UNLP

Wij mogen onze opleidingen weer live geven! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om online aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

NLP Trainer

Caroline Vaessen

NLP Trainers

Caroline (Venray, 10 juni 1985) is een internationaal gecertificeerd NLP trainer, geaccrediteerd via de wereldwijde American Board of NLP (ABNLP). Caroline had al op jonge leeftijd interesse in het wonderlijke brein van de mens en de magie van taal

Investeren in je eigen ontwikkeling

Caroline is internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Naast NLP is ze opgeleid in aspecten uit de Tibetaanse leer, gebaseerd op filosofieën uit het Boeddhisme en het Sjamanisme. Op zoek naar het verhaal achter de mens en gefascineerd door de excellente eigenschappen waar ze kennis mee maakte, voelde Caroline een diep verlangen om meer te investeren in haar eigen excellente vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Zo kwam ze in aanraking met NLP, wat voor haar voelde als thuiskomen.

“We zijn allemaal gelukkig geboren, we zijn soms alleen even vergeten hoe dat ook alweer werkt, echt gelukkig zijn”

Tibetaanse Leer en NLP

Caroline is opgeleid binnen UNLP en heeft daarnaast diverse trainingen gevolgd bij andere leermeesters in het veld, waaronder NLP-expert Anthony Robbins. Naast NLP is Caroline ook opgeleid in aspecten uit de Tibetaanse leer, gebaseerd op filosofieën uit het Boeddhisme en het Sjamanisme. Hierin richt ze zich met name op de kracht van meditatie en het effect van de geest op het lichaam.

Als NLP-trainer en als coach draait het voor Caroline uiteindelijk allemaal om één ding: terugkeren naar onze natuurlijke staat van zijn. Voor haar betekent dat het ervaren van innerlijke rust, gezondheid en geluk. “We zijn immers allemaal gelukkig geboren, we zijn soms alleen even vergeten hoe dat ook alweer werkt, echt gelukkig zijn.” Haar missie is dan ook om een bijdrage te leveren aan de persoonlijke ‘ont-wikkeling’ van anderen en daarmee het bewustzijn te vergroten. Door ons persoonlijk te ontwikkelen, komen we volgens Caroline stapje voor stapje terug bij wie we van nature zijn en wordt het ervaren van geluk eigenlijk heel eenvoudig.


Binnen UNLP verzorgt Caroline de NLP Practitioner opleidingen, NLP Master Practitioner opleidingen en de NLP Jeugdweek.