UNLP

Wij geven onze trainingen volgens de RIVM-richtlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om virtueel aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie

Groeisessie coach

Jolanda Burgers

Groeisessie coach

Jolanda Burgers is werkzaak bij UNLP als groeisessie coach. Als coach binnen UNLP verzorgt zij de telefonische groeisessies en vind je haar regelmatig op de achterbank tijdens trainingen en assisteert zij bij events als Droom Leef Geniet, EFT, NLP in 1 dag en andere workshops en trainingen. In een groei/coach sessie kijkt Jolanda samen met jou naar waar jij staat, wat je doelstelling is en hoe je dat kunt bereiken.

Naast coach bij UNLP is Jolanda ook geaccrediteerd leefstijl coach. Ze is gestart in de verpleging, door mode gedreven naar sales en daarnaast heeft zij in 20 jaar moederschap verschillende cursussen gedaan op het gebied van visagie, reikie, hypnose, wandel en ademhaling coaching of leefstijl coach en ze staat gelukkig in het leven. Met een passie voor gezondheid, is Jolanda in 2018 haar eigen bedrijf “Leefstijl Coaching Aalsmeer” begonnen en is het haar missie de mens te motiveren en inspireren op gebied van gezonde leefstijl en persoonlijke ontwikkeling.

In haar vrije tijd vind je Jolanda vaak buiten wandelend in de natuur, koudwater zwemmend in het meer of is zij een stukje Aalsmeer aan het schoonhouden. Er iets toe doen voor het milieu, maakt haar blij. 

Belangrijke levenswaarden voor haar zijn vrijheid, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Doen wat je leuk is voor haar essentieel! ! Het motto van UNLP, Een Leuker Leven Kun Je Leren, is op haar lijf geschreven.

Is je lijf je lief, leef preventief!