UNLP

2-Daagse Training
Time Management

 • waardering van deelnemers is een 9.7
 • 2 dagen
 • Hoofdlocatie in Amsterdam

Time management

Wie heeft er niet eens een training gevolgd, een artikel of boek over timemanagement? Je krijgt allerlei tips en trucs, maar al snel val je na de training weer terug in oud gedrag.

Logisch, want zo zitten wij als mens in elkaar. Bij UNLP – Leadership Academy zijn wij expert in menselijk gedrag en weten we precies hoe je gewenst gedrag tot integraal onderdeel maakt van wie je bent. In de 2-daagse training Time Management ga je oude patronen ontdekken en ombuigen naar een manier van werken die bij jou past. Met alle kwaliteiten die jij in je hebt creëer je een werkleven vol helderheid, productiviteit en balans.


Algemeen

We beschikken allemaal over dezelfde hoeveelheid tijd per dag, maar hoe we die tijd benutten is heel verschillend. Heb jij aan het eind van de dag het gevoel dat je (weer) tijd te kort bent gekomen of heb je ruimschoots tijd voldoende? 

Leren omgaan met tijd is een kwestie van prioriteit.  Een kwestie van patronen, persoonlijke stijl, weerstand en waarde. 

In deze training doen we het net even anders dan anderen. Ja, we leren je de bestaande modellen en technieken. Maar dat is niet genoeg. Grip krijgen op jouw tijd betekent inzicht hebben in jouw wensen, je patronen en je gedrag.

We gaan opruimen, ordenen en doelen stellen. Daar ligt de sleutel tot goed timemanagement.  In deze training staat jouw dagelijkse praktijk dus centraal. Het levert je tijdwinst op voor de rest vanje leven.


Mijn agenda was een eigen leven gaan leiden. Door deze training heb ik mijn leven weer terug.

Resultaat

Aan het eind van deze 2-daagse training heb je de vaardigheid van Time Management eigen gemaakt.

Na afloop van de training:

 • Heb je inzicht in je persoonlijke werkstijl.
 • Stel je de juiste prioriteiten. 
 • Je hebt overzicht en controle over je werk en je taken. 
 • Heb je meer rust in je hoofd en minder stress. 
 • Haal je aantoonbaar meer rendement uit een dag. 
 • Breng je meteen in praktijk wat je geleerd hebt. 
 • Kun je werk en privé beter in balans houden.
 • Heb je grip op onderbrekingen en verstoringen
 • Heb je grip op je eigen interne tijdvreters. 

Praktische informatie


Looptijd
2 dagen verspreid over circa 3 weken

Tijden
van 09.30 tot en met 17:00

Aantal Deelnemers
Max. 8

Locaties
Amsterdam

Deelnameprijs
€ 695, =

Inhoud Opleiding

In de 2-daagse training Time Management leer je hoe je een productieve omgeving creëert waarin je optimaal kunt presteren en het maximale uit jezelf kunt halen. Je leert om overzicht en helderheid te krijgen, ongeacht de hoeveelheid taken en verantwoordelijkheden die je hebt. Je krijgt meer rust in je hoofd, meer balans en helderheid. Waar en wanneer je ook werkt.

Dag 1
09.30 start training

# Effectiviteitsmotor
# Creëren van optimale productieve workflow
# Stress en het menselijke brein
# Gewoontegedrag (en hoe dit om te buigen)
# Stellen van prioriteiten
# Helder en krachtig communiceren
# De kunst van “nee” zeggen
# Inbreng van eigen situaties

17.00 einde training

Dag 2
09.30 start training

# Elimineren van tijdsdoders en afleidingen
# Helderheid met clean desk policy
# Delegeren en loslaten
# Van Eisenhower tot Pomodoro strategie
# Creëren van een effectieve werkorganisatie
# Omgaan met onderbrekingen en afleidingen
# Structuur in thuiswerken
# Opstellen van een persoonlijk plan

17.00 einde training

Wees niet druk. Wees productief.


OPZET VAN DE CURSUS
Voorafgaand aan de training vindt een schriftelijke intake plaats. Hierin stel je je persoonlijke doelen vast. De cursus bestaat uit twee dagen van 7 uur vaardigheidstraining. De training bestaat uit een mix van praktische theorie, inleidingen, demonstraties, videoanalyse, rollenspellen, discussies, oefeningen en praktijkopdrachten. Het is een praktische training met veel aandacht voor vaardigheden die je direct in de praktijk brengt. In deze interactieve training is alle ruimte om eigen cases in te brengen.

Tussen de plenaire trainingsdagen oefen je met een medecursist de verschillende technieken.

Als afsluiting stel je een persoonlijk actieplan op, dat je ondersteunt om het geleerde in je praktijk toe te passen. Daarnaast is er een follow-up van 2,5 uur. Hierin ga je samen met collega deelnemers -onder begeleiding van de docent- je praktijkervaringen bespreken. Hierin is er volop ruimte voor het bespreken van van successen, knelpunten en vragen en wordt er op deze manier gewerkt aan verdere vaardigheidsontwikkeling.


TIJDSBELASTING
De tijdsbelasting van de verschillende onderdelen zijn als volgt:

 • Fysieke bijeenkomsten: 15 uur (inclusief pauze)
 • Online follow – up: 4 uur
 • Huiswerkopdrachten: 4-5 uur


INVESTERING
De investering in deze training is €695,- en is inclusief:

 • Uitgebreide lunch
 • Koffie/thee/fris
 • Literatuur
 • Assessment eindopdracht
 • Syllabus

Er is de mogelijkheid tot het aanschaffen van een extra coachpakket. Dit bestaat uit een 3-tal individuele sessies voorafgaand, tijdens en na de fysieke bijeenkomsten. De investering in dit coachpakket bedraagt €395,=. Wanneer je gebruik wilt maken van het extra coachpakket geef je dit aan in het opmerkingenveld bij je inschrijving.

Wanneer je ervoor kiest om direct met Ideal te betalen krijg je 5% extra korting.


Certificaat
Je rondt deze boeiende training af met een praktijkgerichte eindopdracht. Bij volledige participatie en minimaal een voldoende voor de toets ontvang je het certificaat “Time Management” van UNLP – Leadership Academy.


TRAINER
De training vindt plaats onder leiding van Kirsten Kok, expert in gedragsverandering en time management. Kijk hier voor een volledig profiel.


TOELATINGSEISEN
De training is toegankelijk voor iedereen met een HBO/WO werk- of denkniveau. Daarnaast moet je bereid zijn om op je eigen handelen te reflecteren.


MOGELIJKHEDEN VANUIT JE WERKGEVER
Veel werkgevers willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget om opleidingen voor werknemers te bekostigen. Daarnaast kan de organisatie de gemaakte opleidingskosten mogelijk volledig aftrekken en gebruikmaken van andere fiscale regelingen. Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken? Vraag het na bij de HR-afdeling of je leidinggevende, want dit kan veel voordeel opleveren.


VERLAAG JE STUDIEKOSTEN
Betaal je je opleiding zelf? Voor veel van onze opleidingen kun je gebruikmaken van interessante financiële voordelen, zoals gespreide betaling en belastingaftrek. Vraag naar de mogelijkheden.


FISCAAL VOORDEEL
Je kunt gebruikmaken van de regeling ‘Aftrek studiekosten’, waarmee je tot zo’n 50 procent van je gemaakte studiekosten terugkrijgt van de Belastingdienst. Jaarlijks kun je maximaal € 15.000,- aftrekken van je inkomstenbelasting voor de studiekosten van jou en je fiscale partner.

Inbegrepen

Dit is wat je krijgt bij de 2-daagse training Time Management:

 • De benodigde literatuur + syllabus
 • Uitgebreide lunch, inclusief koffie & thee
 • Een omgeving waarin je veilig kunt leren en interacteren (ook in Corona tijden)
 • Een certificaat van UNLP-Leadership Academy “Time Management”

Voor wie

De training is direct van waarde als je meer rendement, plezier en voldoening uit je dag wilt halen. Met name geschikt voor iedereen die met mensen werkt, deadlines en/of een volle agenda. Denk aan:

 • Leidinggevenden
 • Coaches
 • Management consultants
 • HR Professionals
 • Docenten/trainers
 • Maatschappelijk werkers
 • Teamleiders

Tijd is een kwestie van prioriteit. Weten waar je tijd aan moet besteden en wat je ‘waarom’ is.

Aanmelden

Aanmelden

Time management

Aanmelden voor de 2-daagse training Time Management kan op ieder moment. Kies hiervoor een plaats en startdatum. Vervolgens krijg je een inschrijfformulier te zien op je scherm en vul je je gegevens in. De training gaat altijd door. Wanneer de groep vol is, krijg je hiervan automatisch bericht.

Locatie:

Geen aanbod gevonden

Veelgestelde vragen

Hier kun je veel gestelde vragen vinden die relevant zijn bij het volgen van een UNLP opleiding.

Er is bij de opleiding lunch inbegrepen. Dagelijks hebben we verse salades, lekkere belegde broodjes, fruit en sappen voor je klaar staan!

Wil je iets anders eten? Neem het gerust mee (er is een koelkast en magnetron aanwezig) of je kunt iets halen in de directe omgeving.

Natuurlijk wil je de training graag volgen. Maar het kan gebeuren dat er op het laatste moment ineens iets belangrijks tussendoor komt (Hoezo, training time management 😎). Daarom hebben we verschillende mogelijkheden voor je als dit gebeurd.

1. Je kunt jouw training opschuiven naar een andere startdatum.
2. Je kunt een collega jouw plek laten overnemen.

Neem gerust contact op met ons Student Support-team om de mogelijkheden te bespreken/door te geven.

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl

Ook interessant voor jou

Post HBO
Opleidingen

De Post-HBO Registeropleiding tot Professioneel Coach

Ontwikkel jezelf in 7 maanden tijd tot professioneel coach. Met alle vaardigheden, kennis, technieken en oefeningen in huis om een verschil te maken in het leven van jezelf en anderen.

Lees meer
Coachend Leiderschap
Trainingen

Oplossingsgericht Coachen

In deze training leer je via de oplossingsgerichte methode gesprekssituaties aan te gaan, waardoor je positieve energie creëert, de ander in beweging brengt en veel sneller -dan gebruikelijk- resultaat bereikt.

Lees meer
conflicthantering
Trainingen

Conflicthantering op de werkvloer

De 2-daagse training Conflicthantering is er op gericht mentaal, verbaal en fysiek sterker te worden, zodat je optimaal kunt reageren en presteren bij conflictsituaties.

Lees meer

Elke maand worden er nieuwe opleidingen toegevoegd

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Een weekend vol inspiratie!

Meer rust, energie, geluk en focus op je doelen

2 DAGEN VOL TIPS EN TECHNIEKEN

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND