Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

24 april 2020
Vincent

EFT

3 mins

EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES (EFT)

2-DAAGSE EVENEMENT TAPPEN NAAR EMOTIONELE VRIJHEID

Een cadeau voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen, twee dagen aan de slag met de meest eenvoudige technieken voor persoonlijke groei.  Dit 2-daags evenement Emotional Freedom Techniques geeft je alles wat je nodig hebt om succesvol tappen toe te passen in allerlei gebieden van je leven. Je leert het te gebruiken bij thema´s als doelen bereiken, stress verminderen, productiviteit vergroten, overmatig zorgen maken, interne dialoog verwijderen, meer geld verdienen, trauma´s, fobieën, méér plezier ervaren, weinig zelfvertrouwen, relatieproblemen, angst, verdriet, boosheid.

Er is nu een heel krachtige en eenvoudige methode om obstakels gemakkelijk te verwijderen en doelen te bereiken: Tappen! In twee dagen tijd leer je de methode kennen en ben je in staat om toe te passen op allerlei gebieden in je leven. 

Tappen is EFT

En EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en wordt ook eenvoudig wel “tappen” genoemd. Het is een snelle en makkelijke methode om emotionele en fysieke problemen aan te pakken. Om overtuigingen te veranderen. Om te behalen doelen dichterbij te halen. Om je gelukkig te voelen. Om vrijheid in je denken, doen en voelen te ervaren.  Tappen is een eenvoudige manier die iedereen kan leren. Bij tappen druk je meerdere keren licht op specifieke punten in je lichaam terwijl je je aandacht richt op specifieke negatieve emoties of fysieke sensaties. 

Tappen zorgt ervoor dat je zenuwstelsel kalmeert en dat je nieuwe verbindingen maakt in je brein. Snel én effectief! 

Wellicht heb je al veel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gedaan. Juist dan is EFT een waardevolle aanvulling! Of je nu veel ervaring hebt in persoonlijke ontwikkeling of nog helemaal niets hebt gedaan. Of je mee gaat doen puur voor jezelf of omdat je de technieken wilt kunnen inzetten als coach. 

Tappen is uitermate krachtig en voor iedereen eenvoudig te leren.In de tweedaagse zitten mensen met uiteenlopende achtergronden, ervaring, leeftijd en opleiding.  Ben je als coach actief? Iedere coach die bij UNLP de methode Emotional Freedom Techniques heeft ingezet gebruikt deze methode in zijn of haar sessies. En ze gebruiken het voor hun eigen uitdagingen in het leven! Het werkt dus perfect voor jezelf en anderen!  De tweedaagse training zit vol technieken, praktische toepassingen én ervaringsmomenten. Je leert talrijke vernieuwende technieken op het gebied van EFT die direct bij de grondleggers van EFT vandaan komen.  Nieuwe technieken die pas sinds kort bekend zijn. Maar ook de technieken die al jaren ingezet worden om bijvoorbeeld veteranen in het leger af te helpen van hun Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) af te helpen. 

HOE ZIET HET 2-DAAGSE EVENEMENT ERUIT? 

Gedurende deze dagen doe je inzichten op over hoe gedachten ontstaan en hoe ze je beperken in de persoon die je wilt en kunt zijn. Na een korte inleiding over de techniek van tappen ga je zelf direct aan de slag. Je gaat ontdekken hoe snel je met tappen negatieve gedachten en innerlijke blokkades weghaalt.

Vincent van der Burg, NLP Trainer
"Vincent is één van de twee oprichters van UNLP. Zijn passie is het ontdekken van nieuwe trends op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. "