Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

NLP Trainer

Jacqueline Tunc

NLP Trainer

NLP en coaching

 Op het gebied van NLP verzorgt zij als NLP-trainer de NLP- Practitioner, NLP-master practitioner en jongerentraining bij UNLP. Deze opleidingen zijn geaccrediteerd via de International Association of NLP, ABNLP en de Nederlandse vereniging voor NLP. Als coach helpt ze mensen met het ontdekken van en leven volgens hun drijfveren. En heeft ze veel organisaties en managers geholpen met hun organisatievraagstukken en bereiken van hun doelen.Als je weet wat jou motiveert en daar naar leeft, ben je trouw aan je hart en intuïtie en ben je precies waar jij wilt zijn.

Manager, coach en trainer

Jacqueline is sinds haar 18de coachend leidinggevende. Op haar 22ste gaf ze voor het eerst leiderschapstrainingen aan managers. In 2009 volgde ze een achtjarig intensief management ontwikkeltraject. Een traject waar je je leiderschapsstijl verbeterd door constant opleidingen, trainingen en coaching te volgen. En deze vervolgens in de praktijk te toetsen.

Vanaf 2015 ontwikkelt Jacqueline nieuw trainingsmateriaal. Interessegebieden: excellent leiderschap, drijfveren en beweegredenen, emoties, gedrag en doel- en resultaatgerichte focus

Ben jij precies waar jij wilt zijn?

Het is mijn missie dat iedereen leeft volgens zijn of haar drijfveren en beweegredenen. Als je weet wat jou motiveert en daar naar leeft, ben je trouw aan je hart en intuïtie en ben je precies waar jij wilt zijn.