UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Informatieavonden

  • Deelname is gratis
  • Op verschillende locaties in Nederland
  • Maak in 1,5 à 2 uur kennis met UNLP

Informatieavonden

Vanwege corona zijn onze informatieavonden t/m 9 februari 2021 online te volgen. Voor de start van de avond ontvang je een link voor Zoom.

Speel jij al langer met de gedachte om een opleiding te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je hier op de juiste plek! Tijdens een vrijblijvende informatieavond ervaar je wat een opleiding voor jou kan betekenen. Hoe je je doelen kunt behalen, meer zelfvertrouwen kunt opbouwen en beter leert communiceren met jezelf én anderen. Je kunt kennismaken met een trainer, al je vragen stellen en je ontdekt wat je kunt verwachten tijdens een opleiding.


Waarom een informatieavond?

Tijdens een informatieavond vertelt een trainer je alle ins & outs van de betreffende opleiding. Je kunt je vragen kwijt en je krijgt meteen tips en trucs aangereikt voor een meer ontspannen, leuker en zinvoller leven.

Na afloop van een informatieavond, bieden we je een GRATIS groeisessie aan. In een groeisessie, een telefonische afspraak met een van onze coaches, sta jij centraal. Samen ga je kijken wat jij zou willen veranderen in je leven en hoe je dat kunt bereiken.

Live een informatieavond bijwonen?

Deelname aan een informatieavond is GRATIS.

Heb jij vragen over een opleiding? Wil je kennismaken met de trainers? Of de opleidingslocatie in het echt ervaren? Schrijf je dan in voor een van onze informatieavonden!

De informatieavonden duren 1,5 – 2 uur en zijn van 19:30 – 21:30 uur.

Accreditaties

ABNLP
logo BGN