UNLP

Onze opleidingen gaan gewoon door! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Lees hier onze laatste updates.

Over ons

Subsidie aanvragen

Onze missie

Onze missie is om persoonlijke ontwikkeling praktisch en toegankelijk te maken voor ieder individu, waarbij wij de laatste inzichten en de nieuwste technieken op het gebied van persoonlijke groei, zelfontwikkeling, praktische psychologie en coaching toepassen. Dit alles om het leven van de ander nét wat leuker te maken, immers, leuker leven kun je leren!


Mensen met een laag inkomen

Alhoewel een NLP opleiding, training of NLP workshop een investering is die op vele gebieden van onschatbare waarde is, is de deelnemersbijdrage voor mensen met weinig of geen inkomen onbetaalbaar. UNLP heeft als doel dat iedereen die dat wil NLP moet kunnen gebruiken. Daarom hebben wij een speciaal NLP Subsidie Programma voor onze NLP Practitioner-opleidingen waarmee iedereen in staat gesteld wordt een gecertificeerde NLP opleiding te volgen tegen de kostprijs van de opleiding.

Hoe vindt de selectie plaats voor dit speciale subsidieprogramma?

Selectie

Dit programma is bedoeld voor mensen die vanwege hun financiële situatie niet in staat zijn om een reguliere NLP opleiding te betalen: mensen met een uitkering, scholieren/studenten en anderen. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de opleiding, dient u:

  1. goed gemotiveerd te zijn om te werken aan uw persoonlijke ontwikkeling
  2. te laten zien wat uw inkomen / uitkering is

Stuur (1) uw verzoek tot subsidie, inclusief motivatie, alsmede (2) een overzicht van uw inkomen/uitkering naar info@unlp.nl.

Gereduceerd tarief

U volgt de opleiding dus tegen een gereduceerd tarief. Op elke gewenste opleidingslocatie, zoals Amsterdam, Drenthe en Rotterdam. En voor zowel onze 18-daags intensieve NLP Practitioner opleiding als de NLP Practitioner weekendopleiding.
De inhoud van dit subsidieprogramma is uiteraard gelijk aan dat van een regulier programma. Er zijn inhoudelijk geen verschillen. In elke opleiding hebben we enkele plekken beschikbaar tegen een gereduceerd tarief.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.