UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

 

Doen wat je echt wilt,

is jezelf leren kennen

 • NLP voor Jeugd!
 • De Blauwe Schuur in Amerongen
 • 4 daagse training

NLP voor Jeugd

 Gun je kind (11-14 jaar) deze mooie ontdekkingsreis samen met leeftijdsgenoten en de leukste trainers van UNLP.  Midden in de natuur, kampvuur maken, gezellig met elkaar eten en vooral aan de slag met persoonlijke groei! 


Als ik toen wist wat ik nu allemaal weet

Heb jij zelf ervaren wat persoonlijke groei en ontwikkeling voor jou kan betekenen? Bijvoorbeeld tijdens de NLP (Master) Practitioner of via een andere weg? En dacht je toen ook: “Had ik dit maar eerder geweten”. 

Gun je kind (11-14 jaar) deze mooie ontdekkingsreis samen met leeftijdsgenoten en de leukste trainers van UNLP.  Midden in de natuur, kampvuur maken, gezellig met elkaar eten en vooral aan de slag met persoonlijke groei! Want een leuker leven, valt gewoon te leren. Dus waarom zou je er niet vroeg mee beginnen? 

Naast plezier, veel lachen en allemaal leuke activiteiten, leren ze in 4 dagen hoe je:

 • Omgaat met onzekerheden voor meer zelfvertrouwen;
 • Beter voor jezelf op komt & je grenzen aangeeft;
 • Het stemmetje in je hoofd stil kunt krijgen;
 • Het beste doelen kunt stellen om meer voor elkaar te krijgen;
 • Makkelijker aansluiting vind & omgaat binnen bepaalde groepen;
 • Je vrolijk en blij voelt met allerlei technieken.

De NLP voor Jeugd training vindt plaats in De Blauwe Schuur in Amerongen en is inclusief alle activiteiten, drinken, fruit, ontbijt, lunch, diner en 3 overnachtingen. Het is een 4-daags programma voor kinderen in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar, waarin ze o.a. kennismaken met de basisprincipes van NLP en mindfulness. Ze leren hoe ze dit thuis, tijdens hobby’s en op school kunnen toepassen. Weinig stil zitten en vooral veel doen!  

P.s. Heb je een zoon of dochter die ouder is dan 14 jaar? Wie weet is de NLP voor Jongeren dan iets voor hem/haar.

”Als ik toen wist wat ik nu allemaal weet”

Wat ga je doen?

Tijdens de 4 dagen hebben we een uitgebreid, avontuurlijk en super interessant programma op de planning staan. Waar zowel ruimte is voor plezier en gezelligheid als voor bijzondere ervaringen in de natuur en persoonlijke groei!

Wat gaan ze zoal doen?

 • Leren hoe je kunt visualiseren via verschillende spelvormen;
 • Oefeningen & visualisaties om beperkende overtuigingen om te zetten naar verruimende overtuigingen;
 • Leren hoe je het stemmetje in je hoofd stil kunt krijgen;
 • Leren dat je je vrolijk en blij voelt door gebruik te maken van bepaalde technieken uit o.a. NLP & Mindfulness.

Je gaat allerlei dingen ervaren in de natuur, rondom het vuur, lekker eten met elkaar gaan we vooral aan de slag met jouw persoonlijke groei.

Voor wie is deze opleiding?

Voor kinderen in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar die: 

 • zich vrolijk wil voelen
 • met zelfvertrouwen in het leven wil staan
 • het leuk vindt om actief iets te leren over jezelf en anderen
 • zijn of haar lef wil ontwikkelen door samen met leeftijdsgenoten deze reis aan te gaan
 • houdt van plezier maken! 

De training vindt plaats in buitencentrum De Blauwe Schuur in Amerongen.
Direct tegen de bosrand, vlakbij het dorp, vind je het kamphuis.

De Blauwe Schuur is vroeger een tabaksschuur geweest, daarna een zwembad en tegenwoordig is het een prachtig groot kamphuis waar we alle ruimte voor onszelf hebben.

Je slaapt in stapelbedden op slaapkamers met 4 – 10 personen (jongens gescheiden van de meiden). Er zijn veel douches (privé-cabines), een grote – afgesloten – tuin met tal van sport- en spelfaciliteiten, een kampvuurplaats en een loungeruimte.

Aanmelden

Aanmelden

NLP voor Jeugd

Deze training start 1 keer per jaar.

Locatie:

Amerongen
4 mei 2021
Planning
Trainers
Extra Informatie
Vroegboekkorting voor 1 april 2021: € 50
€ 525
€ 475

Veel gestelde vragen

Tijdens NLP voor Jeugd zijn de trainers Bart VerbuntTwan Fenger & Caroline Vaessen.

Alle drie zijn het ervaren trainers die veel met jeugd actief zijn. Naast dat ze zelf ouders zijn van (kleine) kids, hebben ze veel kinderen en jong-volwassenen gecoacht.

Naast Bart, Twan & Caroline gaan er verschillende begeleiders mee. Op iedere 5 deelnemers is er één begeleider. Zo zorgen we dat er ruim voldoende persoonlijke aandacht is voor ieder kind. Iedere begeleider heeft een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Antwoord: Die zijn er zeker in de buurt. Op airbnb of booking.com heb je natuurlijk een actueel overzicht van aanbiedingen, hotels en kamers.

In Rotterdam zit het CitizenM-hotel bijna direct om de hoek.

In Amsterdam zit Hotel V direct om de hoek. In de nabije omgeving zijn diverse hotels.

Antwoord: Ja, de NLP Coach IANLP is een populaire opleiding. Veel deelnemers schrijven zich al maanden voor de start van de opleiding in. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze opleiding doorgaat.

We gaan er vanuit dat je alle dagen aanwezig bent. Uiteraard kun je onverhoopt een keer missen. Je bespreekt vervolgens met jouw hoofdtrainer hoe je de gemiste stof kunt inhalen.

Antwoord: UNLP is een –door de Nederlandse regering- erkende onderwijsinstelling. De opleiding is een officieel erkende Post HBO-opleiding. Daarnaast wordt jouw NLP Practitioner certificaat erkend door zowel de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP), als de Europese vereniging (IANLP) als de wereldwijde vereniging (ABNLP). Ook de belangrijkste coach-federatie, NOBCO, heeft de opleiding op Europees niveau laten toetsen. Hier hebben wij het felbegeerde EQA-Practitioner niveau gekregen. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief goede opleiding en een certificaat dat wereldwijd (h)erkend wordt. Daarnaast zijn er tal van beroepsverenigingen die onze opleidingen erkennen.

Er is bij de opleiding lunch inbegrepen. Dagelijks dekken we de tafel, zetten het heerlijkste brood neer, maken een fijne soep en je kunt je boterhammen beleggen.

Wil je iets anders eten? Neem het gerust mee. Er is een koelkast en magnetron aanwezig of je kunt iets halen in de directe omgeving.

Ja, dat klopt. UNLP is een erkende onderwijsinstelling. De kosten die je maakt voor een NLP opleiding mag je aftrekken van je inkomsten. Dit levert je gemiddeld al snel 36-52% besparing op.

Normaal gesproken betaal je binnen 30 dagen na inschrijving.

Naast deze totale betaling binnen 30 dagen zijn er twee andere mogelijkheden:

1. Betaling direct bij inschrijving via iDEAL. Je krijgt dan 5% korting op het totale factuurbedrag. Bij inschrijving voor de NLP Coach IANLP opleiding levert dit je al snel meer dan €200 op.

2. Betaling in 4 termijnen. De korting bij directe betaling vervalt uiteraard dan. Er wordt geen rente of andere kosten in rekening gebracht. 25% van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt éénmalig 45 euro aan administratiekosten.

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl. We helpen je graag met vragen om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Ook interessant voor jou

h
Kennismaken

Maak kennis met UNLP instituut

It is because we do not dare that they are difficult. This is a great quote to both contemplate and to apply to your life.

Explore
h
Opleidingen

Persoonlijke ontwikkeling met onze opleidingen

It is because we do not dare that they are difficult. This is a great quote to both contemplate and to apply to your life.

Explore
h
Events

Events om gelijkgestemden te ontmoeten

It is because we do not dare that they are difficult. This is a great quote to both contemplate and to apply to your life.

Explore