UNLP
Over ons

Locaties

Onze locaties

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen voor iedereen goed bereikbaar zijn. Daarom heeft UNLP locaties door het hele land: in Amsterdam, ‘s-Graveland, Rotterdam, Tilburg en Enschede. In Drenthe hebben we meerdere locaties: Zweeloo, Grolloo, Orvelte en Havelte. Op deze locaties vinden de NLP opleidingen en Familieopstellingen-opleidingen plaats.

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen bij één van onze locaties, om de sfeer te proeven of kennis te maken met één van de trainers!


Landgoed Amsterdam / 's-Graveland

Landgoed Amsterdam / ’s-Graveland

Onze prachtige buitenlocatie in het Gooi ligt tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Landgoed Amsterdam Boekesteyn omvat een uitgestrekt fraai wandelpark aansluitend op de tuinen van aangrenzende buitenplaatsen. Een prachtig 18e eeuws pand met enorm veel groen eromheen. Een geweldige omgeving om volop met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn!

Op NLP Amsterdam zie je alle NLP opleidingen die we we op deze locatie aanbieden en op Familieopstellingen Amsterdam zie je dat voor al onze Familieopstellingen opleidingen.

Adres: Noordereinde 56 – 1243 JJ ‘s-Graveland

Amsterdam

Prachtige locatie in het hart van Amsterdam. Goed te bereiken met openbaar vervoer, maar ook met eigen vervoer. Geniet van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft. In ons gerenoveerde, authentieke schoolgebouw heeft UNLP meerdere opleidingszalen, ontmoetingsplekken en inspiratiespots. Een unieke en centrale locatie dus, goed bereikbaar per openbaar vervoer en op enkele minuten wandelen van het Amstel Station! 

Op NLP Amsterdam zie je alle NLP opleidingen die we in Amsterdam aanbieden en op Familieopstellingen Amsterdam zie je dat voor al onze Familieopstellingen opleidingen.

Adres: Fahrenheitstraat 99 – 1097 PP Amsterdam

Rotterdam, Van Nelle Fabriek

Vanaf 2022 geven wij onze trainingen in Rotterdam in de iconische en monumentale Van Nelle Fabriek. Hier hebben we een heerlijke ruimte van zo’n 350 vierkante meter tot onze beschikking. Met o.a. parkeergelegenheid, een koffiezaakje, een groot restaurant en een minisupermarkt binnen het complex. 

Op NLP Rotterdam zie je alle NLP opleidingen die we in Rotterdam aanbieden. Op Familieopstellingen Rotterdam zie je dat voor al onze Familieopstellingen opleidingen.

Adres: Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam. Van Nelle Fabriek – ingang 2 – 5de verdieping

Zweeloo, Drenthe

Deze locatie in Drenthe ligt in het pittoreske dorpje Zweeloo, een esdorp in de gemeente Coevorden. Zweeloo heeft een mooi, beschermd dorpsgezicht met Saksische boerderijen. Het dorp is letterlijk schilderachtig. Veel kunstenaars kwamen er schilderen, zoals Vincent van Gogh.

We geven hier onder andere onze NLP Practitioner en de IANLP Coachopleiding.

Op 4 minuten van de locatie lopen is een busstation, genaamd Busstation Zweeloo. Deze is makkelijk te bereiken vanaf treinstation Emmen met Qbuzz Bus 22 (richting Assen) of 27 (richting Hoogeveen) (20 min), vanaf treinstation Beilen met Qbuzz Bus 22 (richting Emmen of Zweeloo) 30 min.

Parkeren kan deels voor de deur (gratis), en deels in de nabije omgeving (ook gratis). 

Adres: Klooster 9, 7851 AH Zweeloo

Enschede

Onze opleiding NLP Practitioner in Enschede vindt plaats in De Oude Usselerschool. Dit is een inspirerende locatie in een groene omgeving, aan de rand van de Usseler Es.

Het sfeervolle oude schoolgebouw ligt op 3 minuten rijden van de A35. De bushalte Usselerrondweg (lijn 8) ligt op 3 minuten lopen. Er is een rechtstreekse verbinding met station Enschede en Hengelo. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid naast de deur.

Adres: De Oude Usselerschool, Usselerschoolweg 50, 7545PD Enschede

Havelte, Drenthe

De inspirerende plek in Drenthe voor onze retreats! De omgeving is rijk aan flora en fauna en gaat over in een oeroud natuurgebied. 

Tijdens de retreats, zoals Training Man, Droom Leef Geniet, Training Vrouw en Verbinden in Liefde blijf je hier heerlijk overnachten en dompel je je volledig onder in jouw persoonlijke groei.

Adres: Meeuwenveen Accommodaties
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK  Havelte

Tilburg, Brabant

Prise d’eau Golf is prachtig gelegen in Stadsbos013, aan de rand van Tilburg. Mede dankzij de gunstige ligging nabij de A58 is Prise d’eau zeer geschikt als vergaderlocatie.

Op NLP Tilburg, Brabant zie je alle NLP opleidingen die we in Tilburg aanbieden en op Familieopstellingen Tilburg, Brabant zie je dat voor al onze Familieopstellingen opleidingen.

Elke maand worden er nieuwe opleidingen toegevoegd

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Een weekend vol inspiratie!

Meer rust, energie, geluk en focus op je doelen

2 DAGEN VOL TIPS EN TECHNIEKEN

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND