Opleidingen

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. UNLP biedt opleidingen en trainingen op dit gebied, op meerdere locaties in Nederland.

“Het bijzondere aan de opleiding vond ik om mezelf beter te leren kennen en meer handvatten te krijgen om beter met anderen te communiceren.”
Bram Lamers, Zelfstandig professional
“Je kunt met familieopstellingen op een heel effectieve manier op een dieper niveau werken. Het is echt een aanvulling op mijn leven!”
Daryl van Dijk, Coach
“Heel fijn dat we direct aan de slag gaan. Als trainer wil je graag praktisch bezig zijn. Met als uiteindelijk doel: vol zelfvertrouwen voor de groep staan!”
Rosanne Schliessler, Trainer & Coach
Bij UNLP kun je cursussen volgen op het gebied van NLP. Wij bieden NLP workshops, NLP trainingen en volledige NLP Opleidingen.

Onze missie is om persoonlijke ontwikkeling praktisch en toegankelijk te maken voor ieder individu, waarbij wij de laatste inzichten en de nieuwste technieken op het gebied van persoonlijke groei, zelfontwikkeling, praktische psychologie en coaching toepassen. Dit alles om het leven van de ander nét wat leuker te maken, immers, leuker leven kun je leren!

1. UNLP IS EEN GERENOMMEERD OPLEIDINGSINSTITUUT DAT GEDEGEN EN PROFESSIONELE NLP OPLEIDINGEN OP DIVERSE NIVEAUS AANBIEDT

Bij ons kun je instromen en doorstromen op allerlei niveaus. Niet alleen op beginnersniveau (“Practitioner“), maar ook op gevorderd (“Master Practitioner“) en specialistisch niveau (“NLP Coach IANLP” of “Familie-opstellingen”). Deelnemer: “Hierdoor weet ik zeker dat ik deskundige trainers heb. Bovendien kan ik me verdiepen of specialiseren in een vervolgopleiding zonder dat ik hoef over te stappen.”

2. DE TRAINERS ZIJN PERSOONLIJK OPGELEID DOOR O.A. DE GRONDLEGGERS (!) VAN NLP, ZOWEL DR. RICHARD BANDLER ALS DR. JOHN GRINDER

En ook Anthony Robbins, Tad James, Robert Dilts en Anné Linden. Deelnemer: “In mijn zoektocht ben ik instituten tegengekomen die zeggen dat ze zijn opgeleid door Richard Bandler. Ik ben nog geen instituut tegengekomen waarvan de trainers zijn opgeleid door zowel Bandler als John Grinder. Dat is echt uniek in Nederland.”

3. UITGEBREIDE 18-DAAGSE NLP PRACTITIONER EN 18 DAAGSE NLP MASTER PRACTITIONER

Zowel de NLP practitioner opleiding als de NLP Master Practitioner opleiding zijn uniek in Nederland wat betreft de verdieping en de verbreding. Dit is ook de reden dat ze op het hoogste NLP-niveau geaccrediteerd zijn: bij de International Association of NLP. Deelnemer: “Als je echt NLP wilt leren, uitgebreid en op een hoog niveau, doe het dan bij UNLP. Dan weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt, dat je NLP leert zoals het is bedoeld en dat je de meest uitgebreide opleiding krijgt. Technieken, inzichten, toepassingen, live demonstraties. Het zit er allemaal in!”

4. INTENSIEVE 18-DAAGSE NLP ZOMER PRACTITIONER IN DRENTHE EN AMSTERDAM

De snelste en meest intensieve manier om je NLP opleiding te doen is als deelnemer onze NLP Zomer Practitioner Intensief, welke deels in de prachtige provincie Drenthe en deels onze locatie in Amsterdam wordt gegeven. In 18 dagen word je klaargestoomd tot gecertificeerd NLP practitioner of NLP Master practitioner en ben je in staat om geavanceerde NLP technieken in te zetten bij jezelf of anderen. In de zomermaanden vinden zowel de Practitioner als de Master Practitioner Intensief plaats.

5. JE KRIJGT VEEL PERSOONLIJKE BEGELEIDING: TIJDENS EN NA DE NLP OPLEIDING

Zowel tijdens als na de NLP opleiding is er ruimte voor veel persoonlijke begeleiding. Tijdens de opleiding wordt je niet alleen begeleid door de NLP trainers, maar ook door gecertificeerde NLP Coaches. Zelfs na de opleiding is er de mogelijkheid tot begeleiding om ervoor te zorgen dat er een optimale integratie en toepassing is van alles wat in de opleiding is geleerd. Deelnemer: “Toen ik behoefte had aan extra begeleiding, kon ik gratis gebruikmaken van een professionele coach die verbonden was aan de opleiding. Dat heeft heel veel met me gedaan.”

6. NLP: OOK VOOR MENSEN MET EEN LAAG INKOMEN

Wij vinden dat NLP voor iedereen beschikbaar moet zijn, ongeacht het besteedbaar inkomen. Speciaal voor mensen met een laag inkomen hebben wij in elke opleiding een aantal ‘subsidieplaatsen’ beschikbaar gesteld. Dit betekent dat zij, bij goedkeuring, deel kunnen nemen tegen een verlaagd tarief. Bovendien is er een uitgebreide mogelijkheid om gespreid te betalen tegen 0% rente.

7. UNLP KENMERKT ZICH DOOR EEN NUCHTERE EN CONCRETE BENADERING

NLP is geen intellectuele opleiding. UNLP onderscheidt zich door onze houding: direct, concreet en helder. Wat heb ik hieraan in de praktijk? Hoe kan ik dit nu of in de toekomst toepassen? Dat zijn de relevante vragen. Duidelijk en krachtig. Tegelijkertijd is UNLP uniek in de wetenschappelijke onderbouwing van hetgeen in de opleidingen plaatsvindt.

8. VOOR ZOWEL PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ALS PROFESSIONELE ONTWIKKELING

Deelnemers komen voor uiteenlopende redenen hun NLP opleiding volgen bij UNLP. Bij ons ben je niet alleen aan het juiste adres voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor professionele ontwikkeling. Je leert NLP in te zetten voor jezelf en voor anderen. Persoonlijk én professioneel.

UNLP op Instagram