Het werk van Svagito Liebermeister

‘healing the Roots’

 • Deelnemers waarderen onze opleidingen met een 9.4
 • Wordt gegeven op onze locatie in Amsterdam
 • Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Svagito Liebermeister

Healing the Roots, een intensieve 3-daagse workshop Familieopstellingen met blijvende impact en verandering op diepgaand niveau. 

Wereldwijd expert Familieopstellingen ‘Svagito Liebermeister’ verzorgt de 3-daagse workshop ‘Healing the Roots’. Zijn combinatie van Osho meditaties afgewisseld met Familieopstellingen is een unieke methode in het werken met Familieopstellingen. 

Het creëert intensiteit een geeft krachtige energie aan de opstellingen. Een absolute must voor een ieder die het aandurft om een diepgaande verandering aan te gaan. 

Of je nu een ervaren opsteller bent, therapeut of coach -of kennis wil maken met Svagito of Familieopstellingen? De 3-daagse workshop ‘Healing the Roots’ zal een intense indruk op je achterlaten en jou blijvend transformeren.


“Of je nu bekend met Familieopstellingen of niet; je gaat naar huis met nieuwe inzichten en de mogelijkheid om je leven op welk gebied dan ook te transformeren.”

Wellicht heb je wel eens een Familieopstelling bijgewoond en de impact ervaren van een opstelling. Deze 3-daagse workshop biedt je een kans om beperkende overtuigingen blijvend te transformeren, herhalende patronen voorgoed achter je te laten en vrijheid en ruimte te creëren in je denken, doen en handelen.

Je wordt 3 dagen volledig ondergedompeld in de werkwijze van Svagito.
Je start elke ochtend met een actieve meditatie. Aansluitend vinden er gedurende de dag diverse opstellingen plaats. De dag wordt afgesloten met een avond meditatie. Je wordt gedurende deze dagen begeleidt door Svagito en zijn coaches.

 • Ochtend meditaties
 • Familieopstellingen
 • Avond meditaties

Of je nu bekend met Familieopstellingen of Meditaties of niet; je gaat naar huis met nieuwe inzichten en de mogelijkheid om je leven op welk gebied dan ook te transformeren.


Svagito’s werkwijze is van wereldniveau. Hij creëert een sfeer van vertrouwen en transformatie met zijn integriteit, directe aanpak en scherpe observaties

Je hebt nu de mogelijkheid om kennis te maken met de werkwijze van Svagito. Tijdens de 3-daagse workshop krijg je de kans om met persoonlijke thema´s en uitdagingen aan de slag te gaan.

Met meer dan 35 jaar ervaring in meditatie en familieopstellingen is zijn waarnemingsvermogen feilloos, scherp en ‘to the point’. Werk met Svagito in een Internationale groep deelnemers waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.  

Een beperkt aantal deelnemers worden toegelaten….….ben jij daar één van? 

– Svagito’s werkwijze is van wereldniveau. Hij creëert een sfeer van vertrouwen en transformatie met zijn integriteit, directe aanpak en scherpe observaties –

Wellicht heb je wel eens een Familieopstelling bijgewoond en de impact ervaren van een opstelling. Deze 3-daagse workshop biedt je een kans om beperkende overtuigingen blijvend te transformeren, herhalende patronen voorgoed achter je te laten en vrijheid en ruimte te creëren in je denken, doen en handelen.

Inhoud opleiding

De 3-daagse workshop biedt je een unieke kans om Svagito Liebermeister aan het werk te zien. 

Leer over de toepassing van systemisch werk

De 3-daagse workshop biedt je een unieke kans om Svagito aan het werk te zien. 

Tijdens de workshop creëren we met behulp van andere groepsleden onze eigen familieopstellingen. De focus ligt bij de relatie tussen ouder en kind en relaties tussen man en vrouw.

De opstellingen maken onbewuste dynamieken zichtbaar en maakt het makkelijker om de basis van emotionele blokkades en gedrag te begrijpen en te veranderen. Het kan oude wonden helen, ons dichter bij acceptatie brengen en ervoor zorgen dat we meer in de flow het leven komen.

Je leert direct van meester-familieopsteller Svagito en zijn unieke manier van familieopstellingen. De verschillende sessies worden afgewisseld met persoonlijke analyses van Svagito, waarin hij zijn theorie en ervaring met je zal delen. Iedere dag vinden er meditaties plaats, waarin ruimte wordt gecreëerd en je direct kunt integreren wat je hebt geleerd.

Programma per dag

 • Ochtendmeditatie
 • Ontbijt 
 • Familieopstellingen
 • Avondmeditatie
 • Alléén op zaterdag Ecstatic Budda Dance

Door zijn unieke manier van werken is de training geschikt voor mensen die nieuw zijn met familieopstellingen als voor mensen die al regelmatig een familieopstelling hebben meegemaakt of professioneel gebruiken.

De voertaal tijdens de training is Engels.

Programma per dag

 • 9.30 – 10.00 uur Ontvangst 
 • Familieopstellingen
 • 11.30 – 11.45 uur Pauze
 • Familieopstellingen
 • 13.00 – 14.00 uur Pauze
 • Familieopstellingen
 • 15.30 – 15.45 uur Pauze 
 • Familieopstellingen 
 • 17.00 – 17.30 uur Afsluiting
familieopstelling in amsterdam

Het mooie hieraan is de combinatie van de elementen ‘familieopstellingen’ en het gedachtegoed van Osho. Zeker een aanrader.

Benjamin van Hasselt

Meditaties

Tijdens de workshop van Svagito maak je kennis met Dynamische Osho meditaties. De meditaties worden ondersteund met muziek en omvatten meerdere fasen. Een beginfase van activiteit, naar een stiltefase. De muziek is speciaal gecomponeerd voor begeleiding in de verschillende fases van de meditatie.

Osho Dynamic
Deze ochtendmeditatie is een snelle en intense manier om oude patronen in de bodymind te doorbreken. Deze meditatie vindt plaats in de vroege ochtend wanneer, zoals Osho het zei: “de hele natuur levend wordt, de nacht voorbij is en de zon opkomt”.

De Osho Dynamic is een meditatie waar je voortdurend alert en bewust moet zijn, wat je ook doet. De meditatie duurt een uur en bestaat uit 5 fases:

 • 1e fase: krachtig ademen
 • 2e fase: loslaten
 • 3e fase: een mantra
 • 4e fase: een stilte
 • 5e fase: een dans 

Na afloop is er voldoende tijd en gelegenheid om te douchen. Wij adviseren dunne (sport) kleding tijdens deze ochtendmeditatie.

Ik werk zelf al met opstellingen, en deze training heeft mij de combinatie gebracht die Svagito maakt met meditatie en opstellingen. Ik zou ze allemaal hiernaartoe verwijzen.

Marjoke Laan

Kundalini Shake
De Kundalini Shake is een avondmeditatie die je helpt om je energie te doen stromen. Het is een zeer effectieve manier om te ontspannen en te laten gaan aan het einde van een intensieve of drukke dag. De meditatie duurt een uur en heeft vier fasen. Elke fase wordt afgebakend door muziek die speciaal is gemaakt voor deze meditatie. 

 • 1e fase: schudden en energie stroom
 • 2e fase: dans en beweeg
 • 3e fase: observeren
 • 4e fase: mediteren 

Svagito Liebermeister bij UNLP

Svagito Liebermeister is een trainer en therapeut van ongekend niveau. 

Hij heeft een unieke benadering van Familieopstellingen die zijn oorsprong heeft in meditatie. Met zijn integriteit, directe manier van werken en zijn vermogen tot vlijmscherp observeren creëert Svagito een sfeer van vertrouwen, veiligheid en transformatie. 

Een unieke ervaring om het werk van Svagito Liebermeister te kunnen aanschouwen.

Svagito is psycholoog en opgeleid aan de Universiteit van München. Hij heeft meer dan 35 jaar praktisch ervaring als therapeut en begeleider van groepen. Bovendien, heeft hij honderden mensen opgeleid.

Svagito was meerdere jaren verantwoordelijk voor de Osho Therapietraining in het Osho International Meditation Resort in Pune, India. Hij is auteur en heeft o.a. “Roots of Love” en “Zen Way of Counseling” geschreven. Svagito is actief in Europa, Azië en Centraal-Amerika.Zijn Boek: ‘Zelfs als het me mijn leven kost’
Een systemisch perspectief op ziekte en gezondheid, waarbij beiden er mogen zijn. Het standaardwerk voor iedereen die wil lezen over systemisch werken met gezondheid en ziekte.

Inbegrepen

Dit is wat je krijgt tijdens de workshop van Stephan Hausner

 • 3 inspirerende opleidingsdagen
 • Inclusief koffie, thee & uitgebreide lunch

Voor wie

Deze 3-daagse workshop is zowel voor onervaren als voor ervaren  familieopstellers geschikt. Het werken met een trainer met de statuur van Svagito Liebermeister is voor iedereen waardevol. De workshop is bij uitstek geschikt voor 3 doelgroepen: 

Tijdens deze workshop zal je veel ontdekken over je eigen patronen, die van je familie en anderen in je omgeving.

Voor wie is de 3-daagse workshop geschikt?

In de 3-daagse workshop wordt veel aandacht geschonken aan je persoonlijke proces en je eigen ervaringen en biedt je de unieke mogelijkheid om met deze grootmeester te werken.

Door zijn onderscheidende manier van werken is de workshop geschikt voor mensen die nieuw zijn met familieopstellingen als voor mensen die al regelmatig een familieopstelling hebben meegemaakt of professioneel gebruiken.

De workshop is bij uitstek geschikt voor 4 doelgroepen

1. Voor een ieder die Familieopstellingen wilt inzetten voor je persoonlijke groei.

Tijdens deze workshop zal je veel ontdekken over je eigen patronen, die van je familie en anderen in je omgeving. Dagelijks vinden er meerdere Familieopstellingen plaats.

2. Voor coaches, trainers en consultants die willen leren van deze Grootmeester.
Wanneer je opstellingen gaat begeleiden, is deze workshop een enorme verrijking van je persoonlijke en professionele bagage. De Internationale deelnemers voegen interessante  dynamieken toe aan de opstellingen.

3. Voor een ieder die geïnteresseerd is in de combinatie in werken met Oosterse en Westerse coach methodieken. Je wordt 3 dagen ondergedompeld in de Oosterse Osho Meditaties en Westerse Familieopstellingen. Je zult de krachtige combinatie gaan ervaren in de Familieopstellingen die dagelijks plaatsvinden.

4. Voor een ieder die Familieopstellingen wilt inzetten voor zakelijke doeleinden. 
De ervaring en inzichten kun je zowel gebruiken voor persoonlijke relaties en zijn zeer bruikbaar in werkrelaties. Een verrijking van je professionele bagage. 

In de 3-daagse workshop zit een variëteit aan Internationale deelnemers, met unieke achtergronden in werkervaring, leeftijd, cultuur, opleiding en interesses. Zo zijn deelnemers: 

 • Mensen die meer inzicht willen in onbewuste drijfveren, blokkades en innerlijke krachten
 • Ouders / opvoeders /partners
 • Coaches en trainers die aan de slag willen als systemisch coach of familieopsteller

Accreditaties

nvst logo
Aanmelden

Aanmelden

Stephan Hausner

Stephan komt één keer per jaar naar Amsterdam. De opleidingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie:

Geen aanbod gevonden

Veel gestelde vragen

Je kunt de 3-daagse workshop volgen vanuit professionele en/of persoonlijke overwegingen. De training is voor iedereen geschikt die verdieping in zijn of haar eigen proces zoekt op het gebied van bewustwording en groei, of de systemische kijk op het gebied van gezondheid wil toepassen in zijn of haar (huidige) beroep.

De workshop is geschikt voor deelnemers met een goede gezondheid. Het werken met een trainer met de statuur van Svagito Liebermeister is voor iedereen waardevol.

Svagito Liebermeister zal gedurende de workshop diverse opstellingen verzorgen met de aanwezige deelnemers. Hij zal zelf een keuze maken met welke deelnemer hij aan het werk gaat en met wat zich op dat moment aandient. Uiteindelijk zal iedereen leren over ziekte en symptomen, als vraagsteller, representant of als aanwezig in de ruimte.

Binnen een familie gelden onuitgesproken wetten die ons gedrag sturen. In je eigen opstelling heeft dit effect op jezelf, je kinderen en op je familiesysteem. Het is goed mogelijk dat je eigen opstelling een effect heeft op leden van je eigen familiesysteem. Het probleem of de ziekte opstellen van iemand buiten je eigen familiesysteem is niet werkbaar met deze methode.

Wat ga je leren in de 3-daagse workshop Familieopstellingen?

 • Het effect van helende zinnen
 • De balans tussen geven en nemen
 • Hoe je je kracht krijgt als man of vrouw
 • Hoe onbewuste dynamieken tot uiting komen in alledaags gedrag en patronen
 • De dynamiek tussen slachtoffer en dader
 • Hoe schuld overgedragen wordt op generaties en hoe het opgelost kan worden
 • Het verschil tussen blinde liefde en bewuste liefde
 • Hoe het bewustzijn van de familie, de familieleden beïnvloedt
 • De flow van liefde en de opbouw van het familiesysteem

We worden allemaal beïnvloed door onbewuste overtuigingen, dynamieken, herinneringen en ervaringen. Conventionele training of therapie is veelal gericht op het individu. Familieopstellingen, gaat uit van het krachtige collectieve onderbewuste en de invloed die het familiesysteem heeft op je vermogen om vrij en spontaan in het leven te staan.

Het is één van de meest diepgaande en krachtige therapieën die ooit is ontwikkeld.

Slechts één sessie zorgt al voor heling en transformaties die je bevrijden en je leven aanzienlijk verbeteren.

Familieopstellingen beschouwt het individu als onderdeel van een groter geheel – een familiesysteem – in plaats van een afzonderlijk entiteit. Het gedrag, gevoelens, motieven en angsten kunnen alleen worden begrepen en veranderd wanneer je het in de context van de grotere groep beschouwt.

Binnen een familie gelden onuitgesproken wetten die ons gedrag sturen. We zijn ons daarvan veelal niet bewust. Familieopstellingen, ontwikkeld door de Duitse therapeut Bert Hellinger, is een krachtige methode om je bewust te worden van moeizame verstrikkingen, zowel in je oorspronkelijk familie als in je huidige familie, gezin of relaties.

Het actief en passief meedoen aan een familieopstelling raakt ons als mens. Het geeft een verdieping van onze oorsprong en beïnvloedt de relatie met onszelf en anderen. Familieopstellingen is een eenvoudige, unieke en krachtige methode die ons bevrijdt van onbewuste blokkades en verstrikkingen.

Ja, de groepen van Stephan Hausner komen behoorlijk snel vol. Veel deelnemers schrijven zich al maanden voor de start van de opleiding in. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze workshop doorgaat.

De groep zit in een cirkel en de cliënten nemen plaats naast Stephan. Je bent altijd vrij om te kiezen of je een bepaald thema inbrengt of niet. Je kunt er ook voor kiezen om de sessie van iemand anders te observeren. Zowel het actief inbrengen van je eigen thema als het observeren van anderen heeft een diepgaand helend effect. De cliënt (degene die een thema inbrengt) vertelt in het kort iets over zijn uitdaging of obstakel.

Het is een oplossingsgerichte methode en er is niet veel diepgaande informatie over het probleem nodig. Dan wordt de cliënt begeleid in het kiezen van een aantal mensen (representanten) uit de kring die representatief zijn voor bepaalde familieleden, ziekte of symptomen. Vervolgens nemen deze mensen plaats in de ruimte en ontvouwt zich een verhaal dat we met elkaar gaan aanschouwen. Hierin worden (voorheen onbewuste) dynamieken zichtbaar.

Gedurende het verhaal worden de representanten gevraagd om bewegingen te maken die als impuls bij ze binnen komen. Deze bewegingen worden door Stephan aanschouwd en geïnterpreteerd als wetten en dynamieken van de ziel.

In het verhaal dat zich ontvouwt, worden de ongezonde dynamieken zichtbaar die een verklaring zijn voor de hedendaagse problemen die je ervaart. Door zichtbaar te maken wat er gaande is, accepteer je de situatie en kom je in de flow van het leven. Als gevolg hiervan word je meer open, ga je bewuster leven en geniet je meer.

Er is bij de opleiding lunch inbegrepen. Dagelijks dekken we de tafel, zetten het heerlijkste brood neer, maken een fijne soep en je kunt je boterhammen beleggen.

Wil je iets anders eten? Neem het gerust mee (er is een koelkast en magnetron aanwezig) of je kunt iets halen in de directe omgeving.

Ja, dat klopt. UNLP is een erkende onderwijsinstelling. De kosten die je maakt voor een opleiding mag je aftrekken van je inkomsten. Dit levert je gemiddeld al snel 36-52% besparing op.

Normaal gesproken betaal je binnen 30 dagen na inschrijving.

Naast deze totale betaling binnen 30 dagen zijn er twee andere mogelijkheden:

1. Betaling direct bij inschrijving via iDEAL. Je krijgt dan 5% korting op het totale factuurbedrag.

2. Betaling in 4 termijnen. De korting bij directe betaling vervalt uiteraard dan. Er wordt geen rente of andere kosten in rekening gebracht. 25% van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt éénmalig 45 euro aan administratiekosten.

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl

Ook interessant voor jou

h
Familieopstelling Basisopleiding

Leer alle ins-en-outs rondom familieopstellingen

Voor zowel je persoonlijke ontwikkeling als het leren van opstellen… je doet het in de Familieopstelling Basisopleiding.

Lees meer
h
Opstellen met Kind & Jongere

Leer als coach hoe je kinderen en jongeren een stap verder kunt brengen

Tijdens de training opstellen met kinderen en jongeren leer je precies hoe je deze doelgroep kunt helpen in hun verdere leven.

Lees meer
h
Systemisch Coachen

Eén-op-één werken met individuen

Leer hoe je een stap maakt in het leven van jouw cliënt door middel van de systemische methode.

Lees meer