Nieuwsgierig naar onze opleidingen? Maar nog niet klaar om in te schrijven? Klik hier voor een adviesgesprek.

Gewaardeerd met een 9,6

NLP Practitioner INTENSIEF

NLP Practitioner Intensief

Ben je je ervan bewust dat maar liefst 95% van ons gedrag gestuurd wordt door onbewuste patronen en gewoontes? Met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) krijg je de kans om deze diepgewortelde patronen te doorgronden. Of het nu gaat om het verbeteren van je communicatie, het doorbreken van negatieve denkpatronen, het aanpakken van zelf-saboterend gedrag of het verwezenlijken van je doelen; NLP biedt de sleutel tot verandering.

Onze NLP Practitioner Intensief is een versneld opleidingstraject dat jou in slechts 8 dagen vertrouwd maakt met de kracht van NLP. Dompel jezelf onder in de wereld van mindset, gedragsverandering en communicatie. In deze ‘retraite’ vorm wordt er intensief gewerkt en doordat er geen dagen of weken tussen de verschillende opleidingsdagen zitten kunnen we doorpakken. Zo wordt iedere dag een integratie van alles wat je de dagen ervoor geleerd hebt.

Sneller en intensiever, met dezelfde inhoud, dezelfde resultaten en dezelfde impact als bij onze andere NLP Practitioner opleidingen. Ideaal voor mensen met een drukke agenda die snel resultaat willen. 

Bekijk hier de introductie video

Wat gaat het je opleveren?

Diepgaand begrip en verandering. UNLP biedt een grondige en praktische benadering van NLP, waardoor je niet alleen de basisbeginselen begrijpt, maar ook diepere niveaus van bewustzijn bereikt. Door middel van effectieve technieken leer je niet alleen je eigen onbewuste patronen te herkennen, maar ook hoe je ze kunt transformeren. Dit stelt je in staat om blijvende veranderingen in je leven te bewerkstelligen, zowel persoonlijk als professioneel.

Je gaat leren om je doelen te bepalen en te bereiken
Wellicht heb je al talloze malen doelen gesteld… maar heb je ze ook bereikt? En weet je wat je écht wilt en hoe je dit kunt bereiken. Je krijgt de ultieme blauwdruk om ieder doel te bereiken in korte tijd.

Je krijgt praktische handvatten om te bepalen hoe jij je wilt voelen, innerlijke conflicten aan te pakken en op te lossen.
Zodat je niet meer afhankelijk bent van tijdelijke motivatie of externe omstandigheden, maar gewenste emoties (zelfvertrouwen, zelfdiscipline, creativiteit, focus, etc.) kunt oproepen en kunt installeren op het moment dat jij het wilt. 

Download de brochure

Voor wie

Wil jij het maximale uit jezelf halen, jouw persoonlijke ontwikkeling en groeien?
De Practitioner Intensief is dé opleiding voor iedereen die in een korte tijd het maximale wil bereiken. Heb je het druk, weinig dagen beschikbaar of hou je ervan om snel de diepte in te gaan? 

Voor iedereen die: 
– ervan houdt om snel kennis tot zich te nemen en dit vervolgens goed verder te ontwikkelen.
– het beste leert wanneer je jezelf volledig onderdompelt in de NLP-stof
– de dagen efficient wil inrichten (of het nu je eigen vrijetijd is of de dagen van je baas)
– enige basiskennis heeft van NLP en snel de diepte in wil gaan. 

De Practitioner Intensief is voor als je beter wil leren communiceren, meer controle wil krijgen over je gedachten, meer ruimte wil creëren in hoe je je voelt of minder gevoelig wil zijn voor oordeel van anderen. Maar ook als je wil leren om je doelen beter te bereiken of succesvoller wil zijn in hetgeen je wil bereiken.

Wil je zakelijk groeien?
Wanneer je meer invloed wilt uitoefenen op medewerkers of collega’s, diepgaande verbinding wilt aan kunnen gaan met anderen, andere mensen beter wilt leren begrijpen. Maar ook om teams beter te laten samenwerken en functioneren, productiever te zijn in je werk en meer authentiek leiderschap te tonen. We zien in de Practitioner Intensief veel deelnemers die de opleiding als een NLP Business Practitioner inzetten. Oftewel: NLP voor je werk.

Wil je groeien als coach, trainer of consultant?
In een hoog tempo jouw coachvaardigheden versterken, nieuwe verandertechnieken leren en tegelijk persoonlijk te ontwikkelen. Met onze NLP practitioner opleiding krijg je diepgaand inzicht in de (onbewuste) psychologie van persoonlijke ontwikkeling en leer je om snel en transformationele interventies te doen voor een gezond functioneren van cliënten, deelnemers, medewerkers en patiënten.

Waar ga je mee aan de slag?

 • Basisprincipes en het communicatiemodel van NLP
 • Nieuwe vaardigheden aanleren en feedback geven
 • Effectiever communiceren en beïnvloeden
 • Zintuiglijke waarneming en non-verbale communicatie verbeteren
 • Zelfvertrouwen vergroten en succesvol gedrag integreren
 • Positieve emoties ankeren en gemoedstoestanden aanpassen
 • Taalpatronen herkennen, gebruiken en doorbreken
 • Meer mogelijkheden creëren door positief te denken
 • Objectiever en creatiever handelen in communicatie
 • Ontdekken van je interne hulpbronnen om succesvoller te leven
 • Persoonlijke waarden herkennen en doelgerichter leven
 • Stimulerende versus beperkende overtuigingen
 • Effectief gedrag aanleren en persoonlijke doelstellingen behalen
 • Snel van een fobie of angst afkomen
 • Zelfinzicht vergroten en interne conflicten oplossen
 • Toekomstige doelen makkelijker bereiken en keuzevrijheid creëren
 • Je persoonlijke toekomstplan creëren

Studiewijze

Voorafgaand aan de opleiding vragen we je het boek “Coach Jezelf met NLP” te lezen, zodat je al een lichte basiskennis hebt van NLP. 

Een week voorafgaand aan de opleiding ontvang je praktische informatie en tips die je zullen helpen gedurende de trainingsdagen. Jij staat centraal, wat betekent dat je praktisch aan de slag gaat met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het groepsproces, de opdrachten en de persoonlijke begeleiding geven je veel bruikbare inzichten.
Je leert individueel en in kleine groepen de NLP technieken en methoden in praktijk te brengen onder begeleiding van de trainer en de aanwezige coaches. Er is altijd ruimte voor vragen.

Bij deze opleiding zit het volgende inbegrepen:

 • Erkend NLP Practitioner Certificaat met ABNLP certificering
 • NLP Practitioner Syllabus
 • NLP Audio Cursus
 • Lunch, koffie & thee
 • Boek “Coach Jezelf met NLP” (per post thuisgestuurd)
 • Toegang tot NLP E-learning omgeving met de NLP Essentials video modules
 • Maandelijkse Q&A sessies met oprichters van UNLP Vincent van der Burg en Marcel Meijlink

Inhoud opleiding

Tijdens deze twee dagen ga je kennismaken met NLP en hoe je dit kunt inzetten voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en in een succesvolle communicatie met anderen. Je leert het proces van persoonlijke verandering, onbewust leren en hoe je gedachten invloed hebben op je emoties en gedragingen.

Tevens bepaal je jouw persoonlijk leerplan voor deze opleiding. 

De kracht van taal kennen we allemaal. Het zorgt ervoor dat bizarre ideeën van dictators wijdverspreid worden geaccepteerd. Het zorgt er ook voor dat een eerste gesprek uitmondt in een liefdesrelatie. Of dat je geïnspireerd raakt door iemand die je weet te raken op zielsniveau. Het mooie van taal is dat het te leren is.

Word je soms overweldigd door zorgen? Ervaar je regelmatig stress, zenuwen of angst? Je gedachten zijn ongekend krachtig. Goed als het positieve gedachten zijn die je helpen om je rustig of vol zelfvertrouwen te voelen. Je negatieve gedachten worden een obstakel wanneer het je tegenhoudt om te zijn wie je wilt zijn. Om je doelen te bereiken of je goed te voelen waar en wanneer je wilt.

Tijdens deze dag ga je aan de slag met je emotionele brandstof. Enerzijds leer je om de negatieve impact van ervaringen uit het verleden te neutraliseren. De negatieve herinneringen blijven, maar de emotionele impact die je blokkeren in het dagelijkse leven wordt hiermee verwijderd. Anderzijds leer je in dit blok om positieve gevoelens meer te (her)activeren in je denken, doen en voelen.

Dit wordt een dag die je de rest van je leven zult onthouden. Het staat vol met het ontdekken en conditioneren van ongekende energie, positiviteit en transformatie. Lezen over NLP is goed, maar het werkelijk voelen en verankeren van transformatie en doorbraak in de NLP Practitioner en in jouw leven is essentieel. Vervolgens ga je dit toepassen op je doelen.

Veel mensen hebben de ervaring dat ze ondanks intens werken aan zichzelf steeds weer dezelfde problemen tegenkomen. Patronen in ons leven ontstaan niet zomaar of toevallig. We creëren deze bewust, maar vooral onbewust, beïnvloed door de systemen waar we deel van uitmaken. Je manier van denken, je overtuigingen en gedragspatronen worden niet alleen gevormd vanaf je geboorte en vanuit je eigen persoonlijkheid, maar vinden vaak hun oorsprong in je familie.

Tijdens de laatste dag van de opleiding staat het werken met tijdlijnen centraal. Een tijdlijn is een (denkbeeldige) lijn, die alle gebeurtenissen uit iemands leven in chronologische volgorde met elkaar verbindt. Herinneringen uit het verleden én toekomstige doelen en dromen. Je zou het kunnen vergelijken met een ‘rode draad’ of ‘levensweg’, die door iemands verleden, heden en toekomst loopt.

Certificering en vervolgopleidingen

Heb je de gehele NLP practitioner gevolgd met succes, dan ontvang je een internationaal NLP Practitioner certificaat erkend door ABNLP en UNLP. Je bent dan officieel gecertificeerd NLP Practitioner. Na het succesvol afronden van de NLP Practitioner opleiding kun je je verder ontwikkelen met de NLP Master Practitioner opleiding.

 

Praktische informatie

Aankomende startdata:

10 juni Zweeloo (Drenthe)

10 juli ‘s-Graveland (Hilversum)

15 augustus ‘s-Graveland (Hilversum)

16 september Amsterdam

4 november ‘s-Graveland (Hilversum)

26 november Rotterdam

Opleidingsduur

8 dagen + 6 live Q&A sessies + online video modules

Certificering

NLP Practitioner

Vooropleiding

Geen

Persoonlijk advies nodig?

We helpen je graag verder met gericht opleiding en training advies.

Download onze brochure
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plaatsen en startdata

In dit overzicht vind je alle NLP Practitioner Intensief opleidingen. Daarnaast hebben we ook de 15-daagse NLP Practitioner opleiding. Alle praktische informatie voor die opleiding vind je op de pagina “NLP Practitioner Opleiding”

Locatie:

Zweeloo (Drenthe)
10 juni 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.750
's-Graveland (Hilversum)
10 juli 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.750
's-Graveland (Hilversum)
15 augustus 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.750
Amsterdam
16 september 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.750
's-Graveland (Hilversum)
4 november 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.750
Rotterdam
26 november 2024
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.750
Amsterdam
1 februari 2025
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.750
Amsterdam
8 april 2025
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 2.750

15 januari 2024

Rotterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€2.995

15 januari 2024

Rotterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€2.995

15 januari 2024

Rotterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€2.995

15 januari 2024

Rotterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€2.995

15 januari 2024

Rotterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€2.995

15 januari 2024

Rotterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€2.995

Dit zeggen onze deelnemers

Hanke

“Het helpt me om onbewuste dingen bewust te maken. In mijn werk als coach kan ik dingen die ik bij NLP leer ook toepassen.”

Lily

“Ik wilde meer zelfvertrouwen, mezelf meer op de voorgrond durven te zetten. Dat is zeker gelukt. Ik denk dat als je meer over jezelf wilt ontdekken en meer progressie in je leven wil, dat de NLP Practitioner dé opleiding voor je is. Voor zowel jezelf als voor jouw relaties.”

Bram

“Het meest gave vond ik om mezelf beter te leren kennen en meer handvatten te krijgen om beter met andere mensen te kunnen communiceren.”

Richard

“Ik denk positiever. Ik heb regelmatig dat er negatieve gedachtes zijn, dat is een beetje mens eigen. Maar ik wilde er vanaf. Ik heb geleerd die een plekje te geven en verder te gaan, Zo kan ik mijn doelen behalen en makkelijker communiceren met anderen. Ik zou zeggen, ervaar het zelf!”

“Met Neuro Linguïstisch Programmeren krijg je inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen. NLP trainers van UNLP behoren tot de top van de Nederlandse markt.”

Wil je graag eens persoonlijk met ons en onze trainers kennismaken? Bezoek dan een van onze gratis informatieavonden.

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

Post-hbo INFORMATIEAVOND

Familieopstellingen INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND