Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

3 april 2018
Vincent

Eric Schneider – Wie is deze NLP-pionier?

2 mins

Op deze pagina leer je wie Eric Schneider is, hoe hij met NLP in aanraking kwam en welke boeken hij geschreven heeft. Lees verder om meer te ontdekken over Eric Schneider.

Wat doet Eric Schneider?

Eric Schneider is als filosoof, NLP-trainer, coach en consultant al ruim 35 jaar actief. Op deze manier helpt hij mensen vervulling in hun leven te vinden.

Hoe begon de carrière van Eric Schneider?

Eric Schneider studeerde psychologie en filosofie aan de Universiteit van Gent. Zijn verdieping ging over Rogeriaanse Therapie en Gestalt-therapie. Daarna richtte hij zich op NLP en sinds 1988 geeft hij NLP-trainingen in België en Nederland.

Eric Schneider leert ons ook spiritualiteit

Eric Schneider geeft zijn studenten ook een kwalitatieve spirituele verdieping. Het hart en non-dualiteit spelen een grote rol in het werk van Eric Schneider. Hierbij is het belangrijk om kritisch naar de samenleving te kijken. Bij diverse NLP-instituten in Europa geeft Eric ook lezingen over zingeving, non-dualiteit en bewustwording.

Welke boeken heeft Eric Schneider geschreven?

Eric Schneider heeft zijn visie op mens, maatschappij en spirituele ontwikkeling ook neergeschreven in de volgende boeken: ‘Het sluiten van de cirkel,’  ‘Naar het hart van communicatie’ en de ‘Boekjes ter bewustwording’.