UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Familieopstellingen in Drenthe

“Je kunt met familieopstellingen op een heel effectieve manier op een dieper niveau werken. Het is echt een aanvulling op mijn leven!”
Daryl van Dijk, Coach
“Je leert heel erg vanuit je gevoel te werken. Als toegepast psycholoog was dit erg nieuw en enorm leerzaam. Alleen al om het te ervaren raad ik het iedereen aan, al was het alleen al voor je persoonlijke ontwikkeling.”
Gera, Toegepast psycholoog
“Het werken met een energieveld tijdens het familieopstellen is echt iets magisch! Door systemisch aan het werk te gaan kun je bepaalde kwesties of vragen ook met jezelf oplossen, zonder dat je daar direct iemand anders bij nodig hebt. Heel verhelderend!”
Willeke van der Zijde, Accountmanager
Wil je kennismaken met één van de trainers? Neem dan gerust contact met ons op!

Op onze locatie in Drenthe kun je een familieopstellingen-basisopleiding volgen die geaccrediteerd is door onder andere SKJ, AvC en VBAG.

Het is een 8-daagse opleiding met opleidingsdagen van 10:00 tot 18:00. Het missen van een opleidingsdag is geen probleem, omdat je iedere opleidingsdag bij een daaropvolgende lichting van de familieopstellingen-opleiding kunt inhalen.

DEELNEMEN AAN DE FAMILIEOPSTELLINGEN-OPLEIDING DRENTHE

Aangezien wij een erkend opleidingsinstituut zijn, geldt er geen BTW voor de familieopstellingen-basisopleiding: dit is een BTW-vrijstelling. De familieopstellingen-basisopleiding is inclusief 8 unieke opleidingsdagen, erkend certificaat, syllabus, lunch en koffie/thee. Lees bovendien bij de meest gestelde vragen alles over de fiscale aftrekbaarheid.

KOM KENNISMAKEN MET ONZE FAMILIEOPSTELLINGEN-TRAINERS OP DE INFORMATIEAVOND IN DRENTHE

Onze familieopstellingen-informatieavonden worden altijd heel prettig ervaren. Je kunt aanschuiven om de familieopstellingen-trainer van de opleiding in Drenthe te ontmoeten, of je kunt een apart gesprek met de trainer aanvragen.

UNLP op Instagram