UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Marketing

Danja Willemsen

Event Manager

Danja Willemsen (Waddinxveen, 24 maart 1974) is Event Manager binnen UNLP en organiseert onder andere het theater event Droom Leef Geniet en webinars. 

Na een studie Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Utrecht, heeft Danja de studie Bedrijfskunde afgerond aan Universiteit Nyenrode in Breukelen. Vrijwel meteen na haar studie is Danja haar carrière gestart in de wereld van trainingen en congressen. In de eerste 10 jaar van haar carrière was dat met name voor financiële professionals. Het ontwikkelen, verkopen en organiseren van trainingen en congressen is waar Danja’s hart sneller van gaat kloppen. 

Nadat Danja in 2018 een NLP Practitioner bij UNLP had gevolgd, is zij erg enthousiast geraakt over persoonlijke ontwikkeling. Toen de vacature Event Manager binnen UNLP beschikbaar kwam, was de keuze voor een switch dan ook snel gemaakt.

Danja draagt graag haar steentje bij aan het mogelijk maken van persoonlijke en professionele ontwikkeling van de deelnemers. Alles tot in de puntjes verzorgen en verwachtingen overtreffen, dat is haar uitdaging. 

Live well, Laugh often & Love much