NLP opleidingen in Rotterdam

Onze NLP opleidingen in Rotterdam vindt plaats in het hart van Rotterdam. Op de 2e en 3e etage van een prachtig monumentaal pand aan het Haringvliet in Rotterdam hebben we de beschikbaarheid over drie ruimtes, ook is er een heerlijk dakterras aanwezig!

“Het bijzondere aan de opleiding vond ik om mezelf beter te leren kennen en meer handvatten te krijgen om beter met anderen te communiceren.”
Bram Lamers, Zelfstandig professional
“Je bent heel veel laagjes van jezelf aan het afpellen. Het maakt je een beter mens doordat je beter weet wie je bent en wat je een ander te bieden hebt.”
Margreet Jacobs, Communicatietrainer
“Het was heel indrukwekkend. Ik had niet verwacht dat het zoveel effect zou hebben. Op mijzelf en iedereen om mij heen.”
Marjoleine Donkersteeg, Sales consultant
Onze locatie in Rotterdam is goed bereikbaar met zowel OV als met de auto.

NLP in Rotterdam

In Rotterdam kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP opleidingen. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Bereikbaarheid

Hoe bereik je UNLP Rotterdam?

Het Haringvliet ligt op nog geen 5 minuten wandelen van Station Blaak (metro en trein), de Markthal en de Oude Haven.

Het adres van deze UNLP-locatie is:

UNLP Rotterdam

Haringvliet 90

3011 TG  Rotterdam

 

UNLP op Instagram