Een volledig geaccrediteerde
NLP Practitioner volgen?
Dat kan vanaf nu ONLINE!

 

 • Waardering van deelnemers is een 9.4
 • Inclusief 4 live-dagen!
 • IANLP, ABNLP & NVNLP erkend!

UNLP Presenteert:
De NLP Practitioner Online

Volledig IANLP en NVNLP gecertificeerd

“Hadden we maar een handleiding voor hoe ons brein werkt!”, is een opmerking die ik geregeld hoor.

Helaas leren we op school niet hoe we onze overtuigingen kunnen veranderen. Of hoe we het beste met anderen kunnen communiceren. Laat staan hoe we het maximale uit onszelf kunnen halen. Of dat we onszelf beter leren kennen en ontdekken waarom we doen wat we doen.

Dus ervaren we allemaal wel eens negatieve gedachten. Of we worden boos als we beter rustig hadden kunnen blijven. Of het zit tegen in het leven en we weten niet goed hoe we hiermee om kunnen gaan.

Ik zal je vertellen: Er is een handleiding! Het is de NLP Practitioner waarin je alles leert over mindset, je brein, onbewust gedrag en overtuigingen. Met als doel om alles uit jezelf en het leven te halen.

Hoe zou het voor je zijn als je…

 • Een goede relatie hebt met je partner, vrienden en familie?
 • Vitaal bent en vol energie, iedere dag weer?
 • Volop voldoening en plezier haalt uit je werk?
 • Productief en succesvol bent, het maximale uit iedere dag weet te halen?
 • Vol zelfvertrouwen zit over wie je bent en wat je kunt?


Binnen de NLP Practitioner leer je hoe je dit alles kunt bereiken. En meer…


“NLP: Een handleiding voor je brein.
Waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken.”

Je staat op het punt om een methode te ontdekken waarmee je dit alles kunt bereiken en meer. Een methode waarmee je interne blokkades kunt verwijderen en je maximale potentieel kunt benutten.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is niet voor iedereen geschikt. Alleen wanneer je bereid bent om jezelf te verbeteren en inzicht wilt krijgen in waarom je doet wat je doet, raden wij je de NLP practitioner aan. Hoeveel ervaring of kennis je hebt van NLP is niet relevant. We beginnen bij het begin en werken zo -via geaccelereerd leren- door naar een hoog niveau van kennis, vaardigheden en integratie in het dagelijkse leven.

Je gaat bijvoorbeeld leren:

 • Hoe je om kunt gaan met lastige mensen in je omgeving – zodanig dat je de negatieve spiraal van irritatie, boosheid en frustratie stopzet.
 • Hoe je je beter kunt uiten en hoe je met helderheid communiceert – heldere communicatie begint met heldere gedachten over wat je wilt zeggen. 
 • Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt – zodat je vol positieve energie in het leven staat. 
 • Hoe je energievreters en energiegevers ontdekt – stop de lekkage vanuit je omgeving en laat de energie op een natuurlijke wijze stromen. 
 • Hoe je meer rust en balans ervaart in je dagelijkse leven – essentieel om te genieten en jezelf op te laden.
 • Hoe je omgaat met stress, piekeren en zorgen – je leert om die eindeloze gedachten over wat er mis kan gaan of niet goed is, te stoppen.  
 • Hoe je meer kunt genieten – van alles en iedereen wat er is in het hier en nu. Zonder de behoefte om het anders te willen.
 • Hoe je een positieve mindset kunt hebben – ook als het tegenzit in het leven.  
 • Hoe je negatieve ervaringen makkelijker kunt loslaten. In het leven gebeurt er van alles. De kunst is om negatieve ervaringen los te kunnen laten en zo een positiever leven te leiden.
 • Hoe je ontdekt waar je passie ligt en wat je ultieme drijfveren zijn. Zodat het leven makkelijker verloopt en je meer gebruik maakt van je van nature aanwezige kwaliteiten.
 • Hoe je inzicht krijgt in je onbewuste drijfveren, gedrag en overtuigingen. Echt inzicht krijgen in wie je bent en wat belangrijk voor je is.
 • En veel meer…

De NLP Practitioner is als een handleiding van je brein waarmee je inzicht krijgt in waarom je doet wat je doet, interne blokkades kunt verwijderen en je maximale potentieel kunt benutten.


Een persoonlijke boodschap van een van jouw NLP-trainers en medeoprichter van UNLP Marcel Meijlink:

“Wacht niet langer. Nu is het moment. Nooit eerder was het mogelijk om online je IANLP-certificering te behalen en zo makkelijk om NLP te leren.”

Van een half leeg glas, een halfvol glas maken… hoe doe je dat toch? Het is een vraag die mij de laatste tijd vaker gesteld wordt. Want er gebeurt veel de laatste tijd in de wereld. Corona zorgt ervoor dat de hele wereld er anders uitziet. Natuurlijk is het van belang dat we met elkaar goed voor elkaar zorgen. Een positieve mindset helpt daarin enorm. En het “goed voor elkaar zorgen” vind ik persoonlijk ook nog eens heel essentieel.

Het is mijn persoonlijke missie om iedereen de mogelijkheid te geven tot “een leuker leven kun je leren”. Vandaar dat je deze NLP Practitioner Online Training (bijna) volledig vanuit huis kunt volgen!

Gewoon thuis, vanaf de bank! Ontvang 1-op-1 coaching en instructies met Jacqueline en mijzelf als jouw mentor om NLP te leren en toe te passen op allerlei gebieden in jouw leven. 

 • Wij gaan je persoonlijk begeleiden in wat NLP voor jou kan betekenen en hoe je het kunt toepassen in je eigen leven. Wij helpen jou persoonlijk om echte verandering teweeg te brengen op de gebieden waar jij dat wilt. Sneller dan je had kunnen vermoeden.
 • Stap voor stap ga je NLP leren in je eigen tempo. Dat is het mooie van deze online NLP practitioner. De opleiding is zo ontworpen dat je op je eigen tempo de modules kunt volgen en vol zelfvertrouwen kunt integreren.
 • Iedere module, inclusief de demonstraties die ik (Marcel) geef, kun je opnieuw bekijken en nadoen. Bij sommige onderdelen kun je er sneller doorheen, bij andere oefeningen of principes kun je wat langer stilstaan en het meerdere keren bekijken.
 • Wij gaan je helpen om snel resultaat te bereiken. Al vanaf de eerste video’s ga je ontdekken hoe je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Geen onzinnige theorieën of saaie lessen. Maar direct toepasbaar in je eigen leven en de doelen die je hebt.
 • Persoonlijke coaching en begeleiding. Samen met NLP trainer Jacqueline Tunc en onze top coaches wordt je persoonlijk begeleid. Door middel van maandelijkse live online sessies ga je jouw persoonlijke doelen gegarandeerd bereiken.

Geloof me. Je gaat er geen dag spijt van hebben. Ik heb inmiddels duizenden deelnemers opgeleid en allemaal zijn ze het erover eens: de NLP Practitioner is een investering voor het leven.
Wat uniek is en nooit eerder mogelijk was, is dat het IANLP tijdens deze bijzondere periode haar voorwaarden voor certificering heeft aangepast. Alleen nu, tijdelijk, kun je je accreditatie via een online training krijgen. Nog nooit was leren zo gemakkelijk. Wacht niet tot je jaren verder bent, maar begin nu!

Op jouw succes,

Marcel Meijlink
NLP trainer en mede-oprichter UNLP


Voor wie is dit programma geschikt?

In de online NLP Practitioner zien we deelnemers van alle leeftijden, opleidingsniveaus en achtergrond.

 • Als je je communicatie wilt verbeteren. Bijvoorbeeld in je werk. Of binnen je relatie. Met NLP leer je om jezelf beter te uiten, maar ook om de ander beter te kunnen lezen. Zodat je veel helderder kunt formuleren wat het is dat je nodig hebt, zonder het contact met de ander te verliezen. Niet voor niets wordt NLP volop gebruikt door trainers, communicatieprofessionals, HR-professionals en managers.
 • Als je meer zelfvertrouwen wilt. Als je regelmatig twijfelt aan jezelf, niet op de voorgrond durft te treden of onzeker bent. NLP leert je om te ontdekken hoe je onbewust knaagt aan je zelfvertrouwen en daardoor gaat twijfelen aan jezelf. Vervolgens kun je heel gericht aan je mentale knoppen draaien waardoor je zelfvertrouwen snel omhoog schiet. Deelnemers ervaren NLP als een praktische tool waarmee ze blijvend en snel zelfvertrouwen krijgen om het leven te leiden dat ze (echt) willen.
 • Als je een carrière-switch wilt maken. Wanneer je niet meer goed weet wat je wilt in je werk of carrière of er zelfs aan denkt om geheel te wisselen. Regelmatig ontdekken deelnemers in de NLP Practitioner wat ze écht willen in hun werk en durven vervolgens dankzij NLP de stap te zetten.
 • Als je je relatie wilt verbeteren. Met je (potentiële) partner, maar ook een meer zinvolle verbinding aan wilt gaan met vrienden, familie, collega’s en onbekenden. Op één van de eerste dagen in de online NLP Practitioner ga je leren hoe je snel en diepgaand contact kunt krijgen met wie je ook wilt. Ook bij mensen met wie dit normaal gesproken niet makkelijk is, omdat ze anders in het leven staan dan jij.
 • Als je meer verbinding wilt ervaren tussen hoofd, hart en buik. Wanneer je voelt dat je hoofd, hart en buik verschillend communiceren. Als je meer wilt leven naar je hart en vanuit je intuïtie. Als je meer uit je hoofd wilt komen en meer in je lichaam en meer verbinding wilt tussen wat je denkt en voelt.
 • Als je positiever naar situaties wilt kijken. Als je snel de neiging hebt om beren op de weg te zien en negatief te reageren op jezelf of anderen. Met NLP krijg je inzicht in je eigen patronen van denken en doen. Om vervolgens bewust de keuze te kunnen maken of je hier en daar wat wilt veranderen.
 • Als je beter wilt leren omgaan met negatieve emoties. Er zijn ook deelnemers in de online NLP Practitioner die last hebben van teveel of te snel boos worden, verdrietig zijn of moeilijk kunnen loslaten. Met NLP heb je vlijmscherp in de gaten welke negatieve emoties bij jou de bovenhand voeren, wat hier de reden van is en hoe je deze kunt tegengaan.
 • Als je af wilt komen van slechte gewoontes. NLP is buitengewoon krachtig in het veranderen van slechte gewoontes en gedrag, zoals bijvoorbeeld: roken, drinken, overmatig kritisch zijn, perfectionisme, te streng zijn voor jezelf, de lat te hoog leggen, ongezond eten en weinig bewegen. Met NLP krijg je inzicht in waarom je doet wat je doet en leer je om vastgeroeste patronen te veranderen.
 • Als je een betere leider of manager wilt zijn. Van leiders vandaag de dag wordt verwacht dat ze een visie kunnen uitdragen, als een professional communiceren en weten te motiveren en inspireren. In de online NLP Practitioner leer je strategisch denken en handelen vanuit inspirerend leiderschap. NLP wordt binnen het bedrijfsleven volop gebruikt door leiders, managers, verkopers, beleidmakers, marketing en online professionals, coaches, HR professionals en iedereen die met mensen werkt.

Leer stap voor stap NLP van jouw persoonlijke NLP-trainers
Marcel Meijlink en Jacqueline Tunc

Marcel Meijlink

Marcel Meijlink

Marcel Meijlink behoort tot Nederlands top 5% NLP trainers, is trainer van NLP trainers en mede-oprichter van NLP opleidingsinstituut UNLP en de Happinezz Academy. In de afgelopen 20 jaar heeft Marcel talloze mensen geholpen naar het volgende niveau in hun leven. Altijd met volop humor, expertise en ervaring neemt hij jou mee in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jacqueline Tunc

Jacqueline Tunc is internationaal gecertificeerd NLP-trainer, interimmanager, coach en ontwikkelaar van o.a. de drijfverentraining. Vanaf haar jeugd is ze geïnteresseerd in wat de mens beweegt en drijft. Jacqueline verzorgt binnen UNLP en de Happinezz Academy diverse opleidingen. En als coach helpt ze mensen met het ontdekken van en leven volgens hun drijfveren.

“Met neuro linguïstisch programmeren krijg je inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen. NLP trainers van UNLP behoren tot de top van de Nederlandse markt.”

Dr. Vincent van der Burg, mede-oprichter UNLP

Bekijk deze korte welkomstboodschap van jouw NLP-trainers
 • 14 uitgebreide modules waarin je door Marcel Meijlink op een toegankelijke, diepgaande en inspirerende wijze alles krijgt geleerd over NLP. Kennis, inzichten en oefeningen die je direct kunt inzetten in het dagelijkse leven.  
 • Inspirerend en toegankelijk materiaal met daarin urenlange video’s, pdf’s, oefeningen en stappenplannen. Altijd praktisch, concreet en makkelijk toepasbaar.  
 • Persoonlijke begeleiding van NLP trainers Marcel Meijlink en Jacqueline Tunc, om jouw vragen aan te stellen, voortgang te bespreken, of persoonlijke obstakels voor te leggen. Maandelijks op de laatste dinsdag van de maand een speciale ZOOM-bijeenkomst.
 • 4 fysieke Live dagen. Als deelnemer aan dit programma krijg je een uitnodiging om mee te doen aan 4 live dagen met NLP trainer Jacqueline Tunc. Altijd vol inspiratie, humor, live demonstraties en praktische oefeningen. Je ontmoet hier ook andere deelnemers. Voor 2020 zijn de volgende dagen ingepland: 11 t/m 14 augustus, 1 t/m 4 oktober (VOL), 14 t/m 17 november (VOL) en 11 t/m 14 januari in Amsterdam. Uiteraard inclusief onze overheerlijke én befaamde lunch.
 • Contact met andere deelnemers. Zo krijg je toegang tot de besloten NLP Facebook Groep en de persoonlijke Whatsapp groep. Hier kun je ervaringen delen, inspiratie opdoen en verbinding aangaan met andere UNLP-deelnemers.  
 • Bonusmateriaal, zoals extra webinars en video’s. Vrij toegankelijk en exclusief voor jou. 
 • Levenslange toegang tot het programma. Iedere keer als we in de toekomst nieuwe modules toevoegen dan krijg je die voor niets. Omdat persoonlijke groei nooit stopt en ook wij ons blijven ontwikkelen en proffesionaliseren.
 • Officieel certificaat. Uniek aan dit programma is o.a. dat je een officieel certificaat ontvangt van NLP accreditatie-verenigingen IANLP (de Europese vereniging) en NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP).


Ik ben aangenaam verrast dat ik een algehele persoonlijke groei heb doorgemaakt. Naast het inzicht in en verbeteren van communicatie heb ik onverwerkte zaken uit het verleden opgeruimd, dit had ik van te voren nooit bedacht en verwacht. Dat ‘simpele’ NLP-technieken zoveel teweeg kunnen brengen vind ik ongekend!”

Mariëtte Straver


“Meer inzicht in mijn acties. Verrijking van mijn leven. Nog beter communiceren met anderen en betekenisvolle relaties opbouwen met anderen. Meer zekerheid in mijn doen en laten.”

Yvette Engels


NLP heeft mij veel gebracht, het heeft me geholpen met de onzekerheid en zelfacceptatie. Daarnaast ben ik mezelf ook erg tegen gekomen en door dat te ervaren ben ik gegroeid als persoon zelf zijnde. Mijn kijk op de wereld is een stuk positiever, de kijk op mijzelf is een stuk postiever, ik leg geen verantwoording meer af aan andere waarom ik doe en ben zoals ik doe en ben. En daarnaast heeft het ook een stuk acceptatie in gedrag van anderen gebracht, met name in de relatie met mijn vader.

Yordi Appelhof


“De twee dingen die ik heb meegekregen van de NLP cursus en waar ik waarachtig al stappen in had gezet, was het gegeven dat alles een keuze is. De keuze om te veranderen, te kiezen om negatieve gevoelens een plek te geven en te kiezen voor geluk. Je leven in eigen hand nemen met gereedschappen die je altijd al in je bezit hebt.”

Jules Dumas


NLP heeft mij veel meer gebracht dan ik had verwacht. Het meest waardevolle is dat ik begrijp hoe mijn gevoel werkt en hoe ik ongewenste gedachten, gevoelens en gedrag op een hele makkelijke en praktische manier kan veranderen. NLP is echt de beste investering voor de rest van mijn leven!”

Astrid van Deurzen


“De opleiding heeft mij veel gebracht en enorm geholpen op een aantal gebieden die ik niet had voorzien. Ik heb inzicht gekregen in beperkende patronen en overtuigingen die mij tegenhouden en in welke mij juist in beweging brengen”

Sabine Devlaeminck

HET PROGRAMMA

In 14 modules ontvang je urenlange inhoud in de vorm van inspirerende video’s, opdrachten en oefeningen. Aan het einde van de cursus heb jij NLP geleerd én kun je het toepassen in jouw dagelijkse leven.

Week 1: Introductie

In de eerste week leg je de fundering van jouw NLP reis. Je ontdekt wat NLP is en waarom het zo effectief is. Op allerlei vlakken in je leven. Ook ga je een eerste stap zetten in jouw Persoonlijke Ontwikkel Plan. Zo haal je alles uit deze opleiding. Ontdek:

 • Wat NLP is
 • Geschiedenis van NLP
 • Jouw persoonlijk ontwikkelplan
 • Realiseren van dromen en doelen
 • Pijn-plezier principe
 • Jouw ‘waarom’
 • Voorwaarden voor ieder doel

Week 2: Modellen en attitude

In week 2 leer je de attitude en de modellen van NLP. Je leert anders kijken naar de wereld om je heen. Bovendien wordt je zeer scherp in het observeren van gedrag. Tot slot ga je je eigen manier van denken in kaart brengen voor optimaal zelfinzicht.

 • Het NLP communicatiemodel
 • De logische niveaus
 • Het 4-stapsleermodel
 • De oorzaak-gevolg attitude
 • Zintuigelijk waarnemen
 • Kalibreren
 • Representatie zelftest

Week 3: Diepe communicatie

In week 3 van de opleiding staat communicatie centraal. Je krijgt inzicht in patronen van communicatie en je leert hoe je diepgaande verbinding krijgt met anderen. Deelnemers die deze week hebben afgerond ervaren dat hun sociale intelligentie omhoog schiet.

 • Rapport
 • Predikaten
 • Matching & mismatching
 • Onbewuste oogpatronen
 • NLP overtuigingen

Week 4: Interne bioscoop

In week 4 staat je interne bioscoop, ook wel bekend als ‘submodaliteiten’, centraal. Je leert om je gedachten onder controle te krijgen, de emotionele lading te verwijderen uit negatieve herinneringen en makkelijker los te laten.

 • Introductie submodaliteiten
 • Techniek 1: mapping across
 • Techniek 2: negatieve gedachten
 • Techniek 3: vergroten van energie
 • Techniek 4: omdraaien van negatieve emoties

Week 5: Patronen doorbreken

Ben jij altijd maar aan het werk? Kun je niet stoppen met bepaalde activiteiten? Ruim je nooit iets op? Kom je overal te laat? En heb je hier last van? In deze week ga je leren wat jouw belemmerende gewoontes zijn en wat ze te maken hebben met jouw neurale paden. De focus ligt op het veranderen van jouw neurale verbindingen, zodat er nieuw gedrag kan ontstaan. 

 • Kracht van patronen
 • Theorie over patroondoorbreking
 • De werking van ons brein
 • Techniek: visuele swish
 • Techniek: kinesthetische swish
 • Live demonstratie

Week 6: Ankers

Ga eens na, welke kwaliteit zou je meer willen ervaren in je leven? Rust, kracht, zelfvertrouwen, liefde of balans? Of zijn er bepaalde emoties die je juist in de weg zitten? Waar je wel wat minder van wilt? Die onbewust steeds weer omhoog komen? In de week ga je je onbewuste kwaliteiten versterken en benutten, zodat de emotionele vrijheid kunt ervaren.

 • De 4 sleutels voor ankering
 • Live online demonstratie #1
 • Techniek: gestapeld anker
 • Collapsing anchor
 • Live online demonstratie #2
 • Change personal history (audio)

Week 7: Doelen

In deze week staan doelen centraal. Je krijgt een template voor het stellen én bereiken van doelen waar je de rest van je leven profijt van hebt. Zodat je jouw doelen gaat bereiken, waar en wanneer je wilt!

 • Belang van doelen stellen
 • Voorwaarden goed doel
 • Pijn/plezier principe #2
 • Doelen workshop
 • Techniek: Dickens
 • Outcome model
 • Aan de slag met jouw doel!

Week 8: Overtuigingen

Wat jij onbewust gelooft over jezelf en anderen bepaalt in grote mate je gedrag, je gedachten en je mogelijkheden. In deze module leer jij je overtuigingen te ontdekken en je gedachten positief te beinvloeden.

 • Introductie
 • Theorie over overtuigingen
 • Structuur van overtuigingen
 • Congruentie zelftest
 • Begeleide trance
 • Belemmerende overtuigingen opsporen
 • Overtuigingen veranderen

Week 9: Metamodel

In module 9 ga je ontdekken hoe krachtig taal kan zijn. Om anderen te overtuigen, te ontdekken wat er speelt, of om diepgaande verbinding te krijgen. We communiceren de hele dag… alleen begrijpen we elkaar niet altijd. Leer hoe je jouw gesprekspartner écht gaat begrijpen en hoe je het metamodel direct toepast.

 • Oppervlakte en dieptestructuur
 • Introductie metamodel
 • Taalpatronen
 • Vervormingen, generalisaties en weglatingen
 • Oefening: gedachtenlezen
 • Metamodel light
 • Praktijkopdracht: verbal package
 • Invuloefening
 • Astro TV: bron van herkenning

Week 10: Milton model

Hoe zou het zijn als je mensen mee kunt nemen in jouw verhaal? Of je dit nu wilt doen als ouder, docent, manager of partner. Of je nu spreekt in het openbaar, 1-op-1 of in alledaagse communicatie als e-mail en telefoon. In deze week leer je het geheim van onbewust beïnvloeden.

 • Introductie Miltonmodel
 • Ontstaansgeschiedenis
 • Werking van het Miltonmodel
 • Weglatingen, vervormingen
 • Generalisaties
 • Toepassen van Miltonmodel in alledaagse situaties
 • BMW commercial
 • Donald Trump
 • Dromen zijn bedrog

Week 11: Strategieën

In deze module staan onze denkpatronen centraal, ook wel strategieën genoemd. Hoe ontdekken we onze denkpatronen en zorgen we ervoor dat we ze voor ons laten werken in plaats van tegen ons?

 • Introductie
 • Veranderen van strategieën
 • Opdracht
 • TOTE model
 • Motivatie-strategie
 • Techniek: NBG
 • Live demonstratie
 • Techniek: fast fobia cure

Week 12: Interne delen

Aan de ene kant wil je graag gezond eten en sporten, maar aan de andere kant wil je ook van het leven genieten en doen waar je zin in hebt. Aan de ene kant…maar aan de andere kant. Herkenbaar? Het is een voorbeeld van een intern conflict. In deze week ga je ze opsporen en integreren.

 • Transformatieweek
 • Visual squash
 • Live demonstratie
 • Analyse demonstratie
 • Uitleg van de techniek: hoe doe je deze?
 • Visual squash (audio)

WEEK 13: Tijdlijnen

In deze week ga je jezelf een van de meest krachtige technieken eigen maken: tijdlijnen. Je leert om negatieve ervaringen te elimineren, doelen te plaatsen en (onbewuste) kwaliteiten te versterken.

 • Introductie tijdlijnen
 • Het ontstaan van tijdlijnen
 • Het proces van tijdlijnen
 • Proefvlucht tijdlijnen (audio)

WEEK 14: Bonus

In deze bonus week krijg je een aantal cadeau’s. Gewoon omdat je zover bent gekomen. En hier stopt het niet bij. Want iedere module die er in de toekomst bijkomt, krijg je er gratis bij. Je blijft toegang houden tot het programma + alle updates voor de rest van je leven. En de trainers kun je altijd benaderen voor support en het beantwoorden van je vragen.

Je gaat in de NLP Practitioner opleiding een transformerende methode ontdekken om het maximale uit jezelf en/of anderen te halen. Om blokkades uit je leven te verwijderen en datgene te bereiken waar jij van droomt.

Lees hier meer over waarom jij de NLP Practitioner opleiding zou moeten doen.

Kijk waar je wilt

Kijk op je TV, laptop, tablet of je smartphone. Waar en wanneer je wilt.

Het programma afgerond?
Dan ontvang je een officieel en internationaal erkend certificaat tot NLP Practitioner

Uniek aan deze tijd is dat er voor het eerst in de geschiedenis de mogelijkheid is tot certificering via een online training. Na deze bijzondere ‘Corona-periode’, zullen de maatregelen weer worden aangepast en kun je je alleen certificeren door middel van een volledige fysieke opleiding.

Een certificaat is om allerlei redenen belangrijk. Bijvoorbeeld wanneer je coach wilt worden of wanneer je na de Practitioner een vervolgopleiding wilt doen. Of wanneer je zeker wilt zijn van een kwalitatieve opleiding, die voldoet aan de (internationale) NLP kwaliteitsnormen en criteria. Kortom ons instituut, met gecertificeerde trainers waarborgt kwaliteit en certificering. Niet alleen ontvang je je certificaat met een stempel van de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP), maar ook van de International Association for NLP (IANLP).

Je zult merken dat er instituten zijn die niet geaccrediteerd zijn via de IANLP of helemaal niet geaccrediteerd zijn en enkel een bewijs van deelname mogen geven aan het einde van de training. Voorwaarden tot certificering:

1. Je hebt iedere week, alles online videos bekeken en de oefeningen gedaan.

2. Je hebt de wekelijkse test ingevuld.

3. Je bent aanwezig geweest tijdens de 4 fysieke live dagen.

4. Je hebt meegedaan aan 4 live online sessies.

Dan krijg je het officiële certificaat binnen 4 weken ondertekend thuisgestuurd.

Je bent klaar om je aan te melden

Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid!
Hoe eerder je begint, hoe langer je profiteert.

Dit zijn de 2 opties:


Betaling in
1 keer

€1950

KIES BETALING INEENS


Betaling in
termijnen

10 betalingen van €225

KIES BETALING IN TERMIJNEN

100% niet goed, geld terug garantie

We zijn er zo zeker van dat jij dit programma voor 1000% gaat terugverdienen op allerlei gebieden in je leven. We begrijpen ook dat het een grote investering is en dat je er zeker van wilt zijn dat dit programma het geld waar is. Natuurlijk.

Daarom bieden we je een 100% veilige aankoop. Als jij niet tevreden bent over het programma, laat het ons dan binnen 14 dagen weten en dan krijg je een volledige terugbetaling. Zonder gedoe. Gegarandeerd.

Zomaar? Ja. Probeer het programma voor 14 dagen. Haal er alles uit. Bekijk de video’s, doe de oefeningen en pas de inzichten toe in de praktijk. Als jij zoals de meeste mensen bent die in het programma zitten, zul je volledig geïnspireerd zijn en weggeblazen worden door de resultaten die jij bereikt in je leven met dit programma.

Toelatingseisen & Accreditaties

Wij zijn dagelijks bezig de kwaliteit van onze opleidingen op een nóg hoger niveau te brengen. Dit komt onder andere tot uiting in de verschillende accreditaties van beroepsverenigingen.

WAT ZIJN DE TOELATINGSEISEN?

Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor deze opleiding. De opleiding is open voor iedereen, met verschillende achtergronden in werkervaring en opleiding. Wel heb je tenminste MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om succesvol te opleiding te kunnen doorlopen.

 

De NLP Practitioner opleiding is een intensieve opleiding. Naast de 15 dagen (130 uur) intensieve training zijn er maandelijkse intervisie-bijeenkomsten met collega deelnemers. Ook ben je buiten de opleidingsdagen met de stof bezig.

Veel van de stof kun je direct in de praktijk brengen, in gesprekken die je voert of tijdens observaties die je doet (bijvoorbeeld tijdens een middagje op een terras zitten). Een lijst met aanbevolen literatuur is beschikbaar, maar niet verplicht om de opleiding succesvol te doorlopen. Eenvoudig gezegd ben je, naast de opleidingsdagen, zo’n 3 tot 4 uur per week bewust bezig met de opleidingsstof.

 

Bij UNLP vinden we het belangrijk dat de opleidingen (extern) geaccrediteerd en gecontroleerd wordt. De NLP Practitioner opleiding voldoet aan de hoogste eisen van accreditatie.

Zo is de opleiding is geaccrediteerd door o.a. de prestigieuze IANLP (International Association for NLP), de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de ABNLP (American Board of NLP). Maar ook door verschillende beroepsverenigingen, zoals de SKJ en de LVNG. Tevens is UNLP als onderwijsinstelling geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).

VVET logo
logo BGN
ABNLP
vbag accreditatie

Quotes

“De opleiding heeft mij veel gebracht. Mijn zelfvertrouwen is vergroot, ik heb veel meer lef gekregen (ik kan heel veel en wil heel veel maar ik durfde het niet) en mijn doelgerichtheid, focus op mijn doel is versterkt.”

Astrid Eenig, netwerk marketeer

“Je mentale kracht, focus en effectiviteit in het dagelijkse leven zijn gericht op je doel. Fantastisch gevoel.”

Therese de Bruin, psychotherapeut

“Geweldig! Wat een ervaring! Heel veel inzichten en geweldige ervaringen opgedaan. Iedereen zou de NLP Practitioner moeten volgen.”

Marcel Praamstra, agile coach

“Ik heb veel inzicht in mezelf gekregen. Stil staan bij mezelf en mijn eigen waarden, wat gaat er in mijn hoofd om, waarom doe ik de dingen die ik doe.”

Jan Willem Nijman, manager

Ervaringen

Inmiddels hebben de afgelopen jaren meer dan 3000 deelnemers hun NLP Practitioner gevolgd bij UNLP. Hieronder verschillende ervaringen.

”De Practitioner is voor mij in één woord te vangen: INZICHT”

https://youtu.be/RuhwzLNSy_k
”Wat vond ik van de trainers? Het spontane, het uitnodigende,
het kwetsbare… Ik zou het zeker aanraden om NLP bij UNLP te gaan volgen!”“Je leert op een heel andere manier met andere mensen omgaan.
Een verrijking voor het leven.”
“UNLP is een warm bad. Allemaal leuke mensen hier!
De trainers hebben een passie en gedrevenheid om het over te brengen.”
https://youtu.be/vI0oizquzBQ
“Als manager heb ik al zoveel trainingen gevolgd. Toch gaat deze opleiding zo veel dieper en heb ik eindelijk het gevoel dat ik een handleiding heb gekregen voor ons brein!”.
https://youtu.be/z2vZvJ-ODFE
‘Ik probeer zelf zoveel mogelijk positief in het leven te staan. De opleiding draagt hier enorm veel aan bij’

Aanmelden

Aanmelden

NLP Practitioner opleiding

Deze opleiding start op meerdere momenten per jaar, afhankelijk of je kiest voor de weekendvariant, de zomeropleiding, doordeweeks of 1 x per week. De opleidingen vinden plaats in Amsterdam, ‘s-Graveland, Rotterdam, Enschede, Tilburg en Drenthe. De opleidingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie:

Rotterdam
25 april 2024
Planning
Extra Informatie
€ 2.995
Online - 's-Graveland (Hilversum)
29 mei 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.200
Rotterdam
16 september 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.995
Tilburg
19 september 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.995
's-Graveland (Hilversum)
23 september 2024
Planning
Extra Informatie
€ 2.995
Online - 's-Graveland (Hilversum)
27 september 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.200
Amsterdam
27 september 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.995
Zweeloo (Drenthe)
4 oktober 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.995
Rotterdam
4 oktober 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.995
Enschede
23 oktober 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.995

Veelgestelde vragen

Hier kun je veel gestelde vragen vinden die relevant zijn bij het volgen van een UNLP opleiding.

Bij sommige instituten – vooral in het buitenland – zit je veelal met enkele honderden mensen in een NLP Practitioner opleiding. Veel, vooral kleinere en beginnende instituten, zijn er trots op dat ze kleine groepen van maximaal 6 of 8 deelnemers hebben. Zowel een groep van 100 als van 8 is verre van ideaal. Het nadeel van zo’n kleine groep is dat je met veelal dezelfde mensen aan het oefenen bent en je vaardigheden op een bepaald moment afvlakken en niet meer verder ontwikkelen. In een groep van 100 of meer is er nauwelijks persoonlijk contact mogelijk met de trainers, wat bij een NLP Practitioner opleiding wel een must is. Een ideale groepsgrootte voor NLP (Master) Practitioner opleidingen is vanaf 12 tot maximaal 20 deelnemers. Er is in zo’n groepsgrootte voldoende interactie, variatie en groepsdynamica. Een vuistregel: Let er op dat voor elke 7 deelnemers er 1 begeleidende NLP coach of assistent-trainer aanwezig is. Voor 20 deelnemers dus 3 coaches, voor 30 deelnemers 4 coaches, etc.

Een NLP Practitioner bij UNLP kent tenminste 12 deelnemers. Gemiddeld genomen zijn de opleidingsgroepen bij UNLP tussen de 16 en 26 deelnemers.

NLP is een verzameling van mentale technieken die je kunt inzetten voor allerlei doeleinden. Om beperkende overtuigingen om te zetten in versterkende overtuigingen, om je emoties beter onder controle te krijgen, om angsten zoals spreken in het openbaar tegen te gaan.

Ik weet nog heel goed dat ik een spreekbeurt op school moest houden. Ik werd al zenuwachtig bij de gedachte alleen dat ik voor de hele groep moest praten.  En wat zei mijn moeder: “Doe alsof alle mensen in de klas, inclusief de meester, naakt zijn!” Een hele eenvoudige en effectieve techniek die ik als klein kind van mijn moeder meekreeg. NLP is in de jaren 70 bedacht door Richard Bandler en John Grinder en sindsdien zijn er honderden uitermate effectieve mentale technieken ontwikkeld om uiteindelijk meer vrijheid te creëren in hoe je je voelt, wat je denkt en hoe je wilt zijn.

Ja, de NLP Practitioner is een populaire opleiding. Veel deelnemers schrijven zich al maanden voor de start van de opleiding in. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze opleiding doorgaat.

We gaan er vanuit dat je alle dagen aanwezig bent. Uiteraard kun je onverhoopt een keer missen. Je bespreekt vervolgens met jouw hoofdtrainer hoe je de gemiste stof kunt inhalen.

Antwoord: UNLP is een –door de Nederlandse regering- erkende onderwijsinstelling. Daarnaast wordt jouw NLP Practitioner certificaat erkend door zowel de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP), als de Europese vereniging (IANLP) als de wereldwijde vereniging (ABNLP). Daarnaast zijn er tal van beroepsverenigingen die onze opleidingen erkennen.

Er is bij de opleiding lunch inbegrepen. Dagelijks dekken we de tafel, zetten het heerlijkste brood neer, maken een fijne soep en je kunt je boterhammen beleggen.

Wil je iets anders eten? Neem het gerust mee (er is een koelkast en magnetron aanwezig) of je kunt iets halen in de directe omgeving.

Normaal gesproken betaal je binnen 30 dagen na inschrijving.

Naast deze totale betaling binnen 30 dagen zijn er twee andere mogelijkheden:

1. Betaling direct bij inschrijving via iDEAL. Je krijgt dan 5% korting op het totale factuurbedrag. Bij inschrijving voor de NLP Coach IANLP opleiding levert dit je al snel meer dan €200 op.

2. Betaling in 4 termijnen. De korting bij directe betaling vervalt uiteraard dan. Er wordt geen rente of andere kosten in rekening gebracht. 25% van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt éénmalig 45 euro aan administratiekosten.

Nee, NLP is geen therapie. Je kunt er wel typische therapeutische problemen mee oplossen. NLP is bedoeld voor mensen die willen groeien en ontwikkelen. NLP betekent vrijheid. Vrijheid om te kiezen of je boos wordt om die ene vervelende collega of familielid of dat die persoon je juist rust geeft of kracht. Vrijheid om te kiezen of je angstig wordt als je een presentatie moet houden of dat het je juist zelfvertrouwen of energie geeft. Vrijheid om je te voelen zoals je wilt, vrijheid om je te gedragen zoals je wilt en vrijheid om te zijn wie je wilt zijn. Kortom: vrijheid om je doelen en dromen te volgen en te bereiken. Dat is NLP en dus is NLP voor iedereen geschikt die zichzelf wil verbeteren.

Het kunnen volgen en interpreteren van oogbewegingen is een typische NLP techniek. In de Practitioner opleiding word je uitermate bekwaam in het observeren van anderen. Oogbewegingen vertellen je of iemand tegen zichzelf aan het praten is, terugdenkt aan gebeurtenissen in het verleden of juist niet. Op deze manier kun je goed aansluiten bij de leefwereld van de ander. Ook kun je er bijvoorbeeld achter komen of iemand liegt of niet: zie je iemand naar linksboven kijken (vanuit jezelf gezien), dan weet je dat ‘ie aan het verzinnen is.

NLP Practitioner opleidingen worden in diverse varianten gegeven, waaronder een intensieve 15-daagse en een verspreide 15-daagse opleiding. De 15-daagse opleiding wordt meestal verspreid over ½ – 1 jaar, verdeeld over blokken van 2 of 3 dagen en met tijden van 10.00 tot 17.00.

Een intensieve 15-daagse opleiding is – het woord zegt het al – intensief. Vooraf is er een “pre-study” pakket, waarbij gevraagd wordt om één of meerdere NLP boeken te lezen ter voorbereiding op de opleiding. De tijden tijdens de opleiding zijn veelal van ’s morgens 10.00 tot 17.00, met kortere pauzes en een hoger tempo. Welke opleiding je kiest – een reguliere of een intensieve – is afhankelijk van jouw voorkeur.

Vind je het fijn om een langere periode bezig te zijn met je opleiding, zodat je volop tijd hebt om te oefenen en het maximaal kan toepassen in je dagelijkse leven? Of wil je er 15 dagen flink tegenaan gaan en een intensieve transformatie ervaren? Vind je het fijn om de tijd te nemen of wil je snelheid maken? Het ene is niet beter dan het ander, maar vooral een verschil in voorkeur en gewoonte. En deze voorkeur en gewoonte kan veranderen, waarbij je besluit om bijvoorbeeld de Practitioner in een intensieve (zomer)variant te doen en de Master Practitioner in een 15-daagse weekend variant. Of andersom.

Merk je tijdens de opleiding dat de gekozen frequentie je toch niet past? Bijvoorbeeld omdat je de stof toch sneller tot je wilt nemen? Dan is het altijd mogelijk om na een paar opleidingsdagen te switchen naar bijvoorbeeld de weekendopleiding. Net zo makkelijk! Dat is het voordeel dat UNLP meerdere opleidingsvarianten kent.

We leven in een tijd waarin er veel mogelijk is. Heel veel. 100 jaar geleden moest je nog zeker 3-5 jaar in psychoanalyse om van een spinnenfobie af te komen. Tegenwoordig hoef je niet meer met een fobie te blijven rondlopen. Elke dag worden er in NLP opleidingen keer op keer mensen in 10 minuten van hun fobie afgeholpen. Een beperkende overtuiging als “Ik ben het niet waard” is tegenwoordig met geavanceerde mentale technieken om te zetten in een overtuiging “Ik mag mezelf zijn. Ik ben het waard.” De impact van traumatische ervaringen uit het verleden kun je significant verminderen en zelfs wegnemen met NLP technieken als de Trauma Techniek of NLP Tijdlijnen. Langzaam maar zeker komen meer en meer mensen tot de ontdekking dat ze niet overgeleverd zijn aan hun gedachten en gevoelens, maar dat je deze zelf kunt beïnvloeden. Je moet alleen weten hoe. Dat leer je in een NLP opleiding.

De opleidingsdagen zijn erg divers, aangezien iedere deelnemer weer anders is. We starten in de ochtend veelal met de uitleg van een stuk theorie, welke gekoppeld wordt aan verschillende praktijkvoorbeelden. Vervolgens demonstreren we een NLP techniek of NLP-vaardigheid die past bij de theorie.

Daarna gaan we in subgroepen werken aan deze vaardigheid of techniek. Dit doe je onder begeleiding van de trainer of één van de opleidingscoaches. Zo kun je veilig leren en experimenteren!

Er zijn veel erkenningen qua NLP certificaten. Sowieso is het handig dat er een erkenning is, het gebeurt nog steeds met veel regelmaat dat een instituut geen enkele erkenning heeft. Je certificaat is dan ook niets waard als je wilt instromen bij een ander instituut of bij een beroepsvereniging.

Een erkenning die je vaak ziet is die van de ABNLP (American Board of NLP). Interessant aangezien het een wereldwijde erkenning is. Het is tegenwoordig wel zo dat iedere NLP trainer toegelaten wordt bij de ABNLP. Er zijn weinig tot geen voorvereisten, behalve dat je een NLP-trainersopleiding gedaan moet hebben. De kwaliteit van de trainer en van het instituut is dus alles behalve gegarandeerd.

Een essentiële erkenning is de IA-NLP (International Association of NLP). Dit is een zeer strenge accreditatie waarbij de NLP-trainer door een uitgebreide screening is gegaan voordat hij Fellow Member van de IA-NLP kan worden. De trainer moet meerdere jaren ervaring hebben met groepsdynamica, uitgebreide NLP-kennis bezitten en meerdere opleidingen gevolgd hebben. Daarnaast moet je je kennis jaarlijks up-to-date houden. Bij een IA-NLP instituut ben je dus verzekerd van de hoogst gekwalificeerde NLP-trainers die er zijn en kun je 100% zeker zijn de opleiding van hoog niveau is.

In Nederland kennen we de NVNLP (Nederlandse Vereniging voor NLP). Als het instituut hun certificaat uitgeeft onder toezicht van de NVNLP kun je ervan uitgaan dat het in orde is met de inhoud van deze opleiding.

Het is dan ook aan te raden om in ieder geval naar een NVNLP-instituut te gaan, en als het kan het liefst naar een instituut dat IANLP-erkend is.

Als je het spannend vindt om examens te doen, ben je eigenlijk direct aan het juiste adres bij een NLP opleiding. Immers, je leert in een NLP opleiding hoe je van specifieke angsten af kunt komen!

Toch hebben we geen formeel examen aan het einde van de opleiding. Wel is er een evaluatie tijdens de laatste twee dagen van de opleiding. Echter, je kunt niet zakken én niet slagen op basis van je prestaties tijdens deze laatste dagen. Het is meer een persoonlijke reflectie. Dus voor jezelf!

Ja! Wij vinden het belangrijk dat je alles uit de opleiding weet te halen wat mogelijk is. Je leven kan er over een paar jaar weer heel anders uitzien dan vandaag de dag. Misschien een ander werk, nieuwe hobby’s, gezinssituatie, nieuwe doelen.

Vandaar dat je altijd de mogelijkheid hebt om de opleiding nogmaals te volgen. In iedere opleidingsgroep hebben we speciaal “review-plaatsen” gereserveerd. Je betaalt alleen de arrangementskosten (lunch, koffie, thee).

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl

Download onze brochure

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Download dan onze brochure.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant voor jou

Kennismaken

Maak kennis met UNLP instituut

Download de brochure, volg een webinar of ga naar een informatieavond.

Lees meer
NLP Coachopleiding
Opleidingen

Persoonlijke ontwikkeling met onze opleidingen

Iedere opleiding heeft zijn eigen niveau. Bekijk welke bij jou past.

Lees meer
Events

Bezoek onze events

Kom naar Droom-Leef-Geniet en maak kennis met ons en NLP.

Lees meer

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

Post-hbo INFORMATIEAVOND

Familieopstellingen INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND