UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

NLP opleidingen in Eindhoven

“Het bijzondere aan de opleiding vond ik om mezelf beter te leren kennen en meer handvatten te krijgen om beter met anderen te communiceren.”
Bram Lamers, Zelfstandig professional
“Het was heel indrukwekkend. Ik had niet verwacht dat het zoveel effect zou hebben. Op mijzelf en iedereen om mij heen.”
Marjoleine Donkersteeg, Sales consultant
“Je bent heel veel laagjes van jezelf aan het afpellen. Het maakt je een beter mens doordat je beter weet wie je bent en wat je een ander te bieden hebt.”
Margreet Jacobs, Communicatietrainer

NLP in Eindhoven

In de regio Eindhoven kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op de vrijdag.

Deelnemen aan de NLP opleiding Eindhoven
UNLP is een erkend opleidingsinstituut. Vandaar dat al onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW. De NLP-training is inclusief 18 opleidingsdagen, gedrukte & digitale syllabus, online leeromgeving, internationaal erkend NLP certificaat, mentorgesprekken en een uitgebreide lunch en koffie/thee. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer.

Kom kennismaken met onze NLP trainers op de NLP informatieavond 
Regelmatig organiseren wij NLP informatieavonden bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom tijdens één van deze avonden. Ook kun je altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek hebben met één van onze trainers.

UNLP op Instagram