Over ons

Locaties

Locaties

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen goed bereikbaar zijn. Daarom heeft UNLP eigen locaties: Amsterdam, Rotterdam en Grolloo in Drenthe. Op deze locaties vinden de NLP opleidingen en Familieopstellingen-opleidingen plaats. Daarnaast hebben wij nog enkele locaties waar wij regelmatig een opleiding verzorgen, om zo een goede spreiding te hebben.

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen bij één van onze locaties, om de sfeer te proeven of kennis te maken met één van de trainers!


Amsterdam

Prachtige locatie in het hart van Amsterdam. Goed te bereiken met openbaar vervoer, maar ook met eigen vervoer. Geniet van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft. In ons prachtige, gerenoveerde authentieke schoolgebouw heeft UNLP meerdere opleidingszalen, ontmoetingsplekken en inspiratiespots. Een unieke en centrale locatie dus, goed bereikbaar per openbaar vervoer en op enkele minuten wandelen van de Amstel! 

Op NLP Amsterdam zie je alle NLP opleidingen die we in Amsterdam aanbieden en op Familieopstellingen Amsterdam zie je dat voor al onze Familieopstellingen opleidingen.

UNLP Fahrenheitstraat 99 – 1097 PP Amsterdam

UNLP Rotterdam Haringvliet

Rotterdam

In hartje Rotterdam geniet je van de prachtige skyline van Rotterdam. Je wandelt in je pauze zo het Euromast-park of de Markthal in. En je geniet van een heerlijke lunch op onze eigen locatie.

Op NLP Rotterdam zie je alle NLP opleidingen die we in Rotterdam aanbieden en op Familieopstellingen Rotterdam zie je dat voor al onze Familieopstellingen opleidingen.

UNLP Rotterdam – Haringvliet 90 – 3011 TG Rotterdam

Grolloo, Drenthe

Dit landgoed ligt midden in Drenthe en geeft je het gevoel dat je je midden in de natuur bevindt. In de tuinen en de bossen van het landgoed zijn verschillende oefenplaatsen gerealiseerd.

Op NLP Grolloo, Drenthe zie je alle NLP opleidingen die we in Grolloo, Drenthe aanbieden en op Familieopstellingen Grolloo, Drenthe zie je dat voor al onze Familieopstellingen opleidingen.

UNLP – Drenthe – Oostereind 149444 XD  GROLLOO

Antwerpen

Onze opleidingslocatie in België is een prachtige plek net buiten Antwerpen-stad

Op NLP Antwerpen zie je alle NLP opleidingen die we in Antwerpen aanbieden en op Familieopstellingen Antwerpen zie je dat voor al onze Familieopstellingen opleidingen.

UNLP – Mijlstraat 124 – 2570 Duffel

Tilburg

Op de campus van de Universiteit van Tilburg, aan de rand de Oude Warande ligt de indrukwekkende Faculty Club. Midden in een groene omgeving vind je dit moderne en stijlvolle gebouw.

Op NLP Tilburg, Brabant zie je alle NLP opleidingen die we in Tilburg aanbieden en op Familieopstellingen Tilburg, Brabant zie je dat voor al onze Familieopstellingen opleidingen.

Warandelaan 3, 5037 AB Tilburg

Haarlem

Wil jij ook graag je vaardigheden op het gebied van communicatie verbeteren, en wil je dat doen in (de omgeving van) Haarlem? Dat is geen probleem, want er is ook een locatie voor NLP in Haarlem. Wij brengen jou graag dichtbij je favoriete opleiding en de vele mogelijkheden die deze trainingen jou bieden. Wat kun je zowel verwachten in Haarlem? In Haarlem kun je terecht voor de opleiding NLP Practitioner Intensief.

In Haarlem kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Op NLP Haarlem zie je alle NLP opleidingen die we in Haarlem aanbieden.

Amersfoort, Utrecht

Veel deelnemers hebben ons de vraag gesteld: “Wanneer start UNLP ook een training in provincie Utrecht?” Het moment is daar! In 2018 zullen wij eindelijk van start gaan met de NLP Practitioner Weekendopleiding in Utrecht. We hebben onze favoriete locatie al uitgekozen. Belangrijk is dat de locatie goed bereikbaar is met openbaar vervoer én met de auto.

In Amersfoort / Utrecht kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Op NLP Amersfoort, Utrecht zie je alle NLP opleidingen die we in Amersfoort, Utrecht aanbieden en op Familieopstellingen Amersfoort, Utrecht zie je dat voor al onze Familieopstellingen opleidingen.

Gebouw Alticollense – Koningin Wilhelminalaan 3-5 – 3818 HN AMERSFOORT

Groningen

In Groningen kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Op NLP Groningen zie je alle NLP opleidingen die we in Groningen aanbieden.