UNLP

Wij mogen onze opleidingen weer live geven! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om online aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

NLP Eindhoven

Onze dichtstbijzijnde UNLP-locatie voor onze erkende en gecertificeerde NLP Opleidingen voor Eindhoven/Noord-Brabant ligt in Tilburg.

“Het bijzondere aan de opleiding vond ik om mezelf beter te leren kennen en meer handvatten te krijgen om beter met anderen te communiceren.”
Bram Lamers, Zelfstandig professional
“Je bent heel veel laagjes van jezelf aan het afpellen. Het maakt je een beter mens doordat je beter weet wie je bent en wat je een ander te bieden hebt.”
Margreet Jacobs, Communicatietrainer

NLP in Eindhoven

Voor de regio Eindhoven kun je in Tilburg terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op de vrijdag.

Deelnemen aan de NLP opleiding Eindhoven
UNLP is een erkend opleidingsinstituut. Vandaar dat al onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW. De NLP-training is inclusief 18 opleidingsdagen, gedrukte & digitale syllabus, online leeromgeving, internationaal erkend NLP certificaat, mentorgesprekken en een uitgebreide lunch en koffie/thee. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer.

Wat leer ik tijdens de NLP opleiding?

Met één van onze NLP Opleidingen in Noord-Brabant ga jij onder andere beter leren communiceren, word jij je bewust van onbewuste processen en kijk jij hoe jij jouw doelen kunt behalen. Eigenlijk is het voor iedereen anders, maar je gaat jezelf en anderen beter leren begrijpen! Wil je weten wat je precies gaat leren? Bekijk dan de opleidingspagina van de NLP Practitioner.

Kennismaken op de informatieavond

Regelmatig organiseren wij NLP informatieavonden in de buurt van Eindhoven. De meest dichtstbijzijnde locatie waar deze informatieavonden plaatsvinden is in Tilburg. Daarnaast vinden er regelmatig informatieavonden online plaats. Hierin maak jij kennis met onze trainers en opleidingen. Je bent van harte welkom tijdens één van deze avonden!

Daarnaast kun je altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben met één van onze trainers. Neem daarvoor contact op met ons Student Support team.

UNLP Locatie Eindhoven

Voor Eindhoven en omstreken is de dichtstbijzijnde locatie onze locatie in Tilburg.

Faculty Club
(bij de Tilburg University)
Warandalaan 3
5037 AB TILBURG

Heb je nog vragen over de bereikbaarheid van onze locatie in Noord-Brabant? Je kunt altijd contact opnemen met ons Student Support team.

UNLP op Instagram