UNLP

Wij mogen onze opleidingen weer live geven! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om online aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

NLP opleidingen in Rotterdam

Onze NLP opleidingen in Rotterdam vindt plaats in het hart van Rotterdam. Op de 2e en 3e etage van een prachtig monumentaal pand aan het Haringvliet in Rotterdam hebben we de beschikbaarheid over drie ruimtes, ook is er een heerlijk dakterras aanwezig!

NLP Rotterdam

NLP Onderwijs Practitioner Workshops

Met de NLP Onderwijs Practitioner van UNLP maak je het verschil in je eigen persoonlijke groei en die van jouw leerlingen!

Zakelijk Tekenen

Met de NLP Onderwijs Practitioner van UNLP maak je het verschil in je eigen persoonlijke groei en die van jouw leerlingen!

Workshop mBIT

In de Workshop mBIT (Multiple Brain Integration Techniques) Ontdek je in een 2 uur durende online workshop de kracht van mBIT.

NLP Master Practitioner Zomeropleiding

NLP Master Practitioner kun je volgen als je de NLP Practitioner met succes hebt afgerond.

NLP Onderwijs Practitioner

Met de NLP Onderwijs Practitioner van UNLP maak je het verschil in je eigen persoonlijke groei en die van jouw leerlingen!

NLP Practitioner Opleiding English

Met de 18-daagse engelstalige NLP Practitioner opleiding van UNLP zet je een waardevolle stap naar persoonlijke groei.

Spreken in het openbaar met IMPACT

Hoeveel presentaties kun je je herinneren die impact op je hebben gemaakt? Hoe zou het zijn als jij een presentatie kunt geven waarmee jij...

NLP in 1 Dag

Wil je ontdekken hoe je sterker en met meer zelfvertrouwen in het leven kunt staan? Hoe je makkelijker verbinding kunt maken met jezelf...

NLP Business Leadership Basic

Gericht op professionals die NLP willen toepassen in hun werkveld om effectiever te communiceren, resultaten te bereiken en efficiënter te werken.

NLP Business Leadership Advanced

De verdieping van ons leiderschapsprogramma. De pijlers van het basic programma worden verder uitgewerkt: bewustwording, menselijk potentieel en invloed.

NLP Practitioner Opleiding

Met de 18-daagse NLP Practitioner opleiding van UNLP zet je een waardevolle stap naar persoonlijke groei.

NLP voor Jongeren

Wanneer je tussen de 15 en 21 jaar bent heb je al veel keuzes te maken in je leven. Het is een periode...

Multiple Brain Integration Techniques (mBIT)

In de 4-daagse training mBIT (Multiple Brain Integration Techniques) krijg je de tools en handvatten voor jezelf en om direct toe te passen...

NLP Master Practitioner Opleiding

NLP Master Practitioner kun je volgen als je de NLP Practitioner met succes hebt afgerond.

NLP Coach IANLP

NLP Coach opleiding leert je alle tools en technieken die je nodig hebt om high profile te kunnen coachen. Post HBO-erkend.

“Het bijzondere aan de opleiding vond ik om mezelf beter te leren kennen en meer handvatten te krijgen om beter met anderen te communiceren.”
Bram Lamers, Zelfstandig professional
“Je bent heel veel laagjes van jezelf aan het afpellen. Het maakt je een beter mens doordat je beter weet wie je bent en wat je een ander te bieden hebt.”
Margreet Jacobs, Communicatietrainer
Onze locatie in Rotterdam is goed bereikbaar met zowel OV als met de auto.

NLP in Rotterdam

In Rotterdam kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP opleidingen. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Bereikbaarheid

Hoe bereik je UNLP Rotterdam?

Het Haringvliet ligt op nog geen 5 minuten wandelen van Station Blaak (metro en trein), de Markthal en de Oude Haven.

Parkeren

Wil je alternatieve (en goedkope) parkeeropties weten? Check dan deze link. Let op dat de wandelafstand op prettigparkeren.nl niet altijd klopt. 

 

Het adres van deze UNLP-locatie is:

UNLP Rotterdam

Haringvliet 90

3011 TG  Rotterdam

 

UNLP op Instagram