UNLP

Onze opleidingen gaan gewoon door! Uiteraard hanteren wij hierbij de RIVM-richtlijnen. Lees hier onze laatste updates.

NLP Trainer

Renata Jaasma

NLP Trainer

‘Was ik er maar eerder mee begonnen!’ was Renata’s gedachte toen ze met de NLP Practitioner was gestart. Via een collega kwam ze hiermee in aanraking. Dat is nu vijftien jaar geleden en sindsdien heeft NLP haar niet meer losgelaten.

Persoonlijke ontwikkeling betekent voor Renata: ruimte creëren. Ruimte creëren in je denken, doen en voelen. En zodra die ruimte er is kun je daadwerkelijk om je heen kijken. Niet alleen met je blik, maar ook met je gedachten en gevoelens. Dan zou het zomaar kunnen dat je op een andere manier naar jezelf, jouw gewoonten en vaste patronen gaat kijken. En dat proces is machtig mooi. Want doordat er ruimte is om meer te zien, te voelen en te denken, blijken er keuzes te zijn. En wat is jouw keuze, wat wil jij?

‘Was ik er maar eerder mee begonnen!’

Het begeleiden van deze persoonlijke ontdekking, deze persoonlijke ontwikkeling vindt Renata het mooiste om te doen. Dit is dan ook een van haar belangrijkste drijfveren in haar werk als trainer en coach.

Voor Renata betekent persoonlijke ontwikkeling: Ruimte Creëren.

Binnen The House of Happinezz verzorgt Renata de Practitioner en de Master Practitioner opleidingen. Haar betrokkenheid, nuchtere kijk op de wereld en haar gevoel voor humor zorgen voor een open sfeer waarbinnen de deelnemers alle ruimte krijgen voor persoonlijke groei.

Renata is internationaal gecertificeerd NLP trainer en NLP master coach en geaccrediteerd via de wereldwijde American Board of NLP (ABNLP). Zij heeft een passie voor Ericksoniaanse Hypnose. Hiervoor is zij onder andere door de “The First Lady of NLP” Anne Linden opgeleid. Anne Linden was een van de eerste deelnemers die door de grondleggers van NLP, John Grinder en Richard Bantler, is getraind. Haar opleidingscentrum, The New York Trainingsinstitute, wordt gezien als het eerste NLP instituut ter wereld.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.

INSCHRIJVEN VOOR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven voor informatieavond

Met dit formulier schrijf je je in voor een informatieavond van UNLP.