UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Marketing

Nikky Boonstra

Content Marketeer

Als je Nikky goed zou kennen, dan zou je weten dat…

  1. Ze met veel plezier de social media kanalen van UNLP, Droom Leef Geniet en House of Happinezz runt!
  2. Stilzitten er bij Nikky niet in zit! Ze is gek op persoonlijke ontwikkeling. Daarom is ze na haar opleiding CommunicatiešŸ’¬ aan de Hogeschool in Leeuwarden, gelijk gestart met de NLP Practitioner bij UNLP.
  3. Nikky haar vorige job bij een strategiebureau voor duurzaamheid & communicatie was, en dat ze mede door het volgen van de NLP Practitioner de switch heeft gemaakt naar UNLP toen er een passende vacature vrij kwam.
  4. Haar lievelingskleur terracotta is!
  5. Nikky eigenlijk uit Harlingen (Friesland) komt en voor haar stage in 2018 naar het mooie Amsterdam is verhuist. Samen met haar vriend Reno, chihuahua Puk en kitten Bobby, woont ze nu in Oud-West.
  6. Ze naast Content Marketeer bij UNLP, ook co-founder is van Planet Power āš” – een duurzaam merk dat herbruikbare koffiebekers verkoopt.
  7. De functietitel in de vacature eigenlijk Social Media Talent was, maar ze de titel Content Marketeer SEO-technisch beter vindbaar (en stiekem ook veel leuker) vond.
  8. Ze een stier is en daarom soms een tikkeltje eigenwijs.
  9. Nikky haar kernwaarden; authentiek, vrijheid, bewust & trouw, zijn.
  10. Ze via nikky@unlp.nl is te strikken voor een koffietjeā˜• om te kletsen over nieuwe ideeĆ«n, content, persoonlijke ontwikkeling & duurzaamheid.

Als niets zeker is, is alles mogelijk!