Breng je carrière

op een hoger niveau

 • Zeer goed gewaardeerd door deelnemers
 • Wordt gegeven op onze prachtige locaties in Amsterdam en Rotterdam
 • Onderdeel van de NLP Business Practitioner

Geef je carrière een directe boost met NLP

Wil jij de volgende stap in jouw carrière zetten, maar wil het op een of andere manier niet lukken? Neuro Linguistisch programmeren is dé methode die geschikt is voor iedereen die zijn of haar productiviteit wilt vergroten, met mensen werkt en het maximale uit zichzelf en anderen wilt halen.


Wil jij…

 • Effectiever jouw verhaal overbrengen?
 • Jezelf en anderen zonder moeite motiveren en inspireren? 
 • Als bijvoorbeeld projectleider het beste uit mensen halen? 
 • Beter om kunnen gaan met stress en spanning? 
 • Het “spel” van macht, invloed en resultaat goed kunnen spelen? 
 • Goed onderscheid kunnen maken tussen werk en privé? 

Dan is de NLP Business Leadership training de juist optie voor jou. De kern van de 8-daagse training NLP Business Leadership is leren over wat menselijk gedrag stuurt, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en wat er voor nodig is om te investeren in jezelf. . 

Resultaat 1: bewustwording
Een eerste stap maar vaak overheen gekeken stap naar iedere verandering is het bewust worden van onbewuste processen. Waarom doe je wat je doet? Als je blijvende verandering wilt creëren, dan wil je verder kijken dan enkel oppervlakkig gedrag en vaardigheden. Gedrag wordt namelijk vaak zonder dat je het door hebt gestuurd door onderliggende waardes, overtuigingen en emoties. In de NLP Business Leadership training leer je om die onderliggende factoren te ontdekken en te gebruiken voor verandering. Alleen deze bewustwording geeft je ruimte, vrijheid en een breder perspectief voor extra keuzemogelijkheden. 

Resultaat 2: menselijk potentieel 
Een rode draad in de NLP Business Leadership training is het vergroten van jouw sociale intelligentie, iets wat essentieel is voor succes op de werkvloer. Je gaat er achter komen wat de ander écht wilt en wat de obstakels zijn. Maar ook om je boodschap duidelijk en naar de leefwereld van de ander te communiceren. Hierbij begint het met het kunnen aangaan van diepgaande verbinding: weten wat de ander drijft, kunnen aansluiten op zijn overtuigingen en in staat zijn om daar met een laserfocus snel naar toe te gaan. 

Resultaat 3: vergroten van je invloed 
Wanneer je met mensen werkt, of dit nu is in het bedrijfsleven of non-profit, gaat om verbinding en resultaat. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat het falen van projecten, plannen of ambities in bijna alle gevallen te maken heeft met niet effectieve communicatie en interpersoonlijke vaardigheden. Anders gezegd: hoe beter we worden in onze communicatie, hoe meer resultaat we kunnen bereiken. NLP komt bij uitstek tot optimale uiting in gebieden waar er behoefte is aan concreet en snel resultaat. Niet voor niets is Neuro Linguistisch Programmeren bekend in de topsport, bedrijfsleven en coaching.

De NLP Leadership Basic training bestaat uit maximaal 14 deelnemers….ben jij er één van? 

NLP geeft direct resultaat op allerlei vlakken. Ik wil dat al mijn medewerkers een NLP training volgen.

James Olson, voorzitter AT&T

Sta jij te springen om een grote impact te maken op het leven van jezelf en anderen?  

UNLP – hét opleidingsinstituut voor NLP is al meer dan 15+ jaar het meest bekende en toonaangevende opleidingsinstituut van Nederland. Duizenden mensen zijn gecertificeerd als NLP (Master) Practitioner en hebben hun vaardigheden en inzichten toegepast in hun professionele leven. 

In het NLP Business Leadership training ga je ondervinden wat de kracht is van communicatie, je gedachten en emoties in het werkveld. Je leert geavanceerde technieken om je focus te verbeteren en je productiviteit te verhogen. Voor jezelf en voor anderen.

Hoe kun je NLP gebruiken in het werkveld?

 • Onderlinge communicatie
 • Leiderschap
 • Presentaties
 • Hanteren van conflicten
 • Omgaan met deadlines, druk en stress
 • Efficiëntie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Verkoop, onderhandeling en overtuiging

Inhoud opleiding

De opleiding bestaat in totaal uit 8 dagen. Na deze training word je automatisch toegelaten tot de NLP Leadership Advanced.

HOE ZIET DE NLP BUSINESS LEADERSHIP ER UIT?

Tijdens deze opleiding leg je een stevige basis voor je NLP vaardigheden en ga je aan de slag met vier blokken: sociale intelligentie, high performance, persoonlijk leiderschap en excellent overtuigen en beïnvloeden. 

Het is de intelligentie van “sociale vaardigheden” die de belangrijkste indicatie is van goed leiderschap. Het is de verzameling van eigenschappen die gaan over het constructief kunnen omgaan met anderen, inzicht in het gedrag van jezelf en anderen, het kunnen beïnvloeden van gedrag en reacties, tot het charisma en aanwezigheid die je hebt. Na dit blok heb je deze vaardigheden tot 10x versterkt in je systeem en ben je in staat om dit te ontwikkelen bij anderen.

Emotie is alles. Controle over de emoties van jezelf en anderen geeft je alles wat je nodig hebt om effectief te zijn in alles wat je doet. In dit blok leer je de geheimen van high performance gemoedstoestanden en hoe je deze kunt activeren en consolideren in jezelf en anderen. Met de huidige inzichten en technieken ga ook jij in staat zijn om dit te doen. Je leert het voor jezelf en je bent na dit blok in staat om het anderen te leren.

Dit blok overtreft alles. Je gaat leren om beperkende overtuigingen te veranderen. Je gaat ontdekken hoe je op systematische en onbewuste wijze doelen moet stellen (verder dan S.M.A.R.T.) voor maximaal succes. Dit alles om het leven te leiden wat jij wilt. Van betere relaties, tot slimmere carrière, financiële onafhankelijkheid, meer productiviteit en succes.

Eén van de pijlers van Neuro Linguistisch Programmeren is overtuigen en beïnvloeden. Na dit blok ben je meester in het overtuigen en weet je alles wat je moet weten om maximale invloed te kunnen uitoefenen op jezelf en anderen. Dit blok staat vol met “slimme” trucs en tricks, strategieën en inzichten én leer je de vaardigheden direct aan.

DIT IS WAT JE KRIJGT BIJ DE NLP BUSINESS LEADERSHIP:

 • 8 inhoudelijke en inspirerende opleidingsdagen
 • Uitgebreide syllabus (in zowel e-boek als gedrukte variant)
 • Certificaat NLP Business Leadership Basic
 • Toegang tot Business Leadership Advanced, waarna je een volledig erkend certificaat NLP Practitioner ontvangt. Accreditatie door o.a. NVNLP en IANLP.
 • Volop mogelijkheden voor intervisiegroep, ook na de opleiding
 • Veel ruimte voor persoonlijke, 1-op-1 begeleiding
 • Inclusief uitgebreide lunch, fruit, koffie & thee arrangement
 • Verzekerd van de meest up-to-date inzichten vanuit NLP, persoonlijke ontwikkeling en praktische psychologie.
 • Levenslang “abonnement” op de trainers en behind-the-scene deskundigen van UNLP. Ook ná de opleiding

Adviesgesprek met Jolanda of Marlies

Tijdens een adviesgesprek kijken Marlies en Jolanda samen met jou waar je staat, wat je doelstellingen zijn en hoe je die wilt gaan bereiken. Zo maak je de eerste stappen in jouw groei concreet. Op deze manier krijg je meer informatie over de NLP Practitioner opleiding en weet je direct wat de opleiding jou kan brengen.

Jolanda (links) heeft veel kennis op het gebied van NLP en familieopstellingen. Naast haar activiteiten als studieadviseur is Jolanda ook NLP & Gezondleefstijlcoach.

Ook bij Marlies (rechts) kun je terecht voor een NLP  adviesgesprek.
Marlies is  ook ‘schrijfcoach’ met als motto ‘jij bent de schrijver van je eigen leven.’ Met als doel ‘we zijn allemaal de held in ons eigen verhaal’

Ben jij klaar voor de eerste stap?

 • Duur: 30 minuten
 • Wat: Telefoongesprek

Voor wie is deze Leadership opleiding geschikt?

De 8-daagse NLP Business Leadership is gericht op professionals die NLP willen toepassen in hun werkveld om makkelijker te communiceren, sneller resultaten te bereiken en efficiënter te werken. Persoonlijke en professionele ontwikkeling, voor zichzelf en anderen.

De NLP Business Leadership opleiding is gericht op professionals die NLP willen toepassen in hun werkveld om effectiever te communiceren, resultaten te bereiken en efficiënter te werken. Persoonlijke en professionele ontwikkeling, voor zichzelf en anderen.

Jouw collega deelnemers zijn leidinggevenden, senior én junior, consultants, managers, vakspecialisten en ondernemers. De groepsgrootte is beperkt tot 14 deelnemers. Dit garandeert maximale persoonlijke aandacht.

Je werkt samen met deelnemers uit verschillende branches, met diverse functies en een uiteenlopende achtergrond in opleiding en ervaring. Zo leer je van elkaars inzichten en vergroot je je netwerk.

Iedere deelnemer:

 • Is gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen;
 • Heeft een drive om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van anderen;
 • Is bereid om buiten de eigen comfort zone te treden;
 • Heeft een positie waarin het omgaan met andere mensen centraal staat.

Toelatingseisen & Accreditaties

De vraag is nu: ben jij geschikt voor dit programma? Er gelden de nodige toelatingseisen waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor deelname. Is dat het geval, welkom bij een selecte groep mensen die ervoor heeft gekozen om jouw leven en dat van anderen op een hoger niveau te brengen.

Voor het volgen van de 8-daagse NLP Business Leadership gelden de volgende voorwaarden:

 • Je bent nieuwsgierig en je wilt graag leren, kortom: je staat open voor verandering.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als manager, consultant, leidinggevenden, vakspecialist of ondernemer.
 • Je hebt interesse in persoonlijke groei.
 • Je hebt een MBO/HBO werk & denkniveau.

Na afloop van de module NLP Business Leadership ontvang je het certificaat NLP Business Leadership. Hiervoor dien je ten minste 90 procent van de opleidingsdagen aanwezig te zijn.

Bij UNLP vinden we het belangrijk dat de opleidingen (extern) geaccrediteerd en gecontroleerd wordt. De twee modules Business Leadership Basic & Advanced voldoen aan de hoogste eisen van accreditatie. De modules zijn geaccrediteerd door o.a. de prestigieuze IANLP (European Association for NLP), de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en is als onderwijsinstelling geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).

Ervaringen

Inmiddels hebben vele deelnemers uit de profit en non-profit sector de NLP Business Practitioner opleiding gevolgd. Hieronder enkele ervaringen.

‘De Business Practitioner onderscheidt zich van de andere NLP opleidingen doordat je met een groep mensen zit die allemaal professioneel aan de slag gaan met NLP. Een waardevolle aanvulling op je netwerk!”

‘Ik sta ontspannender en zekerder in mijn werk. Ik neem steeds meer de leiding. Dit hoor ik ook terug van mijn collega’s’


Accreditaties

Aanmelden

Aanmelden voor NLP Business Leadership

NLP Business Leadership

De opleiding start meerdere momenten per jaar op onze locaties in Amsterdam en Rotterdam. Let op: wil je de NLP Business Practitioner? Schrijf je dan in voor zowel de NLP Leadership & Advanced-training!

De opleidingstijden zijn dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur. Hou er rekening mee dat een opleidingsdag later afgelopen kan zijn.

Locatie:

geen gegevens

Veel gestelde vragen

Trainingsdoelen zijn in ieder geval: 

 • Leer effectieve leiderschapsvaardigheden
 • Word meester in beïnvloeden en overtuigen
 • Je gaat in staat zijn om snel een impact te maken op het niveau van individu, team of organisatie
 • Leer up-to-date en geavanceerde handvatten en technieken voor snelle gedragsverandering
 • Leer om anderen te motiveren en inspireren
 • Leer om charismatisch, authentiek en met impact te spreken in het openbaar.
 • Word in staat om verbinding aan te gaan, ook met “lastige” mensen
 • Krijg concrete handvatten om je productiviteit en effectiviteit 10x te vergroten
 • En veel meer…

Antwoord: In Amsterdam (Fahrenheitstraat 99) en in Rotterdam (Van Nelleweg 1, ingang 2
(Van Nelle Fabriek​). Alle locaties zijn goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Ja, wanneer je beide modules volgt, ontvang je het door de NVNLP en IANLP erkende certificaat tot NLP Practitioner.

Tijdens de opleiding wordt alle stof theoretisch en praktisch behandeld zodat je het direct in de praktijk kunt gaan toepassen. Afhankelijk van wat je persoonlijke doelstellingen zijn, zal je vier uur per week actief bezig zijn met de opleiding.

We gaan er vanuit dat je alle dagen aanwezig bent. Uiteraard kun je onverhoopt een keer missen. Je bespreekt vervolgens met jouw hoofdtrainer hoe je de gemiste stof kunt inhalen.

Ja, je bent inmiddels drie jaar klaar met je studie en hebt in die tijd werkervaring opgedaan in jouw vakgebied. Iedereen met twee jaar actieve werkervaring is van harte welkom bij dit intensieve en effectieve programma.

Iedere deelnemer in de opleiding is actief als professional. Dit kan in het bedrijfsleven zijn, maar ook in de publieke sector of semi-publieke sector.

Er is bij de opleiding lunch inbegrepen. Dagelijks dekken we de tafel, zetten het heerlijkste brood neer, maken een fijne soep en je kunt je boterhammen beleggen.

Wil je iets anders eten? Neem het gerust mee. Er is een koelkast en magnetron aanwezig of je kunt iets halen in de directe omgeving.

Wanneer je de NLP Practitioner opleiding wilt doen als ZZP’er dan kun je de opleiding als scholingskosten opvoeren in je administratie. Dit is een prettig voordeel op de kosten van de opleiding!

Wanneer je de opleiding betaald krijgt vanuit je werk, dan kan jouw werkgever de opleiding als kosten opvoeren.

Zo betaalt de Belastingdienst een beetje mee aan jouw ontwikkeling!

Normaal gesproken betaal je direct bij inschrijving via iDEAL.
Als je je minstens 4 maanden voor aanvang van jouw opleiding inschrijft en met iDEAL betaalt, levert dit je direct €300,- korting op!

Als je je tussen de 2 en 4 maanden voor aanvang van jouw opleiding inschrijft en met iDEAL betaalt, levert dit je €150,- korting op.

Daarnaast zijn er 2 andere betalingsopties.
1. Betaling per factuur. De betaling dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.
2. Betaling in 4 termijnen. 25% van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt daarnaast per termijn 25 euro administratiekosten.

Bij deze betalingsopties vervalt de iDEAL vroegboekkorting.

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl. We helpen je graag met vragen om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Download onze brochure

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Download dan onze brochure.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant voor jou

NLP informatieavond

Maak kennis met UNLP

Nieuwsgierig naar een opleiding? Of wil je kennismaken met de trainer? Dat kan! Kom dan naar een Informatieavond.

Lees meer
NLP Coachopleiding
NLP Practitioner

Persoonlijke ontwikkeling tijdens de NLP Practitioner

Wil je de NLP opleiding liever doen vanuit de ‘persoonlijke context’? Wellicht is de NLP Practitioner dan iets voor jou!

Bekijk meer
Werken met provocatieve psychologie

Provocatieve Teamtraining

Voor iedere manager, consultant, trainer en coach… provocatieve teamtraining! Hoe je direct aan de slag kunt gaan met de dynamiek in jouw team.

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

Post-hbo INFORMATIEAVOND

Familieopstellingen INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND