UNLP

Wij mogen onze opleidingen weer live geven! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om online aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Contact

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden

Voor trainingen, opleidingen en workshops:
Stel een vraag

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Veel gestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen. Kijk ook of jouw vraag beantwoord wordt op onze pagina met alle veelgestelde vragen.

Wij hebben een aantal vaste locaties voor onze opleidingen. Bij deze een overzicht:

Amsterdam:
Fahrenheitstraat 99

Rotterdam
Haringvliet 90

Grolloo:
Oostereind 14

Amersfoort:
Stichtse Rotonde 11

Antwerpen:
Mijlstraat 124 in Duffel

Tilburg:
Warandelaan 3

Gent:
Nog niet bekend

 

Wanneer je je hebt aangemeld voor een opleiding kan het altijd gebeuren dat er iets tussendoor komt.

Misschien heb je ineens andere plannen, een verandering van baan of…

Het is altijd mogelijk om de opleiding naar een later startmoment te verplaatsen. Laat ons dit gerust weten!

De NLP Practitioner opleiding is een intensieve opleiding. Naast de 18 dagen intensieve training zijn er maandelijkse intervisie-bijeenkomsten met collega deelnemers. Een lijst met aanbevolen literatuur is beschikbaar, maar niet verplicht om de opleiding succesvol te doorlopen.

Alhoewel een NLP opleiding, training of NLP workshop een investering is die op vele gebieden van onschatbare waarde is, is de deelnemersbijdrage voor mensen met weinig of geen inkomen onbetaalbaar. UNLP heeft als doel dat iedereen die dat wil NLP moet kunnen gebruiken. Daarom hebben wij een speciaal NLP Subsidie Programma voor onze NLP Practitioner-opleidingen waarmee iedereen in staat gesteld wordt een gecertificeerde NLP opleiding te volgen tegen de kostprijs van de opleiding.

Juist vanwege het succes hebben we onze ambities voor de toekomst hoog gesteld. Op het gebied van NLP zijn we één van de grootste aanbieders in Nederland. We zijn voornemens om onze positie te versterken en uit te breiden naar andere vakgebieden.

Ben jij van mening dat jij onderscheidend bent in jouw manier van denken en aanpak? En denk jij een bijzondere bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van UNLP? Dan maken wij graag kennis met jou!

Bekijk de huidige vacatures. Of neem gerust contact met ons op via: info@unlp.nl

Als jij al langer speelt met de gedachte om een opleiding te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ben je hier op de juiste plek. Zo kun je vrijblijvend een informatieavond bijwonen op één van onze opleidingslocaties of een online webinar volgen.