UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Over ons

Werken bij UNLP

Word lid van ons team

Bij UNLP heeft iedereen, van trainer tot studiecoach, zijn of haar eigen expertise. Vervolgens zijn zij verder opgeleid om te werken vanuit de kernwaarden, missie en identiteit van UNLP. Wij zijn dan ook zeer blij met het UNLP-team van trainers en (studie)coaches.  

Juist vanwege het succes hebben we onze ambities voor de toekomst hoog gesteld. Op het gebied van NLP zijn we één van de grootste aanbieders in Nederland. We zijn voornemens om onze positie te versterken en uit te breiden naar andere vakgebieden. 

Ben jij van mening dat jij onderscheidend bent in jouw manier van denken en aanpak? En denk jij een bijzondere bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van UNLP? Dan maken wij graag kennis met jou!

Zie hieronder een aantal van onze vacatures. Of neem gerust contact met ons op via: info@unlp.nl


Marketing Manager

Ben jij die leuke en communicatieve marketingmanager, die ook nog eens houdt van persoonlijke ontwikkeling? Als marketingmanager ben je (mede) verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van onze marketingstrategie.

Meer over deze vacature

Allround Applicatiebeheerder

Ben jij die hands-on applicatiebeheerder, die de brug wil slaan tussen marketing, IT en onze deelnemers? Als allround applicatiebeheerder streef je naar excellente workflows en applicaties om zo onze deelnemers te kunnen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer over deze vacature

Stagiair Social Media & Design

UNLP is op zoek naar een Social Media & Design stagiair! Als stagiair werk je nauw samen met onze marketingexperts en het managementteam. Je werkt actief mee bij het uitvoeren van alle werkzaamheden die direct verband houden met onze online…

Meer over deze vacature