Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

 

Doen wat je echt wil,

is jezelf leren kennen

 • NLP voor jongeren!
 • De Blauwe Schuur in Amerongen
 • 4 daagse training

NLP voor Jongeren

Wanneer je tussen de 15 en 21 jaar bent heb je al veel keuzes te maken in je leven. Het is een periode waarin veel gebeurt en verandert. School, vrienden, studiekeuzes, (bij)baantjes of hobby’s. Soms weet je helemaal nog niet wat je wilt kiezen of wat je überhaupt het allerleukst vindt! 


Als ik toen wist wat ik nu allemaal weet

Hoe je om gaat met zulke belangrijke keuzes maken is niet bepaald iets wat je leert op school. En dat is jammer. Want hoe eerder je ontdekt hoe jouw eigen gebruiksaanwijzing werkt, hoe makkelijker het wordt om te leren omgaan met zaken als:

 • Eigen keuzes maken waar je blij van wordt
 • Stress, perfectionisme en onzekerheden
 • Je eigen mening durven te geven
 • Van alles zeggen, maar vervolgens niks doen (uitstelgedrag)
 • Niet weten wat je wil of wie jij precies bent
 • Het tonen van emoties naar anderen
 • Groepsdruk of te veel meelopen met anderen
 • Dagen dat je even niet zo lekker in je vel
 • Te veel in je hoofd zitten

”Als ik toen wist wat ik nu allemaal weet”

Wat ga je doen?

 • Je gaat tal van oefeningen en visualisaties doen rondom jouw overtuigingen. 
 • Je werkt ook aan je doelen voor de toekomst, vooral op je persoonlijke vlak. Waar krijg jij nu écht energie van? 
 • Je gaat leren hoe je patronen kunt doorbreken, van dat gedrag waar je niet gelukkig van wordt maar wat je wél doet. 
 • Je gaat allerlei technieken leren die je stemming op een positief manier beïnvloeden. Zodat je alles kunt bereiken wat je maar zou willen!

Tijdens de 4 dagen hebben we een uitgebreid, uitdagend en superinteressant programma. Je gaat allerlei dingen ervaren in de natuur, rondom het vuur, lekker eten met elkaar gaan we vooral aan de slag met jouw persoonlijke groei. 


De vier dagen zijn een gave belevenis waarbij je nog veel meer in contact komt met wat jij nu echt wilt in het leven, wie je bent en hoe je nog beter in verbinding daarmee komt. Niet alleen met jezelf, maar ook met anderen om je heen zodat je helemaal jouw leven kunt gaan leven!

Je gaat allerlei dingen ervaren in de natuur, rondom het vuur, lekker eten met elkaar gaan we vooral aan de slag met jouw persoonlijke groei.

Voor wie is deze opleiding?

Deze training is voor iedereen tussen de 15 en 21 jaar die graag aan de slag gaat met persoonlijke ontwikkeling en zichzelf beter wil leren kennen. Je hoeft geen problemen te hebben om deel te nemen aan de NLP voor Jongeren training. Dus wil jij:

 • meer uit het leven halen
 • graag aan de slag gaan met persoonlijke groei
 • iets actiefs leren over jezelf en anderen
 • lef ontwikkelen door samen met leeftijdsgenoten deze reis aan te gaan

Dan heten we je van harte welkom bij deze NLP voor Jongeren training!

Inhoud opleiding

Je krijgt inzicht in menselijke processen en ontwikkelt vaardigheden op het gebied van: psychologie, brein, gedragsverandering, motivatie, weerstand en groei

De training vindt plaats in buitencentrum De Blauwe Schuur in Amerongen.
Direct tegen de bosrand, vlakbij het dorp, vind je het kamphuis.

De Blauwe Schuur is vroeger een tabaksschuur geweest, daarna een zwembad en tegenwoordig is het een prachtig groot kamphuis waar we alle ruimte voor onszelf hebben.

Je slaapt in stapelbedden op slaapkamers met 4 – 10 personen (jongens gescheiden van de meiden). Er zijn veel douches (privé-cabines), een grote – afgesloten – tuin met tal van sport- en spelfaciliteiten, een kampvuurplaats en een loungeruimte.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze training is voor iedereen tussen de 15 en 21 jaar die graag aan de slag gaat met persoonlijke ontwikkeling en zichzelf beter wil leren kennen.

Je hoeft dus geen problemen te hebben om deel te nemen aan de NLP voor Jongeren training!

Deze training is voor iedereen tussen de 15 en 21 jaar die graag aan de slag gaat met persoonlijke ontwikkeling en zichzelf beter wil leren kennen. Je hoeft geen problemen te hebben om deel te nemen aan de NLP voor Jongeren training. Dus wil jij:

 • meer uit het leven wil halen
 • graag aan de slag gaat met persoonlijke groei
 • iets actiefs leren over jezelf en anderen
 • lef ontwikkelen door samen met leeftijdsgenoten deze reis aan te gaan

Dan heten we je van harte welkom bij deze NLP voor Jongeren training!

Aanmelden

Aanmelden

NLP Voor jongeren

Locatie:

Amerongen
30 april 2021
Planning
Docenten
Extra Informatie
Vroegboekkorting voor 1 januari 2021: € 100
€ 725
€ 625

Veel gestelde vragen

Antwoord: Die zijn er zeker in de buurt. Op airbnb of booking.com heb je natuurlijk een actueel overzicht van aanbiedingen, hotels en kamers.

In Rotterdam zit het CitizenM-hotel bijna direct om de hoek.

In Amsterdam zit Hotel V direct om de hoek. In de nabije omgeving zijn diverse hotels.

We gaan er vanuit dat je alle dagen aanwezig bent. Uiteraard kun je onverhoopt een keer missen. Je bespreekt vervolgens met jouw hoofdtrainer hoe je de gemiste stof kunt inhalen.

Antwoord: UNLP is een –door de Nederlandse regering- erkende onderwijsinstelling. De opleiding is een officieel erkende Post HBO-opleiding. Daarnaast wordt jouw NLP Practitioner certificaat erkend door zowel de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP), als de Europese vereniging (IANLP) als de wereldwijde vereniging (ABNLP). Ook de belangrijkste coach-federatie, NOBCO, heeft de opleiding op Europees niveau laten toetsen. Hier hebben wij het felbegeerde EQA-Practitioner niveau gekregen. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief goede opleiding en een certificaat dat wereldwijd (h)erkend wordt. Daarnaast zijn er tal van beroepsverenigingen die onze opleidingen erkennen.

Er is bij de opleiding lunch inbegrepen. Dagelijks dekken we de tafel, zetten het heerlijkste brood neer, maken een fijne soep en je kunt je boterhammen beleggen.

Wil je iets anders eten? Neem het gerust mee. Er is een koelkast en magnetron aanwezig of je kunt iets halen in de directe omgeving.

Ja, dat klopt. UNLP is een erkende onderwijsinstelling. De kosten die je maakt voor een NLP opleiding mag je aftrekken van je inkomsten. Dit levert je gemiddeld al snel 36-52% besparing op.

Normaal gesproken betaal je binnen 30 dagen na inschrijving.

Naast deze totale betaling binnen 30 dagen zijn er twee andere mogelijkheden:

1. Betaling direct bij inschrijving via iDEAL. Je krijgt dan 5% korting op het totale factuurbedrag. Bij inschrijving voor de NLP Coach IANLP opleiding levert dit je al snel meer dan €200 op.

2. Betaling in 4 termijnen. De korting bij directe betaling vervalt uiteraard dan. Er wordt geen rente of andere kosten in rekening gebracht. 25% van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt éénmalig 45 euro aan administratiekosten.

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl. We helpen je graag met vragen om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Ook interessant voor jou

h
Kennismaken

Maak kennis met UNLP instituut

It is because we do not dare that they are difficult. This is a great quote to both contemplate and to apply to your life.

Explore
h
Opleidingen

Persoonlijke ontwikkeling met onze opleidingen

It is because we do not dare that they are difficult. This is a great quote to both contemplate and to apply to your life.

Explore
h
Events

Events om gelijkgestemden te ontmoeten

It is because we do not dare that they are difficult. This is a great quote to both contemplate and to apply to your life.

Explore