Wil jij advies over welke opleiding voor jou interessant is? Plan direct jouw gratis groei & adviesgesprek

NLP Advanced – Video Modules

 • Ga verder met jouw persoonlijke groei
 • Een gehele NLP opleiding online volgen
 • In 14 weken naar een positieve mindset

Het logische vervolg op NLP Essentials

Heb jij de NLP Essentials Training gevolgd en wil je verder? De NLP Advanced Training is voor wie nog verder wil groeien, doelen wil bereiken en succesvol wil zijn.

NLP Advanced is meer dan alleen maar een NLP opleiding. Het is een handleiding voor het leven. Met de NLP Essentials Training ben je vooral aan de slag geweest om obstakels weg te nemen, innerlijke conflicten te elimineren en te proeven van datgene wat mogelijk is.

Met de NLP Advanced Training gaan we naar een ongekend hoog niveau. De opleiding is gevuld met “aha” momenten, krachtige resultaten op het gebied van hoe je je voelt en het succes wat je hebt in je leven. 

Het is mijn persoonlijke missie om iedereen de mogelijkheid te geven tot ‘een leuker leven kun je leren’. Vandaar dat je de NLP Advanced Training volledig vanuit huis kunt volgen via video modules.

Misschien wil jij jouw eigen tempo bepalen, vind je de reistijd te veel of wil je het in jouw eigen omgeving volgen. Wat jouw reden ook is… Een leuker leven kun je leren. Gewoon thuis, vanaf de bank!


14 weken waar je de rest van je leven van profiteert.

NLP Advanced is een investering in jezelf. In 14 weken ga je alles leren waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. Wees gerust. De weken leveren je meer energie dan ooit. Ze vliegen voorbij. Je gaat leren en groeien. Jouw groei staat voorop. 

Ben je tevreden met wat je hebt en doet? Prima! Doe dan deze opleiding vooral niet. Als je niets verandert, blijft alles zoals het nu is. Ben je tevreden met de de manier waarop je dingen doet? Met je gezondheid, relaties, hoe je voelt en doet, je besluitvaardigheid, gedrevenheid, mate van succes? 

Het unieke gecertificeerde programma zorgt ervoor dat jij in 14 weken alle tools in handen heb om met een positieve mindset door het leven te gaan!

Maximaliseer je communicatie

In de NLP Essentials Training leerde je alles over doelen stellen, emoties, de interne dialoog, overtuigingen en meer!  

Met de NLP Advanced Training leer je datgene wat je nodig hebt om te groeien en je communicatie met anderen te maximaliseren. 

Je gaat je doelen in het leven bepalen en bereiken. In de NLP Advanced Training leer je geen NLP, maar krijg je een handleiding om succesvol te zijn in het leven. Wat succes ook betekent voor jou.  Bijvoorbeeld om gezonder te leven, betere beslissingen te nemen, of gelukkig te zijn met wie je bent en wat je hebt. Maar ook om succesvoller te zijn in je werk, carrière, relaties en financiële onafhankelijkheid.

Je gaat in staat zijn om impact te maken in de omgang en communicatie met anderen. NLP is bekend om de vaardigheden die je leert om je communicatie te optimaliseren. In NLP Advanced leer je alles wat er is binnen NLP om dat te doen.

Emotie is alles. In NLP Essentials heb je geleerd om via ankeren emoties te activeren en conditioneren. In de NLP Advanced Training ga je dit naar een veel hoger niveau brengen en zul je versteld staan van de kracht van NLP om emoties te versterken en op te roepen wanneer je wilt. 

Je gaat leren om je onderbewuste te sturen naar datgene wat jij wilt. Maar liefst 93% van ons gedrag wordt bepaald door ons onderbewuste. Hoe krachtig zou het zijn als jij je onderbewuste kan beïnvloeden? Na NLP Advanced ben jij in staat om dat te doen. 

Ontvang een blauwdruk om te leren van de meest succesvolle mensen. Leer van de meest succesvolle mensen en doe wat zij doen. Dit is de kern van NLP. Je leert om succesvol gedrag te kopiëren en te installeren in je eigen systeem. Na het volgen van NLP Advanced heb jij het systeem in huis om dit te doen. Het zijn de geheimen van NLP en modelleren die zelfs bij de meeste NLP’ers niet bekend zijn. 

Je zult versteld staan van de kracht van NLP om emoties te versterken en op te roepen wanneer je wilt.

Marcel Meijlink


De NLP Advanced Training: de beste investering in jezelf!

Dit ga je allemaal leren in dit unieke gecertificeerde programma: 

 • Een volledige focus op wat je wilt en hoe je daar gaat komen
 • Een ontwikkelde identiteit en missie die betekenisvol zijn
 • Geavanceerde technieken voor communicatie met anderen
 • Een blauwdruk voor het in kaart brengen van jezelf en anderen
 • Dé vaardigheid om met iedereen goed om te kunnen gaan
 • Een niet-te-stoppen motivatie, actie, energie en beweging
 •  
 • En veel meer…

Ben je klaar voor een volgende stap?

De NLP Advanced Training is voor iedereen. Of je nu al veel kennis hebt van NLP en herhaling wilt óf dat je je voor het eerst gaat begeven op het gebied van NLP. Je krijgt toegang tot een uitgebreide NLP training waarin iedere techniek wordt duidelijk beschreven. Tal van video’s, audiofragmenten en PDF’s waarin de oefeningen worden uitgelegd. Vol demonstraties en ervaringen!

Inhoud opleiding

De opleiding bestaat uit totaal 14 wekelijkse modules

Leer binnen 14 weken alles over een positieve mindset, krachtige emoties en communiceren met anderen.

Je staat op het punt om een methode te ontdekken waarmee je dit alles kunt bereiken. Een methode waarmee je blokkades kunt verwijderen en je maximale potentieel kunt bereiken.

Dit is wat jij krijgt:

 • Levenslange toegang tot het online platform.
 • Uitgebreide modules om NLP te leren en toe te passen in je dagelijkse leven
 • Met krachtige oefeningen en inzichten ga je resultaat bereiken – sneller dan je dacht
 • Je ontvangt urenlang materiaal aan inspirerende video’s voor duidelijke uitleg  
 • Verkrijg diepgaand inzicht in je denken, doen en voelen – al na enkele weken met praktische inzichten en handvatten   
 • Levenslange toegang tot het programma – inclusief alle extra’s en uitbreidingen

HET PROGRAMMA

WAT LEER JE TIJDENS DE NLP ADVANCED TRAINING?

In de NLP ADVANCED Training leer je alles over NLP en dat in slechts 14 weken tijd!

In 14 modules ontvang je urenlange inhoud in de vorm van inspirerende video’s, opdrachten en oefeningen. Aan het einde van de cursus heb jij NLP geleerd én is het onderdeel geworden van wie je bent en jouw dagelijkse leven. Je hebt alle handvatten in huis om jouw leukste leven te leven.

Wanneer je je aanmeldt voor de training, is dit wat je gaat leren:

Week 1:  Introductie

We maken een eerste stap in jouw reis met de NLP Advanced. Deze eerste week staat in het teken van inzicht. Waar wil jij je de komende weken mee bezig gaan houden? En op welk vlak wil jij jouw doelen gaan stellen?

Week 2: Identiteitsuitdaging

Wat voor een mens wil jij zijn? Dat is de vraag die deze week centraal staat. We gaan doelen stellen waaraan we willen werken tijdens deze opleiding. Jouw Persoonlijk Ontwikkelingsplan, maar dan volledig op identiteitsniveau geplaatst.

Week 3: Fundamentele behoeften & voertuigen

Al ons gedrag heeft een positieve intentie. Maar wat is die positieve intentie dan? En hoe kom jij hieraan tegemoet? Daarmee gaan we in deze week aan de slag!

Week 4: Metaprogramma’s

In deze week leer je hoe je een blauwdruk kunt maken van iemands denken, doen en voelen. Hoe komt het dat de ene persoon op de ene manier reageert, terwijl de ander compleet anders reageert? In precies dezelfde situatie?

Je leert wat de verschillende metaprogramma’s zijn, hoe je ze kunt herkennen en wat jouw eigen blauwdruk is. En natuurlijk, erg interessant… hoe je ze bij jezelf kunt veranderen!

Week 5:  Sleigh of mouth

Op een verbale manier overtuigingen kunnen veranderen alsof je een goochelaar bent die met zijn ‘sleight of hands’ de kaarten weet weg te toveren… Deze week leer je hoe je verbaal kunt spelen met een overtuiging. Wat je kunt doen om deze te veranderen, te verbreden of te laten verdwijnen.

Week 6: Modelleren -1

Als iemand anders het kan, kan ik het ook.

Leren doen wat de ander doet. Stel je eens voor dat je alles kunt leren wat je maar wilt… Iedere vaardigheid van iemand anders kun jij je eigen maken. Je moet alleen weten hoe je dat doet.

Dat leer je tijdens deze twee weken van NLP Advanced. En je leert niet alleen hoe je het doet, je maakt ook een begin met jouw eigen modelleringsproject!

Week 7: Modelleren -2

‘Als iemand anders het kan, kan ik het ook.’

Leren doen wat de ander doet. Stel je eens voor dat je alles kunt leren wat je maar wilt… Iedere vaardigheid van iemand anders kun jij je eigen maken. Je moet alleen weten hoe je dat doet.

Dat leer je tijdens deze sessies van NLP Advanced. En je leert niet alleen hoe je het doet, je maakt ook een begin met jouw eigen modelleringsproject!

Week 8:  New Code

De allernieuwste NLP technieken ga je leren tijdens deze week. Technieken waardoor je jouw doel nog sneller kunt bereiken, waarbij je je overtuigingen gaat veranderen én vooral: jezelf nog lekkerder gaat voelen in je lijf!

En dit waren slechts de eerste 8 weken! Wat leer je in week 9 t/m 14???

Week 9: Logical Level Alignment

Heb je wel eens het idee dat jouw hoofd iets anders vindt dan jouw buik? Of dan je hart? Dat je op omgevingsniveau heel anders de wereld inkijkt dan hoe je eigenlijk zou willen als je naar jouw missie kijkt?

Tijd voor een body-alignment! Door middel van de Logical Level Alignment-techniek van NLP zetten we alles weer op de juiste plek.

Week 10: Hypnose – 1

Leer hoe jij je onderbewuste kunt programmeren zodat het precies doet wat jij wilt. Tijdens deze weken ga je leren hypnose toe te passen en aan het einde van dit blok ben je in staat om dit zelfstandig in te zetten voor persoonlijke groei.

Week 11: Hypnose – 2

Leer hoe jij je onderbewuste kunt programmeren zodat het precies doet wat jij wilt. Tijdens deze weken ga je leren hypnose toe te passen en aan het einde van dit blok ben je in staat om dit zelfstandig in te zetten voor persoonlijke groei.

Week 12: Systemisch werken, genogram maken

Je omgeving kan een grote rol spelen in hoe jij je voelt, wat je denkt en hoe jij je gedraagt. Tijdens deze week ga je essentiële inzichten opdoen in hoe jouw omgeving invloed uitoefent op jouw overtuigingen, blokkades, kracht en missie. Je leert de basis van Systemisch Werken en Familieopstellingen.

Week 13: Tijdlijnen/trance

Tijd voor transformatie! Het weghalen van negatieve en belemmerende emoties, het plaatsen van krachtgevende emoties… Het komt allemaal aan bod tijdens deze 13e week!

Week 14: Afronding

De laatste week van NLP Advanced Online! We hebben nog 1 week de mogelijkheid om samen er alles uit te halen. We sluiten de opleiding op een leuke manier af en hopelijk mogen wij jou aan het eind van deze week jouw certificaat overhandigen!

REDEN 1. Het gemak van je eigen huis 

Eén van de voordelen van een online training is dat je de gehele training kan doen vanuit je eigen luie stoel. Geen gedoe, kosten en tijdsverlies met reizen. Gewoon vanuit je eigen huis.

REDEN 2. Op momenten dat het jou uitkomt

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je de training volgen. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Op het moment dat het jou uitkomt doe je de oefeningen, bekijk je de video’s en heb je contact met jouw medestudenten.

REDEN 3. Op jouw tempo

Het programma is ingericht voor 13 weken. Iedere week ontvang je toegang tot een nieuwe week. Je kunt ervoor kiezen om deze opzet te volgen. Je kunt er ook langer over doen als dat je beter uitkomt. Je kunt zo nu en dan een uurtje aan de training besteden of af en toe een dag(deel). Net zo weinig of vaak als dat jij wilt.

REDEN 4. Levenslange toegang

Je hebt een levenslange toegang. Dus als je de cursus over 10-20-30 jaar nog eens wilt doen, geen probleem. Je krijgt bij aanmelding jouw eigen wachtwoord en dit blijft jouw hele leven lang geldig.

De trainer

Leer stap voor stap NLP van NLP-expert Marcel Meijlink

Marcel Meijlink is spreker, ondernemer en expert op het gebied van NLP. Hij is trainer van NLP trainers en is hoofddocent in diverse NLP programma’s. Hij is tevens mede-oprichter van UNLP – instituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en is trainer van diverse opleidingen op het gebied van o.a. NLP, mindfulness en lichaamsgericht werken. 

Als deelnemer aan de NLP Advanced Training ontvang je exclusief: 

 • 14 modules waarin je door Marcel Meijlink op een toegankelijke, diepgaande en inspirerende wijze alles krijgt geleerd over mindfulness. Kennis, inzichten en oefeningen die je direct kunt inzetten in het dagelijkse leven.  
 • Programmamateriaal met daarin urenlange video’s, pdf’s, oefeningen en stappenplannen.  
 • Levenslange toegang tot het programma.

Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid. Hoe eerder je begint, hoe langer je profiteert 

Met enorm veel plezier heb ik samen met ons team gewerkt aan dit online programma. Omdat ik vond dat er iets makkelijks moest zijn om NLP te leren. Of te onderhouden. Vandaar dat ik je met een gerust hart kan aanmoedigen om deze training te volgen. Om direct te starten. Je zult direct gaan merken hoe snel de integratie in jouw dagelijks leven vergaat. Hoe je meer zelfvertrouwen voelt. Hoe je doelen makkelijker bereikt. Hoe je beter in contact komt te staan met anderen. 

Zoals we al vaker zeggen “Leuker leven kun je leren”. En tijdens deze online training wil ik je graag meenemen op die reis!  

Meld je aan en krijg direct toegang tot

NLP Advanced – Video Modules

Slechts €997,-

Locatie:

no data

Wat gebeurt er nadat je je aanmeldt?

 1. Klik op de Button ‘Schrijf je in’
 2. Vul het formulier in met je gegevens
 3. Ga akkoord met de algemene voorwaarden
 4. En klik op de ‘Verstuur button’

Ben jij klaar voor een waanzinnige NLP-uitdaging?

Aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEochteND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

Post-hbo INFORMATIEAVOND

Familieopstellingen INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEOCHTEND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP BUSINESS PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

NLP PRACTITIONER INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE provocatief coachen INFORMATIEAVOND