UNLP

Wij mogen onze opleidingen weer live geven! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om online aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Over ons

Werken bij UNLP

Word lid van ons team

Bij UNLP heeft iedereen, van trainer tot studiecoach, en van Office manager tot online marketeer zijn of haar eigen expertise. Vervolgens zijn zij verder opgeleid om te werken vanuit de kernwaarden, missie en identiteit van UNLP.

Juist vanwege het succes hebben we onze ambities voor de toekomst hoog gesteld. Op het gebied van NLP zijn we één van de grootste aanbieders in Nederland. We hebben voornemens om onze positie te versterken en uit te breiden naar andere vakgebieden. 

Ben jij van mening dat jij onderscheidend bent in jouw manier van denken en aanpak? En denk jij een bijzondere bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van UNLP? Dan maken wij graag kennis met jou!

Zie hieronder een aantal van onze vacatures. Of neem gerust contact met ons op via: vacatures@unlp.nl


Content Manager

Als Content Manager beheer jij alle social media kanalen, inclusief de website. Je schrijft teksten, voert e-mailcampagnes uit en adviseert over optimalisaties van de website op diverse gebieden. Ook analyseer en interpreteer je statistieken, geef je de SEO vorm en houd je de laatste trends bij.

Meer over deze vacature

Online Marketeer

Als Affiliate Marketeer zijn jouw taken specifiek gericht op het opzetten en beheren van campagnes, de samenwerkingen met affiliate netwerken en het beheer van affiliate marketing. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatie van SEA

Meer over deze vacature

Videograaf

Als videograaf / editor ben jij verantwoordelijk voor het van A tot Z uitvoeren van verschillende video projecten. Je gaat onder andere productvideo’s, advertenties voor sociale media (o.a. Youtube, Facebook), video’s voor interne communicatie en interviews schieten. Dit betekent niet alleen het filmen, maar ook het regelen van licht en geluid op locatie en in de nabewerking.

Meer over deze vacature

Stagiair Social Media & Design

UNLP is op zoek naar een Social Media & Design stagiair! Als stagiair werk je nauw samen met onze marketingexperts en het managementteam. Je werkt actief mee bij het uitvoeren van alle werkzaamheden die direct verband houden met onze online…

Meer over deze vacature

Stagiair Facilitair Medewerker

UNLP is op zoek naar een Facilitair Medewerker stagiair! Wil jij het facilitaire vak van A tot Z leren, samenwerken met betrokken collega’s met kennis van zaken en er naast je opdracht voor je studie voor zorgen dat ons opleidingsinstituut er altijd goed uitziet voor onze deelnemers? Zoek je variatie in je stage in een dynamische organisatie waarin er van de zes locaties geen twee hetzelfde zijn? Zoek dan niet verder, want bij ons vind je jouw ideale stage!

Meer over deze vacature