UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Workshop Provocatief Coachen:

Vol uitdaging, lef, humor en creativiteit

  • Deelnemers waarderen onze opleidingen met een 9.4
  • Volg deze opleiding in Amsterdam
  • Leer van provocatief psycholoog Adélka Vendl

Workshop Provocatief Coachen

Wil jij wat meer vrijheid ervaren in je communicatie of manier van beïnvloeden? Minder krampachtig en met meer flair en zekerheid? Dat kan met provocatieve coaching. Voor alle professionals die meer vanuit uitdaging, lef, humor en creativiteit hun gesprekken willen vormgeven hebben wij de opleiding Provocatief Coachen. En in deze workshop kun je op een leuke manier kennismaken met provocatieve coaching, een live demo zien van hoe provocatieve coaching wordt ingezet en zelf ervaren hoe het is om coachingsgesprekken te voeren met deze unieke en effectieve methode.


Het doel van provocatief coachen

Provocatieve psychologie verschilt met andere manieren van hulpverlening doordat je een probleem anders aanvliegt. We benadrukken de positieve kanten van het probleem, waardoor de ander meer zelfvertrouwen krijgt maar ook gemotiveerd wordt. Daarnaast spelen we de advocaat van de duivel, dagen we uit en plagen in een gesprek. Effect? De ander voelt zich strek en gezien en kan met afstand naar zijn probleemkijken. Dit is combinatie van humor, liefde en uitdaging. 

Provocatief werken gaat voornamelijk incongruent. Dit betekent dat je laat merken dat je er voor de ander bent en dat je aan zijn of haar kant staat, maar tegelijkertijd zeg en doe je dingen die uitdagen. Dat roept veel verwarring en protest op, wat hele krachtige en behulpzame factoren zijn om in verandering te komen.

Als provocatief coach gebruik je de interne strijd van de ander om dit spanningsveld op te roepen waarna verandering of acceptatie mogelijk is. Dit doe je door de interne strijd uit te vergroten en voelbaar te maken. Je wakkert eigenlijk weerstand op, waardoor mensen zelf in beweging komen. En met de gezonde dosis humor en liefde, hebben je gesprekspartner en jijzelf meer plezier.

“Was sich liebt das neckt sich”

Adélka Vendl

Leer provocatief coachen van Adélka Vendl

Inhoud workshop

Maak kennis met Provocatief Coachen!

  • Dit is wat we gaan doen:
  • Een leuke en spannende kennismaking met Provocatief Coachen
  • Een live demo van Adelka waarin Provocatief Coachen in actie ziet
  • Zelf aan de slag om te ervaren hoe het is om Provocatief Coachen in te zetten

Heel snel doordringen tot de vraag van de cliënt

“Adélka is een echte opleider. Haar unieke mix van kwaliteiten, met de juiste warmte, humor en liefde laat ze jou zien hoe jij effectief Provocatief kunt coachen.”

– Petri van Zijl, marketingmanager & coach

“Provocatief coachen is voor mij vooral vrijheid, voor mij en de client. Dat is de enorme winst.”

– Ann Meulemanns, co

Provocatief Coachen volgen bij UNLP

Wanneer je één van de Provocatieve trainingen volgt bij UNLP ontmoet je psycholoog en trainster Adélka Vendl. Je bent er van verzekerd dat de opleidingen worden gevoed met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Adélka is toptrainster en een van de bekendste psychologen op dit gebied.

Provocatief Coachen = In verbinding met jouw cliënt de mooiste resultaten bereiken!

Adélka Vendl is meer al meer dan 20 jaar expert op het gebied van provocatieve psychologie. Opgeleid als arbeid- en organisatiepsycholoog ging ze na haar studie op zoek naar meer onconventionele manieren van trainen en coachen. De provocatieve werkwijze paste haar perfect.

Adélka heeft het boek “U lijkt mij een vrij hopeloos geval”  geschreven, spreekt regelmatig op congressen in binnen- en buitenland en schrijft regelmatig artikelen in vaktijdschriften.

 Adélka is binnen UNLP de hoofdtrainster van alle provocatieve opleidingen.

Voor wie

De workshop Provocatief Coachen is voor een ieder die geïnteresseerd is in een andere manier van werken met je cliënten. De workshop is bij uitstek geschikt voor 3 doelgroepen

Leer welke vragen tot nieuwe inzichten en nieuwe gedachten leiden bij jouw gesprekspartners. 

1. Psychologen, Coaches, trainers en hulpverleners die éen op éen werken.

2. Leraren, jeugdwerkers en iedereen die met gezinnen werkt. De provocatieve methode is uitgebreid getest in Zeeland en werd door de gezinnen als een ‘verademing’ ervaren.

3. Professionals die vanuit hun vak werken met mensen zoals adviseurs, managers, HRM professionals, huisartsen, verplegend personeel, consulenten bij de gemeente, etc.

Toelatingseisen & Accreditaties

Wij zijn dagelijks bezig de kwaliteit van onze opleidingen op een nóg hoger niveau te brengen. Dit komt onder andere tot uiting in de verschillende accreditaties van beroepsverenigingen.

Provocatief Coachen is een perfecte training als verdieping voor je vaardigheden als coach.

Accreditaties

Aanmelden

Aanmelden

Workshop Provocatief Coachen

Deze workshop wordt gehouden op 25 augustus van 19.00 tot 21.00 uur en vindt plaats op Fahrenheitstraat 99 te Amsterdam. (Vol)

Update! Wegens grote belangstelling is de workshop van 25 augustus volgeboekt.
Daarom is er een extra workshop gepland op 2 september van 19.00 tot 21.00 op Fahrenheitstraat 99 te Amsterdam.
Wees erbij voordat het vol zit!

Locatie:

Geen aanbod gevonden

Ook interessant voor jou

h
Kennismaken

Maak kennis met UNLP instituut

Ben je nieuwsgierig naar wat systemisch werken voor jou kan betekenen? Bezoek dan onze familieopstelling informatieavond.

h
Provocatieve Teamtraining

Leer hoe je provocatief werkt met groepen

Pak de groepsdynamiek op een nieuwe manier aan!

Bekijk meer
h
Stephan Hausner

Ziekte & Gezondheid

Eénmaal per jaar komt Stephan Hausner naar UNLP om de bijzondere opstellingen rondom ziektes te verzorgen.

Lees meer