24 augustus 2018
Benjamin

Mindfulness oefeningen

1 min

UNLP is een gerenommeerd opleidingsintituut dat garant staat voor opleidingen en trainingen van de beste kwaliteit. Wil jij je ook graag verdiepen in mindfulness, of je verder ontwikkelen op dit gebied?

Als je bij ons een erkende opleiding gevolgd, dan kun je je mindfulness integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen.

OPLEIDING MINDFULNESS VOLGEN BIJ UNLP

Wil je leren hoe jij mindfulness kunt toepassen in je leven, zowel privé als zakelijk? Dan ben je bij de mindfulness opleidingen van UNLP aan het juiste adres. Als je bij ons een erkende opleiding gevolgd, dan kun je je mindfulness integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen. Kortom, een opleiding mindfulness kan een groot verschil maken.

WAT KAN IK MET MINDFULNESS?

  • De effecten van mindfulness zijn uitgebreid bestudeerd en wetenschappelijk aangetoond. Onderzoek na onderzoek laat zien dat regelmatige beoefening van mindfulness leidt tot:
  • Aanzienlijke vermindering van lichamelijke klachten, zoals rug- en nekklachten
  • 80% vermindering van stress en onrust
  • Voorkomen van burn-out
  • Meer rust en zelfvertrouwen