UNLP

Onze opleidingen gaan gewoon door! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Lees hier onze laatste updates.

Familieopstellingen in Eindhoven

Dat er voor het Brabantse dorp Aarle-Rixtel (bij Eindhoven) is gekozen, heeft een bijzondere reden. Hier worden de opleidingen in het missieklooster van Aarle-Rixtel gegeven. Dit klooster heeft een unieke sfeer doordat het een actief klooster is, inclusief kloosterboerderij met een open sfeer die ongedwongen is. Ideaal om familieopstellingen te leren.

“Je kunt met familieopstellingen op een heel effectieve manier op een dieper niveau werken. Het is echt een aanvulling op mijn leven!”
Daryl van Dijk, Coach
“Je leert heel erg vanuit je gevoel te werken. Als toegepast psycholoog was dit erg nieuw en enorm leerzaam. Alleen al om het te ervaren raad ik het iedereen aan, al was het alleen al voor je persoonlijke ontwikkeling.”
Gera, Toegepast psycholoog
“Het werken met een energieveld tijdens het familieopstellen is echt iets magisch! Door systemisch aan het werk te gaan kun je bepaalde kwesties of vragen ook met jezelf oplossen, zonder dat je daar direct iemand anders bij nodig hebt. Heel verhelderend!”
Willeke van der Zijde, Accountmanager
De Familieopstellingen-locatie in Brabant is eenvoudig met de auto te bereiken. Ook kan de OV-taxi genomen kunnen worden vanuit Helmond.

Er zijn veel oefenlocaties in de kloostertuin: buiten kan ook genoten worden van de familieopstellingen-opleiding in Brabant. De lessen worden in de -ondertussen verbouwde – oude boerderij gegeven. Daarnaast is de boerderij gedeeltelijk in een herberg veranderd, waardoor je tijdens je verblijf van alle gemakken voorzien bent.

Overnachten

Er zullen steeds een paar opleidingsdagen achter elkaar plaatsvinden. Veel mensen kiezen ervoor om steeds met de auto naar huis te rijden. Daarnaast is het ook uitstekend mogelijk om een overnachtingsarrangement in het klooster te boeken.

De kamers zijn sfeervol, ruim en van alle gemakken voorzien, waarbij je je eigen sanitaire voorzieningen hebt.

Deelnemen

In onze Brabantse locatie nabij Eindhoven kun je een 8-daagse familieopstellingen-basisopleiding volgen die geaccrediteerd is door BATC, LVNG, ABC en VBAG.

Er zijn 8 opleidingsdagen die ieder van 10:00 tot 18:00 duren. Een gemiste opleidingsdag kun je in de daaropvolgende lichting van de opleiding inhalen.

Doordat UNLP een erkend opleidingsinstituut is, worden al onze opleidingen van BTW vrijgesteld. Bij de familieopgstellingen-basisopleiding zit onder andere de gedrukte en digitale syllabus, het erkende certificaat, lunch en het koffie-en-thee-arrangement. Lees bovendien bij de meest gestelde vragen alles over de fiscale aftrekbaarheid.

Het is bovendien altijd goed om kennis te maken met een van de familieopstellingen-trainers tijdens een familieopstellingen-informatieavond. Je bent van harte uitgenodigd voor zo’n avond en het alternatief is om een één-op-één-gesprek aan te vragen met een van de trainers.

UNLP op Instagram

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.