Nieuwsgierig naar onze opleidingen? Maar nog niet klaar om in te schrijven? Klik hier voor een adviesgesprek.

NLP Master Practitioner Online:

benut je maximale potentieel

  • Deelnemers waarderen onze opleidingen met een 9.4
  • 4 Fysieke dagen en maandelijks via Zoom
  • ABNLP & NVNLP erkend!

14 weken waar je de rest van je leven van profiteert!

De NLP Master Practitioner Online is meer dan alleen maar een NLP opleiding. Het is een handleiding voor het leven. In de NLP Practitioner ben je vooral aan de slag geweest om obstakels weg te nemen, innerlijke conflicten te elimineren en te proeven van datgene wat mogelijk is.

In de NLP Master Practitioner Online gaan we naar een ongekend hoog niveau. De opleiding is gevuld met “aha” momenten, krachtige resultaten op hoe je je voelt en het succes wat je hebt in je leven.

De NLP Master Practitioner Online: omdat je het waard bent!

Het logische vervolg: de NLP Master Practitioner Online

  • Een volledige focus op wat je wilt en hoe je daar gaat komen;
  • Een ontwikkelde identiteit en missie die betekenisvol zijn;
  • Geavanceerde technieken voor communicatie met anderen;
  • Een blauwdruk voor het in kaart brengen van jezelf en anderen;
  • Dé vaardigheid om met iedereen goed om te kunnen gaan;
  • Een niet-te-stoppen motivatie, actie, energie en beweging.

Je gaat je doelen in het leven bepalen en bereiken. In de NLP Master Practitioner Online leer je geen NLP, maar krijg je een handleiding om succesvol te zijn in het leven. Wat succes ook betekent voor jou.  Bijvoorbeeld om gezonder te leven, betere beslissingen te nemen, of gelukkig te zijn met wie je bent en wat je hebt. Maar ook om succesvoller te zijn in je werk, carrière, relaties en financiële onafhankelijkheid.

De opleiding is blended learning. De opleiding bestaat uit totaal 14 wekelijkse online modules, 6 zoom sessies met de hoofdtrainer Jacqueline Tunc, 4 livedagen op locatie en 3 online coachgesprekken met één van onze coaches uit onze Coach/Trainersopleidingen. Ook zijn er de maandelijkse Q&A Zoomsessies met oprichters en NLP experts Vincent van der Burg en Marcel Meijlink waar je aan kunt deelnemen.

Praktische informatie

Tijd:
14 weken

Tijden:
Live dagen: 10:00- 17:00

Zoom sessies: 18:00-21:00

Locaties:
Amsterdam, ‘s-Graveland en vooral online

Trainer:
Jacqueline Tunc

Programma

De opleiding bestaat uit totaal 14 wekelijkse modules. Aan het einde van de opleiding ontvang je het certificaat NLP Master Practitioner.

We maken een eerste stap in jouw reis tijdens de NLP Master Practitioner Online. Een training waarbij je videolessen afwisselt met Zoom-training en 4 live-dagen. Deze eerste week staat in het teken van inzicht. Waar wil jij je de komende weken mee bezig gaan houden? En op welk vlak wil jij jouw doelen gaan stellen?

Wat voor een mens wil jij zijn? Dat is de vraag die deze week centraal staat. We gaan doelen stellen waaraan we willen werken tijdens deze opleiding. Jouw Persoonlijk Ontwikkelingsplan, maar dan volledig op identiteitsniveau geplaatst.

Al ons gedrag heeft een positieve intentie. Maar wat is die positieve intentie dan? En hoe kom jij hieraan tegemoet? Daarmee gaan we in deze week aan de slag!

In deze week leer je hoe je een blauwdruk kunt maken van iemands denken, doen en voelen. Hoe komt het dat de ene persoon op de ene manier reageert, terwijl de ander compleet anders reageert? In precies dezelfde situatie?

Je leert wat de verschillende metaprogramma’s zijn, hoe je ze kunt herkennen en wat jouw eigen blauwdruk is. En natuurlijk, erg interessant… hoe je ze bij jezelf kunt veranderen!

Op een verbale manier overtuigingen kunnen veranderen alsof je een goochelaar bent die met zijn ‘sleight of hands’ de kaarten weet weg te toveren… Deze week leer je hoe je verbaal kunt spelen met een overtuiging. Wat je kunt doen om deze te veranderen, te verbreden of te laten verdwijnen.

Als iemand anders het kan, kan ik het ook.

Leren doen wat de ander doet. Stel je eens voor dat je alles kunt leren wat je maar wilt… Iedere vaardigheid van iemand anders kun jij je eigen maken. Je moet alleen weten hoe je dat doet.

Dat leer je tijdens deze twee weken van de Master Practitioner. En je leert niet alleen hoe je het doet, je maakt ook een begin met jouw eigen modelleringsproject!

De allernieuwste NLP technieken ga je leren tijdens deze week. Technieken waardoor je jouw doel nog sneller kunt bereiken, waarbij je je overtuigingen gaat veranderen én vooral: jezelf nog lekkerder gaat voelen in je lijf!

Heb je wel eens het idee dat jouw hoofd iets anders vindt dan jouw buik? Of dan je hart? Dat je op omgevingsniveau heel anders de wereld inkijkt dan hoe je eigenlijk zou willen als je naar jouw missie kijkt?

Tijd voor een body-alignment! Door middel van de Logical Level Alignment-techniek van NLP zetten we alles weer op de juiste plek.

Leer hoe jij je onderbewuste kunt programmeren zodat het precies doet wat jij wilt. Tijdens deze weken ga je leren hypnose toe te passen en aan het einde van dit blok ben je in staat om dit zelfstandig in te zetten voor persoonlijke groei.

Je omgeving kan een grote rol spelen in hoe jij je voelt, wat je denkt en hoe jij je gedraagt. Tijdens deze week ga je essentiële inzichten opdoen in hoe jouw omgeving invloed uitoefent op jouw overtuigingen, blokkades, kracht en missie. Je leert de basis van Systemisch Werken en Familieopstellingen.

Tijd voor transformatie! Het weghalen van negatieve en belemmerende emoties, het plaatsen van krachtgevende emoties… Het komt allemaal aan bod tijdens deze 13e week!

De laatste week van de Master Practitioner Online! We hebben nog 1 week de mogelijkheid om samen er alles uit te halen. We sluiten de opleiding op een leuke manier af en hopelijk mogen wij jou aan het eind van deze week jouw certificaat overhandigen!

Wil je alles nog eens rustig nalezen?

Download de NLP Master Practitioner Online voor meer informatie over de opleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VVET logo
logo BGN
vbag accreditatie
BATC
Schoolleidersregister NLP
ABNLP

Aanmelden

Ontvang bij je aanmelding de NLP Advanced – Video Modules cadeau! (t.w.v. € 997,-):

In dit unieke online programma leer je alles over een positieve mindset, krachtige emoties en communiceren met anderen. Een ideaal naslagwerk voor bij je live training! Meer informatie

Locatie:

Online - 's-Graveland (Hilversum)
11 november 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.200
NLP Master Practitioner Zomeropleiding

Kom in een NLP-flow!

De NLP Master Practitioner Zomeropleiding kent een steile leercurve: ideaal voor mensen die niet afgeleid willen worden door het dagelijkse leven, maar alle NLP-stof snel en effectief willen integreren in hun systeem.

Ontdek onze zomeropleidingen
Adviesgesprek met Jolanda of Marlies

Weet je nog niet helemaal wat jouw volgende stap is?

Vraag een gratis adviesgesprek aan! Zij zullen samen met jou bekijken welke vervolgstap het beste bij jou past

Adviesgesprek aanvragen

“”Ik ben anders naar de mensen gaan kijken. Sinds ik kennis heb van modelleren wil ik weer weten “waarom we doen wat we doen’. Het heeft mijn leven verreikt!”

Annemieke Eijpe

“”Ik vind het de beste investering in mijzelf ooit!”

Bert Verzijl

Veelgestelde vragen

Hier kun je veel gestelde vragen vinden die relevant zijn bij het volgen van een UNLP opleiding.

Vragen over NLP & UNLP

1. Uitgebreide mogelijkheden om door te stromen naar een vervolgopleiding, zoals Post-HBO NLP Coach opleiding

2. Nummer 1 NLP opleidingsinstituut in Nederland

3. Meest uitgebreide NLP Master Practitioner Online

4. Hoogste accreditatie in Nederland, door zowel de NVNLP als de ABNLP

5. Keuze in verschillende opleidingsvormen. Je kunt dus zelf de intensiteit van jouw opleiding bepalen

6. Kleine groepen zodat er veel ruimte is voor aandacht en persoonlijke begeleiding

7. Levenslang “abonnement” op de trainers en deskundigen van UNLP. Ook ná de opleiding.

8. Trainers zijn persoonlijk opgeleid door o.a. dr. Richard Bandler en dr. John Grinder

9. Gerenommeerd opleidingsinstituut met jarenlange ervaring op het gebied van NLP

10. Geen loze beloftes, maar wetenschappelijk onderbouwde kennis, methoden en technieken

11. UNLP trainers kenmerken zich door concrete, praktische en nuchtere aanpak

12. Opleidingslocatie is centraal gelegen in Nederland goed bereikbaar met openbaar en eigen vervoer

13. Je mag de opleiding altijd opnieuw volgen! Gratis! Je betaalt alleen de arrangementskosten.

1. Voor een ieder die NLP wilt inzetten voor persoonlijke groei.
Met alle stappen die je hebt gezet in de Practitioner ben je klaar om jezelf op een hoger plan te brengen. Leer je onderbewuste sturen door middel van hypnose. Leer in no-time een blauwdruk te maken van jezelf en anderen, leer om je negatieve interne dialoog voor eens en altijd te doorbreken. En veel meer.

2. Voor een ieder die NLP wilt inzetten voor zakelijke doeleinden.
Wanneer je meer invloed wilt uitoefenen op medewerkers De onderwerpen en vaardigheden die je leert in de Master Practitioner zijn bij uitstek geschikt om in te zetten in de communicatie met anderen. Werk je in een zakelijke omgeving dan ga je van iedere dag NLP Master Practitioner profijt krijgen en kun je het geleerde direct in praktijk brengen.

3. Coaches, trainers en consultants.
Voor deze groep is de NLP Master Practitioner een must. Met de opleiding krijg je diepgaand inzicht in de (onbewuste) psychologie van persoonlijke ontwikkeling en krijg je alle handvatten om snel en transformationele interventies te doen voor een gezond functioneren van cliënten, deelnemers, medewerkers en patiënten.

4. Beroepen die veel vertegenwoordigd zijn:
leraar, accountant, manager, adviseur, makelaar, teamleider, (huis)arts, psycholoog, fysiotherapeut, accountmanager, directeur, therapeut, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, trajectbegeleider, consulent, maatschappelijk werker, activiteitenbegeleider, hoofd afdeling, inkoper, redacteur, sales manager, technicus, marketeer.

 

Man of vrouw, jong of senior, extravert of introvert, ervaren in persoonlijke groei of helemaal niet. Wil jij het maximale uit jezelf halen, jezelf verbeteren en groeien? Dan is NLP bij uitstek geschikt voor jou. Deelnemers in een NLP Master Practitioner gaan verder dan een boek lezen of een dagje workshop. Ze zijn bereid om 15 dagen van hun leven te investeren in zichzelf. In een NLP Master Practitioner Online leer je alles wat nodig is om NLP toe te passen in je leven. Al vanaf de eerste dag ga je volop inzichten krijgen die waar je direct de vruchten van plukt in het dagelijkse leven.

Ja en nee. Natuurlijk leer je wel nieuwe technieken, én het is zeker geen herhaling van de Practitioner. je gaat jezelf naar een hoger niveau brengen. NLP leer je niet omdat je NLP wilt leren. Je wilt uiteindelijk NLP inzetten in je dagelijkse leven, om meer succesvol te zijn in relaties en je werk, omdat je gelukkiger wilt zijn en je maximale potentieel wilt bereiken. Dat staat centraal in de Master Practitioner Online.

Het is goed om te weten wat obstakels zijn, maar het zorgt er uiteindelijk niet voor dat je komt waar je wilt zijn. In de Master leer je om succesvoller te zijn op allerlei vlakken in het leven. Gericht op waar je naar toe wilt, niet waar je van weg wilt. Natuurlijk kun je de inzichten wel gebruiken als je werkzaam bent als coach, manager of…jazeker, therapeut.

De opleiding is blended learning. Je krijgt naast de 4 live trainingsdagen en online Zoom-bijeenkomsten met de hoofdtrainer ook tientallen uren aan videomateriaal met alle NLP technieken die je in de Master Practitioner Online doet (en meer!). Ook zijn er de maandelijkse Q&A Zoomsessies met oprichters en NLP experts Vincent van der Burg en Marcel Meijlink.

Als je het spannend vindt om examens te doen, ben je eigenlijk direct aan het juiste adres bij een NLP opleiding. Immers, je leert in een NLP opleiding hoe je van specifieke angsten af kunt komen! Toch hebben we geen formeel examen aan het einde van de opleiding. Wel is er een evaluatie tijdens de laatste twee dagen van de opleiding. Daarnaast krijg je een thuisopdracht: het uitvoeren van een modelleringsproject. Tijdens de opleiding begeleiden wij je in het doen van deze opdracht.

Ja! Wij vinden het belangrijk dat je alles uit de opleiding weet te halen wat mogelijk is. Je leven kan er over een paar jaar weer heel anders uitzien dan vandaag de dag. Misschien een ander werk, nieuwe hobby’s, gezinssituatie, nieuwe doelen. Vandaar dat je altijd de mogelijkheid hebt om de opleiding nogmaals te volgen. In iedere opleidingsgroep hebben we speciaal “review-plaatsen” gereserveerd. Je betaalt alleen de arrangementskosten (lunch, koffie, thee).

Wij zijn er van overtuigd dat deze opleiding fantastisch is voor jouw ontwikkeling en daarom geven we jou een 100% niet goed geld terug garantie. Hoe maak je aanspraak op de 100% niet goed geld terug garantie:

1. Vraag een gesprek aan bij je trainer. In dit verplichte restitutiegesprek horen wij graag jouw feedback waarom je denkt dat de opleiding toch niet de juiste keuze is voor jou.

2. Na dit gesprek kun je de opleiding opzeggen door een e-mail te sturen naar info@unlp.nl. Vermeld hierbij duidelijk dat je aanspraak wilt maken op de 100% niet goed geld terug garantie.

3. We storten de betaling binnen 28 dagen na de bevestiging terug. Je hebt direct na bevestiging geen toegang meer tot de online omgeving. Om aanspraak te maken op de 100% niet goed geld terug garantie dien je dag 1 en 2 van je opleiding actief te hebben deelgenomen.

Er is bij de opleiding lunch inbegrepen op de dagen dat je op locatie bent. Dagelijks dekken we de tafel, zetten het heerlijkste brood neer, maken een verse salade en je kunt je boterhammen beleggen.

Wil je iets anders eten? Neem het gerust mee (er is een koelkast en magnetron aanwezig) of je kunt iets halen in de directe omgeving.

Vragen over Betaling & Certificering

Normaal gesproken betaal je direct bij inschrijving via iDEAL.

Daarnaast zijn er 2 andere betalingsopties.
1. Betaling per factuur. De betaling dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.
2. Betaling in 4 termijnen. 25% van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt daarnaast per termijn 25 euro administratiekosten.

Wanneer je deze opleiding wilt doen als ZZP’er dan kun je de opleiding als scholingskosten opvoeren in je administratie. Dit is een prettig voordeel op de kosten van de opleiding!

Wanneer je de opleiding betaald krijgt vanuit je werk, dan kan jouw werkgever de opleiding als kosten opvoeren.

Zo betaalt de Belastingdienst een beetje mee aan jouw ontwikkeling!

Bij UNLP vinden we het belangrijk dat de opleidingen (extern) geaccrediteerd en gecontroleerd wordt. De NLP Master Practitioner Online voldoet aan de hoogste eisen van accreditatie. Denk hierbij aan de Nederlandse Vereniging voor NLP en de American Board of NLP.

Om de NLP Master Practitioner Online te volgen heb je jouw NLP Practitioner afgerond. Wanneer je dit gedaan hebt bij een instituut aangesloten bij de NVNLP of ABNLP dan kun je je direct aanmelden. Heb je het bij een ander instituut gedaan, neem dan even contact met ons op. Verder heb je tenminste MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om succesvol te opleiding te kunnen doorlopen.

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl

Wat kun je na de NLP Master Practitioner Online?

NLP Trainersopleiding

Wil jij een NLP-Trainer worden?

Of je nu een ervaren trainer bent of pas bent begonnen, de NLP Trainersopleiding zal jou en jouw publiek doen transformeren.

Ontdek de Trainers opleiding
NLP Coach Opleiding

Wil jij een NLP-Coach worden?

De uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen tot het hoogste niveau van life coaching!

Ontdek de Coach opleiding
Post Master

Wil jij verder gaan met jouw persoonlijke groei?

Een unieke gelegenheid om jezelf helemaal onder de loep te nemen en met hernieuwde kracht en energie huiswaarts te keren.

Ontdek de Post Master

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

Post-hbo INFORMATIEAVOND

Familieopstellingen INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND