UNLP

NLP Master Practitioner Online:

benut je maximale potentieel

 • Deelnemers waarderen onze opleidingen met een 9.4
 • 4 Fysieke livedagen en maandelijkse bijeenkomsten via Zoom
 • IANLP & NVNLP erkend!
 • 3 Persoonlijke coachingssessies

NLP Master Practitioner Online

Het logische vervolg: de NLP Master Practitioner Online. Voor hen die willen groeien, doelen willen bereiken en succesvol willen zijn.

 • Een volledige focus op wat je wilt en hoe je daar gaat komen
 • Een ontwikkelde identiteit en missie die betekenisvol zijn
 • Geavanceerde technieken voor communicatie met anderen
 • Een blauwdruk voor het in kaart brengen van jezelf en anderen
 • Dé vaardigheid om met iedereen goed om te kunnen gaan
 • Een niet-te-stoppen motivatie, actie, energie en beweging

De NLP Master Practitioner is meer dan alleen maar een NLP opleiding. Het is een handleiding voor het leven. In de NLP Practitioner Online ben je vooral aan de slag geweest om obstakels weg te nemen, innerlijke conflicten te elimineren en te proeven van datgene wat mogelijk is.

In de NLP Master Practitioner gaan we naar een ongekend hoog niveau. De opleiding is gevuld met “aha” momenten, krachtige resultaten op het gebied van hoe je je voelt en het succes wat je hebt in je leven. 


14 weken waar je de rest van je leven van profiteert.

De Master Practitioner opleiding is een investering in jezelf. In 14 weken ga je alles leren waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. Wees gerust. De weken in de Master Practitioner leveren je meer energie dan ooit. Ze vliegen voorbij. Je gaat leren en groeien. Met collega deelnemers en je trainers. Jouw groei staat voorop. 

Ben je tevreden met wat je hebt en doet? Prima! Doe dan deze opleiding vooral niet. Als je niets verandert, blijft alles zoals het nu is. Ben je tevreden met de de manier waarop je dingen doet? Met je gezondheid, relaties, hoe je voelt en doet, je besluitvaardigheid, gedrevenheid, mate van succes? 

NLP Master Practitioner Online is de volgende stap in jouw toekomst

In de Master Practitioner opleiding leer je datgene wat je nodig hebt om te groeien en je communicatie met anderen te maximaliseren. Je leert dit door middel van inzichten, demonstraties, groepsopdrachten en geleide visualisaties.  De opleiding is alleen geschikt voor NLP Practitioners die zichzelf willen ontwikkelen en succesvol willen zijn in het leven. Leer, groei, bereik je potentieel en maak ook nog eens vrienden voor het leven. 

“De meeste mensen vinden het prima om te leven op de automatische piloot. Maar jij bent anders. Gelukkig maar.”

Je gaat je doelen in het leven bepalen en bereiken. In de NLP Master Practitioner leer je geen NLP, maar krijg je een handleiding om succesvol te zijn in het leven. Wat succes ook betekent voor jou.  Bijvoorbeeld om gezonder te leven, betere beslissingen te nemen, of gelukkig te zijn met wie je bent en wat je hebt. Maar ook om succesvoller te zijn in je werk, carrière, relaties en financiële onafhankelijkheid.

Je gaat in staat zijn om impact te maken in de omgang en communicatie met anderen. NLP is bekend om de vaardigheden die je leert om je communicatie te optimaliseren. In de Master Practitioner leer je alles wat er is binnen NLP om dat te doen.

Emotie is alles. In de NLP Practitioner heb je geleerd om via ankeren emoties te activeren en conditioneren. In de NLP Master Practitioner ga je dit naar een veel hoger niveau brengen en zul je versteld staan van de kracht van NLP om emoties te versterken en op te roepen wanneer je wilt. 

De NLP Master Practitioner Online: omdat je het waard bent!

Je gaat leren om je onderbewuste te sturen naar datgene wat jij wilt. Maar liefst 93% van ons gedrag wordt bepaald door ons onderbewuste. Hoe krachtig zou het zijn als jij je onderbewuste kan beïnvloeden? Na de NLP Master Practitioner ben jij in staat om dat te doen. 

Ontvang een blauwdruk om te leren van de meest succesvolle mensen. Leer van de meest succesvolle mensen en doe wat zij doen. Dit is de kern van NLP. Je leert om succesvol gedrag te kopiëren en te installeren in je eigen systeem. Na de NLP Master Practitioner heb jij het systeem in huis om dit te doen. Het zijn de geheimen van NLP en modelleren die zelfs bij de meeste NLP’ers niet bekend zijn. 

Voor wie is NLP geschikt?

Man of vrouw, jong of senior, extravert of introvert, ervaren in persoonlijke groei of helemaal niet. Wil jij het maximale uit jezelf halen, jezelf verbeteren en groeien? Dan is NLP bij uitstek geschikt voor jou. Deelnemers in een NLP Master Practitioner gaan verder dan een boek lezen of een dagje workshop. Ze zijn bereid om 18 dagen van hun leven te investeren in zichzelf. In een NLP Master Practitioner leer je alles wat nodig is om NLP toe te passen in je leven. Al vanaf de eerste dag ga je volop inzichten krijgen die waar je direct de vruchten van plukt in het dagelijkse leven.

Inhoud opleiding

De opleiding bestaat uit totaal 14 modules. Aan het einde van de opleiding ontvang je het certificaat NLP Master Practitioner IANLP.

In de Master Practitioner leer je NLP soepel en flexibel in te zetten in allerlei aspecten van je leven. Uiteindelijk om doelen gemakkelijk te bereiken, succesvoller te zijn in wat je wilt en gelukkiger in het leven te staan. 

Week 1:  Introductie

We maken een eerste stap in jouw reis tijdens de NLP Master Practitioner Online. Een training waarbij je videolessen afwisselt met Zoom-training en 4 live-dagen. Deze eerste week staat in het teken van inzicht. Waar wil jij je de komende weken mee bezig gaan houden? En op welk vlak wil jij jouw doelen gaan stellen?

Week 2: Identiteitsuitdaging

Wat voor een mens wil jij zijn? Dat is de vraag die deze week centraal staat. We gaan doelen stellen waaraan we willen werken tijdens deze opleiding. Jouw Persoonlijk Ontwikkelingsplan, maar dan volledig op identiteitsniveau geplaatst.

Week 3: Fundamentele Behoeften & Voertuigen

Al ons gedrag heeft een positieve intentie. Maar wat is die positieve intentie dan? En hoe kom jij hieraan tegemoet? Daarmee gaan we in deze week aan de slag!

Week 4: Metaprogramma’s

In deze week leer je hoe je een blauwdruk kunt maken van iemands denken, doen en voelen. Hoe komt het dat de ene persoon op de ene manier reageert, terwijl de ander compleet anders reageert? In precies dezelfde situatie?

Je leert wat de verschillende metaprogramma’s zijn, hoe je ze kunt herkennen en wat jouw eigen blauwdruk is. En natuurlijk, erg interessant… hoe je ze bij jezelf kunt veranderen!

Week 5: Sleight of Mouth

Op een verbale manier overtuigingen kunnen veranderen alsof je een goochelaar bent die met zijn ‘sleight of hands’ de kaarten weet weg te toveren… Deze week leer je hoe je verbaal kunt spelen met een overtuiging. Wat je kunt doen om deze te veranderen, te verbreden of te laten verdwijnen.

Week 6: Modelleren – 1

Als iemand anders het kan, kan ik het ook.

Leren doen wat de ander doet. Stel je eens voor dat je alles kunt leren wat je maar wilt… Iedere vaardigheid van iemand anders kun jij je eigen maken. Je moet alleen weten hoe je dat doet.

Dat leer je tijdens deze twee weken van de Master Practitioner. En je leert niet alleen hoe je het doet, je maakt ook een begin met jouw eigen modelleringsproject!

Week 7: Modelleren – 2

Als iemand anders het kan, kan ik het ook.

Leren doen wat de ander doet. Stel je eens voor dat je alles kunt leren wat je maar wilt… Iedere vaardigheid van iemand anders kun jij je eigen maken. Je moet alleen weten hoe je dat doet.

Dat leer je tijdens deze twee weken van de Master Practitioner. En je leert niet alleen hoe je het doet, je maakt ook een begin met jouw eigen modelleringsproject!

Week 8: New Code

De allernieuwste NLP technieken ga je leren tijdens deze week. Technieken waardoor je jouw doel nog sneller kunt bereiken, waarbij je je overtuigingen gaat veranderen én vooral: jezelf nog lekkerder gaat voelen in je lijf!

Week 9: Logical Level Alignment

Heb je wel eens het idee dat jouw hoofd iets anders vindt dan jouw buik? Of dan je hart? Dat je op omgevingsniveau heel anders de wereld inkijkt dan hoe je eigenlijk zou willen als je naar jouw missie kijkt?

Tijd voor een body-alignment! Door middel van de Logical Level Alignment-techniek van NLP zetten we alles weer op de juiste plek.

Week 10: Hypnose – 1

Leer hoe jij je onderbewuste kunt programmeren zodat het precies doet wat jij wilt. Tijdens deze weken ga je leren hypnose toe te passen en aan het einde van dit blok ben je in staat om dit zelfstandig in te zetten voor persoonlijke groei.

Week 11: Hypnose – 2

Leer hoe jij je onderbewuste kunt programmeren zodat het precies doet wat jij wilt. Tijdens deze weken ga je leren hypnose toe te passen en aan het einde van dit blok ben je in staat om dit zelfstandig in te zetten voor persoonlijke groei.

Week 12: Systemisch Werken, genogram maken

Je omgeving kan een grote rol spelen in hoe jij je voelt, wat je denkt en hoe jij je gedraagt. Tijdens deze week ga je essentiële inzichten opdoen in hoe jouw omgeving invloed uitoefent op jouw overtuigingen, blokkades, kracht en missie. Je leert de basis van Systemisch Werken en Familieopstellingen.

Week 13: Tijdlijnen / Trance

Tijd voor transformatie! Het weghalen van negatieve en belemmerende emoties, het plaatsen van krachtgevende emoties… Het komt allemaal aan bod tijdens deze 13e week!

Week 14: Afronding

De laatste week van de Master Practitioner Online! We hebben nog 1 week de mogelijkheid om samen er alles uit te halen. We sluiten de opleiding op een leuke manier af en hopelijk mogen wij jou aan het eind van deze week jouw certificaat overhandigen!

“Na ieder opleidingsblok weer vol nieuwe inspiratie naar het werk!”

– Sonja Berkhout, recruiter

“Ik vind het de beste investering in mijzelf ooit!”

– Bert Verzijl, VluchtelingenWerk

“Het maakt je een beter mens… doordat je meer inzicht in jezelf krijgt weet je ook beter wat je te bieden hebt.”

– Margreet Jacobs, presentatietrainer

“Ik ben anders naar de mensen gaan kijken. Sinds ik kennis heb van modelleren wil ik weer weten “waarom we doen wat we doen’. Het heeft mijn leven verrijkt!”

– Annemieke Eijpe, teamleider

Adviesgesprek: Madieke van der Zee

 • Duur: 30 minuten
 • Wat: Telefoongesprek

Tijdens een adviesgesprek kijkt Madieke samen met jou waar je staat, wat je doelstellingen zijn en hoe je dat wilt gaan bereiken, om zo de vervolgstappen in jouw groei concreet te maken. Op deze manier krijg je meer informatie over de Master Practitioner opleiding en weet je direct wat de opleiding jouw kan brengen.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Adviesgesprek: Jolanda Burgers

 • Duur: 30 minuten
 • Wat: Telefoongesprek

De NLP Master Practitioner is het logische vervolg op de Practitioner. Voor een ieder die verder wil groeien, doelen wil bereiken en succesvol wil zijn. Maar is dat ook iets voor jouw? Ontdek het in een adviesgesprek met Jolanda. Samen kunnen jullie kijken waar je nu staat en hoe je het beste de vruchten kan plukken van je Practitioner. 

Wil je weten of deze opleiding iets voor jou is?

NLP volgen bij UNLP

Je bent er klaar voor om een verdieping te maken in je ontwikkeling, als mens of als professional. De NLP Master Practitioner is daarbij de perfecte opleiding. Het geeft je de tools en leert je technieken die jou helpen groeien. Zo geef je jouw persoonlijke ontwikkeling op een leuke manier een belangrijke boost.

Je leert tal van vaardigheden voor een optimale communicatie… met jezelf én anderen!

Je gaat in de NLP Master Practitioner opleiding een verdieping aan van één van de meest transformerende methodes die er is. Je leert te ontdekken om het maximale uit jezelf en/of anderen te halen. Om blokkades uit je leven te verwijderen en datgene te bereiken waar jij van droomt.

Lees hieronder meer over waarom jij de NLP Master Practitioner Online opleiding zou moeten doen…

Dan is de NLP Master Practitioner voor jou.
Je gaat leren om NLP in te zetten in de communicatie met anderen, sneller en dieper verbinding aan te gaan met anderen, maar ook NLP in te zetten voor doelen als meer bewegen, financiële onafhankelijkheid, betere carrière, meer vrienden of minder besluiteloosheid.

De NLP Master Practitioner is een logisch vervolg op de NLP Practitioner Opleiding.
In de NLP Master Practitioner-opleiding vindt er zowel een verbreding als een verdieping plaats. De NLP Master Practitioner opleiding stelt je in staat om de inzichten en technieken opgedaan vanuit de NLP Practitioner opleiding toe te passen, uit te breiden en te integreren.

In de NLP Master opleiding ga je de vruchten plukken van het harde werken wat je hebt gedaan in de Practitioner Opleiding.
Zoals ze in Amerika zeggen: het is een “Life Changing Event”. Een opleiding die je de rest van je leven zal bijblijven. Een opleiding waar je gaat toepassen wat je in de NLP Practitioner Opleiding hebt geleerd aan kennis, vaardigheden en inzicht.

De NLP Master Practitioner is geschikt voor jou als jij persoonlijk wilt groeien.
Of je nu 200% uit de Practitioner hebt gehaald of misschien nog niet eens 10% van wat je had kunnen leren. Voorkom dat je wacht op “het goede moment” om een NLP Master Practitioner te doen, dat je eerst alles “geïntegreerd” wilt hebben van de Practitioner of dat je genoeg hebt gespaard om het te kunnen betalen.

Het is nu of nooit. Doe je het nu niet, dan is de kans heel groot dat van uitstel afstel komt.
Stop niet in je ontwikkeling. Als je dit leest, betekent het dat er iets in je systeem aangeeft dat je dit moet gaan doen. Dat het nu het moment is. Pak deze kans.

Waarom kiezen mensen voor de NLP Master Practitioner-opleiding bij UNLP?
Dit zijn de meest gehoorde redenen:

 1. Uitgebreide mogelijkheden om door te stromen naar een vervolgopleiding, zoals Post-HBO NLP Coach opleiding
 2. Nummer 1 NLP opleidingsinstituut in Nederland
 3. Meest uitgebreide NLP Master Practitioner
 4. Hoogste accreditatie in Nederland, door zowel de NVNLP als de IANLP
 5. Keuze in verschillende opleidingsvormen. Je kunt dus zelf de intensiteit van jouw opleiding bepalen
 6. Kleine groepen zodat er veel ruimte is voor aandacht en persoonlijke begeleiding
 7. Levenslang “abonnement” op de trainers en deskundigen van UNLP. Ook ná de opleiding.
 8. Trainers zijn persoonlijk opgeleid door o.a. dr. Richard Bandler en dr. John Grinder
 9. Gerenommeerd opleidingsinstituut met jarenlange ervaring op het gebied van NLP
 10. Geen loze beloftes, maar wetenschappelijk onderbouwde kennis, methoden en technieken
 11. UNLP trainers kenmerken zich door concrete, praktische en nuchtere aanpak
 12. Opleidingslocaties zijn centraal gelegen in Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort, Tilburg, Drenthe en Antwerpen, goed bereikbaar met openbaar en eigen vervoer
 13. Je mag de opleiding altijd opnieuw volgen! Gratis! Je betaalt alleen de arrangementskosten.

Inbegrepen

Dit is wat je krijgt bij de NLP Master Practitioner Online:

 • 14 waardevolle en inspirerende modules
 • Maandelijkse bijeenkomsten via Zoom
 • 4 livedagen op onze locatie in Amsterdam
 • Uitgebreide syllabus
 • Volledig erkend certificaat NLP Master Practitioner (o.a. NVNLP & IANLP)
 • Volop mogelijkheden voor intervisiegroep, ook na de opleiding
 • Veel oefenmogelijkheden door de online leeromgeving (die ook na jouw opleiding voor je actief blijft)
 • 3 persoonlijke coaching sessies
 • Verzekerd van up-to-date inzichten vanuit NLP en praktische psychologie
 • Levenslang toegang tot de online leeromgeving zodat je de lessen en modules kunt volgen wanneer en hoe vaak je maar wilt

Voor wie

De NLP Master Practitioner is een logisch vervolg op de NLP Practitioner opleiding. Heb je veel geleerd in de NLP Practitioner, maar wil je meer? Wil je onbewust bekwaam worden in NLP? Wil je NLP gebruiken zonder dat je een ander aan het coachen bent? De opleiding is bij uitstek geschikt voor 3 doelgroepen

In de NLP Practitioner heb je het harde werk gedaan in je persoonlijke ontwikkeling. Nu is het tijd om daarvan de vruchten te plukken. 

1. Voor een ieder die NLP wilt inzetten voor persoonlijke groei.
Met alle stappen die je hebt gezet in de Practitioner ben je klaar om jezelf op een hoger plan te brengen. Leer je onderbewuste sturen door middel van hypnose. Leer in no-time een blauwdruk te maken van jezelf en anderen, leer om je negatieve interne dialoog voor eens en altijd te doorbreken. En veel meer. 

2. Voor een ieder die NLP wilt inzetten voor zakelijke doeleinden. 
Wanneer je meer invloed wilt uitoefenen op medewerkers De onderwerpen en vaardigheden die je leert in de Master Practitioner zijn bij uitstek geschikt om in te zetten in de communicatie met anderen. Werk je in een zakelijke omgeving dan ga je van iedere dag NLP Master Practitioner profijt krijgen en kun je het geleerde direct in praktijk brengen. 

3. Coaches, trainers en consultants.  Voor deze groep is de NLP Master Practitioner een must. Met de opleiding krijg je diepgaand inzicht in de (onbewuste) psychologie van persoonlijke ontwikkeling en krijg je alle handvatten om snel en transformationele interventies te doen voor een gezond functioneren van cliënten, deelnemers, medewerkers en patiënten.

4. Beroepen die veel vertegenwoordigd zijn: leraar, accountant, manager, adviseur, makelaar, teamleider, (huis)arts, psycholoog, fysiotherapeut, accountmanager, directeur, therapeut, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, trajectbegeleider, consulent, maatschappelijk werker, activiteitenbegeleider, hoofd afdeling, inkoper, redacteur, sales manager, technicus, marketeer.

Toelatingseisen & Accreditaties

Wij zijn dagelijks bezig de kwaliteit van onze opleidingen op een nóg hoger niveau te brengen. Dit komt onder andere tot uiting in de verschillende accreditaties van beroepsverenigingen.

De NLP Master Practitioner is de volgende stap op jouw ontwikkelreis. Een verdieping in praktische psychologie, communicatie en verandertechnieken.

WAT ZIJN DE TOELATINGSEISEN?

Om de NLP Master Practitioner te volgen heb je jouw NLP Practitioner afgerond. Wanneer je dit gedaan hebt bij een instituut aangesloten bij de NVNLP of IANLP dan kun je je direct aanmelden. Heb je het bij een ander instituut gedaan, neem dan even contact met ons op. Verder heb je tenminste MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om succesvol te opleiding te kunnen doorlopen.

 

De NLP Master Practitioner opleiding is een intensieve opleiding. Naast de 14 wekelijkse modules zijn er maandelijkse Zoom-bijeenkomsten en intervisie-bijeenkomsten met collega deelnemers.

Veel van de stof kun je direct in de praktijk brengen, in gesprekken die je voert of tijdens observaties die je doet (bijvoorbeeld tijdens een middagje op een terras zitten). Een lijst met aanbevolen literatuur is beschikbaar, maar niet verplicht om de opleiding succesvol te doorlopen. Eenvoudig gezegd ben je, naast de opleidingsdagen, zo’n 3 tot 4 uur per week bewust bezig met de opleidingsstof.

Hoe wordt er getoetst?

De opleiding wordt afgesloten met een erkend NVNLP/IANLP/ABNLP-certificaat. Je ontvangt dit certificaat als je:

 • alle 14 wekelijkse modules hebt afgerond;
 • de eindopdracht (modelleringsproject) met goed resultaat volbrengt.

Bij UNLP vinden we het belangrijk dat de opleidingen (extern) geaccrediteerd en gecontroleerd wordt. De NLP Master Practitioner opleiding voldoet aan de hoogste eisen van accreditatie.

Zo is de opleiding is geaccrediteerd door o.a. de prestigieuze IANLP (International Association for NLP), de NVNLP (Nederlandse Vereniging van NLP) en de ABNLP (American Board of NLP). Maar ook door verschillende beroepsverenigingen, zoals de LVNG en de LVST. Tevens is UNLP als onderwijsinstelling geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).

Wil je de complete lijst van accreditaties voor deze opleiding weten? Kijk dan onderaan deze pagina.

Accreditaties

IA-NLP opleiding
VVET logo
logo BGN
ABNLP
vbag accreditatie

Ervaringen

Inmiddels hebben de afgelopen jaren talloze deelnemers hun NLP Master Practitioner gevolgd bij UNLP. Hieronder verschillende ervaringen.

Aanmelden

Aanmelden

NLP Master Practitioner Online opleiding

Deze opleiding is normaal gesproken alleen fysiek te volgen. Maar de IANLP heeft tijdelijk toestemming verleend om de NLP Master Practitioner te verzorgen. Dit is een unieke kans om deze IANLP-gecertificeerde opleiding te kunnen volgen vanuit huis met maandelijkse Zoom-bijeenkomsten en 4 livedagen later in het jaar. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en doe mee!

iDEAL vroegboekkorting

Wil jij een flinke korting op deze opleiding? Schrijf je dan ruim van tevoren in en betaal met iDEAL.

Als je je minstens 4 maanden voor aanvang van deze opleiding inschrijft en met iDEAL betaalt, levert dit je direct €150,- korting op!

Als je je tussen de 2 en 4 maanden voor aanvang van de opleiding inschrijft en met iDEAL betaalt, levert dit je direct €100,- korting op.

Vink voor deze korting de iDEAL optie aan op het inschrijfformulier.

Ook met STAP subsidie

Ook met deze iDEAL vroegboekkorting kun je gebruik maken van de STAP subsidie. Kijk op https://unlp.nl/kennisbank/stap-budget of jouw opleiding binnen de voorwaarden past.

Wanneer je STAP subsidie krijgt toegekend, wordt het bedrag van de subsidie aan jou terugbetaald zodra wij het bedrag van het UWV hebben ontvangen.

Locatie:

Landgoed Amsterdam / 's Graveland - Online
29 maart 2023
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.200
Landgoed Amsterdam / 's Graveland - Online
31 augustus 2023
Planning
Trainers
Extra Informatie
iDEAL Vroegboekkorting voor 1 mei 2023: € 150
€ 2.050
€ 1.900

Veelgestelde vragen

Ja en nee. Natuurlijk leer je wel nieuwe technieken, maar het is geen herhaling van de Practitioner. Je gaat jezelf naar een hoger niveau brengen. NLP leer je niet omdat je NLP wilt leren. Je wilt uiteindelijk NLP inzetten in je dagelijkse leven, om meer succesvol te zijn in relaties en je werk, omdat je gelukkiger wilt zijn en je maximale potentieel wilt bereiken. Dat staat centraal in de Master Practitioner.

Nee. Het is goed om te weten wat obstakels zijn, maar het zorgt er uiteindelijk niet voor dat je komt waar je wilt zijn. In de Master leer je om succesvoller te zijn op allerlei vlakken in het leven. Gericht op waar je naar toe wilt, niet waar je van weg wilt. Natuurlijk kun je de inzichten wel gebruiken als je werkzaam bent als coach, manager of…jazeker, therapeut.

Nee, zeker niet. De opleiding is gericht op iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen en wilt groeien. Uiteraard kun je de inzichten gebruiken om anderen te helpen.

UNLP is niet voor niets het grootste NLP instituut in Nederland. Inmiddels hebben we duizenden NLP’ers opgeleid om succesvoller en gelukkiger te zijn in het leven. UNLP heeft het meest uitgebreide aanbod, deskundige trainers en een NLP Master Practitioner zoals je die nergens anders aantreft.

We gaan ervan uit dat je alle dagen aanwezig bent. Uiteraard kun je onverhoopt een keer missen.

Helaas is het niet zomaar mogelijk om mee te doen met een andere livedag. Tijdens de livedagen kunnen wij maar een beperkt aantal mensen ontvangen. Wél is het mogelijk om te ruilen met iemand van een andere groep.

Je kunt altijd contact opnemen met jouw hoofdtrainer over hoe je de gemiste stof kunt inhalen.

Tot 2022 kon je de kosten van een opleiding aftrekken bij de Belastingdienst.

Deze regeling is vanaf 2022 komen te vervallen. In plaats daarvan kun je bij de overheid een subsidie krijgen van €1000 euro om jezelf te ontwikkelen.

De subsidie heet STAP. Met een STAP-budget kun je vanaf 1 maart 2022 maximaal € 1.000,- per jaar ontvangen voor het volgen van een opleiding of training.

Lees hier hoe de regeling werkt.

Normaal gesproken betaal je direct bij inschrijving via iDEAL.
Als je je minstens 4 maanden voor aanvang van jouw opleiding inschrijft en met iDEAL betaalt, levert dit je direct €150,- korting op!

Als je je tussen de 2 en 4 maanden voor aanvang van jouw opleiding inschrijft en met iDEAL betaalt, levert dit je €100,- korting op.

Daarnaast zijn er 2 andere betalingsopties.
1. Betaling per factuur. De betaling dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn overgemaakt.
2. Betaling in 4 termijnen. 25% van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt daarnaast per termijn 25 euro administratiekosten.

Bij deze betalingsopties vervalt de iDEAL vroegboekkorting.

Als je het spannend vindt om examens te doen, ben je eigenlijk direct aan het juiste adres bij een NLP opleiding. Immers, je leert in een NLP opleiding hoe je van specifieke angsten af kunt komen!  Toch hebben we geen formeel examen aan het einde van de opleiding. Wel is er een evaluatie tijdens de laatste twee dagen van de opleiding. Daarnaast krijg je een thuisopdracht: het uitvoeren van een modelleringsproject. Tijdens de opleiding begeleiden wij je in het doen van deze opdracht.

Er zijn veel erkenningen qua NLP certificaten. Sowieso is het handig dat er een erkenning is, het gebeurt nog steeds met veel regelmaat dat een instituut geen enkele erkenning heeft. Je certificaat is dan ook niets waard als je wilt instromen bij een ander instituut of bij een beroepsvereniging.

Een erkenning die je vaak ziet is die van de ABNLP (American Board of NLP). Interessant aangezien het een wereldwijde erkenning is. Het is tegenwoordig wel zo dat iedere NLP trainer toegelaten wordt bij de ABNLP. Er zijn weinig tot geen voorvereisten, behalve dat je een NLP-trainersopleiding gedaan moet hebben. De kwaliteit van de trainer en van het instituut is dus alles behalve gegarandeerd.

Een essentiële erkenning is de IA-NLP (International Association of NLP). Dit is een zeer strenge accreditatie waarbij de NLP-trainer door een uitgebreide screening is gegaan voordat hij Fellow Member van de IA-NLP kan worden. De trainer moet meerdere jaren ervaring hebben met groepsdynamica, uitgebreide NLP-kennis bezitten en meerdere opleidingen gevolgd hebben. Daarnaast moet je je kennis jaarlijks up-to-date houden. Bij een IA-NLP instituut ben je dus verzekerd van de hoogst gekwalificeerde NLP-trainers die er zijn en kun je 100% zeker zijn de opleiding van hoog niveau is.

In Nederland kennen we de NVNLP (Nederlandse Vereniging voor NLP). Als het instituut hun certificaat uitgeeft onder toezicht van de NVNLP kun je ervan uitgaan dat het in orde is met de inhoud van deze opleiding.

Het is dan ook aan te raden om in ieder geval naar een NVNLP-instituut te gaan, en als het kan het liefst naar een instituut dat IANLP-erkend is.

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl

Ook interessant voor jou

Kennismaken

Maak kennis met UNLP instituut

Heb je jouw NLP Practitioner bij een ander instituut gevolgd? En je denkt erover om je Master bij UNLP te volgen? Kom dan gerust langs om eens met ons kennis te maken!

Bekijk meer
Coachopleiding

Gebruik NLP als belangrijkste coachingstool

Altijd al gedroomd om een ander van A naar B te begeleiden? Om met NLP te werken als coach? Wellicht is onze coachopleiding perfect voor jou!

Bekijk meer
Events

Doe jouw inspiratie op!

Het hele jaar door hebben we allerlei trainingen en workshops. Heb je zin in een shot inspiratie? Check dan welke kortdurende workshops wij de komende periode hebben!

Bekijk meer

Elke maand worden er nieuwe opleidingen toegevoegd

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Een weekend vol inspiratie!

Meer rust, energie, geluk en focus op je doelen

2 DAGEN VOL TIPS EN TECHNIEKEN

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND