UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Marketing

Joenis Jansen

Afstudeerstage Marketing

Joenis is werkzaam bij UNLP als marketing stagiair. Muziek, sporten, zichzelf ontwikkelen en altijd op zoek zijn naar de nieuwste methodes en technieken als het aankomt op marketing & websites bouwen. Dat is wat Joenis bezighoudt in het dagelijkse leven.

Na wat tegenslag op school wilde Joenis er alles aan doen om een betere versie van zichzelf te worden en begon hij zichzelf te pushen om verder te komen. Hij is een persoon die openstaat voor nieuwe dingen en wil graag weten hoe het menselijke brein werkt. Zijn interesse is verder gegroeid en ook nu nog leest Joenis veel verschillende boeken als het aankomt op persoonlijk ontwikkeling en hoe de mens denkt.

Naast het werken aan zichzelf is Joenis begonnen met het bouwen van websites voor vrienden, waar via via steeds meer nieuwe klanten bijkomen! Joenis gaat bij UNLP aan de slag voor zijn afstudeeronderzoek en is werkzaam binnen het marketing team.

En schrik ook niet als je Joenis tegenkomt in het nachtleven van Amsterdam, hij is in het weekend namelijk actief als dj (@djkretek ) en bezoekt hierdoor veel verschillende nachtclubs. 🕺

De manier om te starten, is om te stoppen met praten en te beginnen met doen.