Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Webinars

  • Volop inspiratie
  • Online
  • Maak in 1 uur kennis met UNLP

Webinars

Speel jij al langer met de gedachte om een opleiding te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je hier op de juiste plek! Tijdens een vrijblijvende webinar ervaar je wat een opleiding voor jou kan betekenen. Hoe je je doelen kunt behalen, meer zelfvertrouwen kunt opbouwen en beter leert communiceren met jezelf én anderen. Je kunt kennismaken met een trainer, al je vragen stellen en je ontdekt wat je kunt verwachten tijdens een opleiding.


Live een webinar bijwonen?

Dit zijn de webinars die voor de komende periode gepland staan:

Waarom een webinar?

Tijdens een webinar vertelt een trainer je alle ins & outs van de betreffende opleiding. Je kunt je vragen kwijt en je krijgt meteen tips en trucs aangereikt voor een meer ontspannen, leuker en zinvoller leven.

Na afloop van een webinar, bieden wij je een GRATIS groeisessie aan. In een groeisessie, een telefonische afspraak met een van onze coaches, sta jij centraal. Samen ga je kijken wat jij zou willen veranderen in je leven en hoe je dat kunt bereiken.

Accreditaties

ABNLP
logo BGN