig of je kunt iets halen in de directe omgeving.

Wanneer je deze opleiding wilt doen als ZZP’er dan kun je de opleiding als scholingskosten opvoeren in je administratie. Dit is een prettig voordeel op de kosten van de opleiding!

Wanneer je de opleiding betaald krijgt vanuit je werk, dan kan jouw werkgever de opleiding als kosten opvoeren.

Zo betaalt de Belastingdienst een beetje mee aan jouw ontwikkeling!

Normaal gesproken betaal je direct bij inschrijving via iDEAL.

Daarnaast zijn er 2 andere betalingsopties.
1. Betaling per factuur. De betaling dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.
2. Betaling in 4 termijnen. 25% van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt daarnaast per termijn 25 euro administratiekosten.

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl. We helpen je graag met vragen om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Download onze brochure

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Download dan onze brochure.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant voor jou

NLP informatieavond

Maak kennis met UNLP instituut

Kom langs op één van onze gratis informatieavond en maak kennis met de trainers, proef de sfeer én leer wat NLP is!

NLP Coachopleiding
NLP Practitioner

Persoonlijke ontwikkeling tijdens de NLP Practitioner

Wil je de NLP opleiding liever doen vanuit de ‘persoonlijke context’? Wellicht is de NLP Practitioner dan iets voor jou!

Bekijk meer
Werken met provocatieve psychologie

Provocatieve Teamtraining

Voor iedere manager, consultant, trainer en coach… provocatieve teamtraining! Hoe je direct aan de slag kunt gaan met de dynamiek in jouw team.

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

Post-hbo INFORMATIEAVOND

Familieopstellingen INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND