UNLP

Interesse in persoonlijke ontwikkeling of wil je meer informatie over een opleiding? Vraag een adviesgesprek aan

EFT Online Training

Voor iedereen die

het beste uit zichzelf

wil halen

  • STAP subsidie mogelijk!
  • Online cursus – Vanaf jouw laptop
  • Krachtige en eenvoudige methode

Online Training – Tappen naar emotionele vrijheid

Een cadeau voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen, een online training met daarin de meest eenvoudige technieken voor persoonlijke groei. 

De online training Emotional Freedom Techniques geeft je alles wat je nodig hebt om succesvol tappen toe te passen in allerlei gebieden van je leven. Je leert het te gebruiken bij thema´s als doelen bereiken, stress verminderen, productiviteit vergroten, overmatig zorgen maken, interne dialoog verwijderen, meer geld verdienen, trauma´s, fobieën, méér plezier ervaren, weinig zelfvertrouwen, relatieproblemen, angst, verdriet en boosheid.

Er is nu een heel krachtige en eenvoudige methode om obstakels gemakkelijk te verwijderen en doelen te bereiken: Tappen! Tijdens deze online training leer je de methode kennen en ben je in staat om toe te passen op allerlei gebieden in je leven. 


Tappen = EFT

En EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en wordt ook eenvoudig wel “tappen” genoemd. Het is een snelle en makkelijke methode om emotionele en fysieke problemen aan te pakken. Om overtuigingen te veranderen. Om te behalen doelen dichterbij te halen. Om je gelukkig te voelen. Om vrijheid in je denken, doen en voelen te ervaren. 

Tappen is een eenvoudige manier die iedereen kan leren. Bij tappen druk je meerdere keren licht op specifieke punten in je lichaam terwijl je je aandacht richt op specifieke negatieve emoties of fysieke sensaties. 

Tappen zorgt ervoor dat je zenuwstelsel kalmeert en dat je nieuwe verbindingen maakt in je brein. Snel én effectief! 

“De oorzaak van negatieve emoties is een verstoring van
het energiesysteem in het lichaam”

Gary Craig

Wellicht heb je al veel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gedaan. Juist dan is EFT een waardevolle aanvulling! Of je nu veel ervaring hebt in persoonlijke ontwikkeling of nog helemaal niets hebt gedaan. Of je mee gaat doen puur voor jezelf of omdat je de technieken wilt kunnen inzetten als coach. 

Tappen is uitermate krachtig en voor iedereen eenvoudig te leren. Aan deze online training doen mensen met uiteenlopende achtergronden, ervaring, leeftijd en opleiding mee. 

Ben je als coach actief? Iedere coach die bij UNLP de methode Emotional Freedom Techniques heeft ingezet gebruikt deze methode in zijn of haar sessies. En ze gebruiken het voor hun eigen uitdagingen in het leven! Het werkt dus perfect voor jezelf en anderen! 

De online training zit vol technieken, praktische toepassingen én ervaringsmomenten. Je leert talrijke vernieuwende technieken op het gebied van EFT die direct bij de grondleggers van EFT vandaan komen. 

Nieuwe technieken die pas sinds kort bekend zijn. Maar ook de technieken die al jaren ingezet worden om bijvoorbeeld veteranen in het leger af te helpen van hun Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) af te helpen. 

Hoe werkt EFT?

Inhoud opleiding

Gedurende deze online training doe je inzichten op over hoe gedachten ontstaan en hoe ze je beperken in de persoon die je wilt en kunt zijn. Na een korte inleiding over de techniek van tappen ga je zelf direct aan de slag. Je gaat ontdekken hoe snel je met tappen negatieve gedachten en innerlijke blokkades weghaalt.

De online training heeft een goed gevuld programma. We kijken er uitgebreid naar kijken om méér en beter te kunnen werken met EFT. 

Dit is wat je onder andere gaat leren:

De techniek van het tappen: Je gaat leren hoe de basis- en geavanceerde EFT-technieken werken.

De transformerende werking van het tappen:
 Al direct tijdens de eerste EFT-techniek zul je een positief verschil ervaren in emoties, zelfvertrouwen, geluk, focus… 

Ontdekken hoe je meer kunt dan je denkt: 
Veel mensen denken dat datgene wat ze uit hun leven halen het maximale is. Maar als dit zo is dan zal er geen topsporter zijn persoonlijke record evenaren. Dan blijven we altijd op het niveau waar we al op zitten en boeken geen progressie. Met EFT als tool ga je leren hoe je gemakkelijk het maximale uit jouw leven weet te behalen. Snel én effectief! 

Leren om met tappen je brein te veranderen: Ons brein zit vol met neurale paden. Mentale paden die ervoor zorgen dat wanneer er een externe trigger is, wij voelen wat we voelen, denken wat we denken en doen wat we doen. Maar wie zegt dat we deze paden niet kunnen verleggen als ze niet functioneel voor ons zijn? Met EFT ga je leren hoe je nieuwe neurale paden kunt aanleggen.

Veranderen van je interne dialoog die je tegenhoudt: Zeer veel mensen hebben last van een negatief stemmetje in hun hoofd. Een stemmetje dat ervoor zorgt dat je niet het maximale uit je leven haalt. Tijdens EFT leer je hoe je dit stemmetje kunt neutraliseren óf kunt inzetten zodat jij alle doelen gaat bereiken die je wilt bereiken. 

Oplossen van innerlijke conflicten: Incongruenties zijn van alledag. Ja zeggen en nee doen. Zo ook in jouw doelen: je wilt graag het één, je doet het ander. Voor zo’n incongruentie is soms helemaal geen reden. Maar het is er wel! Door tapping toe te passen leer je hoe je innerlijke conflicten kunt oplossen zodat je weer een alignement ervaart in jouw leven. 

Loslaten van beperkende emoties: Je leert om belemmerende emoties te neutraliseren waardoor er natuurlijke gevoelens ontstaan van blijdschap, vertrouwen in jezelf en anderen, creativiteit en emotioneel evenwicht.

Loslaten van overmatige zorgen en stress: Stress is levensgevaarlijk. In ons drukke en hectische leven ervaren we meer stress dan ooit tevoren. En dan niet een korte periode, maar verspreid over lange perioden in ons leven. Drukke baan, vol gezinsleven, financiële uitdagingen, irritaties, gezondheidsklachten, ons leven zit er vol mee. Tijdens EFT leer je hoe je stress kunt loslaten, hoe je het kunt bannen uit je leven. En hoe je ermee om kunt gaan als het zomaar, ineens, weer opspeelt.

Creëren van meer zelfvertrouwen: 
Zelfvertrouwen is een mentale gemoedstoestand. De plaatjes die je in je hoofd maakt zorgen ervoor of je meer of minder zelfvertrouwen hebt. Het stemmetje in je hoofd wat je kleiner maakt dan anderen. Je rekent ermee af. Voortaan kun jij met veel zelfvertrouwen het leven tegemoet zien. Als je tenminste de lef hebt om te gaan tappen! 

Kunnen nemen van de juiste beslissingen: Het malen in je hoofd tijdens een belangrijk keuzemoment. En als je dan gekozen hebt maar door blijven malen of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Met EFT elimineren we deze vervelende interne dialoog en leer je een nieuwe strategie aan die ervoor zorgt dat je voor ééns en altijd de juiste keuzes weet te maken. 

Tappen voor een energieke start van de dag: Wat nou flauw en duf wakker worden? Snoozend de dag ingaan en pas na enkele uren het gevoel te hebben dat je de dag weer aankunt. Wij gaan je leren hoe je vol energie en blijdschap aan een nieuwe dag gaat beginnen. Hoe vroeg dit ook is. Om meer uit het leven te halen! 

Betere productiviteit met meer voldoening: Focus is een grote uitdaging. Gedurende onze dag zijn er talrijke afleidingen: emails, telefoon, WhatsApp… Ze houden ons af van datgene waar we werkelijk mee bezig willen zijn. Door midden van EFT kun je weer focus in je leven brengen. Zodat jouw productiviteit groeit. Zodat je bezig bent met datgene waar je werkelijk tijd naar wilt brengen en je daardoor meer tijd hebt voor de leuke dingen in je leven.  

Voor wie

In de online training van EFT zitten mensen met uiteenlopende achtergronden wat betreft opleiding, leeftijd, interesses en beroepen. 

Deze online training is gericht op iedereen die meer uit zichzelf en het leven wil halen, die groei wil ervaren en die het leven naar zijn of haar eigen hand wil zetten. 

Tappen is zo eenvoudig dat het kan worden ingezet door iedereen voor uiteenlopende problemen,  uitdagingen en doelen. Leer in deze training alles wat je nodig hebt om de kracht van tappen te ontdekken en het in te zetten voor negatieve gedachten, beperkende emoties en disfunctioneel gedrag.

Ook zien wij veel coaches, consultants, docenten, trainers en ouders in de opleiding. Juist omdat je met EFT zeer effectieve technieken in handen hebt om toe te passen bij een ander. 

Ervaringen

Inmiddels verzorgt Marcel al meerdere jaren de training EFT. Hieronder verschillende ervaringen.

“Heel bijzonder dat zo’n simpele techniek zoveel emotionele balast uit het verleden weg kan nemen, in slechts enkele minuten tijd.”
“Ik heb mij vooral heel veel verbaasd dat het zoveel effect kan hebben.”


“Heel mooi en praktisch. Supereenvoudig om in je dagelijks leven toe te passen”
“Absoluut WOW, zo bijzonder hoe je met zo’n snelle en eenvoudige techniek de angel ergens uit kunt halen”

Accreditaties

Aanmelden

AANMELDEN


EFT Online Training
Ben jij klaar voor een stressvrij leven? Meld je direct aan!

Locatie:

Online
1 augustus 2023
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 370
Online
2 oktober 2023
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 370
Online
1 december 2023
Planning
Trainers
Extra Informatie
€ 370
Veel gestelde vragen

Gefeliciteerd met deze stap!

Na de betaling zul jij snel een mailtje ontvangen met daarin jouw gegevens voor onze online leeromgeving en kun jij direct aan de slag!

De toegang tot onze online trainingen is voor altijd. Eén keer aanschaffen, voor altijd plezier.

De kunt EFT op tal van situaties toepassen, positieve ervaringen en beperkende ervaringen. Zowel bij het beter kunnen bereiken van doelen als het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. Of je nu méér positieve emoties wilt ervaren, of minder beperkende gevoelens.

De online training leert je direct praktisch bezig te zijn met alle doelen die jij wilt behalen. Of je nu lekker in je vel zit én je nog prettiger wilt voelen, of dat je andere uitdagingen hebt. Ook werken de EFT-technieken perfect bij allerlei klachten waarbij onverwerkte emoties aanwezig zijn, van pijnlijke herinneringen tot traumatische ervaringen. Daarnaast kun je de Emotional Freedom Techniques ook toepassen op irrelevante angsten, fobieën en verslavingen.

Bijzonder is ook dat je EFT kunt toepassen bij lichamelijke en psychosomatische klachten. Je zult hierbij ervaren dat de pijn die deze klachten geven flink kan afnemen. Je gaat dan werken aan de emoties die samenhangen met de lichamelijke en psychosomatische klachten.

Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl

Ook interessant voor jou

Kennismaken

Altijd al meer willen weten over NLP?

Kom gerust en vrijblijvend naar de informatieavond. Om te weten wat NLP voor jou kan betekenen. Kennis te maken met de trainers. En de sfeer te proeven op onze locatie.

Lees meer
NLP Coach IANLP

Coachen op het hoogste niveau

De NLP Coach IANLP is een officieel erkende Post-HBO opleiding en NOBCO geaccrediteerd. Leer coachen op topniveau!

Lees meer
Provocatief Coachen

Deze opleiding is NIETS voor jou 😉

Leer de kneepjes van het provocatief coachen van provocatief psycholoog Adélka Vendl.

Lees meer

Elke maand worden er nieuwe opleidingen toegevoegd

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND