Bereik in enkele minuten waar de gemiddelde therapeut jaren over doet
Ga aan de slag met de nieuwste inzichten op het gebied van neurowetenschap 
voor supersnelle persoonlijke transformatie
Nu met livedagen in Antwerpen!

UNLP Presenteert:

De NLP Practitioner Online

Volledig IANLP en NVNLP gecertificeerd

Hoe komt het dat het mogelijk is om in slechts enkele minuten te bereiken waar de gemiddelde therapeut jaren over doet

Dat komt doordat wij vanuit de neurowetenschap veel meer te weten zijn gekomen over de werking van onze hersenenin vergelijking met  wat wij hier een paar jaar geleden over wisten.

Wij beschikken daardoor over nieuwe inzichten en technieken, waarmee sneller resultaat kan worden bereikt dan hiervoor ooit mogelijk was.

En in de NLP Practitioner Online leert u hoe u deze nieuwe inzichten en technieken kunt toepassen om eindelijk het leven te leiden waar u altijd al van hebt gedroomd

Het is alsof u een complete handleiding van uw brein krijgt in een interactieve online training van 14 uitgebreide modules, in combinatie met maandelijkse groepsbijeenkomsten via Zoom en persoonlijke coachingssessies.

Hoe anders zou uw leven eruitzien als u zou weten..


..hoe u uw zelfvertrouwen kunt vergroten zodat u keuzes kunt maken waar u achter staat, zelfs in de meest stressvolle situaties;
 
..hoe u uzelf volledig kunt accepteren zodat u in verbinding kunt blijven met uzelf en de mensen om u heen, zelfs wanneer niemand het met u eens is;

..of hoe u obstakels kunt overwinnen om uw doelen te behalen, zelfs wanneer u het gevoel hebt dat de hele wereld u tegenwerkt.

En wat nou als het mogelijk is om dit in slechts enkele minuten te leren in plaats van jaren therapie te ondergaan?

Tijdens de NLP Practitioner Online gaat u aan de slag met de nieuwste technieken op het gebied van neurowetenschap om supersnel de persoonlijke transformatie bij uzelf teweeg te brengen.

Dit programma is geschikt voor u wanneer u..

..communicatie wilt verbeteren.

Bijvoorbeeld in uw werk. Of binnen uw relatie. Met NLP leert u om uzelf beter te uiten, maar ook om de ander beter te kunnen lezen. Zodat u veel helderder kunt formuleren wat het is dat u nodig heeft, zonder het contact met de ander te verliezen. Niet voor niets wordt NLP volop gebruikt door trainers, communicatieprofessionals, HR-professionals en managers.


..meer zelfvertrouwen wilt.

Als u regelmatig twijfelt aan uzelf, niet op de voorgrond durft te treden of onzeker bent. NLP leert u om te ontdekken hoe u onbewust knaagt aan uw zelfvertrouwen en daardoor gaat twijfelen aan uzelf. Vervolgens kunt u heel gericht aan uw mentale knoppen draaien waardoor uw zelfvertrouwen snel omhoog schiet. Deelnemers ervaren NLP als een praktische tool waarmee ze blijvend en snel zelfvertrouwen krijgen om het leven te leiden dat ze (echt) willen.


..een carrière-switch wilt maken.
 
Wanneer u niet meer goed weet wat u wilt in uw werk of carrière of er zelfs aan denkt om geheel te wisselen. Regelmatig ontdekken deelnemers in de NLP Practitioner wat ze écht willen in hun werk en durven vervolgens dankzij NLP daar de stap naartoe te zetten.


..uw relaties wilt verbeteren.

Bijvoorbeeld met uw (potentiële) partner. Maar ook een meer zinvolle verbinding aangaan met vrienden, familie, collega's en onbekenden. Op een van de eerste dagen in de online NLP Practitioner gaat u leren hoe u snel en diepgaand contact kunt krijgen met wie u ook wilt. Ook bij mensen met wie dit normaal gesproken niet makkelijk is, omdat ze anders in het leven staan dan u.


..meer verbinding wilt ervaren tussen hoofd, hart en buik. 

Wanneer u voelt dat uw hoofd, hart en buik verschillend communiceren. Als u meer wilt leven naar uw hart en vanuit uw intuïtie. Als u meer uit uw hoofd en meer in uw lichaam wilt komen en meer verbinding wilt tussen wat u denkt en voelt.


..positiever naar situaties wilt kijken. 

Als u snel de neiging hebt om beren op de weg te zien en negatief te reageren op uzelf of anderen. Met NLP krijgt u inzicht in uw eigen patronen van denken en doen. Om vervolgens bewust de keuze te kunnen maken of u hier en daar wat wilt veranderen.


..beter wilt leren omgaan met negatieve emoties.

Er zijn ook deelnemers in de NLP Practitioner Online die vaker of sneller boos worden, verdrietig zijn of moeite hebben met loslaten dan ze zelf willen. Met NLP heeft u vlijmscherp in de gaten welke negatieve emoties bij u de bovenhand voeren, wat hier de reden van is en hoe u deze kunt tegengaan.


..af wilt komen van slechte gewoontes.

NLP is buitengewoon krachtig in het veranderen van gewoontes en gedrag waar u het liefst van af wilt, zoals bijvoorbeeld: roken, drinken, overmatig kritisch zijn, uitstelgedrag, perfectionisme, te streng zijn voor uzelf, ongezond eten en weinig bewegen. Met NLP krijgt u inzicht in waarom u doet wat u doet en leert u om vastgeroeste patronen te veranderen.


..een betere leider of manager wilt zijn.

Van leiders vandaag de dag wordt verwacht dat ze een visie kunnen uitdragen, als een professional communiceren en weten te motiveren en inspireren. In de online NLP Practitioner leert u strategisch denken en handelen vanuit inspirerend leiderschap. NLP wordt binnen het bedrijfsleven volop gebruikt door leiders, managers, verkopers, beleidsmakers, marketing en online professionals, coaches, HR professionals en iedereen die met mensen werkt.

En meer...

Met alles wat wij tegenwoordig vanuit de neurowetenschap weten over ons brein, is het mogelijk om dit alles en meer te kunnen bereiken zonder jarenlang in therapie te gaan of duizenden euro's uit te geven aan coaching.

U gaat kennis maken met een methode waarmee u supersnel interne blokkades kunt verwijderennieuwe kansen gaat zien en u eindelijk uw maximale potentieel kunt benutten

Met Neuro Linguïstisch Programmeren is het mogelijk om uzelf te transformeren in minuten in plaats van jaren.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is niet voor iedereen geschikt.

Ondanks dat u in slechts enkele minuten resultaten kunt bereiken, is het geen 'quick fix'. Want voordat u de technieken kunt toepassen zult u eerst wat meer moeten weten over hoe uw brein werkt.

Dat betekent dat u bereid moet zijn om tijd en energie te stoppen om uzelf te leren kennen op een manier waarop u dat nooit eerder hebt gedaan.
 
Zodat u begrijpt hoe het komt dat u denkt wat u denkt, voelt wat u voelt en doet wat u doet. Alleen door uzelf te leren kennen, kunt u uzelf transformeren.

Dus, als u op zoek bent naar die 'quick fix', zonder dat u bereid bent tijd en energie in uzelf te investeren en het liefst uw problemen door anderen wilt laten oplossen..

..dan is de NLP Practitioner Online niet voor u. 

Bent u echter bereid om uzelf beter te leren kennenbeter te leren begrijpen en de verantwoordelijkheid te nemen voor uw eigen transformatie? 

Dan zult u in de NLP Practitioner Online alle kennis en vaardigheden opdoen die u nodig hebt om in slechts enkele minuten persoonlijke transformatie te bereiken.

Het maakt niet uit hoeveel ervaring of kennis u hebt van NLP.

In de NLP Practitioner Online zien we deelnemers van alle leeftijden, opleidingsniveaus en achtergronden. We beginnen bij het begin en werken zo -via geaccelereerd leren- door naar een hoog niveau van kennis, vaardigheden en integratie in het dagelijkse leven.

Maak kennis met uw persoonlijke NLP-trainers Marcel Meijlink en Jacqueline Tunc

Jacqueline Tunc

Jacqueline Tunc is internationaal gecertificeerd NLP-trainer, interimmanager, coach en ontwikkelaar van o.a. de drijfverentraining. 

Vanaf haar jeugd is ze geïnteresseerd in wat de mens beweegt en drijft. Jacqueline verzorgt binnen UNLP en de Happinezz Academy diverse opleidingen. En als coach helpt ze mensen met het ontdekken van en leven volgens hun drijfveren.

Marcel Meijlink

Marcel Meijlink behoort tot Nederlands top 5% NLP trainers, is trainer van NLP trainers en mede-oprichter van NLP opleidingsinstituut UNLP en de Happinezz Academy. 

In de afgelopen 20 jaar heeft Marcel talloze mensen geholpen naar het volgende niveau in hun leven. Altijd met volop humor, expertise en ervaring neemt hij u mee in uw persoonlijke ontwikkeling.

Als deelnemer aan de NLP Practitioner Online krijgt u:

Een NLP Practitioner Online training van 14 uitgebreide modules 
Waarin u door Marcel Meijlink op een toegankelijke, diepgaande en inspirerende wijze alles krijgt geleerd over NLP. Kennis, inzichten en oefeningen die u direct kunt inzetten in het dagelijkse leven.      

Maandelijkse groepsbijeenkomsten via Zoom
Om je vragen te stellen, voortgang te bespreken of persoonlijke obstakels voor te leggen. Eerst hebben we een speciale gezamenlijke kick-off die plaats zal vinden op 4 november 2020 via Zoom. Daarna hebben we nog 5 maanden achter elkaar op de eerste of tweede woensdag van de maand een Zoom-bijeenkomst.

4 fysieke livedagen
Als deelnemer aan dit programma krijgt u een uitnodiging om mee te doen aan 4 livedagen met NLP trainer Jacqueline Tunc. Altijd vol inspiratie, humor, live demonstraties en praktische oefeningen. U ontmoet hier ook andere deelnemers.

3 persoonlijke coachingssessies
Ontdek de kracht van persoonlijke coaching met één van onze topcoaches. Sneller resultaat door individuele aandacht en met een duidelijke focus op waar u aan wilt werken.. Ontvang 3 sessies helemaal gratis. T.w.v. €150 per sessie.

Contact met andere deelnemers
Zo krijgt u toegang tot een besloten groep op onze nieuwe website House of Happinezz. Hier kunt u ervaringen delen, inspiratie opdoen en verbinding aangaan met andere deelnemers.    

Levenslange toegang tot het programma
Zodat u waar en wanneer u maar wilt en op uw eigen tempo de training kunt volgen en elke les zo vaak kunt herhalen als u maar wilt. Dat geldt ook voor nieuwe lessen die in de toekomst toegevoegd worden. Omdat persoonlijke groei nooit stopt.

Officieel certificaat
Uniek aan dit programma is o.a. dat u een officieel certificaat ontvangt van NLP accreditatie-verenigingen IANLP (de Europese vereniging) en NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP).

HET PROGRAMMA

Week 1:
Introductie

In de eerste week legt u de fundering van uw NLP reis. U ontdekt wat NLP is en waarom het zo effectief is. Op allerlei vlakken in uw leven. Ook gaat u een eerste stap zetten in uw Persoonlijke Ontwikkel Plan. Zo haalt u alles uit deze opleiding. Ontdek:

 • Wat NLP is
 • ​Geschiedenis van NLP
 • ​Jouw persoonlijk ontwikkelplan
 • Realiseren van dromen en doelen
 • ​Pijn-plezier principe
 • ​Jouw 'waarom'
 • ​Voorwaarden voor ieder doel

Week 2:
Modellen en attitude

In week 2 leert u de attitude en de modellen van NLP. U leert anders kijken naar de wereld om u heen. Bovendien wordt u zeer scherp in het observeren van gedrag. Tot slot gaat u uw eigen manier van denken in kaart brengen voor optimaal zelfinzicht.

 • ​Het NLP communicatiemodel
 • De logische niveaus
 • ​Het 4-stapsleermodel
 • ​De oorzaak-gevolg attitude
 • ​Zintuigelijk waarnemen
 • ​Kalibreren
 • ​Representatie zelftest

Week 3:
Diepe communicatie

In week 3 van de opleiding staat communicatie centraal. U krijgt inzicht in patronen van communicatie en u leert hoe u diepgaande verbinding krijgt met anderen. Deelnemers die deze week hebben afgerond ervaren dat hun sociale intelligentie omhoog schiet.

 • Rapport
 • ​Predikaten
 • ​Matching & mismatching
 • ​Onbewuste oogpatronen
 • ​NLP overtuigingen

Week 4:
Interne bioscoop

In week 4 staat uw interne bioscoop, ook wel bekend als 'submodaliteiten', centraal. U leert om uw gedachten onder controle te krijgen, de emotionele lading te verwijderen uit negatieve herinneringen en makkelijker los te laten.

 •  Introductie submodaliteiten
 • ​Techniek 1: mapping across
 • ​Techniek 2: negatieve gedachten
 • ​Techniek 3: vergroten van energie
 • ​Techniek 4: omdraaien van negatieve emoties

Week 5:
Patronen doorbreken

Bent u altijd maar aan het werk? Kunt u niet stoppen met bepaalde activiteiten? Ruimt u nooit iets op? Komt u overal te laat? En hebt u hier last van? In deze week gaat u leren wat uw belemmerende gewoontes zijn en wat ze te maken hebben met uw neurale paden. De focus ligt op het veranderen van uw neurale verbindingen, zodat er nieuw gedrag kan ontstaan. 

 •  Kracht van patronen
 •  Theorie over patroondoorbreking
 •  De werking van ons brein
 • ​Techniek: visuele swish
 • ​Techniek: kinesthetische swish
 • ​Live demonstratie

Week 6:
Ankers

Ga eens na, welke kwaliteit zou u meer willen ervaren in uw leven? Rust, kracht, zelfvertrouwen, liefde of balans? Of zijn er bepaalde emoties die u juist in de weg zitten? Waar u wel wat minder van wilt? Die onbewust steeds weer omhoog komen? In de week gaat u uw onbewuste kwaliteiten versterken en benutten, zodat u de emotionele vrijheid kunt ervaren. 

 •  De 4 sleutels voor ankering
 •  Live online demonstratie #1
 • ​Techniek: gestapeld anker
 •  Collapsing anchor
 • ​Live online demonstratie #2
 • Change personal history (audio)

Week 7:
Doelen

In deze week staan doelen centraal. U krijgt een template voor het stellen én bereiken van doelen waar u de rest van uw leven profijt van hebt. Zodat u uw doelen gaat bereiken, waar en wanneer u wilt!

 •  Belang van doelen stellen
 •  ​Voorwaarden goed doel
 •  Pijn/plezier principe #2
 •  Doelen workshop
 •  Techniek: Dickens
 •  Outcome model
 •  Aan de slag met jouw doel!

Week 8:
Overtuigingen

Wat u onbewust gelooft over uzelf en anderen bepaalt in grote mate uw gedrag, uw gedachten en uw mogelijkheden. In deze module leert u overtuigingen te ontdekken en gedachten positief te beïnvloeden.

 •  Introductie
 •  Theorie over overtuigingen
 •  Structuur van overtuigingen 
 •  Congruentie zelftest
 •  Begeleide trance
 •  Belemmerende overtuigingen opsporen
 • ​ Overtuigingen veranderen

Week 9:
Metamodel

In module 9 gaat u ontdekken hoe krachtig taal kan zijn. Om anderen te overtuigen, te ontdekken wat er speelt, of om diepgaande verbinding te krijgen. We communiceren de hele dag... alleen begrijpen we elkaar niet altijd. Leer hoe u uw gesprekspartner écht gaat begrijpen en hoe u het metamodel direct toepast.

 •  Oppervlakte en dieptestructuur
 •  Introductie metamodel
 •  Taalpatronen
 •  Vervormingen, generalisaties en weglatingen
 •  Oefening: gedachtenlezen
 •  Metamodel light
 • Praktijkopdracht: verbal package
 • ​Invuloefening
 • ​Astro TV: bron van herkenning

Week 10:
Milton Model

Hoe zou het zijn als u mensen mee kunt nemen in uw verhaal? Of u dit nu wilt doen als ouder, docent, manager of partner. Of u nu spreekt in het openbaar, 1-op-1 of in alledaagse communicatie als e-mail en telefoon. Deze week leert u het geheim van onbewust beïnvloeden.

 •  Introductie Milton Model
 •  Ontstaansgeschiedenis
 •  Werking van het Milton Model 
 •  Weglatingen, vervormingen
 •  Generalisaties
 •  Toepassing Milton Model in alledaagse situaties
 • ​ BMW commercial
 • ​Donald Trump
 • ​Dromen zijn bedrog

Week 11:
Strategieën

In deze module staan onze denkpatronen centraal, ook wel strategieën genoemd. Hoe ontdekken we onze denkpatronen en zorgen we ervoor dat we ze voor ons laten werken in plaats van tegen ons? 

 •  Introductie
 •  Veranderen van strategieën
 •  Opdracht
 •  TOTE model
 •  Motivatie-strategie
 •  Techniek: NBG
 • Live demonstratie
 • ​Techniek: fast fobia cure

Week 12:
Interne delen

Aan de ene kant wilt u graag gezond eten en sporten, maar aan de andere kant wilt u ook van het leven genieten en doen waar u zin in hebt. Aan de ene kant...maar aan de andere kant. Herkenbaar? Het is een voorbeeld van een intern conflict. In deze week gaat u ze opsporen en integreren.

 •  Transformatieweek
 •  Visual squash
 •  Live demonstratie
 •  Analyse demonstratie
 •  Uitleg van de techniek: hoe doe je deze?
 •  Visual squash (audio)

Week 13:
Tijdlijnen

In deze week gaat u uzelf een van de meest krachtige technieken eigen maken: tijdlijnen. U leert om negatieve ervaringen te elimineren, doelen te plaatsen en (onbewuste) kwaliteiten te versterken.

 •  Introductie tijdlijnen
 •  Het ontstaan van tijdlijnen
 •  Het proces van tijdlijnen
 •  Proefvlucht tijdlijnen (audio)

Week 14:
Bonus

In deze bonus week krijgt u een aantal cadeau's. Gewoon omdat u zover bent gekomen. En hier stopt het niet bij. Want iedere module die er in de toekomst bijkomt, krijgt u er gratis bij. U blijft toegang houden tot het programma + alle updates voor de rest van uw leven. En de trainers kunt u altijd benaderen voor support en het beantwoorden van uw vragen.

Bekijk de trainingen op uw laptop, tablet of uw smartphone. Waar en wanneer u wilt.

Testimonials

Mariette Straver
"Ik ben aangenaam verrast dat ik een algehele persoonlijke groei heb doorgemaakt.

Naast het inzicht in en verbeteren van communicatie heb ik onverwerkte zaken uit het verleden opgeruimd, dit had ik van te voren nooit bedacht en verwacht. Dat 'simpele' NLP-technieken zoveel teweeg kunnen brengen vind ik ongekend!"
Yordi Appelhof
"NLP heeft mij veel gebracht, het heeft me geholpen met de onzekerheid en zelfacceptatie.

Daarnaast ben ik mezelf ook erg tegen gekomen en door dat te ervaren ben ik gegroeid als persoon zelf zijnde. Mijn kijk op de wereld is een stuk positiever, de kijk op mijzelf is een stuk postiever, ik leg geen verantwoording meer af aan andere waarom ik doe en ben zoals ik doe en ben. En daarnaast heeft het ook een stuk acceptatie in gedrag van anderen gebracht, met name in de relatie met mijn vader."
Jules Dumas
"De twee dingen die ik heb meegekregen van de NLP cursus en waar ik waarachtig al stappen in had gezet, was het gegeven dat alles een keuze is. 

De keuze om te veranderen, te kiezen om negatieve gevoelens een plek te geven en te kiezen voor geluk. Je leven in eigen hand nemen met gereedschappen die je altijd al in je bezit hebt."
Yvette Engels
"Meer inzicht in mijn acties. Verrijking van mijn leven. 

Nog beter communiceren met anderen en betekenisvolle relaties opbouwen met anderen. Meer zekerheid in mijn doen en laten."
Sabine Devlaeminck
"De opleiding heeft mij veel gebracht en enorm geholpen op een aantal gebieden die ik niet had voorzien.

Ik heb inzicht gekregen in beperkende patronen en overtuigingen die mij tegenhouden en in welke mij juist in beweging brengen"
Astrid van Deurzen
"NLP heeft mij veel meer gebracht dan ik had verwacht. 

Het meest waardevolle is dat ik begrijp hoe mijn gevoel werkt en hoe ik ongewenste gedachten, gevoelens en gedrag op een hele makkelijke en praktische manier kan veranderen. NLP is echt de beste investering voor de rest van mijn leven!"

De NLP Practitioner Online
 succesvol afgerond?

Dan ontvangt u niet alleen een certificaat erkend door
de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP), maar ook één van de International Association for NLP (IANLP).

Uniek aan deze tijd is dat er voor het eerst in de geschiedenis de mogelijkheid is tot certificering via een online training. 

Na deze bijzondere 'Corona-periode', zullen de maatregelen weer worden aangepast en kunt u alleen certificeren door middel van een volledige fysieke opleiding.

Met een erkend certificaat kunt u..

...een vervolgopleiding doen, om bijvoorbeeld Master Practitioner te worden;

...uw meerwaarde aantonen op uw cv;

...kwaliteit garanderen aan de cliënten die u begeleidt als coach.

U zult merken dat instituten die niet geaccrediteerd zijn via de IANLP (of helemaal niet geaccrediteerd zijn) enkel een bewijs van deelname mogen geven aan het einde van de training. 

Voorwaarden tot certificering

 • ​U heeft alle 14 modules gevolgd en de oefeningen gedaan.
 • ​U heeft de toetsen aan het einde van de modules behaald.
 • ​U bent aanwezig geweest tijdens de 4 fysieke live dagen.
 • ​U heeft meegedaan aan 4 live bijeenkomsten via zoom.

Heeft u aan alle criteria voldaan?

Dan ontvangt u het officiële IANLP-certificaat binnen 4 weken ondertekend thuisgestuurd!

Schrijf u nu in en ontvang deze 3 bonussen

Het nieuwe denken
T.w.v. €197,-

In deze serie van 10 video's krijgt u een inkijk in 'Anders Denken'. Geïnspireerd op het werk van John Overdurf. 10 korte inspirerende video's die u aanzetten om op een andere manier te kijken naar gebeurtenissen in uw leven.

Van wens naar werkelijkheid
T.w.v. €149,-

In deze training van 6 lessen leert u hoe u uw wensen werkelijkheid kunt maken. U gaat aan de slag met een van uw grootste wensen om die in de 12 stappen van de Creatiespiraal van Marinus Knoope te verwezenlijken.

Emotional Freedom Techniques (EFT)
T.w.v. €297,-

In dit unieke 6-weekse programma neemt Marcel Meijlink u mee in de wondere wereld van Emotional Freedom Techniques (EFT). Stap voor stap leert u de technieken, valkuilen en procedures zodat u EFT kunt toepassen op uzelf en anderen.

Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om online de NLP Practitioner te volgen!
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Dit is misschien wel de laatste kans!

 Nog nooit eerder is de IANLP-gecertificeerde NLP Practitioner online aangeboden. En vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus hebben we nu tijdelijk de mogelijkheid om deze unieke opleiding online te verzorgen.

We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven aan deze transformerende opleiding deel te nemen. Vooral in deze uitdagende periode. De NLP Practitioner is een opleiding dat normaal gesproken €2.850,- kost. Maar t/m 23 september kunt u gebruik maken van deze speciale aanbieding:

Betaal in tien maandelijkse termijnen van

€225,- p.m.

Of

Bespaar €300,- door ineens te betalen

€1.950,-

100% niet goed, geld terug garantie

Ondanks dat we er zeker van zijn dat deze cursus van onschatbare waarde is en dat u dit voor 1.000% gaat terugverdienen op allerlei gebieden in uw leven, begrijpen we ook dat u er zeker van wilt zijn dat dit programma het waard is.

Daarom bieden we u een 100% veilige aankoop. 

Als u niet tevreden bent over het programma om wat voor reden dan ook, laat het ons binnen 14 dagen weten en u krijgt een volledige terugbetaling. Zonder gedoe. Gegarandeerd!

Probeer het programma voor 14 dagen. Haal er alles uit. Bekijk de video's, doe de oefeningen en pas de inzichten toe in de praktijk. Raak volledig geïnspireerd en weggeblazen door de resultaten die u bereikt in uw leven met de NLP Practitioner Online.

Extra bonus!

Schrijf u nu in en ontvang:

2 tickets voor Droom, Leef, Geniet

Droom leef geniet

Hét 2-daagse live event van het jaar in het prachtige Amsterdamse DeLaMar theater t.w.v. €125,- per kaartje. 

Ervaar de live demonstraties, ontmoetingen en optredens van de oprichters van UNLP, Marcel Meijlink, Vincent van der Burg en vele andere gastsprekers.

Stel u open tijdens dit 2-daagse live event en verkrijg veel nieuwe inzichten en technieken die u kunt gebruiken voor de rest van uw leven. 

Veelgestelde vragen

Ik heb veel vragen. Kan ik hier iemand over spreken?
Jazeker. We hebben een team voor u klaarstaan van mensen: student-support, coaches en opleidingsadviseurs. Zelfs NLP trainers. Bel met 020 - 261 07 07 en dan staan we u graag te woord. Ook kunt u ons een email sturen: info@unlp.nl

Wat als ik het superdruk heb en geen tijd om een training te volgen?
Het mooie van dit programma is dat u het volledig op uw eigen tempo kunt doen. Wanneer u zich aanmeldt heeft u levenslange toegang tot het complete materiaal. Zelfs als u maar 1 of 2 uren besteedt aan het programma, dan zult u een ongelooflijk grote vooruitgang boeken in uw communicatie, mindset en overwinnen van obstakels. Daarnaast is het programma zo opgezet dat de video's kort zijn en de inhoud overzichtelijk. Zodat u ongemerkt en met kleine stappen grote vooruitgang boekt.

Wanneer vinden de live zoom sessies plaats?
De eerste gezamenlijke kick-off zal plaatsvinden op 4 november. De live zoom sessies daarna zijn op 2 december, 6 januari, 3 februari, 10 maart en 14 april. Iedere keer van 18.00 uur tot maximaal 21.00 uur.

Wanneer kan ik met de opleiding starten?
Direct. Zodra u zich aanmeldt krijgt u de inloggegevens per e-mail toegestuurd. Met deze gegevens logt u zich in en kunt u profiteren van al het materiaal van de opleiding.

Ik heb niet eerder over NLP gelezen of een training gedaan.
Is dit voor mij geschikt?
Ja. Het programma is voor alle niveaus geschikt. Juist als u net begint met NLP zult u merken dat u snel grote stappen zet in uw persoonlijke groei. Als u wel al ervaring hebt met NLP, zelfs tot en met NLP trainer of coach, dan gaat u ontdekken hoe enorm krachtig NLP is en leert u NLP op een manier die u nog niet eerder bent tegengekomen.

Klopt het dat ik het programma 14 dagen lang kan uitproberen?
Ja, dat klopt. Probeer het gerust 14 dagen uit door de video's te bekijken en de oefeningen te doen. Als u niet ongelooflijk enthousiast bent geworden in de 14 dagen, voel u vrij om uw geld terug te vragen. Zonder lastige vragen of gedoe.

Waar en wanneer zijn de livedagen?
De 4 livedagen zijn op onze locatie aan de Mijlstraat 124 in Duffel (Antwerpen) en zijn ingepland van 27 t/m 30 april 2021. De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en uiteraard krijgt u van ons onze overheerlijke én befaamde lunch.

Wordt er tijdens de livedagen rekening gehouden met het Coronavirus?
Jazeker. Veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid gaan boven alles. Alle zalen, faciliteiten en algemene ruimtes zijn zo ingericht dat we ruimschoots kunnen voldoen aan de meest recente eisen van de RIVM.

Kan ik gebruik maken van een KMO-portefeuille?
UNLP is een geregistreerd dienstverlener bij de VLAIO, vandaar dat iedere zelfstandige, zelfstandige in bijberoep en Vlaamse KMO hun training en opleiding mag betalen met de KMO-portefeuille. Volgens de regels van de portefeuille krijg je tot 30% korting op je opleiding.
Neem contact op met UNLP voor meer informatie. 

Is de opleiding geaccrediteerd?
Ja. Dat is het unieke aan deze periode. Door de Corona maatregelen wordt de online NLP Practitioner erkend door zowel de hoogwaardige Nederlandse NVNLP als de Europese IANLP. Wanneer u de opleiding met succes afrondt ontvangt u de officiële accreditatie van NLP Practitioner. De waardering staat gelijk aan de reguliere NLP Practitioner opleiding.

UNLP | Copyright ©2020 | All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com