UNLP

Wij mogen onze opleidingen weer live geven! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om online aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Over ons

Werken bij UNLP

Word lid van ons team

Bij UNLP heeft iedereen, van trainer tot studiecoach, en van Office manager tot online marketeer zijn of haar eigen expertise. Vervolgens zijn zij verder opgeleid om te werken vanuit de kernwaarden, missie en identiteit van UNLP.

Juist vanwege het succes hebben we onze ambities voor de toekomst hoog gesteld. Op het gebied van NLP zijn we één van de grootste aanbieders in Nederland. We hebben voornemens om onze positie te versterken en uit te breiden naar andere vakgebieden. 

Ben jij van mening dat jij onderscheidend bent in jouw manier van denken en aanpak? En denk jij een bijzondere bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van UNLP? Dan maken wij graag kennis met jou!

Zie hieronder een aantal van onze vacatures. Of neem gerust contact met ons op via: vacatures@unlp.nl


Medewerker Facilitair Medewerker

De Facilitair Medewerker is verantwoordelijk voor alle logistieke zaken in zowel de eigen locaties (Amsterdam en Rotterdam), als de buitenlocaties (’s-Graveland, Amersfoort, Grolloo, Tilburg en Antwerpen), weet snel te schakelen tussen detail en grote lijnen en behoudt overzicht. Als Facilitair Medewerker help je het office- en trainersteam met alles wat zij nodig hebben voor een fijne werkomgeving! Je overziet alle huishoudelijke werkzaamheden, bent alert op knelpunten en lost deze – waar mogelijk – zelf op.

Meer over deze vacature

Online Marketeer

Als Online Marketeer zijn jouw taken specifiek gericht op het opzetten en beheren van campagnes, de samenwerkingen met affiliate netwerken en het beheer van online marketing voor ons label CoachTribe. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatie van SEA

Meer over deze vacature

Stagiair Social Media & Design

UNLP is op zoek naar een Social Media & Design stagiair! Als stagiair werk je nauw samen met onze marketingexperts en het managementteam. Je werkt actief mee bij het uitvoeren van alle werkzaamheden die direct verband houden met onze online…

Meer over deze vacature

Stagiair Facilitair Medewerker

UNLP is op zoek naar een Facilitair Medewerker stagiair! Wil jij het facilitaire vak van A tot Z leren, samenwerken met betrokken collega’s met kennis van zaken en er naast je opdracht voor je studie voor zorgen dat ons opleidingsinstituut er altijd goed uitziet voor onze deelnemers? Zoek je variatie in je stage in een dynamische organisatie waarin er van de zes locaties geen twee hetzelfde zijn? Zoek dan niet verder, want bij ons vind je jouw ideale stage!

Meer over deze vacature