Nieuwsgierig naar onze opleidingen? Maar nog niet klaar om in te schrijven? Klik hier voor een adviesgesprek.

Creëer blijvende verandering 

op onbewust niveau met

de Training Tijdlijnen

 • Deelnemers waarderen onze opleidingen met een 9.4
 • Volg deze opleiding in Amsterdam
 • Ontvang je certificaat Training Tijdlijnen

Wat is Training Tijdlijnen?

Word gecertificeerd Tijdlijnen Coach met de 3-daagse NLP specialisatieopleiding.

Wat is Training Tijdlijnen? 
NLP Tijdlijnen zijn een uitermate krachtige methode voor het creëren van snelle verandering bij jezelf of in je werk als professional. Tijdlijnen verdiepten zich in hoe een persoon ervaringen uit het verleden opslaat in zijn/haar onbewuste (op de tijdlijn) en hoe deze ervaringen een uitwerking hebben op het huidige gedrag en op lichamelijk of emotioneel welzijn. 

Het kan zijn dat een persoon negatieve gebeurtenissen dusdanig opslaat dat dit in het heden een blokkade vormt of dwars zit. Tijdlijnen bieden een snelle en effectieve manier om opgeslagen negatieve emoties uit het verleden los te laten, beperkende overtuigingen uit het verleden te veranderen en toekomstige doelen makkelijker te bereiken. 

NLP Tijdlijnen worden al sinds de jaren 80 ingezet als een unieke en uitermate krachtige methode voor het creëren van snelle verandering, gericht op beperkende overtuigingen, ongewenste emoties en disfunctionele gedragingen.


Wat is een tijdlijn?

Een tijdlijn is de wijze waarop herinneringen onbewust worden opgeslagen. Middels Tijdlijnen is het mogelijk om terug te gaan naar het moment waarop een beperkende overtuiging is ontstaan; het moment waarop de beslissing genomen is. 

De beslissing kan opnieuw worden bezien, met de kennis die iemand nu heeft en er kan een nieuwe beslissing worden genomen; een beslissing waardoor een versterkende overtuiging wordt gevormd. Met die nieuwe overtuiging komen alle soortgelijke ervaringen, die daarna hebben plaatsgevonden, in een ander daglicht te staan. Zo ontstaan nieuwe keuzemogelijkheden in het heden en voor de toekomst.

“Het leven is wat je er zelf van maakt en NLP geeft je de tools om er iets geweldigs van te maken.”

Dr. Tad James

Inhoud opleiding

De 3-daagse Training Tijdlijnen kenmerkt zich door een ervaringsgerichte, praktische en transformerende ervaring. Je gaat niet alleen aan de slag met je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling, maar krijgt ook de vaardigheden en technieken in de vingers om zelfstandig in te zetten. 

Het zijn drie dagen die je versteld doen staan van de kracht van NLP en tijdlijnen en de snelheid waarmee je ze leert en resultaat boekt.

Dit is wat je gaat leren:

 • Een effectieve ‘doorbraak sessie’ te begeleiden, waarin je voorgoed afrekent met niet langer functionele emoties uit het verleden. Oude gevoelens van angst, boosheid, verdriet, schuld en schaamte verdwijnen als sneeuw voor de zon
 • Het ontstaan van beperkende overtuigingen opsporen én veranderen
 • Hulpbronnen uit het verleden verankeren aan toekomstige doelen
 • Loslaten van negatieve emoties
 • Ontwerpen en creëeren van je eigen, aantrekkelijke toekomst
 • Werken met mini tijdlijnen; bijzonder geschikt voor kinderen en in kleine ruimtes
 • Identificeren van onbewuste obstakels en gebruik de energie voor verandering
 • En nog veel meer!

Een tijdlijn is de wijze waarop herinneringen onbewust worden opgeslagen. Blijvende verandering vindt altijd plaats op onbewust niveau. Beslissingen, overtu igingen of angsten die we hebben in het hier en nu zijn gebaseerd op de onbewuste associaties uit het verleden.

De technieken van Tijdlijnen stellen je in staat om op het niveau van het onderbewuste te werken, de negatieve invloed van het verleden los te laten en je gemoedstoestand, gedachten en gedrag te “herprogrammeren”. Hierbij wordt het verleden uiteraard niet veranderd, maar wel de (onbewuste) betekenis of interpretatie die op emotioneel niveau is gekoppeld aan de gebeurtenis.

Het resultaat is meer keuzevrijheid in je denken, doen en voelen en authenticiteit in wie je bent. In de gecertificeerde 3-daagse Training Tijdlijnen leer je een verzameling van technieken die je in staat stelt om emotionele balans in je leven te krijgen.

Tijdlijnen richten zich vooral op het neutraliseren van ongewenste emotionele reacties, zoals boosheid, verdriet, (chronische) angst, maar ook op het loslaten van beperkende overtuigingen en wegnemen van negatieve gedachten. De combinatie van NLP en Tijdlijnen is uniek en zorgt voor snelle en blijvende verandering.

KORTOM, WIL JE:

 • Gemakkelijker bij je gevoel komen?
 • Beperkende emoties uit het verleden voor eens en altijd achter je laten?
 • Negatieve overtuigingen snel en blijvend omzetten in versterkende overtuigingen?
 • Sneller je doelen bereiken?
 • Meer invloed hebben op je toekomst?
 • (Nog) beter in je vel zitten? Of wil je anderen helpen dit te bereiken?

Dan is deze opleiding een zeer waardevolle aanvulling op je NLP gereedschapskist!

In de NLP Practitioner opleiding heb je reeds kennis gemaakt met het fenomeen tijdlijnen. Je hebt geleerd dat iedereen een tijdlijn heeft, die verleden, heden en toekomst met elkaar verbindt. Je hebt ervaren hoe krachtig het werken met tijdlijnen is, als het erom gaat negatieve emoties uit het verleden los te laten.

In de gecertificeerde Training Tijdlijnen ga je de vruchten plukken van die opgedane kennis en vaardigheden. Je leert talloze toepassingsmogelijkheden kennen en gebruiken. Je krijgt toegang tot bijzonder krachtige technieken, waardoor je in staat bent om nog sneller en effectiever resultaten te boeken. Bij jezelf en anderen.

Inbegrepen

Dit is wat je krijgt bij driedaagse Training Tijdlijnen

 • 3 inspirerende opleidingsdagen
 • Syllabus (in zowel e-boek als gedrukte variant)
 • Certificaat (wanneer je voldoet aan de eisen)
 • Volop mogelijkheden voor intervisiegroep, ook na de opleiding
 • Veel ruimte voor persoonlijke, 1-op-1 begeleiding en mentoring.
 • Inclusief koffie, thee & uitgebreide lunch
 • Altijd de mogelijkheid om gratis de opleiding opnieuw te volgen (je betaalt dan alleen de lunch/koffie/thee).

Voor wie

De 3-daagse gecertificeerde Training Tijdlijnen is geschikt voor mensen die deze technieken willen inzetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling of als coach/therapeut voor anderen.

Deze training is geschikt voor NLP Practitioners, Master Practitioners en Master Coaches, die het leven van zichzelf en/of hun cliënten in korte tijd een enorme boost willen geven. Om deel te kunnen nemen dien je in het bezit te zijn van een NLP Practitioner of een NLP Master Practitioner certificaat.

Daarnaast is dit een vast onderdeel van de NLP Coach IANLP opleiding (NLP Master Coach Opleiding).

Toetsing & Certificering

Wij zijn dagelijks bezig de kwaliteit van onze opleidingen op een nóg hoger niveau te brengen. Dit komt onder andere tot uiting in de verschillende accreditaties van beroepsverenigingen.

Wil je na afloop van deze driedaagse Training Tijdlijnen gecertificeerd worden dan dien je te voldoen aan de volgende eisen:

 • Inleveren van een thuisopdracht in de vorm van een Tijdlijn-coachingssessie. Deze sessie neem je op video op en lever je in.
 • 80% aanwezigheid van de opleidingsdagen.

 

Wanneer je het Training Tijdlijnen examen met goed gevolg hebt afgelegd ontvang je het internationaal erkende certificaat.

Accreditaties

Aanmelden

Aanmelden

Training Tijdlijnen

Deze training vindt plaats in Amsterdam. De opleidingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie:

's-Graveland (Hilversum)
24 januari 2025
Planning
Extra Informatie
€ 1.295
Veel gestelde vragen

Nee zeker niet. Tijdens de training stel je voor jezelf ook persoonlijke leerdoelen en thema’s op waar je in wilt ontwikkelen. Het zullen dan ook drie prachtige transformerende dagen gaan worden.

De groepsgrootte bestaat jaarlijks gemiddeld 40 personen. We vinden het daarbij belangrijk dat je veel persoonlijke feedback krijgt. Daarom zijn er, naast de trainers, veel ervaren begeleiders.

Een vuistregel qua begeleiders: Let er op dat voor elke 7 deelnemers er 1 begeleidende trainer, coach of assistent-trainer aanwezig is. Op een groep van 14 deelnemers dus 2 begeleiders, een groep van 20 deelnemers dus 3 coaches.

Ja, dat klopt. De Training Tijdlijnen is onderdeel van het 21-daagse programma NLP Coach IANLP. Je hoeft je dan ook niet apart aan te melden voor deze training. Deze training zit al in jouw opleidingsprogramma verwerkt.

Er is bij de opleiding lunch inbegrepen. Dagelijks zetten wij een verse lunch klaar bestaande uit o.a. brood, salades en beleg.

Wil je iets anders eten? Neem het gerust mee (er is een koelkast en magnetron aanwezig).

Ja! Wij vinden het belangrijk dat je alles uit de opleiding weet te halen wat mogelijk is. Je leven kan er over een paar jaar weer heel anders uitzien dan vandaag de dag. Misschien een ander werk, nieuwe hobby’s, gezinssituatie, nieuwe doelen.  Vandaar dat je altijd de mogelijkheid hebt om de opleiding nogmaals te volgen. In iedere opleidingsgroep hebben we speciaal “review-plaatsen” gereserveerd. Je betaalt alleen de arrangementskosten (lunch, koffie, thee).


Bel dan gerust met onze Student Support: tel: 020-2610707 of stuur ons een email: info@unlp.nl

Ook interessant voor jou

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

Post-hbo INFORMATIEAVOND

Familieopstellingen INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND