UNLP

Onze opleidingen gaan gewoon door! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Lees hier onze laatste updates.

NLP Trainer

Milko Steenmeijer

NLP Trainer

Milko werkt vanuit de vooronderstelling dat iedereen alles in zich heeft om te bereiken wat hij of zij bereiken wil en dat we veel meer kunnen dan we denken. Diepgang, verbinding, ontwikkelen, echtheid en een mensgerichte aanpak kenmerken hem. 

Werkend vanuit essentie naar concrete resultaten weet hij bij mensen de kern te raken. ‘Eerst naar binnen en dan pas naar buiten is zijn credo’. Milko zorgt voor betekenis, voegt waarde toe en creëert erkenning. Zijn jarenlange ervaring als manager en directeur in het bedrijfsleven, maken van hem een ervaringsdeskundige trainer, coach en spreker. Hij heeft bedrijfskunde en psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is afgestudeerd op het thema ’Persoonlijk leiderschap en ondernemen’.

In 2006 heeft hij na een burn-out besloten zijn leven een andere koers te geven en hierbij hulp te vragen. Het werd een confronterende spiegel die reflectie en bewustzijn bracht en inzicht in wat hij ‘wel’ wilde in plaats van ‘niet’. Hieruit ontstond zijn nieuwe missie: 

“Als ik dit met mijzelf kan bereiken, hoe mooi zou het zijn om dit aan anderen te geven.”

Milko is opgeleid als Arbeid & Organisatie psycholoog. Daarnaast is hij erkend NLP Trainer en coach, Psychosociaal – en Hypnotherapeut, Opleider Systemisch- en oplossingsgericht werken. Hij is docent verandermanagement en leiderschap en wordt regelmatig gevraagd om op project- of interim-basis bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen, implementeren en borgen van organisatie, cultuur en gedragsprogramma’s. 

Zijn specialisatie en expertise is gebaseerd op verandermanagement, teamdynamieken, transformationeel en coachend leiderschap en emotioneel Intelligent en persoonlijk leiderschap.  

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.