UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Marketing

Tim de Ridder

Copywriter

Tim is werkzaam bij UNLP als copywriter. Persoonlijke ontwikkeling, eten, sport, muziek en reizen zijn een rode draad door zijn leven.

Op zijn zestiende raakte Tim geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. Als verlegen puber vond hij het idee dat “sociaal zijn” iets was dat je kan leren super interessant en besloot er meteen in te duiken. Waar anderen kinderen van zijn leeftijd bezig waren het spelen van video games, keek hij naar video’s waarin concepten van dingen die hij wilde leren werden uitgelegd. Sindsdien is hij in de wereld van persoonlijke groei blijven hangen en leert hij negen jaar later nog steeds elke dag nieuwe dingen. 

Na zijn opleiding Communicatie te hebben afgerond, is Tim aan de slag gegaan bij een muziekwebsite en heeft hij zijn eigen platform op het gebied van persoonlijke ontwikkeling opgericht (@ThatLifeNL). Zijn missie: zoveel mogelijk jongeren helpen bij het zetten van de eerste stappen in hun persoonlijke groei 📈

Als Tim niet bezig is met schrijven, is hij muziek aan het luisteren; aan het reizen; koken (en het opeten ervan) en vooral die drie gecombineerd. In de afgelopen jaren is hij naar Peru, Indonesië, Vietnam, Mexico, Guatemala en nog veel meer landen geweest. Er zullen hopelijk ook nog een heleboel volgen!

Focus je op het proces en je zult jouw gewenste resultaat behalen